Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Α ναι καλά.... τα λεφτά... άλλο μεγάλο θέμα :lol: δεν προλαβαίνω.. άντε Κικη... θα σε διαβάσω από το σπίτι πια :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Thank you very much gia tis efxes, koritsia.

Ti sas epiase kai thimaste afta ta lipitera? Min me kanete na piaso sto stoma mou ton patera mou, mera pou 'nai...tin proigoumeni evdomada ton sixtirisa dio fores kai den fanike...simera tha mou kouvalithei. :mad:

Pantos ego efarmozo sistima Nitsas (den iksera oti eise kameni ki esi, filenada :-(:-(:-(). Eite iparxei eite oxi, to idio mou kanei. San ksenos. Mono otan mou anoigei tilefonikos ilithies sizitiseis, ta pairno merikes fores. Alles, vlepo ton arithmo tou kai den to sikono kan.

Anyway. Culte, afti tin kori sou, ama tin eixa, tha tin melaniaza sto roufigma...ti magoulithra einai afti, my God? Trela!!!

Kai tis Ellemphriem den paei piso...kopelara, san ta kria ta nera! Na tis xaireste, tixeres koritsomanes!

Kiki, me tin pana min agxonesai, kirios giati ta agoria (os sinithos) argoune perissotero na tin kopsoune. Ton megalo ton eixa dokimasei sta 2,5 kai kaname mia tripa sto nero, eklaige kai odirotan. Dio mines meta ta 3, maxairi! Oute proi, oute vradi, oute giogio oute pisogirismata, kateftheian sti lekani! Kai me tin pipila to idio.

Ginaika gia kathariotita exo ki ego kathe 15. Vevaia, kanei kai kapoia i ntanta, otan den vgainoun volta logo kairou. Ama tha paei o mikros paidiko (alla milame se 1,5 xrono toulaxiston) kai o megalos sto sxoleio, leo na tin pairno ligo pio sixna.

Όχι,τέτοιο ξύλο δεν έχω φάει...μόνο κάτι δαγκωματιές από τη μάνα μου..τεσπα...

Εμένα βέβαια και οι 2 μου οι γονείς είχαν αδυναμία στον αδερφό μου.Ο Άκης ήταν ένα πολύ φιλάσθενο παιδί (τουρνέ όλα τα νοσοκομεία),έπαθε και πυρετικούς σπασμούς,είναι και τραυλός..κι έτσι...εγώ ήμουν η δυνατή που δεν είχα πολύ ανάγκη και εκείνος ο αδύναμος.Αυτό μεταφράζεται σε λόγια,γιατί τα χρήματα που έλαβα εγώ από τους γονείς μου,ο Άκης δεν τα έχει δει ο καημένος ούτε στον ύπνο του.

Βέβαια ποτέ δεν του το χρέωσα,γιατί είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί,και γιατί δεν ευθυνόταν αυτός.

Γι αυτό κι έχω τόσο αδυναμία στη γιαγιά μου.Γιατί μου έχει κι εκείνη και γιατί την ένιωθα πιο κοντά από τους γονείς μου.

Βέβαια τώρα τα έχω ξεπεράσει όλα.Απλά συμβουλέυω όλους τους γονείς,συμπεριλαμβανομένου και εμού, να μη θεωρούν ποτέ ότι το δνυατό παιδί δεν έχει ανάγκη...αμ έχει...

Λοιπόν...θα ακολουθήσει σεντόνι...

Ο μαστρωπός (παππούς Μίμης,για να τον ξεχωρίζουμε από τον άλλον) είναι Κρηνιώτης.Το 90% της γενιάς του(80 χρονών) της Κρήνης ήταν ψαράδες.

Και το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτούς ήταν π$#$%ρηδες,τζογαδόροι και έδερναν πάρα πολύ τις γυναίκες και τα παιδιά τους.

Τα ψάρια είχαν χρήμα.Αυτός όμως τα έτρωγε και τα παιδιά του, ο πατέρας μου κι ο θείος μου,πουλούσαν τσίχλες και κουλούρια έξω από τη ρέμβη για να έχουν να φάνε.Η δε γιαγιά μου έκλεβε κότες για να ταίσει τα παιδιά της.

