Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τώρα πθάρωθα:tongue:

Νίτσα βγάζεις έρπω μέσα στη μύτη; το έχεις ξαναπάθει; :(σου λείπει κάποιο ένζυμο πουλί μου. να κάνεις αιματολογικές.:roll:

πες Χριστίνα! πες!:P

ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν βγαίνει μέσα στη μύτη, αλλά πάνω στη μύτη. Και συγκεκριμένα πάνω στο ρουθούνι εκεί να φαίνεται:mad: Έχω παρατηρήσει ότι εμφανίζεται περιόδους που έχω πολύ άγχος ή που αναρρώνω από αρρώστια. Οπότε δεν ξέρω αν φταίνε τα ένζυμα!?

Κική, τι βάζεις? εγώ zovirax..

Χριστίνα, αν έχεις καμιά καλύτερη λύση πες μας...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν βγαίνει μέσα στη μύτη, αλλά πάνω στη μύτη. Και συγκεκριμένα πάνω στο ρουθούνι εκεί να φαίνεται:mad: Έχω παρατηρήσει ότι εμφανίζεται περιόδους που έχω πολύ άγχος ή που αναρρώνω από αρρώστια. Οπότε δεν ξέρω αν φταίνε τα ένζυμα!?

Κική, τι βάζεις? εγώ zovirax..

Χριστίνα, αν έχεις καμιά καλύτερη λύση πες μας...

Έβαζα ζοβιράξ αλλά χαίρι δεν είδα.Έβαζα και καθαρό οινόπνευμα,τώρα απλά το αφήνω να περάσει.Και για άλλη λύση φυσική έχω διαβάσει δίπλα...θα το ψάξω κι επανέρχομαι!

Wktmp2.png

qIogp3.png

άντε πάλι..πρώτο μήνυμα..γράφτηκε για να πάρει συμβουλή ;)

Το είδα τώρα... Όποια μπει και απαντήσει θα τη χαστουκίσω διαδικτυακά...

Ξεκινώντας από την αγαπημένη φίλη ΕΙΡΗΝΗ!!!!!!!!!!

Το είδα τώρα... Όποια μπει και απαντήσει θα τη χαστουκίσω διαδικτυακά...

Ξεκινώντας από την αγαπημένη φίλη ΕΙΡΗΝΗ!!!!!!!!!!

όχι ρε νιτσα.....εγώ το πα συμβουλές δεν δίνω

Διαφημίσεις

Όχι δεν θα ασχοληθώ... τους βαρέθηκα :lol:

Σεβούλα κι εγώ αυτό με τον συγχρονισμό το προσπάθησα αλλά δεν... έχουμε το γιογιο το παίρνουμε καθόμαστε ένα δευτερόλεπτο και μετά σηκωνόμαστε και πιάνουμε το τίποτα που κάναμε :lol:

Εγώ στο μαιευτήριο την ώρα που με έβγαλαν έξω ήθελα να βάλω το κεφάλι μου στην άμμο σαν την στρουθοκάμηλο! Θυμάμαι πόσο απεγνωσένα έψαχνα τα μάτια του καλού μου και της βαφτιστήρας μου (οι μοναδικοί ΔΙΚΟΙ μου άνθρωποι) ανάμεσα στους συγγενείς του Λευτέρη που είχαν έρθει σχεδόν ΟΛΟΙ! Αυτή τη στιγμή δεν την συγχωρώ στη μάνα μου όμως!

όχι ρε νιτσα.....εγώ το πα συμβουλές δεν δίνω

Έτσι... όχι για να μη νομίζουν και οι υπόλοιπες ότι μασάμε κουτόχορτο...

Μ'εκνευρίζει που κάποιοι άνθρωποι ΑΠΛΑ υποτιμούν τη νοημοσύνη μας...:evil:

Διαφημίσεις

Όχι δεν θα ασχοληθώ... τους βαρέθηκα :lol:

Σεβούλα κι εγώ αυτό με τον συγχρονισμό το προσπάθησα αλλά δεν... έχουμε το γιογιο το παίρνουμε καθόμαστε ένα δευτερόλεπτο και μετά σηκωνόμαστε και πιάνουμε το τίποτα που κάναμε :lol:

Εγώ στο μαιευτήριο την ώρα που με έβγαλαν έξω ήθελα να βάλω το κεφάλι μου στην άμμο σαν την στρουθοκάμηλο! Θυμάμαι πόσο απεγνωσένα έψαχνα τα μάτια του καλού μου και της βαφτιστήρας μου (οι μοναδικοί ΔΙΚΟΙ μου άνθρωποι) ανάμεσα στους συγγενείς του Λευτέρη που είχαν έρθει σχεδόν ΟΛΟΙ! Αυτή τη στιγμή δεν την συγχωρώ στη μάνα μου όμως!

Μόνο να ξεφυσήξω μπορώ:-(...Κρίμα...Γι αυτό εσύ θα είσαι πάντα εκεί για το παιδάκι σου.;)

Ρε παιδιά,ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω,αφού δεν τους σηκώνει τι μπαίνουν και ξαναμπαίνουν?Δουλειές δεν έχουν?

κι εγώ που έχω και όλη μέρα μπίρι μπίρι στο πάρεντς:rolleyes:

Νίτσα, λεμόνι αν τον προλάβεις στην αρχή.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Όχι Νίτσα μου... η μάνα μου τσακώθηκε μαζί μου στον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης μου και ξαναμιλήσαμε τον Μάιο του 2010. Μέχρι τότε ουτε κάρτα δεν έστειλε... γι' αυτό έλεγα προχθές ότι έχει πλάκα που καμώνεται πως νοιάζεται ;)

Όχι Νίτσα μου... η μάνα μου τσακώθηκε μαζί μου στον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης μου και ξαναμιλήσαμε τον Μάιο του 2010. Μέχρι τότε ουτε κάρτα δεν έστειλε... γι' αυτό έλεγα προχθές ότι έχει πλάκα που καμώνεται πως νοιάζεται ;)

Χριστίνα, δεν μπορώ να την κατηγορήσω ούτε να την κρίνω. Αυτό που με στενοχωρεί είναι η ψυχολογία η δική σου, δεν πέρασες και λίγα. Τουλάχιστον, αναγνωρίζει τα λάθη της?

Εγώ πάντα είχα προβλήματα με τον πατέρα μου... πολλά όμως!:-(

Κική στην αρχή είναι... πολύ χρήσιμη η συμβουλή σου!!! σ' ευχαριστώ

Χριστίνα, δεν μπορώ να την κατηγορήσω ούτε να την κρίνω. Αυτό που με στενοχωρεί είναι η ψυχολογία η δική σου, δεν πέρασες και λίγα.

Αυτό ακριβώς.Έχω παρατηρήσει, πως, όσα λάθη κι αν έχουν κάνει οι γονείς,ότι στάση και να κρατάμε,πάντα πονάει το παιδί.

Βλέπω τον πατέρα μου με τον πατέρα του.Αλλά και τον άντρα μου με τον πατέρα του.Κυρίως τον πρώτο...καλά αυτόν...αν ζούσε τώρα θα τον είχαν καταγγείλει στο χαμόγελο του παιδιού για κακοποίηση!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Όποιος αναγνωρίζει τα λάθη του φροντίζει να τα διορθώσει ;) Όχι δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία η Κατίνα :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...