Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

τι ορθιος ρε? περπαταει αν τον κρατας απο το ενα χερι...ορθιος καθεται και σηκωνεται μονος του εδω και 1,5-2 μηνες....γεννηθηκε ετοιμο αυτο το μωρο! :mrgreen:

δε τη παλευοω μια με το σιδερο! βαλε με να σου κανω ο,τι δουλεια θες! κουζινα, τουαλετες, σκουπισμα, σφουγγαρισμα....μη μου πεις να σιδερωσω! με σκοτωσες!

με το σίδερο δεν έχω πρόβλημα. σχεδόν κάθε μέρα έχω σίδερο.

όλες τις δουλειές τις κάνω ευχάριστα.

με τις σκόνες όμως νιώθω συγκάτοικος! δεν με ενοχλούν καθόλου!

ενοχλούν το συζυγάτο μου, γι 'αυτό υποκύπτω με βαριά καρδιά 2 φορές την εβδομάδα!

Εχμ...ακριβώς σαν τη Σεβούλα κι εγώ...με το σίδερο δεν έχω κανένα πρόβλημα.Έχω με όλες τις υπόλοιπες δουλειές:mrgreen:

Ο μόνος άνθρωπος που ξέρω να λατρεύει όλες τις δουλειές του σπιτιού είναι η γιαγιά μου.Το έχω ξαναπεί και δίπλα.Είναι σχιζοφρενής:lol:.Σιδερώνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Μέχρι και τα ξεσσκονόπανα και τις κάλτσες:shock:Για να μην πω και τα υπόλοιπα που κάνει και λυποθημήσετε.

Μπράβο το καμάρι σου!Αστέρι Ράνια!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα :) Μέχρι να έρθω από το σπίτι στη δουλειά γράψατε 2 σελίδες :lol:

ότι θα έβλεπα την Ράννια πρωινιάτικα εδώ αν μου το λέγατε δεν θα το πίστευα :lol:

Ράννια κουκλί ο γιος σου :D Ετοιμάσου γιατί έρχονται πιο δύσκολα απο το τζάκι :lol:

Εγώ με τη σκόνη είμαι σαν τη Σέβη :lol: συγκάτοικοι και ευτυχώς δεν έχει πρόβλημα ούτε ο Λ.... Επίσης και με το συμμάζεμα είμαστε τσακωμένες... το σίδερο το κάνει η θεία Τζο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μιας και λόγω του χεριού παλιά έπαιρνα γυναίκα... ε όσο δεν δουλεύει 8ωρο το κάνει εκείνη :D Τώρα έχουν μαζευτεί ένα κάρο ρούχα για πλύσιμο... να δούμε πότε θα τα βάλουμε με τον βρωμόκαιρο!

Η δική μου όταν κάνει δουλειες θέλει να βάζει και ποδιά (της το έμαθε η γιαγιά της) :lol:

Διαφημίσεις

τα ξεσκονόπανα τα σιδερώνω κι εγώ.

κάλτσες όχι. μόνο τις κάλτσες της Χρύσπας!

πες μας για τη γιαγιά σου! θέλω να μάθω!

Α,είσαι κι εσύ άρρωστη φιλενάδα:lol:.

Τι να πω,είναι τρελλή με τις δουλειές.Να,προχθές πήγαμε με το Μάνο.Ε, έριξε 2 ψύχουλα κάτω,τα μάζεψα,οκ.Λέει θα βάλω ηλεκτρική μετά...και παίρνει το χαλί εννιά η ώρα τη νύχτα και το τινάζει!!!!!!!!!Μη χειρότερα!!!!!!

Έχει τύχει να σιδερώσει ρούχα της ξαδέρφης μου, κι η θεία μου τα είδε και νόμιζε είναι καινούρια!Άσε που στεκόντουσαν κόκκαλο πάνω στη μικρή από το Μέριτο!

Κάθε μέρα,κάνει δουλειές όπως κάνουμε εμείς τις εβδομαδιαίες,και τις εβδομαδιαίες,όπως κάνουμε τις χριστουγιεννιάτικες.Όποιος και να πάει τουαλέτα τρέχει από πίσω με χλωρίνη και οινόπνευμα!