Εμείς πηγαίναμε όταν ζούσε η γιαγιά μου μια φορά την εβδομάδα..Είχε πολύ καλή σχέση με τη μαμά μου...η καημένη,επειδή ήταν καμμένη η γούνα της,έπαιρνε τον πατέρα μου τηλέφωνο και του έλεγε:νωρίς να γυρίσεις σπίτι και τα λεφτά στα χέρια της γυναίκας σου.

Εμάς,τα εγγόνια, για να μας δώσει 1 φράγκο ή να μας αγοράσει κάτι το έκανε κρυφά,τον έκλεβε.Πολλές φορές δε τον μούτζωνε πίσω από την πλάτη του κι εμείς νομίζαμε ότι το κάνει αστεία...μετά καταλάβαμε...α ρε γιαγιά...κρίμα να μη ζεις να δεις δισέγγονα...(τα νιώθω τα ζουμιά να έρχονται).

Ο πατέρας μου μας μίλησε πιο καλά μετά που πέθανε η γιαγιά μου.

Όταν αρραβωνιάστηκε τη μαμά μου,πήγε έμεινε στην άλλη μου τη γιαγιά.Εκείνη τον τάιζε,τον πότιζε,τον χαρτζηλίκωνε(φαντάρος ήταν,ναύτης).Κι όταν πήγε μια μέρα σπίτι του δε βρήκε ούτε το κρεββάτι ου!Το είχαν πετάξει.Γι αυτό ήθελε να με βγάλει Σμαράγδα,άλλη ιστορία αυτή.

Εγώ Κική,ο αδερφός μου Ιάκωβος,και οι δυο από του πατέρα μου.Η Δότα, η γυναίκα του θείου μου προσπαθεί να κάνει παιδί με εξωσωματική πριν 10 χρόνια (αν έχει κάνει καμμιά σας ξέρει).Τότε δε, έκανε 120 ενέσεις.Και τάζει το πρώτο παιδί.Και μένει έγγυος,γεννάει τον Ιάκωβο,και της κάνουν φασαρία να το βγάλει Ιάκωβο.

Το συζητάει με τον πνευματικό της και της λέει βγάλτο.Ο Θεός βλέπει.Βγάλτο γιατί οι φασαρίες γυρνάνε στο παιδί.Τρανό παράδειγμα ο αδερφός μου.

Γεννάει και το Βαγγέλη,τον οποίο βαφτίζει η μαμά μου, κι ο μαστρωπός κάνει φασαρία και φεύγει από την εκκλησία γιατί δεν τον βγάλαμε Κυριάκο.

Έχει τύχει Χριστούγεννα ο πατέρας μου να τον έχει πιάσει και να μας διηγείται κάποια Χριστούγεννα που επέτρεψε στη γιαγιά μου να κάνει τραπέζι(περριτό να πω, ότι ποτέ δε φάγαμε στη γιαγιά μου) και μετά την πλάκωσε στο ξύλο!

Έχει τύχει να μείνω χωρίς δουλειά 2 μήνες.Και μπαίνει ο πατέρας μου σπίτι και μου δίνει 50 ευρώ.Κλάμα εγώ,φασαρία ότι δεν τα θέλω και μπορώ να βγάλω λεφτά μόμη μου.Και μου λέει πάρτα!Εγώ όταν ζήτησα λεφτά από τον πατέρα μου 20 χρονών,με σκυλοέβρισε και δε μου έδωσε (να τα πάλι τα ζουμιά).

Είμαι 14 χρονών.Δεν ξέρω αν θυμάται καμμία,ήταν της μόδας να φοράμε φανελάκι κι από πάνω τιράντα.Και είμαι στη γιαγιά μου στο μπαλκόνι.Σκάει μύτη ο παππούς ο Μίμης και τι μου λέει:Βλέπω μεγάλωσαν τα βυζάκια σου:shock:.Κάγκελο εγώ.Χίλιες φορέ ο άλλος παππούς που ήθελε να μη βγαίνω έξω και να μη φοράω κοντά:-D.

Ή γιαγιά μου είχε μια αρρώστια στο αίμα,πολυκυτταραιμία νομίζω.3-4 χρόνια πριν πεθάνει,ο γιατρός της είπε να κάνει χημειοθεραπείες.Δεν την άφησε γιατί δε θα μπορούσε να τον βοηθάει στα δίχτια.

Όταν πέθανε,πριν 10 χρόνια, πήγε ο πατέρας μου σπίτι του,και βρήκε μια Βουλγάρα να φοράει τη ρόμπα της γιαγιάς μου.Έκτοτε πέρασαν πολλές αλλοδαπές,η μία εκ των οποίων τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό.

