Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια τον Μάρτιο του 2024. Είχα τρομερή αισιοδοξία και ένιωθα ανακούφιση που αποφάσισα να λύσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με εξωσωματική. Little did I know πως θα συνεχίζουμε ως σήμερα κ θα γυρνάμε σχεδόν στο μηδέν. Εν τω μεταξύ είναι τόση η πληροφόρηση που δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Νόμιζα πως κάπως τα έχω δρομολογήσει.  Ο γιατρός που έχω ως τώρα μέχρι πρότινος ήταν σχετικά αισιόδοξος απλά δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα γιατί δε φαινόταν να τους απασχολεί η ποιότητα των εμβρύων και το σπερμα ή ο,τι άλλο μπορώ να αλλάξω κ να ψάξω. Είναι παράλογο να συνεχίζουμε το ίδιο πράγμα εφόσον δε δούλεψε μετά από τόσες ωοληψιες. Το δείγμα είναι επαρκές. 

Προφανως όπως κ εσυ περιέγραψες ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου και απέναντι στον ευατο μου που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν η τρελή εργασιομανής καριερίστα και εθελοτυφλούσα μπροστά στο πρόβλημα. Έλεγα όταν θα έρθει η στιγμή να προσπαθήσουμε θα μπορέσουμε. Μια δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή , μια μόλις είχα αλλάξει δουλειά , μια περίμενα μια προαγωγή. Πλέον δεν έχει σημασία. Πλέον έχει αλλάξει όλη μου η κοσμοθεωρία τον τελευταίο χρόνο για το τι είναι σημαντικό κ τι όχι. Για αυτό είμαι ευγνώμων. 

Με το χέρι στην καρδιά δε μπορώ να πω αν βλέπω φως πια στην άκρη του τούνελ για εμένα.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

εσείς λέτε αυτό... εγώ από καιρό περιμένω να με χλευάσουν που γράφω συνέχεια στο "ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΡΡΩΣΤΟ"...

άσε που 2-3 φορές, μου έχουν απαντήσει σε αποκεί άσχετα θέματα, με πράγματα που έχω πει από δω, άσχετα μέλη που δεν συμμετέχουν εδώ...

Ήρθα για λίγο κ φεύγω...

Είναι μακακία που συγχέεται το καφέ με το φορουμ διότι εδώ μιλάμε στο πιο χαλαρό... κι εσύ ότι σου απαντούν εκεί για εδώ μην δίνεις βάση.

Αξίζει να ασχοληθούμε με θέματα ζωτικής σημασίας. Όπου βλέπετε μούφα/θέλω να χωρίσω/ κι ότι άλλη παπ του κατέβει του αλλουνού στο κεφάλι να γράψει απλά προσπεράστε το ρε κορίτσια... Εγώ αυτό θα κάνω για να έχω ήρεμο και το κεφαλάκι μου... Τόσα προβλήματα έχουμε... Αμάν πια!:cry:

Πάω για ύπνο... είπαμε... κοιμάμαι με τις κότες:tongue:

Καληνύχτα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άσε που 2-3 φορές, μου έχουν απαντήσει σε αποκεί άσχετα θέματα, με πράγματα που έχω πει από δω, άσχετα μέλη που δεν συμμετέχουν εδώ...

και ξαναρωτάω:

Τώρα τα βάλαμε με τις φωτο στο ιντερνετ... τυχαίο; Δεν νομίζω!!!!

Γεια σου Elle :)

Εμένα με χαλάνε πιο πολύ οι εξυπνάδες και οι "τσαμπουκάδες" σε σοβαρά θέματα όπως το "της κάνω κακό" ή αυτό που συζητούσαμε για τους παιδικούς του φυστικίου που κλειδώθηκε που, ναι είναι θέματα ενημέρωσης, ανταλλαγής απόψεων σημαντικών... στα υπόλοιπα και κυρίως σε ό,τι αφορά το σχέσεις... ή τις μούφες ειλικρινά δεν με αγγίζουν... και ναι εκεί θα κάνω χαβαλέ γιατί αλλιώς δεν παλεύεται η κατάσταση!

