Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λες ε?......εχουμε ηδη 3 γαμπρους στην παιδικη απο τους οποιους ο ενας οποτε την βλεπει την κυνηγαει να την φιλησει......ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ παρακαλω πολυ......καθε φορα.....(και φοβαμαι και να μην κολλησει τπτ-η υστερο).....ψαχνουμε καλους γαμπρους.....ετσι για την πλακα μας γιατι αμα μεγαλωσει και το ακουσει θα με σκισει..........ΦΕΥΓΩ.........δεν κοιματε με φωναζει.........καλη συνεχειαααα

μπορείτε να παίξετε λίγο με τα συγκεκριμένα αγοράκια, έτσι για να περνάει η ώρα σας...:-D αλλά... χαλαρά... δεν έχετε γνωρίσει ακόμα τον γιο μου...:cool:

για την πάνα κορίτσια, μην βιάζεστε - εκτός κι αν το παιδί το θέλει από μόνο του...

26 μηνών και 19 μηνών είναι μικρά... την άνοιξη ή το καλοκαίρι νομίζω θα είναι ιδανικά!

νίτσα μου, δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα το γιογιό - ο γιος μου έκανε πολύ εύκολα την μετάβαση στη λεκάνη, προσποιούμενος μάλιστα τον πατέρα του...! χαχαχαχα!!

Ξέρεις τι,θέλω του χρόνου αν μπορέσω να τον στείλω στο δημοτικό παιδικό γιατί έχει κάτι δασκάλες μεγάλα τσακάλια.Πρέπει όμως να έχει καθαρίσει απαραίτητα.

Εγώ βρε κορίτσια, γιταί ακούω τις μανάδες μας να λένε ότι εμάς μας καθάρισαν σχετικά γρήγορα?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Και γιατί κάθεσαι και τις ακούς; Είναι πιο σημαντικές αυτές από το δικό σου ένστικτο που ξέρει το δικό σου παιδί;

Όχι κορίτσια... είναι ότι το ξεκίνησαν νωρίς...

δηλαδή... η Ολγίτσα είναι 19μηνών τώρα, η νταντά μας καθότι Πόντια (οι Πόντιες σ'αυτά είναι γρήγορες) τη βάζει σε γιογιό εδώ και 3μήνες -αν και διαφωνώ αλλά το δέχομαι επειδή όταν ανοίξει ο καιρός θα τη μάθει στην τουαλέτα. Από τότε που ξεκίνησαν, όταν είμαστε σπίτι, πάει και χτυπάει την πόρτα της τουαλέτας και φωνάζει κακά... Σάμπως ξέρει να λέει και τίποτα άλλο?

Θέλω να καταλήξω ότι όσο πιο μικρά τα παιδιά τόσο πιο εύκολο να τους περάσεις μνμ για τις βιοτικές ανάγκες...

Διαφημίσεις

κική μου, ακριβώς αυτό που λέει το αερικούλι! εξάλλου, εμείς μπορεί και να είμασταν γρήγορα πιστόλια - πρέπει να είναι και τα παιδιά μας το ίδιο?

πότε υπολογίζεις να στείλεις το παιδί στο παιδικό σταθμό? αν είναι για Σεπτέμβρη, έχεις χρόνο μπροστά σου!

Ξέρεις τι,θέλω του χρόνου αν μπορέσω να τον στείλω στο δημοτικό παιδικό γιατί έχει κάτι δασκάλες μεγάλα τσακάλια.Πρέπει όμως να έχει καθαρίσει απαραίτητα.

Εγώ βρε κορίτσια, γιταί ακούω τις μανάδες μας να λένε ότι εμάς μας καθάρισαν σχετικά γρήγορα?

Χαλαράαα χωρίς άγχος. Ξεκίνα όταν ανοίξει ο καιρός ούτως ώστε να την έχεις με βρακάκι χωρίς παντελόνι. Αγόρασε για πιο καλά και τα επιθέματα pampers για να μη σου λερώνει το κρεβάτι:wink:. Τα είχα πάρει κι εγώ, και μπόλικα κιόλας, αλλά τελικά δεν τα χρειαστήκαμε.

