Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Γεια σας γαλιάντρες μου! Ντουρ ντουρ ντουρ...τον στείλατε και αυτόν τον διακομιστη!:lol:

Ένα λεπτάκι μπήκα να σας καλημερίσω, τα υπόλοιπα το μεσημέρι απ' το σπίτι, είχα και έχω τρεχάματα.

Καταρχάς, ο γιόκας μου ο πρωτότοκος έχει γενέθλια σημερα, κλείνει τα 5! :D

Και του πέρασε η ίωση!:D:D:D

Θα κόψουμε μια τουρτίτσα μεταξύ μας σήμερα και το άλλο Σάββατο, πρώτα ο Θεός, θα κάνουμε και πάρτυ.

Κατά τα άλλα, όλα καλά. Λεπτομέρειες-ερωτήσεις-απαντήσεις later. :tongue:

Φιλάκια πολλά!

Να χαίρεσαι το βλαστάρι σου!Να ναι γερός και δυνατός.

Εμένα η θεία μου είαι πανάκριβη.50 ευρώ το 6ωρο.

Αλλά, είναι φουλ.Την παρακαλάνε και άλλα σπίτια και δεν έχει μέρα να τους βάλει.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να χαίρεσαι το βλαστάρι σου!Να ναι γερός και δυνατός.

Εμένα η θεία μου είαι πανάκριβη.50 ευρώ το 6ωρο.

Αλλά, είναι φουλ.Την παρακαλάνε και άλλα σπίτια και δεν έχει μέρα να τους βάλει.

και σε΄σένα τόσα παίρνει κικίτσα????

και σε΄σένα τόσα παίρνει κικίτσα????

Τσου.Σ'εμένα όταν παίρνει (γιατί δεν παίρνει πάντα,για την ακρίβεια σχεδόν ποτέ) παίρνει 30 ευρώ.

Παλιά έπαιρνε πάντα.Αλλά επειδή είμαστε ζόρικα θα σταματούσα να την παίρνω και έρχεται άνευ χρημάτων.Την παρακαλάω και δεν παίρνει.

Και αισθάνομαι άσχημα γιατί όταν θα έρθει,δεν κάνει δουλειές όπως στους άλλους.Βάζει πλυντήριο,παίρνει τα ρούχα σπίτι τα σιδερώνει,μαγειρεύει.

Μια φορά γύρισα σπίτι από τη δουλειά (έχει κλειδιά η θεία μου) και βρήκα μια στοίβα ρούχα μου σιδερωμένα από το πουθενά.

Όμως, για να μην αισθάνομαι πολύ γαιδάρα με αυτά που γράφω παραπάνω:oops:,όλα είναι αμοιβαία. 3 μπάνια που της έκανε ο Λ τζάμπα.Είναι χήρα,ότι πρόβλημα έχει,λάμπες,βρύσες,βάψιμο,συναρμολόγηση επίπλου πάει ο Λ.Και επειδή ο γιος της,ξάδερφος μου ας πούμε είναι χρήστης,την έχουμε στηρίξει πάρα πολύ και βλακωδώς αισθάνεται υποχρεωμένη.

Κι εγώ όμως,έχει γενέθλια η μικρή θα της πάρω το καλύτερο,το ίδιο και τη θεία μου.

Γενικώς για εμάς...όταν λέμε οικογένεια...δεν εννοούμε τον άντρα και τα παιδιά μας,άντε τους γονείς μας...εννοούμε,τις θείες μου,τα ξαδέρφια μου, τις γιαγιάδες, όλο το σόι!Αυτό το κάνουν συνήθως οι πόντιοι από ότι ξέρω (ε,Νίτσα?):mrgreen:

Όταν γέννησα,από έξω ήταν 15 άτομα,όλοι στενοί συγγενείς.Η μαία τα είχε παίξει!

υγ.τελευταία παρατηρώ ότι κάνω συνεχώς ορθογραφικά,διορθώνετέ με πλιζζζ αβν τα βλέπετε.είμαι ορθογράφος και στενοχωριέμαι όταν τα βλέπω:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

img20101201084743.jpg

Να και εμενα το κοριτσι μου Σεβη. Καλημερα. Ναι ειμαστε 2 μερες που παει κατα βουληση γιογιο, αλλα πρεπει να της το θυμιζω. Ειχαμε και 1 ατυχημα στο κρεββατι τα εκανε λουτσα αλλα ειμαστε ουσιαστικα ολες τις 'ξυπνιες' ωρες ανευ πανες. Σταυρωνομαι να παμε καλα εκει γιατι νομιζω εχουμε καθυστερησει. Κατα τα αλλα παρακαλαω επισης να ΜΗΝ αρρωστησει και να ειναι ολα καλα με τα νεφρα της (μετα απο αυτο που παθαμε-Ζοπιρον ξερει)......καλη συνεχεια.....δεν εχω χρονο να κατσω γιατι τρεχω απο πισω της.........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Να μην ξεχασω εχω και εγω γυναικα 1 φορα την εβδομαδα 50ευρω/6ωρο ειναι ομως καταπληκτικη. Κανει γενικη και σιδερο. Ολα τα αλλα εγω μεσα στην εβδομαδα. Με εχει σωσει........αλλα ειναι φουλ.......