Α, και το συνεργείο καθαρισμού,είχε καλέσει τον πατέρα μου και το θείο μου να παραπονεθεί γιατί προσπαθούσε να ξεμοναχιάσει τις κοπέλες που δούλευαν στην οικοδομή.

'Οταν πέθανε η γιαγιά μου,και μετά από πολλές βλακείες τον πήρε ο θείος μου τηλέφωνο και τι του είπε?Μη με ξαναπάρεις,δε θέλω καμμία επαφή με κανέναν!Με τα παιδιά του και τα εγγόνια του!

Τομάρι της κοινωνίας.

Κι όμως,αισθάνομαι ότι τον πατέρα μου ακόμη τον πληγώνει αυτό...μερικές φορές βλέπω στενοχώρια...τις περισσότερες όμως μίσος...

Και βλέπω καμμιά φορά παππούδες στην τιβι να λένε να,τα παιδιά μας δεν έρχονται να μας δουν, και λέω,ποιος ξέρει γιατί...τίποτα δεν είναι απόλυτο...

Εννοείται ότι έχω να τον δω πάνω από 10 χρόνια,όσα έχει που πέθανε η γιαγιά μου.Εμένα όμως δε με νοιάζει καθόλου,πραγματικά,μου είναι εντελώς αδιάφορο.Τον πατέρα μου όμως...

Ειλικρινά,όσες ιστορίες κι αν έχω ακούσει,για γονείς,δεν έχω ακούσει χειρότερο από αυτόν.Ή εμένα μουφαίνεται έτσι.

Και κάτι λαογραφικό...οι Κρηνιώτες (σμυρνιοί ως επί το πλείστονξ) κορόιδευαν τους Καλαμαριώτες (πόντιοι οι περισσότεροι) και τους έλεγαν τεμπέληδες.Καλαμαράκι αν έχεις κανέναν Καλαμαριώτη συγγενή μπορεί να στο επιβεβαιώσει (η Δώρα που είναι ρε παιδιά? - άσχετο).Όντως οι Κρηνιώτες δούλευαν νυχθημερόν,ενώ οι Καλαμαριώτες,μέχρι το απόγευμα.Μετά πηγαίναν στο καφενείο.

Οι Καλαμαριώτες όμως ακουμπούσαν τα λεφτά στα χέρια των γυναικών τους και στην οικογένεια,δεν έκαναν άλλα γούστα για να χρειάζονται ένα κάρο χρήματα.

Wktmp2.png

qIogp3.png

καλώς την αγγελίνα μας!

κορίτσια σε τόσο τραυματικές ιστορίες, πραγματικά ο καθένας από μας κάνει ότι μπορεί κι ότι αντέχει...

νίτσα... εγώ πάλι ήμουν σίγουρη ότι είχαμε παράλληλα βιώματα... σοβαρολογώ...

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια.

επιτελους ηρθαμε σπιτι μας.

(οχι δεν ειμασταν νοσοκομειο)

λοιπον ας τα παρω απο την αρχη.

την τριτη ηταν να παμε στονγιατρο,αλλα την δευτερα το απογευμα πεθανε η πεθερα μου απο αιφνιδιο θανατο(ηταν υγειεστατη και ενας υπεροχος ανθρωπος)

ετσι φυγαμε αμεσως για το χωριο,γυρισαμε εχθες αργα και σημερα πηγαμε στον γιατρο.

το παιδι ειναι σχετικα καλα.και το λεω ετσι γιατι χρειαζεται νοσηλεια και θεραπεια.(την ερχόμενη πεμπτη θα μπουμε νοσοκομειο)

αυτα προς το παρων.το απογευμα θα παμε παιδιατρο να δουμε πως παει με την αναπτηξη του.

ουφφφφφφφφφφφφ αυτες η μερες ηταν πολυ δυσκολες απο πολλες αποψεις!!!!:(

δεν εχω διαβασει καθολου τι εχετε γραψει,ειστε ολες καλα?τα παιδακια σας?

(ζωπυρον μου σε ευχαριστω...:) ......ξερεις εσυ!!!!!!!)

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

καλησπερα κοριτσακια.

επιτελους ηρθαμε σπιτι μας.

(οχι δεν ειμασταν νοσοκομειο)

λοιπον ας τα παρω απο την αρχη.