Γενικώς για εμάς...όταν λέμε οικογένεια...δεν εννοούμε τον άντρα και τα παιδιά μας,άντε τους γονείς μας...εννοούμε,τις θείες μου,τα ξαδέρφια μου, τις γιαγιάδες, όλο το σόι!Αυτό το κάνουν συνήθως οι πόντιοι από ότι ξέρω (ε,Νίτσα?):mrgreen:

Όταν γέννησα,από έξω ήταν 15 άτομα,όλοι στενοί συγγενείς.Η μαία τα είχε παίξει!

:tongue:

έτσι είμαστε κι εμείς, καππαδόκες! το 'χουν οι μικρασιάτες.;)

μπορείτε να παίξετε λίγο με τα συγκεκριμένα αγοράκια, έτσι για να περνάει η ώρα σας...:-D αλλά... χαλαρά... δεν έχετε γνωρίσει ακόμα τον γιο μου...:cool:

Γελάς εεεεε? Η ζωή πολλές φορές μας επιφυλάσσει εκπλήξεις...

Μπορεί να βρεθείς στο μέλλον με συμπεθέρα εμένα, ας πούμε...:lol::lol::lol:

Και γιατί κάθεσαι και τις ακούς; Είναι πιο σημαντικές αυτές από το δικό σου ένστικτο που ξέρει το δικό σου παιδί;

Εχμ...κάνεις πλάκα,ε?ή το ξανθό πότισε τελείως?:oops:

Γνώμες μαζεύω.Καλό το ένστικτο,αλλά σε συνδυασμόμε την πληροφόρηση ακόμη καλύτερο:mrgreen:.

Και εγώ σκέφτομαι να ξεκινήσω από τώρα με σκοπό να μην πιεστεί και να μη βιαστούμε.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι επειδή τριγύρω μου ακούω να τα ξεκινάνε από πιο μεγάλα,σκέφτομαι μήπως είμαι η τρελλή του χωριού...ακόμη βέβαια δεν έχω ακούσει κάτι να με πείσει γι αυτή μου την επιλογή,ότι είναι λάθος.

Με την πιπίλα, όταν έρθει η ώρα της να δεις πως θα σας πρήξω:mrgreen:.

Χριστίνα οι θήκες είναι δερμάτινες τελικά.Θα στείλω το χάζμπεντ αύριο,αφού δε βρίσκω πάνινες να τις δει.Θέλεις να σου στείλω καμμιά φώτο?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

img20101201084743.jpg

Να και εμενα το κοριτσι μου Σεβη. Καλημερα. Ναι ειμαστε 2 μερες που παει κατα βουληση γιογιο, αλλα πρεπει να της το θυμιζω. Ειχαμε και 1 ατυχημα στο κρεββατι τα εκανε λουτσα αλλα ειμαστε ουσιαστικα ολες τις 'ξυπνιες' ωρες ανευ πανες. Σταυρωνομαι να παμε καλα εκει γιατι νομιζω εχουμε καθυστερησει. Κατα τα αλλα παρακαλαω επισης να ΜΗΝ αρρωστησει και να ειναι ολα καλα με τα νεφρα της (μετα απο αυτο που παθαμε-Ζοπιρον ξερει)......καλη συνεχεια.....δεν εχω χρονο να κατσω γιατι τρεχω απο πισω της.........

τί πλάσμα είναι αυτό;;;;;;

από ποιόν πήρες μανάρι μου;;;;

να την χαίρεστε, γερή, ευτυχισμένη!

καλέ δεν αργήσατε.

μια χαρά τα πάει η Στεφ! εύγε μανούλα! μην πτοείσαι με ατυχηματάκια. μη δείχνεις αρνητικά συναισθήματα.

δώσε της πολλά φιλιά από μένα στο λαιμουδάκι!!!!!:D:D

νίτσα μου, δεν θα συμφωνήσω και πολύ μαζί σου...

