Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Λευκή μην απογοητεύεσαι για τα δοντάκια! Άκου τι σου λένε και οι άλλες.

Ο Παναγιώτης έβγαλε το πρωτο του δοντάκι 4μηνών, κι όμως!

Η Όλγα το έβγαλε στον 8ο...

Χριστίνα, μ΄έστειλες με την Κων/να... Όταν χρόνισε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νίτσα ακτινίδια!

Έχω φάει και ακτινίδια, και πορτοκάλια, και αποξηραμένα ... κι ότι θες!:(

Έχω βάλει και υπόθετα πόσες φορές, αλλά εξακολουθώ 2-3 φορές την εβδομάδα...

Σεβούλα, σχετικά με το comment της φωτο... Θα σε απογοητεύσω...

Δε με τύλιξε! εγώ τον ερωτεύτηκα σφόδρα... Τρελά όμως...

Κατι ο αυθορμητισμός μου, κάτι η τρέλα που με δέρνει (μονίμως).. ε, δε δυσκολεύτηκα και ιδιαίτερα!

Αλλάαα δε με άφηνε με τίποτα! Θυμάμαι, ελεύθεροι ακόμη, που ήθελα να τον χωρίσω κπ φορές επειδή μου τη βάραγε (όχι κάτι σοβαρό).. με τούμπαρε πάντα!

Διαφημίσεις

αχλάδια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ακτινίδια, πορτοκάλια, στυμμένα, αλλά να τρώς κ τις ίνες, ή να τα τρως κανονικά.

ξερά δαμάσκηνα, γάλα με βρώμη, σαλάτες, λάδι ωμό μπόλικο.

φασολάκια, μπάμιες!

Καφέ το πρωί που σηκώνεσαι πίνεις;

Οου γιές και μετά χυμό πορτοκάλι μπας και αλλά νιέντε...

Άσε έχω απογοητευτεί! Σκέφτομαι να δοκιμάσω το dulpholax... Χριστίνα τι λες?

Να την βάζεις να κάθεται μπρούμυτα στο κρεβάτι ;) και θα γυρίσει μην αγχώνεσαι ;) Εμένα ούτε και κατάλαβα πότε το έκανε αλλά την έβαζα μέσα στο πάρκο με μαξιλάρια πίσω της και το γυμναστήριο από πάνω οπότε κάποια στιγμή πήγαινα και την έβρισκα γυρισμένη να πασπατεύει τα παιχνίδια ;) Γενικά θέλει ερεθίσματα.

Δεν υπάρχει νωρίτερα και αργότερα! Νωρίτερα σε σχέση με τι; Κάθε παιδί έχει το δικό του ρυθμό ανάπτυξης.

Για τα δόντια στα είπα και θα στο ξαναπώ... το πρώτο το είδαμε μετά τα γενέθλιά μας :D

Χριστίνα τα κάνω όλα αυτά που λες αλλά ειδικά όταν την αφήνω κάμποση ώρα μπρούμητα τσαντίζεται και γκρινιάζει και μετά τι να κάνω, τη σηκώνω. Και την έχω δει που έχει γυρίσει, 3 φορές ως τώρα από ανάσκελα σε μπρούμητα, αλλά... είναι σπάνιο κι αυτό με πολύ κλάμα και ζόρι.

Duphalac! Δεν το ξέρω το dupholax :P Αυτό έπαιρνα και στην εγκυμοσύνη που είχα χειροτερέψει... μετά την εγκυμοσύνη όμως ένα περίεργο πράγμα... έστρωσα! κάτι περίεργες κρίσεις μόνο που φεύγουν.

Διαφημίσεις

άσε τα φάρμακα κ φάε 3 αχλάδια.

χτύπα κ φασολάκια. κ αν δεν κάνεις κάθαρση, έλα να με τρυπήσεις τη μυτόγκα!

Πως να τα χτυπήσω τα φασολάκια, πουλί μου?

Θα πάω να πάρω αχλάδια... και θα σε πω αν βοήθησαν...

Ναι Κρίστυ αυτό εννοώ...

Μην αγχώνεσαι Λευκούλα :) Θα το κάνει... στους δικούς της χρόνους... θα αρχίσεις να ανησυχείς από τους 14 μήνες και μετά και μόνο αν δεν έχει περπατήσει...

Ασκησούλες κάνετε; Χιαστή χεράκι-ποδαράκι; (αριστερό χέρι πιάνει δεξί πόδι και ανάποδα) και να της φέρνεις τα ποδαράκια (πατουσίτσες) όσο πιο κοντά στα μάγουλα πάνε ;) να της δείξεις δηλαδή ότι μπορεί να το κανει... προσπαθώντας να το κάνει... θα γυρίσει... και θα της αρέσει :lol:

Όταν το έπαιρνα βοηθούσε... δεν ξέρω αν φταίει αυτό που διορθώθηκε μετά την εγκυμοσύνη ή αν κατά την καισαρική τακτοποίησαν το έντερο καλύτερα και λειτουργεί καλύτερα πάντως τώρα μόνο σπάνια θυμάμαι τον παλιό κακό μου εαυτό!

εγώ προ εγκυμοσύνης είχα μεγάλο πρόβλημα.

στην εγκυμοσύνη, λόγω της σωστής διατροφής, δεν πήρα ποτέ ντουφαλάκ.

να τα χτυπήσεις τα φασολάκια, μαγειρεύοντάς τα κανονικά. στο τέλος βάλε στο πιατο σου εξτρά ωμό λάδι.

θαυματουργό, όπως και οι μπάμιες.

δεν τρως σωστά συμπεθέρα κ δεν πίνεις νερό όσο πρέπει.

εγώ προ εγκυμοσύνης είχα μεγάλο πρόβλημα.

στην εγκυμοσύνη, λόγω της σωστής διατροφής, δεν πήρα ποτέ ντουφαλάκ.

να τα χτυπήσεις τα φασολάκια, μαγειρεύοντάς τα κανονικά. στο τέλος βάλε στο πιατο σου εξτρά ωμό λάδι.

θαυματουργό, όπως και οι μπάμιες.

δεν τρως σωστά συμπεθέρα κ δεν πίνεις νερό όσο πρέπει.

Ναι ρε συμπεθέρα μ'... Θα αρχίσω πάλι διατροφή, θα πάρω και το ντουφαλάκ και βλέπουμε..

Για το α-τεστ μου είπε η παιδίατρος, σε κουβέντα που κάναμε, να πάω στο ΠΑΙΔΩΝ να του το κάνω!!!:rolleyes:

Ααααα, δε σας είπα... σε 2βδομάδες περίπου θα ανέβει ο Γ. Θεσ/κη για δουλειά.. Αν πέσει ΣΚ θα πάω κι εγώ μαζί του!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...