Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

αυτες ειναι μεγαλες ευκαιριες χρυση μου! παρτην σπιτι σου!!!!! :mrgreen:

(Κι εγω με σφουγγαροπανο σφουγγαριζω, οχι με σφουγγαριστρα)

χριστινα, σημερα δε θα παω για δουλεια...ενεκα οτι με παει .... πως να το πω κομψα?χμ, χμ....

Άλλη άρρωστη!Γιατί καλό μου?

Μπα,σπίτι δεν την παίρνω!Θα μας έχει σούζα!

Για να μην παρεξηγηθώ,την υπεραγαπάω!Αλλά να, όσο μεγαλώνουν ξεμωραίνουν και τους πειράζουμε συνέχεια!

Καλά πριν χρόνια είχε πει το κορυφαίο.Θυμάστε μια εκπομπή που είχε ο Ασκητής για το σεξ?Είχε ένα θέμα για το σεξ στην 3η ηλικία.Και μας λέει,ε, εγώ με τον παππού 2 φορές το μήνα!Μείναμε!

Έχει κάνει κι άλλα πετυχημένα.Ειδικά όσο μεγαλώνει,και εκείνη και ο παππούς.

Πήγε η μαμά μου με το γιο μου σπίτι τους.Ε,ο γιος μου κλασσικό κοιλιόδουλο πλάσμα,είδε τραχανά και τον έφαγε όλο.Κι ο παππούς μου έκλαιγε:shock: γιατί λέει δεν τον ταίζουμε!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κόρες πραγματικά αν ξέρετε κάποια γυναίκα που να ψάχνει για 2 φορές το μήνα ΣΚ για δουλειές σε σπίτι θα μου ήταν χρήσιμη... Χρειάζομαι οπωσδήποτε μια γυναίκα δυο φορές το μήνα να κάνει τα χοντρά... εκείνες οι κουρτίνες μου π.χ. στο τέλος θα πάρουν τη σκόνη τους και θα σηκωθούν να φύγουν!

Κόρες πραγματικά αν ξέρετε κάποια γυναίκα που να ψάχνει για 2 φορές το μήνα ΣΚ για δουλειές σε σπίτι θα μου ήταν χρήσιμη... Χρειάζομαι οπωσδήποτε μια γυναίκα δυο φορές το μήνα να κάνει τα χοντρά... εκείνες οι κουρτίνες μου π.χ. στο τέλος θα πάρουν τη σκόνη τους και θα σηκωθούν να φύγουν!

Νότια Προάστια μένεις?

Διαφημίσεις

χμμμμμμ..ίσως μπορώ να σε βοηθήσω εγώ

η κοπέλα που μου καθαρίζει δεν μπορεί

αλλά ξερω ότι κάνει την ίδια δουλειά και η μητέρα της..και μένει αγ. Δημήτριο

δεν ξέρω βέβαια τί δουλειά κάνει ποιοτικά....

Άλλη άρρωστη!Γιατί καλό μου?

Μπα,σπίτι δεν την παίρνω!Θα μας έχει σούζα!

Για να μην παρεξηγηθώ,την υπεραγαπάω!Αλλά να, όσο μεγαλώνουν ξεμωραίνουν και τους πειράζουμε συνέχεια!

Καλά πριν χρόνια είχε πει το κορυφαίο.Θυμάστε μια εκπομπή που είχε ο Ασκητής για το σεξ?Είχε ένα θέμα για το σεξ στην 3η ηλικία.Και μας λέει,ε, εγώ με τον παππού 2 φορές το μήνα!Μείναμε!

Έχει κάνει κι άλλα πετυχημένα.Ειδικά όσο μεγαλώνει,και εκείνη και ο παππούς.

Πήγε η μαμά μου με το γιο μου σπίτι τους.Ε,ο γιος μου κλασσικό κοιλιόδουλο πλάσμα,είδε τραχανά και τον έφαγε όλο.Κι ο παππούς μου έκλαιγε:shock: γιατί λέει δεν τον ταίζουμε!

Τρέλα είναι οι παπούδες σου... Ειδικά η γιαγιά δεν παίζεται...

Και να σε πω... όταν φτάσεις τα 80 ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΣΕΞΑΚΙ???:mrgreen:

Κάποτε τις έκανα κι εγώ αυτές τις μαμακίες... είχαμε 5 κανίς βέβαια μέσα στο σπίτι και έπρεπε να καθαριστεί καλά... αλλά από τότε που με έπιασαν τα χέρια μου εγώ και οι δουλειές του σπίτι τσακωθήκαμε ανεπιστρεπτί... μόνο σκ και μόνο τα απολύτως απαραίτητα.

Άσε Κική γιατί ώρες ώρες μπαίνω σπίτι και κουράζομαι μόνο που το βλέπω... σαν βομβαρδισμένο είναι μόνιμα! Βέβαια έχουμε εκπαιδευτεί τόσο καλά που αν έρθει άνθρωπος μέχρι να ανέβει από το ισόγειο στον α΄όροφο τα έχουμε εξαφανίσει όλα και μετά ψάχνουμε να τα βρούμε :lol:

Ακριβώς έτσι κι εμείς!

Ράννια περαστικούλια και καλό σέσιμο...

Κικίτσα έχω κι εγώ το μικρόβιο με τις δουλειές... Ευτυχώς πλέον όχι σε μεγάλο βαθμό διότι είχε γίνει αιτία διαζυγίου πριν 1χρόνο για το Γ. Μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!!!!!!

Αν μπορούσα να μην κάνω ποτέ δουλειές, θα ήταν πολύ ευτυχισμένος... Και φέρνουμε και γυναίκα κάθε 2η βδομάδα για να καθαρίζω εγώ μόνο 2φορές το μήνα (τα χοντρά)...

Κοίτα,κι εγώ παίρνω γυναίκα.Και μάλιστα επειδή η γυναίκα είναι η θεία μου που υπεραγαπιόμαστε,κάνει δουλειές καλύτερα από μένα.Και όταν βλέπω το σπίτι μετά που το κάνει εκείνη νιώθω τέτοια χαρά...είναι αυτό που λέει η Χριστίνα.Και μόνο που το βλέπω ασυμάζευτο κουράζομαι.

ο.κ. είναι για δέσιμο η γιαγιά σου κικίτσα! άκου μέριτο, άκου οινόπνευμα!

καλημερούδια Χριστίνα!

Αυτό εννοείται!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

με την τάξη τα έχουμε βρει με τον Στεφ. είναι κι αυτός το ίδιο με μένα, οπότε δεν υπάρχει τίποτα ασυμμάζευτο. μάλλον εκείνος συμμαζεύει περισσότερο από εμένα.

τα έχουμε μοιρασμένα.

κικίτσα δεν ξέρω να σε βοηθήσω καρδιά μου.

ράννια τί δουλειά κάνεις;

η μάρκο πόλο ακόμα δεν μου απάντησε για το όνομα.

:lol::lol::lol::lol::lol:

Κικίτσα η μάνα μου (50ετ.) σφουγγαρίζει μέχρι σήμερα στα γόνατα με πανί γιατί λέει η σφουγγαρίστρα πασαλείβει. Ευτυχώς δεν έφτασα σε τέτοιο σημείο!

Όχι η μαμά μου,που είναι συνομήλικη με τη δική σου δεν κάνει τέτοια!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...