τελευταία διακρίνω τη μόδα του ποιος θα προλάβει πρώτος να πει "ααααα, μούφα το θέμα, μην ψαρώνετε", λες και είναι κανένα κατόρθωμα! Κι επειδή όλοι φοβούνται μην τυχόν απαντήσουν νορμάλ σε κανένα τέτοιο θέμα και τους πουν χάνους, το ρίχνουν όλοι στην εξυπνάδα και την ειρωνία. Ε, προσθέστε στο μείγμα και μια ευκολία στη φυτιλιά, πολύ θέλει;

Είναι κρίμα να χαλάει έτσι το πράγμα και να μην μπορείς να γράφεις ελεύθερα, αυτό είναι αλήθεια πάντως

Δεν είναι θέμα μαγκιάς... ποιός θα το ανακαλύψει πρώτος (άσχετα με την πλακίτσα που κάνουμε μεταξύ μας) κι άλλωστε είναι φόρουμ, απρόσωπη συζήτηση εντελώς, οπότε τι λόγο έχει κπ στο να μην πει ελεύθερα την άποψη του? Βγάζει ο καθένας μας ότι γουστάρει...την άποψη του...τα πιστεύω του...

Απλά σταματήστε να ασχολείστε... ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!! και μετά εμάς... Όχι με μούφες...

θ' αφήσω να κυλήσει κανά δίμηνο κι αν είναι μετά θα επέμβω... που δεν νομίζω...

γενικά, ο γιος μου είναι δεκτικός και συνεργάσιμος... δεν ανησυχώ ιδίαίτερα...

Αυτό είναι πολύ θετικό διότι δεν θα αντιμετώπισετε δυσκολίες στην πρώτη... Και ξέρεις ότι είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και φορτική χρονιά!

Κι έφυγα...

Καληνύχτα μανούλες..

Διαφημίσεις

εσείς λέτε αυτό... εγώ από καιρό περιμένω να με χλευάσουν που γράφω συνέχεια στο "ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΡΡΩΣΤΟ"...

Εμενα αυτο το θεμα με εχει σωσει.....παντως.....κανενας δεν θα το ενοχλησει αυτο ουτε εσενα. Θα τους φαω τα σηκωτια......επιπλεον ακομα με ποναει λαιμος αλλα δεν εχω τπτ αλλο.....βρε λες απλα να κρυωσα και να την γλιτωσει η μικρη?......παω να ρωτησω απο εκει για το γιογιο.....καναμε 4 φορες σημερα.....χωρις πανα σχεδον ολη μερα......ειμαι πανευτυχης.........

Καλο βραδυ

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Αυτό είναι πολύ θετικό διότι δεν θα αντιμετώπισετε δυσκολίες στην πρώτη... Και ξέρεις ότι είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και φορτική χρονιά!

Κι έφυγα...

Καληνύχτα μανούλες..

ναι νίτσα μου, το ξέρω...

Δεν μελέτεγα ότι θα κερδίσω το τζόκερ; 2χρονα!

το έχω δει εδώ και ώρα...

Δεν μελέτεγα ότι θα κερδίσω το τζόκερ; 2χρονα!

την επομενη φορά παρακαλώ να με παρεις τηλεφωνο, πρεπει να το εχεις ακομα ε?, και να παιξουμε μαζι ενα χαχα εγω θα βαλω το κεφάλαιο εσυ τα νουμερα !!

Διαφημίσεις

To έχω; Ξέρω εγώ.... μάλλον όχι :lol: είμαι και αναξιόπιστη μην ξεχνιόμαστε :lol: Στείλτο!

ααα θα μαλώσουμε....και εχω μια χριστινα...και λεω προ πολλών ημερων ρε πια ειναι αυτη ρε πια ειναι αυτη....και μετα το εσβησα...υποθετω ήσουν εσυ χαχααχαχ

χαχαχαχαχα πως το είχες βρε; Αφού το χαρτί που το είχες γραμμένο μου το έστειλες με το τελευταίο πακέτο! :lol:

χαχαχαχα το ξέρω ρε ουφο , προφανως το ειχα σωσει το νουμερο στο κινητο μου τι να πω...αλλή κριστιν δεν ξέρω ρε.... και ειχα και το συνθηματικο απο διπλα...." Π¨ για παρεντς....

λες να ξερω και να μη θυμαμαι??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...