την τριτη ηταν να παμε στονγιατρο,αλλα την δευτερα το απογευμα πεθανε η πεθερα μου απο αιφνιδιο θανατο(ηταν υγειεστατη και ενας υπεροχος ανθρωπος)

ετσι φυγαμε αμεσως για το χωριο,γυρισαμε εχθες αργα και σημερα πηγαμε στον γιατρο.

το παιδι ειναι σχετικα καλα.και το λεω ετσι γιατι χρειαζεται νοσηλεια και θεραπεια.(την ερχόμενη πεμπτη θα μπουμε νοσοκομειο)

αυτα προς το παρων.το απογευμα θα παμε παιδιατρο να δουμε πως παει με την αναπτηξη του.

ουφφφφφφφφφφφφ αυτες η μερες ηταν πολυ δυσκολες απο πολλες αποψεις!!!!:(

δεν εχω διαβασει καθολου τι εχετε γραψει,ειστε ολες καλα?τα παιδακια σας?

(ζωπυρον μου σε ευχαριστω...:) ......ξερεις εσυ!!!!!!!)

Συλληπητήριαα κορίτσι μου κι όλα να πάνε καλά με το αγοράκι σου!

Περιμένουμε νέα από το γιατρό;)

Wktmp2.png

qIogp3.png

σας ευχαριστω κοριτσακια.

πρεπει να παρει καποια φαρμακα γιατι ειναι καπως αδυναμος και λογο τις καρδιοπαθειας πρεπει να τον βοηθησουμε.

με εχει φαει το αγχος,νομιζω οτι θα σκασω!!!!!!!!

(ο καλος μου ειναι χαλια αλλα και τοσο δυνατος συναμα,

δεν θελει να τον βλεπει το παιδι στεναχωρεμενο

και κανει τον κλοουν μπροστα του)

ειχαμε λιγα προβληματα αυτο μας ελειπε..........:(

πειτε μου τα δικα σας....τι κανετε?τα παιδακια σας???

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Δωράκι μου συλληπητηρια! Να ζησετε να τη θυμαστε! Περαστικά στο μικρο

Ο λογος που δεν βαζω τονους ειναι γιατι εκοψα το χερι μου (το δαχτυλο που παταει τους τονους) με την... ομπρελα!!!

Να πω οτι σιχτιρισα να φτασω σπτι σημερα; Να πω οτι βριζω ολους τους δημαρχους που δεν εχουν φτιαξει υπονομους σε περιοχες κατω απο τον Υμμητο και νιωθεις σα να οδηγεις βαρκα; Να πω οτι η μικρη επειδη εκνευριστηκε απο την κινηση και το θορυβο της βροχης και το ημισκοταδο μου εσπασε το νευρικο συστημα στο αμαξι; Ολα αυτα τα ωραια μου συνεβησαν την τελευταια μιαμιση ωρα!

Κικη διαβασα την ιστορια σου... Μου θυμιζει πολυ τον παππου μου... αλλο μεγαλο κεφαλαιο απο τον οποιο πηρε γονιδια η μανα μου που δεν ηθελε κιολας να του μοιασει! Ξυλο, εγκαταλειψη, τζογος και γκομενες ηταν στην ημηρεσια διαταξη στη ζωη της γιαγιας μου... αλλα με εναν περιεργο τροπο η μοιρα παιζει περιεργα παιχνιδια... 7 Μαρτιου πεθανε η γιαγια μου... 7 Ιουνιου του ιδιου χρονου ο παππους μου που στο μεταξυ ηθελε να ξαναπαντρευτει!!!! Τιμωρει το συμπαν ;)

Δωρακι η δικη μου ειναι ευτυχως καλα με λιγες μυξες απο δοντια... σημερα εφαγε κιολας στον παιδικο (χθες εκανε απεργια πεινας και εφαγε τον απακο στο σπιτι το απογευμα)...

καλημέρα κοριτσάκια :D

dwraki μου συλληπητήρια κι από μένα, περνάς κι εσύ δύσκολα αλλά στήριξε λίγο περισσότερο τον άντρα σου αυτές τις μέρες, η ξαφνική απώλεια είναι μεγάλο σοκ... και βέβαια πάνω από όλα εύχομαι να πάνε όλα καλά με το παιδάκι σου, γιατί κακά τα ψέμματα αυτό έχει περισσότερη σημασία από όλα!

