Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια.

επιτελους ηρθαμε σπιτι μας.

(οχι δεν ειμασταν νοσοκομειο)

λοιπον ας τα παρω απο την αρχη.

την τριτη ηταν να παμε στονγιατρο,αλλα την δευτερα το απογευμα πεθανε η πεθερα μου απο αιφνιδιο θανατο(ηταν υγειεστατη και ενας υπεροχος ανθρωπος)

ετσι φυγαμε αμεσως για το χωριο,γυρισαμε εχθες αργα και σημερα πηγαμε στον γιατρο.

το παιδι ειναι σχετικα καλα.και το λεω ετσι γιατι χρειαζεται νοσηλεια και θεραπεια.(την ερχόμενη πεμπτη θα μπουμε νοσοκομειο)

αυτα προς το παρων.το απογευμα θα παμε παιδιατρο να δουμε πως παει με την αναπτηξη του.

ουφφφφφφφφφφφφ αυτες η μερες ηταν πολυ δυσκολες απο πολλες αποψεις!!!!:(

δεν εχω διαβασει καθολου τι εχετε γραψει,ειστε ολες καλα?τα παιδακια σας?

(ζωπυρον μου σε ευχαριστω...:) ......ξερεις εσυ!!!!!!!)

Πω πω συλληπητηρια.....κοπελα μου. Να ζησετε να την θυμωσαστε......

Φιστικι......σου ειχα πει και μεσω πμ οτι σε ΑΥΤΟ το θεμα ισως σε καταλαβαινω περισσοτερο απο οσο νομιζεις.....τι να πω.....δεν περναν αυτα ποτε.....παμε παρακατω.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πω πω τωρα διαβαζω για τις ιστοριες σας. Τι να πω......δεν εχω λογια. ΔΕΝ θα μιλησω για μενα γιατι πολυ μαυριλα επεσε......αν πω και εγω θα βουλιαξει το καραβι. Προχωρατε μπροστα ρε......μην κοιτατε πισω......καθολου.......ολες σας........

Και ενα τελευταιο αν και ντρεπομαι να το πω......λιγο......Αερικο σε ψυχαναλυτη εχω ραντεβου αυριο το απογευμα, γιατι.........χαστουκισα τον αντρα μου και μαλιστα πολυ βιαια.......κατι που δεν ηξερα οτι ειμαι ικανη να κανω. Προφανως εχω μεγαλα θεματα να λυσω......ΑΝ με βοηθησει κανεις δλδ.......θα δουμε..........

κοιτα, ελ.. να πας

πιο παλια, ειχα σκεφτει να δω και γω εναν ειδικο.. αλλα μετα σκεφτηκα οτι πιθανων ν ανοιξουν πληγες και θεματα που τα ειχα καταχωνιασει και δεν ειμαι σε θεση να αντιμετωπισω.. ουτε τωρα ουτε τοτε... εγω ειχα θεματα με εφιαλτες... και δεν ειχα το τραυματικο παρελθον που εχεις εσυ ή που φανταζομαι οτι εχει το αερικακι...

απο φοβο δηλαδη δεν πηγα..

πολλες φορες εχω σκεφτει οτι θα ηθελα να εχω τα κοτσια να παω

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

κοιτα, ελ.. να πας

πιο παλια, ειχα σκεφτει να δω και γω εναν ειδικο.. αλλα μετα σκεφτηκα οτι πιθανων ν ανοιξουν πληγες και θεματα που τα ειχα καταχωνιασει και δεν ειμαι σε θεση να αντιμετωπισω.. ουτε τωρα ουτε τοτε... εγω ειχα θεματα με εφιαλτες... και δεν ειχα το τραυματικο παρελθον που εχεις εσυ ή που φανταζομαι οτι εχει το αερικακι...

απο φοβο δηλαδη δεν πηγα..

πολλες φορες εχω σκεφτει οτι θα ηθελα να εχω τα κοτσια να παω

Φοβαμαι δεν ξερεις ποσο.....αλλα δεν θελω να το αφησω ετσι....δεν με εχω......ξαναδει ετσι....και δεν νομιζω να με βοηθησει κιολας αλλα τοσο καιρο την παλευω μονη μου και καλυτερα δεν γινομαι. Και το παιδι σκεφτομαι και εκεινον, εμενα τελευταια. Δεν πα να χαθω....? αρκει να μην τους κανω τπτ που θα το μετανιωνω μια ζωη. Το χαστουκι ακομα δεν το πιστευω.....και το μαυρισα το τοπικ ηδη οποτε φευγω και σταματαω εδω.......