το κάθε παιδί, σου δείχνει το δρόμο... πότε είναι έτοιμο... και τότε το βοηθάς να κατακτήσει τη τουαλέτα ή οτιδήποτε άλλο.

η ολγίτσα σου μπορεί να ήταν έτοιμη, άλλα ζουζουνάκια όχι...

ας μην πιέζουμε πολύ τα παιδάκια μας, μια ζωή μέσα στη πίεση θα είναι ως ενήλικες, όπως εμείς...

εξάλλου - εκτός ελαχιστοτάτων παθολογικών εξαιρέσεων, αργά ή γρήγορα, ποιό παιδάκι δεν πέταξε την πάνα?

έτσι είμαστε κι εμείς, καππαδόκες! το 'χουν οι μικρασιάτες.;)

χαχαχαχαχα ναι έτσι ακριβώς...

Κικίτσα κι εμένα είχε μαζευτεί όλο το σόι... Βγήκα από το χειρουργείο, στο φορείο πάνω και βλέπω αδελφή-σύζυγος, κουνιάδα-σύζυγος, κουμπάρα του Γ.-σύζυγος, νονά-νονός του Π., θεία με 2κόρες (αγαπημένες εξαδέλφες), μαμά-μπαμπάς, πεθερά-πεθερός (ντίρλα στο μεθύσι, 21.00μμ και να κερνάει σνακ από Στεργίου και μπύρες!!!!!!!).

Ευτυχώς στην Ολγίτσα τους το κόψαμε! και ήρθαν το απόγευμα (όλοι όμως):lol:

νίτσα μου, δεν θα συμφωνήσω και πολύ μαζί σου...

το κάθε παιδί, σου δείχνει το δρόμο... πότε είναι έτοιμο... και τότε το βοηθάς να κατακτήσει τη τουαλέτα ή οτιδήποτε άλλο.

η ολγίτσα σου μπορεί να ήταν έτοιμη, άλλα ζουζουνάκια όχι...

ας μην πιέζουμε πολύ τα παιδάκια μας, μια ζωή μέσα στη πίεση θα είναι ως ενήλικες, όπως εμείς...

εξάλλου - εκτός ελαχιστοτάτων παθολογικών εξαιρέσεων, αργά ή γρήγορα, ποιό παιδάκι δεν πέταξε την πάνα?

Οκ δε διαφωνώ έτσι που το θέτεις:rolleyes:

Αλλά μας έχουν κάνει να έχουμε αυτό το άγχος. Πως να στείλεις το παιδί σε σταθμό αν δεν του έχεις βγάλει την πάνα? Και όταν γράψω την Ο. θα είναι 2,3.

κική μου, ακριβώς αυτό που λέει το αερικούλι! εξάλλου, εμείς μπορεί και να είμασταν γρήγορα πιστόλια - πρέπει να είναι και τα παιδιά μας το ίδιο?

πότε υπολογίζεις να στείλεις το παιδί στο παιδικό σταθμό? αν είναι για Σεπτέμβρη, έχεις χρόνο μπροστά σου!

Εγώ κατάαλαβα γιατί ρωτάω εσάς.

Πάντως όλες τις πληροφορίες από όπου και να προέρχονται,τις ακούω,τις φιλτράρω και κρατώ ότι μου κάνει;)

Χαλαράαα χωρίς άγχος. Ξεκίνα όταν ανοίξει ο καιρός ούτως ώστε να την έχεις με βρακάκι χωρίς παντελόνι. Αγόρασε για πιο καλά και τα επιθέματα pampers για να μη σου λερώνει το κρεβάτι:wink:. Τα είχα πάρει κι εγώ, και μπόλικα κιόλας, αλλά τελικά δεν τα χρειαστήκαμε.

Εγώ σκέφτομαι στην αρχή να του εξηγήσω απλά και να μην του βγάλω την πάνα.Στην πορεία να τη βγάλω τη μέρα, και στο τέλος να τη βγάλω και νύχτα...δε γίνεται τόσο χαλαρά?:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...