Τα ρούχα που βάζει στο πλυντήριο τα πλένει πρώτα στο χέρι!Και τα πιάτα!Κανονικά, όχι να τα ξεβγάλει.

Παντού σεμέ,στα οποία δε σε αφήνει να ακουμπήσεις τίποτα.Τα οποία σεμέ τα βγάζει μια φορά την εβδομάδα και τα πλένει!

Αφού θυμάμαι,όταν ήμουν μικρή και μου έπλενε τα χέρια,με πονούσε από το τρίψιμο!Και ο κατάλογς είναι ατελείωτος!

Και απορεί γιατί νιώθει κουρασμένη(80 χρονών).

Έχει τύχει να πάει η μάνα μου κι η θεία μου να τη βοηθήσουν και καθάριζαν τα καθαρά.

Α, το απίστευτο.Μια φορά κάνω το μέγα λάθος να πάω να τη σφουγγαρίσω.Και με βάζει να σφουγγαρίσω με το σφουγγαρόπανο,μία με πολύ βρεγμένο και μία με λιγότερο!Είδα το Χριστό φαντάρο!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Α,είσαι κι εσύ άρρωστη φιλενάδα:lol:.

Τι να πω,είναι τρελλή με τις δουλειές.Να,προχθές πήγαμε με το Μάνο.Ε, έριξε 2 ψύχουλα κάτω,τα μάζεψα,οκ.Λέει θα βάλω ηλεκτρική μετά...και παίρνει το χαλί εννιά η ώρα τη νύχτα και το τινάζει!!!!!!!!!Μη χειρότερα!!!!!!

Έχει τύχει να σιδερώσει ρούχα της ξαδέρφης μου, κι η θεία μου τα είδε και νόμιζε είναι καινούρια!Άσε που στεκόντουσαν κόκκαλο πάνω στη μικρή από το Μέριτο!

Κάθε μέρα,κάνει δουλειές όπως κάνουμε εμείς τις εβδομαδιαίες,και τις εβδομαδιαίες,όπως κάνουμε τις χριστουγιεννιάτικες.Όποιος και να πάει τουαλέτα τρέχει από πίσω με χλωρίνη και οινόπνευμα!

Τα ρούχα που βάζει στο πλυντήριο τα πλένει πρώτα στο χέρι!Και τα πιάτα!Κανονικά, όχι να τα ξεβγάλει.

Παντού σεμέ,στα οποία δε σε αφήνει να ακουμπήσεις τίποτα.Τα οποία σεμέ τα βγάζει μια φορά την εβδομάδα και τα πλένει!

Αφού θυμάμαι,όταν ήμουν μικρή και μου έπλενε τα χέρια,με πονούσε από το τρίψιμο!Και ο κατάλογς είναι ατελείωτος!

Και απορεί γιατί νιώθει κουρασμένη(80 χρονών).

Έχει τύχει να πάει η μάνα μου κι η θεία μου να τη βοηθήσουν και καθάριζαν τα καθαρά.

Α, το απίστευτο.Μια φορά κάνω το μέγα λάθος να πάω να τη σφουγγαρίσω.Και με βάζει να σφουγγαρίσω με το σφουγγαρόπανο,μία με πολύ βρεγμένο και μία με λιγότερο!Είδα το Χριστό φαντάρο!

αυτες ειναι μεγαλες ευκαιριες χρυση μου! παρτην σπιτι σου!!!!! :mrgreen:

(Κι εγω με σφουγγαροπανο σφουγγαριζω, οχι με σφουγγαριστρα)

χριστινα, σημερα δε θα παω για δουλεια...ενεκα οτι με παει .... πως να το πω κομψα?χμ, χμ....