Κι εσύ Αγγελίνα χρόνια πολλά για το παιδάκι σου, να είναι γερό και να έχει μια όμορφη ζωή :D

τώρα για όλα τα υπόλοιπα που έχετε γράψει (πού να τα θυμηθώ και όλα, γλωσσοκοπάνες :tongue:), εμείς στην οικογένεια δεν είχαμε τέτοια περιστατικά, αλλά ο μπαμπάς της μαμάς μου είχε επίσης έναν πατέρα τρελό, που έδερνε συστηματικά τη γυναίκα του, κι όταν μια μέρα μπήκε στη μέση ο παππούς μου να τους χωρίσει, εκείνος τρελάθηκε τόσο που άρχισε να τον κυνηγάει με την καραμπίνα να τον σκοτώσει! Να σκοτώσει το ίδιο του το παιδί! :roll: Η αδερφή του πατέρα μου επίσης παντρεύτηκε έναν πολύ αξιόλογο κύριο, χαρτοπαίχτη, γυναικά (καθότι ομορφάντρας), μέθυσο, σπάταλο, που πριν από μερικά χρόνια έφυγε κιόλας από το σπίτι και πήγε σε κάποια γκόμενα... έλα όμως που έπαθε 13 (!!!!) εγκεφαλικά, και τώρα τα παιδιά του τον έφεραν πάλι στη θεία μου να τον προσέχει! Κι ο άτιμος ρε παιδιά, εκτός από ένα μικρό θεματάκι στην κίνηση και στην ομιλία δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ! Αφού η καημένη θεία λέει "ο Θεός να με συγχωρέσει, αλλά καλά λένε δεν τρώει ο Χάρος σκ@τ@, αν ήταν άνθρωπος της οικογένειας 1 εγκεφαλικό θα είχε πάθει και θα πέθαινε, κι αυτός με 13 και είναι μια χαρά".

Και η αδερφή της μαμάς μου παντρεύτηκε 14 χρονών και πήρε κι αυτή ένα μπουμπούκι, αναλφάβητος (ξεκίνησε να πάει στα Τρίκαλα και έφτασε στον Τύρναβο, γιατί μόνο το Τ ήξερε να διαβάσει από τις πινακίδες), πρώην μοτοσικλετιστής στο γύρο του θανάτου, αν θυμάστε, και νυν άνθρωπος του Θεού... Η θεία μου με το 20% των νεφρών να λειτουργεί μόνο, κι αυτός να τη βάζει να δουλεύει σαν το σκυλί για να του αγοράσει Μερσεντές γκρρρρρ

Τέσπα, κορίτσια τα παιδάκια σας είναι όλα κουκλιά, ποιο να πρωτοσχολιάσω!!!! Της Χριστίνας που είδα χτες είναι μια πονηρόφατσα σκανταλιάρικη, της Ειρήνης (culte) δεν θα είχε μάγουλα αν το είχα εγώ αυτό το παιδί, θα το είχα λιώσει! Tης έτερης Ειρήνης (MarcoPolo) μόνο από το άβαταρ το έχω δει αλλά είναι κουκλάκι ζωγραφιστό, όπως και της Ellemphriem. Μόνο της Ράννιας το βιντεάκι δεν μπόρεσα να δω γμτ γιατί δεν το παίζει ο media player μου γκρρρ

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

τι κουβεντα εχετε πιασει ρε κοριτσια... δεν τα εχω διαβασει ολα, αερικακι την δικη σου ιστορια δεν την ξερω καθολου.. καποια στιγμη θα την ψαξω... αλλα δεν πολυθελω κι ολας.. σ αγαπαω ρε γμτ, δε θελω να διαβασω οτι εχεις κακοπερασει...

εγω ενα θα σας πω ρε παιδια..

πολυ την ειχα αδικησει τη μανα μου... εφυγε και μου εφυγε ενα βαρος γιατι η αρρωστια της ηταν απαλευτη.. και δεν αντεχα αλλο να την βλεπω ετσι..

αλλα γενικα, της φερθηκα σκαρτα.. ημουν λιγη, πως το λενε....

και δεν προλαβα να της δωσω να καταλαβει οτι συγχωρεσα και τα λαθη της... ισως δεν της τα ειχα συγχωρεσει ακομα , ημουν κι εξαλλη που μου το εκανε "εμενα" αυτο... ν αρρωστησει..

νομιζα πως ειχε φερθει σε μενα ασχημα κατα καιρους... και βλεπω πως φερομαι εγω στην κορη μου πια.. και μου φαινονται πταισματα τα δικα της..

