Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν και θα επιστρέψει με άλλο νικ... τουλάχιστον τόσο καιρό ήταν ελεγχόμενη... βρήκε ευκαιρία να ξεσπαθώσει ;)

Διαφημίσεις

Κική με τις φωτό σου θα ασχοληθώ ίσως αύριο ναι; Πήζω σήμερα.

Καλέ μη χειρότερα!Όποτε θες!

Εγώ μόνο μια φορά έκανα αναφορά,αλλά με είχε φτάσει στο αμήν το σχόλιο!

Στο μέλλον δεν ξέρω τι θα κάνω:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κική, δυστυχώς ούτε εγώ θήλασα πολύ επειδή δεν ήμουν καλά ενημερωμένη, στον Παν. έπαθα και επιλόχειο κατάθλιψη... Αλλά αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω θα ήθελα να είχα θηλάσει τα παιδάκια μου περισσότερο.. Τον Π. 1 μήνα μετά επέστρεψα στη δουλειά κ δεν ήθελα να δυσκολευτώ, μη σέσω! ήμουν και 23ετών τότε, άλλα μυαλά. Την Όλγα 2μήνες επειδή προσπαθούσα να τρώω ελαφρά και υγιεινά. Το γάλα νερούλιασε, η μικρή δεν έπαιρνε βάρος, πέτρωνε και το στήθος. Την πέρναγα με το θήλαστρο για να αποσυμφορίζομαι!

Εσείς πόσο θηλάσατε?

έξι μήνες .... έχει δύο τρεις μερες που το έκοψα και δεν ξέρω πως να νιώσω ...προσπαθώ να μη το σκέφτομαι.... παντως ψιλοσοκαρίτηκα όταν πριν τεσσερεις μέρες το ένα μου στήθος έτρεχε αίμα..... :rolleyes:

έξι μήνες .... έχει δύο τρεις μερες που το έκοψα και δεν ξέρω πως να νιώσω ...προσπαθώ να μη το σκέφτομαι.... παντως ψιλοσοκαρίτηκα όταν πριν τεσσερεις μέρες το ένα μου στήθος έτρεχε αίμα..... :rolleyes:

Μόνη σου το έκοψες?ε χάπια?

Για το αίμα ρώτησες το γιατρό?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

ναι μόνη...θεωρω οτι δεν χρειαζεται χαπια... εξ αλλου δύο αντε τρεισ φορες τη μέρα θηλαζα.....

Στινάκι, εσύ ξέρεις καλύτερα αλλά μήπως πρέπει να πάρεις και χάπια για να εξαφανιστούν τυχόν υπολλείματα?

Για το αίμα οπωσδήποτε ρώτα κπ συνάδελφο...

ναι μόνη...θεωρω οτι δεν χρειαζεται χαπια... εξ αλλου δύο αντε τρεισ φορες τη μέρα θηλαζα.....

Μπράβο σου.Εγώ είμαι λίγο δειλή σε κάποια πράγματα.:oops:.Χωρίς χάπι θα φοβόμουν.

Για το αίμα να ρωτήσεις γιατρό!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Στινάκι, εσύ ξέρεις καλύτερα αλλά μήπως πρέπει να πάρεις και χάπια για να εξαφανιστούν τυχόν υπολλείματα?

Για το αίμα οπωσδήποτε ρώτα κπ συνάδελφο...

χμμμμ ίσως έχεις δίκαιο.... θα ρωτήσω τη γιατρό μου τώρα που θα πάω δουλεια... μια πόρτα μας χωρίζει!!!

κοριτσια μιας και κλειδωθηκε το διπλα θεμα και επειδη συζητιεται εδω...απλά να πω οτι εκανα πλακα και μαλιστα την ωρσ που ειχα γρσψει το μυνημα και το εστελνα απασχοληθηκε ο διακομιστης.Απλά ηθελα να κανω τον προβληματισμενο να ψαρωσει και να πει κατι του στυλ "οριστε και η κοπέλα συμφωνει!".Αλλα δεν προλαβα γιατι στο καπάκι κλειδωθηκε!

Δεν ηθελα να προσβαλλω η να θιξω καποια απλά δεν το εκοψα και για σοβαρο το θεμα οπότε επραξα ανάλογα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...