άσε μην το πεις :lol: πιλαφάκι λαπαδάκι να στρώσεις ;) Όχι φρούτα ;)

Εγώ ούτε σφουγγαρόπανο ούτε σφουγγαρίστρα... έχω της vileda το επίπεδο που μοιάζει με το swiffer αλλά είναι σφουγγαρόπανο... όλα τα άλλα αφήνουν γραμμές στο μάρμαρο. Λατρεύω το χειμώνα γιατί στρώνουμε ΠΑΝΤΟΥ!

όχι, αλλά δεν χάνεις τίποτα να μου πεις περί τίνος πρόκειται!

Η μητέρα μου απολύεται,και θέλει να μάθει τα κριτήρια.Για να μπει με αυτό το πρόγραμμα στο δήμο στην καθαριότητα.Είναι 50 χρονών,και θέλει να βγει μειωμένη στα 55.

Εν τω μεταξύ ρωτάω εγώ το εξής,γιατί η μάνα μου είναι φύση απαισιόδοξο άτομο και προσωποποίηση του πανικού.Δουλεύει 25 χρόνια.Τα τελευταία 20 στη συγκεκριμένη εταιρία,στο γραφείο,ως διατρήτρια ήταν η σύμβασή της.Δε μετράει αυτό στη δημοτική επιχείρηση?Όχι ότι τη χαλάει να πάει καθαρίστρια,αλλά έχω την απορία.

Καλημέρα :) Μέχρι να έρθω από το σπίτι στη δουλειά γράψατε 2 σελίδες :lol:

ότι θα έβλεπα την Ράννια πρωινιάτικα εδώ αν μου το λέγατε δεν θα το πίστευα :lol:

Ράννια κουκλί ο γιος σου :D Ετοιμάσου γιατί έρχονται πιο δύσκολα απο το τζάκι :lol:

Εγώ με τη σκόνη είμαι σαν τη Σέβη :lol: συγκάτοικοι και ευτυχώς δεν έχει πρόβλημα ούτε ο Λ.... Επίσης και με το συμμάζεμα είμαστε τσακωμένες... το σίδερο το κάνει η θεία Τζο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μιας και λόγω του χεριού παλιά έπαιρνα γυναίκα... ε όσο δεν δουλεύει 8ωρο το κάνει εκείνη :D Τώρα έχουν μαζευτεί ένα κάρο ρούχα για πλύσιμο... να δούμε πότε θα τα βάλουμε με τον βρωμόκαιρο!

Η δική μου όταν κάνει δουλειες θέλει να βάζει και ποδιά (της το έμαθε η γιαγιά της) :lol:

Χριστίνα μου τι κάνεις?Δε σε ξέχασα με τον καπνό.Θα πάρω σήμερα να ρωτήσω.

Και...γκουχ γκουχ έχω κι εγώ ένα θέμα με το συμμάζεμα,το ίδιο ακριβώς όμως έχει κι ο δικός μου ο Λ:mrgreen:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Άσε Κική γιατί ώρες ώρες μπαίνω σπίτι και κουράζομαι μόνο που το βλέπω... σαν βομβαρδισμένο είναι μόνιμα! Βέβαια έχουμε εκπαιδευτεί τόσο καλά που αν έρθει άνθρωπος μέχρι να ανέβει από το ισόγειο στον α΄όροφο τα έχουμε εξαφανίσει όλα και μετά ψάχνουμε να τα βρούμε :lol:

Ράννια περαστικούλια και καλό σέσιμο...

Κικίτσα έχω κι εγώ το μικρόβιο με τις δουλειές... Ευτυχώς πλέον όχι σε μεγάλο βαθμό διότι είχε γίνει αιτία διαζυγίου πριν 1χρόνο για το Γ. Μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!!!!!!

Αν μπορούσα να μην κάνω ποτέ δουλειές, θα ήταν πολύ ευτυχισμένος... Και φέρνουμε και γυναίκα κάθε 2η βδομάδα για να καθαρίζω εγώ μόνο 2φορές το μήνα (τα χοντρά)...

χαχα...εγω γιατι νομιζεις οτι εφτιαξα αποθηκουλα αναμεσα απο κουζινα-σαλονι?

μονο μην ανοιξεις την πορτα! θα σου ρθουν ολα στο κεφαλι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...