πριν την κανω.....αλλαγη θεματος.......ειπα στον αντρα μου να της παρει βρακακια που λετε και τι παει και μου φερει ρε σεις? Αγοριστικα.......! ευτυχως που σε αυτη την ηλικια δεν εχουν και τον 'χωρο' για τον 'μητσο' μπροστα και ειναι ευθεια σχετικα οπως τα κοριτσιστικα....τι να πεις.........:lol:

Αντε καλη συνεχεια.....

Και εγω εδω αλλα δεν μπορω να πω πολλα γιατι αν αρχισω και εγω δεν θα με σταματατε. Σας νιωθω ομως καποιες πολυ.....

Φυς θα πετυχει η μια την αλλη καποτε,δεν γινεται.

Ελ απιστευτος ο αντρας σου να ειναι καλα με εκανε και χαμογελασα!!!!!!!!!!

Έλλ μου να πας... περιμένω νέα να πάρω θάρρος μπας και το κάνω εγώ... δεν έχω εκδηλώσει σημάδια βίας από την γέννηση του παιδιού και μετά αλλά τα έχω κι εγώ τα θεματάκια μου στα ξεσπάσματά μου και με φοβάμαι... Αν δεν θες δημόσια στείλε μου pm please! Εγώ την ιστορία σου την ξέρω... και σε καταλαβαίνω... όπως καταλαβαίνω και το φυστίκι... Είδα και το βιντεάκι που έβαλαν δίπλα με το "Τι είναι αυτό" και έγινα χίλια κομμάτια ρε γμτ!

Διαφημίσεις

Κορίτσια, λάληλα... έκανα 30' να έρθω σπίτι από τη δουλειά με τον παλιόκαιρο, καθάρισα, μπαναρίστηκα και να μαι...

Τελικά, όλες έχουμε μία πονεμένη ιστορία!

Δωράκι, τα θερμά μου συλληπητήρια και συμπαράσταση στο σύζυγο, μεγάλη η απώλεια της μάνας. Το νου σου στο παιδί Δώρα μου!

Έλ καλά κάνεις και δεν το πιέζεις το παιδί όσο για τον άντρα σου δεν μπορώ να εκφέρω άποψη διότι δε γνωρίζω την περίπτωση σου. Ότι και να 'ναι πάντως υπομονή σου εύχομαι..

Ζώπυρον, όντως ζούμε παράλληλους βίους??? Πόσον ετών είσαι? Θέλω να σε ρωτήσω καιρό τώρα..

Φυστίκι, να πας σε ψυχολόγο για τους εφιάλτες, μέχρι και ομοιοπαθητικη έκανα για να το ξεπεράσω... και τα κατάφερα!

Χριστίνα, πως το έκανες αυτό παιδί μου με το δάχτυλο και την ομπρέλα?

Επίσης, να πω ότι 18-22ετ. είχα επισκεφθεί αρκετές φορές ψυχολόγο, ψάχτηκα πολύ μέσα μου και σκάλισα πολλά.. Κάναμε δουλειά όμως...

Έχουμε πολύ δύναμη μέσα μας και δεν το ξέρουμε!!! όλα ξεπερνιούνται εν καιρώ...

Καλησπέρα....... Δωράκι συλλυπητήρια... έχω κι εγώ μια πονεμένη ιστορία.... κάποτε έκλαιγα πολύ... κάθε βράδυ... κάποτε έβγαινα έξω και στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα όλα αυτά που μας συνεβαιναν και πάντα ένα θλιμμένο ύφος (χωρίς να το θέλω, το αντίθετο μάλιστα).... κατάλοιπα?? Πολλά ψυχολογικά , πάρα πολλά νεύρα και πολλές φοβίες.... Τα έκρυβα πολύ καλά, μερικές φορές τόσο καλά που κι εγώ τα ξεχνούσα...όχι για πολύ όμως.. Μετά από τόσα χρόνια μου φαίνεται λες και τα έζησα σε μια προηγούμενη ζωή.... τώρ είμαστε καλά Δόξα το Θεό... Σημαντικό ρόλο , τον κυριοτερο ο άντρας μου, δίπλα του ένιωσα ασφάλεια.... συνήθως την έδινα εγώ στους άλλους.... Τι με πληγώνει?? Ο χαραχτήρας μου μερικές φορές, απότομη, νευρική, αντρογυναίκα... ενώ δεν είμαι εγώ αυτή... γενικά είμαι ευγενικός άνθρωπος και αυτό θέλω να είμαι, άλλοτε πάλι ο κακός μου εαυτός βγαίνει προς τα έξω.... η μόνη μου ευχή, να ναι καλά οι δικοί μου, ο άντρας μου και ο γιός μου ( ώσπου να έρθουν και τα αδέρφια του).... Αυτά κι ένα μεγάλο ουφφφφφφφ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...