ελεγε συχνα 'πρωτα καλα, στερνα κακα.. ολα κακα'... εννοουσε πως οσα καλα κι αν σου εχουν συμβει, αν το τελος ειναι κακο.. το κακο μενει... κι ειναι αληθεια........... το ασχημο τελος ειναι κολλημενο στο μυαλο μου... ο τελευταιος ασχημος χρονος...

καθε φορα που φτιαχνω ενα φαγητο που εχει ψιλοπετυχει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ σκεφτομαι 'μακαρι να μπορουσα να της δωσω να δοκιμασει'... κανω να την παρω τηλ.... τοσα χρονια μετα....

εχω περασει τοσα και τοσα, ακομα σκεφτομαι οτι οι καλυτερες στιγμες της ζωης μου ηταν μαζι της.. και τοτε δεν το καταλαβαινα... δεν μου εκανε καμια αισθηση... στο τραπεζι του σαλονιου, οι 2 μας... αργα τη νυχτα... να πινουμε ενα ποτηρακι ρακι και να παιζουμε μπιριμπα και να λιωνουμε στο γελιο........................

να μιλαμε.....

ωωωωωωωωωρες να μιλαμε............

να φιλιομαστε, σα γατες... εγω 25 χρονων γαιδουρα και να φιλιομαστε....... να μυριζομαστε.... να της λεω 'μμμμμμμμ μυριζεις μαμουδιλα...' και να χαιρεται...

και πολλες ασχημες στιγμες.. και η ηλιθια αισθηση οτι την εγκατελειψα, οτι την αφησα ν ανεβει το γολγοθα της μονη της.. ολους τα βουνα της ζωης της, τ ανεβηκε μονη της.. εγω, στην καλυτερη -και καλα- διπλα της..-και καλα- χωρις να πολυθελω.... ηθελα να ξεφυγω απο τα ζορια....

τες πα, ξυπνησε η μικρη

Parents are the last people on earth who ought to have children

Με έκανες και δάκρυσα βρε φυστίκι μου! Είμαι σίγουρη οτι τα νιωθει αυτα που νιωθεις γιατι κατα βαθος πιστευω πως μια μαμα δεν εγκαταλειπει ποτε τα παιδια της... ουτε στον θανατο... δεν ξερω αλλα εγω τη γιαγια μου τη νιωθω διπλα μου στα δυσκολα...

και εγω σ΄αγαπάω μουρλη :μακια:

Κορίτσια δεν είμαι ο mr ξερόλας αλλά... καλύτερα να πάρετε κάλυμμα τουαλέτας παιδικό και να προσπαθήσετε εκεί. Γιατί άντε μετά να το ξεμάθεις από το γιογιό. Η μετάβαση είναι πάντα δύσκολη.. Ο Π. έβγαλε την πάνα σε ηλικία 2,2 ετών μέσα σε 2βδομάδες. Και δεν μου έχει λερώσει ΠΟΤΕ κρεβάτι.

Ιδια ηλικια ε?.....εχω παρει καθισμα αλλα δεν το πλησιαζει και δεν την πιεζω γιατι εχω ακουσει πιεση = αντιθετα αποτελεσματα. Το παω χαλαρα αλλα την παρακολουθω συνεχεια. Ειναι ολη μερα με βρακακι και ανα 2ωρο περιπου της λεω παω πιπι, θες εσυ? αν δεν θες μην ερχεσαι. Συνηθως ερχεται και 2 μερες τωρα κανει μαζι μου.......για κρεββατι ουτε λογος ακομα να της την βγαλω. Το ατυχημα εγινε ενω χοροπηδαγε εκει πανω οταν τραγουδουσε ο winnie.......:rolleyes: Δεν ξερω αν ειναι ετοιμη ή οχι γιαυτο την παω χαλαρα. Ουτε πιεση ουτε τπτ. Αμα θελει κανει γιογιο και μενει με βρακι, αλλιως ανα 2ωρο βαζω πανα μηπως θελει να τα κανει εκει......2 μερες παμε καλα τωρα θα δουμε.......δεν ξερω. Βασικα εμεις παθαμε βαρβατη ουρολοιμωξη και η γιατρος μου ειπε καλο θα ηταν αν γινεται σιγα σιγα να φευγει η πανα.........γιαυτο ειπα να το παλεψω......δεν ξερω.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...