Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

εσείς λέτε αυτό... εγώ από καιρό περιμένω να με χλευάσουν που γράφω συνέχεια στο "ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΡΡΩΣΤΟ"...

άσε που 2-3 φορές, μου έχουν απαντήσει σε αποκεί άσχετα θέματα, με πράγματα που έχω πει από δω, άσχετα μέλη που δεν συμμετέχουν εδώ...

Ήρθα για λίγο κ φεύγω...

Είναι μακακία που συγχέεται το καφέ με το φορουμ διότι εδώ μιλάμε στο πιο χαλαρό... κι εσύ ότι σου απαντούν εκεί για εδώ μην δίνεις βάση.

Αξίζει να ασχοληθούμε με θέματα ζωτικής σημασίας. Όπου βλέπετε μούφα/θέλω να χωρίσω/ κι ότι άλλη παπ του κατέβει του αλλουνού στο κεφάλι να γράψει απλά προσπεράστε το ρε κορίτσια... Εγώ αυτό θα κάνω για να έχω ήρεμο και το κεφαλάκι μου... Τόσα προβλήματα έχουμε... Αμάν πια!:cry:

Πάω για ύπνο... είπαμε... κοιμάμαι με τις κότες:tongue:

Καληνύχτα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άσε που 2-3 φορές, μου έχουν απαντήσει σε αποκεί άσχετα θέματα, με πράγματα που έχω πει από δω, άσχετα μέλη που δεν συμμετέχουν εδώ...

και ξαναρωτάω:

Τώρα τα βάλαμε με τις φωτο στο ιντερνετ... τυχαίο; Δεν νομίζω!!!!

Γεια σου Elle :)

Εμένα με χαλάνε πιο πολύ οι εξυπνάδες και οι "τσαμπουκάδες" σε σοβαρά θέματα όπως το "της κάνω κακό" ή αυτό που συζητούσαμε για τους παιδικούς του φυστικίου που κλειδώθηκε που, ναι είναι θέματα ενημέρωσης, ανταλλαγής απόψεων σημαντικών... στα υπόλοιπα και κυρίως σε ό,τι αφορά το σχέσεις... ή τις μούφες ειλικρινά δεν με αγγίζουν... και ναι εκεί θα κάνω χαβαλέ γιατί αλλιώς δεν παλεύεται η κατάσταση!

τελευταία διακρίνω τη μόδα του ποιος θα προλάβει πρώτος να πει "ααααα, μούφα το θέμα, μην ψαρώνετε", λες και είναι κανένα κατόρθωμα! Κι επειδή όλοι φοβούνται μην τυχόν απαντήσουν νορμάλ σε κανένα τέτοιο θέμα και τους πουν χάνους, το ρίχνουν όλοι στην εξυπνάδα και την ειρωνία. Ε, προσθέστε στο μείγμα και μια ευκολία στη φυτιλιά, πολύ θέλει;

Είναι κρίμα να χαλάει έτσι το πράγμα και να μην μπορείς να γράφεις ελεύθερα, αυτό είναι αλήθεια πάντως

Δεν είναι θέμα μαγκιάς... ποιός θα το ανακαλύψει πρώτος (άσχετα με την πλακίτσα που κάνουμε μεταξύ μας) κι άλλωστε είναι φόρουμ, απρόσωπη συζήτηση εντελώς, οπότε τι λόγο έχει κπ στο να μην πει ελεύθερα την άποψη του? Βγάζει ο καθένας μας ότι γουστάρει...την άποψη του...τα πιστεύω του...

Απλά σταματήστε να ασχολείστε... ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!! και μετά εμάς... Όχι με μούφες...

θ' αφήσω να κυλήσει κανά δίμηνο κι αν είναι μετά θα επέμβω... που δεν νομίζω...

γενικά, ο γιος μου είναι δεκτικός και συνεργάσιμος... δεν ανησυχώ ιδίαίτερα...

Αυτό είναι πολύ θετικό διότι δεν θα αντιμετώπισετε δυσκολίες στην πρώτη... Και ξέρεις ότι είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και φορτική χρονιά!

Κι έφυγα...

Καληνύχτα μανούλες..

Διαφημίσεις

εσείς λέτε αυτό... εγώ από καιρό περιμένω να με χλευάσουν που γράφω συνέχεια στο "ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΡΡΩΣΤΟ"...

Εμενα αυτο το θεμα με εχει σωσει.....παντως.....κανενας δεν θα το ενοχλησει αυτο ουτε εσενα. Θα τους φαω τα σηκωτια......επιπλεον ακομα με ποναει λαιμος αλλα δεν εχω τπτ αλλο.....βρε λες απλα να κρυωσα και να την γλιτωσει η μικρη?......παω να ρωτησω απο εκει για το γιογιο.....καναμε 4 φορες σημερα.....χωρις πανα σχεδον ολη μερα......ειμαι πανευτυχης.........

Καλο βραδυ

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Αυτό είναι πολύ θετικό διότι δεν θα αντιμετώπισετε δυσκολίες στην πρώτη... Και ξέρεις ότι είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και φορτική χρονιά!

Κι έφυγα...

Καληνύχτα μανούλες..

ναι νίτσα μου, το ξέρω...

Δεν μελέτεγα ότι θα κερδίσω το τζόκερ; 2χρονα!

το έχω δει εδώ και ώρα...

Δεν μελέτεγα ότι θα κερδίσω το τζόκερ; 2χρονα!

την επομενη φορά παρακαλώ να με παρεις τηλεφωνο, πρεπει να το εχεις ακομα ε?, και να παιξουμε μαζι ενα χαχα εγω θα βαλω το κεφάλαιο εσυ τα νουμερα !!

Διαφημίσεις

To έχω; Ξέρω εγώ.... μάλλον όχι :lol: είμαι και αναξιόπιστη μην ξεχνιόμαστε :lol: Στείλτο!

ααα θα μαλώσουμε....και εχω μια χριστινα...και λεω προ πολλών ημερων ρε πια ειναι αυτη ρε πια ειναι αυτη....και μετα το εσβησα...υποθετω ήσουν εσυ χαχααχαχ

χαχαχαχαχα πως το είχες βρε; Αφού το χαρτί που το είχες γραμμένο μου το έστειλες με το τελευταίο πακέτο! :lol:

χαχαχαχα το ξέρω ρε ουφο , προφανως το ειχα σωσει το νουμερο στο κινητο μου τι να πω...αλλή κριστιν δεν ξέρω ρε.... και ειχα και το συνθηματικο απο διπλα...." Π¨ για παρεντς....

λες να ξερω και να μη θυμαμαι??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...