Διαφημίσεις

img20101201084743.jpg

Να και εμενα το κοριτσι μου Σεβη. Καλημερα. Ναι ειμαστε 2 μερες που παει κατα βουληση γιογιο, αλλα πρεπει να της το θυμιζω. Ειχαμε και 1 ατυχημα στο κρεββατι τα εκανε λουτσα αλλα ειμαστε ουσιαστικα ολες τις 'ξυπνιες' ωρες ανευ πανες. Σταυρωνομαι να παμε καλα εκει γιατι νομιζω εχουμε καθυστερησει. Κατα τα αλλα παρακαλαω επισης να ΜΗΝ αρρωστησει και να ειναι ολα καλα με τα νεφρα της (μετα απο αυτο που παθαμε-Ζοπιρον ξερει)......καλη συνεχεια.....δεν εχω χρονο να κατσω γιατι τρεχω απο πισω της.........

Κουκλίτσα!!!

Πόσο είστε?Γιατί κι εγώ σκέφτομαι να ξεκινήσω πολύ χαλαρά γιογιο στο μεγάλο.

Να μην ξεχασω εχω και εγω γυναικα 1 φορα την εβδομαδα 50ευρω/6ωρο ειναι ομως καταπληκτικη. Κανει γενικη και σιδερο. Ολα τα αλλα εγω μεσα στην εβδομαδα. Με εχει σωσει........αλλα ειναι φουλ.......

Μήπως είναι η θεία μου:mrgreen:?Αν μένετε Θεσσαλονίκη,είναι πολύ πιθανό:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κουκλίτσα!!!

Πόσο είστε?Γιατί κι εγώ σκέφτομαι να ξεκινήσω πολύ χαλαρά γιογιο στο μεγάλο.

Μήπως είναι η θεία μου:mrgreen:?Αν μένετε Θεσσαλονίκη,είναι πολύ πιθανό:tongue:

Ειναι 26 μηνων.....και εχουμε καθυστερησει......βολευτικε η μανα καταλαβαινεις. Το γιογιο θελει προσπαθεια......τες πα......και οχι μενουμε Αθηνα οποτε μπαααααα..........τοσα παιρνει και σενα ε?....

Όχι απλά κουκλίτσα... κουκλάρα!

Αλλά πείτε μου ποιό παιδί σήμερα είναι άσχημο... όλα κουκλιά είναι!

Με ρωτούν καμιά φορά αν ζηλεύω ανθρώπους και ζωές, για υλικά αγαθά κυρίως, σε συζητήσεις που κάνουμε... ΖΗΛΕΥΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΆ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΤΡΟΦΗ. Διότι τα αποτελέσματα πάντα φαίνονται εν καιρώ...

Γι'αυτό λέω... δεν έχει σημασία η ομορφιά!!! αυτό που μετράει είναι να βγουν καλά παιδιά...

Διαφημίσεις

βρε συ elle μου

τι κορίτσαρος είναι αυτός!!!!!

Λες ε?......εχουμε ηδη 3 γαμπρους στην παιδικη απο τους οποιους ο ενας οποτε την βλεπει την κυνηγαει να την φιλησει......ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ παρακαλω πολυ......καθε φορα.....(και φοβαμαι και να μην κολλησει τπτ-η υστερο).....ψαχνουμε καλους γαμπρους.....ετσι για την πλακα μας γιατι αμα μεγαλωσει και το ακουσει θα με σκισει..........ΦΕΥΓΩ.........δεν κοιματε με φωναζει.........καλη συνεχειαααα

Ειναι 26 μηνων.....και εχουμε καθυστερησει......βολευτικε η μανα καταλαβαινεις. Το γιογιο θελει προσπαθεια......τες πα......και οχι μενουμε Αθηνα οποτε μπαααααα..........τοσα παιρνει και σενα ε?....

Γιαπ!

Εμένα είναι 19 μηνών και σκέφτομαι πολύ χαλαρά να το ξεκινήσω από τώρα με σκοπό μέχρι το Σεπτέμβριο,αν μπορέσουμε να το κόψουμε το πάμπερς.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κορίτσια δεν είμαι ο mr ξερόλας αλλά... καλύτερα να πάρετε κάλυμμα τουαλέτας παιδικό και να προσπαθήσετε εκεί. Γιατί άντε μετά να το ξεμάθεις από το γιογιό. Η μετάβαση είναι πάντα δύσκολη.. Ο Π. έβγαλε την πάνα σε ηλικία 2,2 ετών μέσα σε 2βδομάδες. Και δεν μου έχει λερώσει ΠΟΤΕ κρεβάτι.

Κορίτσια δεν είμαι ο mr ξερόλας αλλά... καλύτερα να πάρετε κάλυμμα τουαλέτας παιδικό και να προσπαθήσετε εκεί. Γιατί άντε μετά να το ξεμάθεις από το γιογιό. Η μετάβαση είναι πάντα δύσκολη.. Ο Π. έβγαλε την πάνα σε ηλικία 2,2 ετών μέσα σε 2βδομάδες. Και δεν μου έχει λερώσει ΠΟΤΕ κρεβάτι.

Και για τον δικό μου το προτείνεις?Που είναι τόσο μικρός?

Wktmp2.png

qIogp3.png

για την πάνα κορίτσια, μην βιάζεστε - εκτός κι αν το παιδί το θέλει από μόνο του...

26 μηνών και 19 μηνών είναι μικρά... την άνοιξη ή το καλοκαίρι νομίζω θα είναι ιδανικά!

νίτσα μου, δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα το γιογιό - ο γιος μου έκανε πολύ εύκολα την μετάβαση στη λεκάνη, προσποιούμενος μάλιστα τον πατέρα του...! χαχαχαχα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...