Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ρε κοπελιές να σας ρωτήσω κάτι? Φυσικά και θα ρωτήσω, χοχοχο!

Λοιπόν η μικρή είναι τώρα εφτάμισι μηνών και συνολικά έχει γυρίσει από ανάσκελα σε μπρούμητα 3 φορές όλο κι όλο. Το ανάποδο δεν το έχει κάνει ποτέ. Κάθεται βέβαια στον πωπό της για πάνω από λεπτό χωρίς να την κρατάω, και ψοφάει να την κρατάω από τα χέρια και να στέκεται όρθια. Αυτό όπως που δεν γυρίζει με απασχολεί... Εσείς τι λέτε? Είναι φυσιολογικό ή θα έπρεπε να το έχει κάνει νωρίτερα??? Α, και για δόντι ούτε λόγος. Με τα ούλα βέβαια μπορεί να σου κόψει και το δάχτυλο, αλλά δοντάκια γιοκ.:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κάνετε?πως περνάτε?Εγώ πάλι σίδερο:(:(:(.

Αλλά το απόγευμα θα εκδράμω στο βαφτισιμιό μου!!!!!Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη που θα τον δω επιτέλους!Και που θα βοηθήσω και λίγο την κουμπάρα!

Αερικό τώρα θα σου στείλω φώτο;)

Wktmp2.png

qIogp3.png

Λοιπόν η μικρή είναι τώρα εφτάμισι μηνών και συνολικά έχει γυρίσει από ανάσκελα σε μπρούμητα 3 φορές όλο κι όλο. Το ανάποδο δεν το έχει κάνει ποτέ. Κάθεται βέβαια στον πωπό της για πάνω από λεπτό χωρίς να την κρατάω, και ψοφάει να την κρατάω από τα χέρια και να στέκεται όρθια. Αυτό όπως που δεν γυρίζει με απασχολεί... Εσείς τι λέτε? Είναι φυσιολογικό ή θα έπρεπε να το έχει κάνει νωρίτερα??? Α, και για δόντι ούτε λόγος. Με τα ούλα βέβαια μπορεί να σου κόψει και το δάχτυλο, αλλά δοντάκια γιοκ.:rolleyes:

Αλό κι από εδώ!

Το πρώτο σου είναι?Γιατί και εγώ στο πρώτο μου ότι γινότανε τρελαινόμουνα.Στραβά έκλανε ο Μάνος,τηλέφωνο τη γιατρό.Τώρα στο δεύτερο....φέτα....

Καλέ η Δώρα που είναι?

Ειρήνη περαστικά!

Σέβη κούκλοι είστε στις φώτο!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Μαρή Ειρήνη εγώ είμαι η Λευκή. Δεν ξέρω πάντως, δεν με προβληματίζει τόσο το δόντι, έχω ακούσει πως κάποια παιδάκια αργούν. Ήμασταν και ένα μήνα πρόωρες οπότε οκ. Αλλά το ότι δεν έχει γυρίσει?

καλημέρα όλη μέρα!

Λευκή μην ανησυχείς πουλί μου.

άλλα παιδάκια βγάζουν δόντι στο χρόνο, άλλα στους 3 μήνες, άλλα γεννιούνται με δόντι. όλα σχετικά είναι. μπορεί η μικρή να τα βγάλει μαζεμένα.

όσο για την κινητική ανάπτυξη, ισχύουν τα παραπάνω. όλα είναι σχετικά. το κάθε παιδί είναι διαφορετικό, μοναδικό! παίζει ρόλο κ η κληρονομικότητα.

Νίτσα, κάντο το τεστ στον Παναγιώτη. εγώ όταν θα φτάσει η ηλικία της Χρύσπας θ το κάνω. όχι ότι είναι θεοί οι γιατροί, αλλά δεν χάνεις κ τίποτα.

Ζώπυρον, για φαγητό στην κατάψυξη βάζεις τάπερ καλά κλεισμένα. το αποψύχεις μία φορά.

το ότι κάποιος σου κάνει αίτημα φιλίας, από τη στιγμή που κάνεις αποδοχή, είναι αρκετό. έχει χτιστεί φιλία. δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο.

η διαφορά είναι ότι μπορείς να επιλέξεις να βλέπουν τις φωτό μόνο οι φίλοι, οι οποίοι σχολιάζουν κάτω από κάθε φωτό.

Η Δώρα εξαφανίστηκε κορασίδες! ανησυχώ!

Φωτεινούλα, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. τώρα πάω να δω κ τις δικές σας.

Στίνα, πλύσιμο χεριών με τί; ντετόλ χρησιμοποιώ είτε το σκέτο είτε με λεβάντα.

υπάρχει κάποιο καλό;

χαχα Κική από κλάσιμο πάμε καλά. "Κοντσέρτο για πολυβόλα" λέει ο άντρας μου:tongue::tongue::tongue:

Ξέρεις τι καλά?Έχεις ακούσει που λένε μωρό κλασμένο γιατρός χεσμένος?:lol::lol::lol:Δείχνει ότι δουλεύει καλά το έντερο!

καλημέρα όλη μέρα!

Λευκή μην ανησυχείς πουλί μου.

άλλα παιδάκια βγάζουν δόντι στο χρόνο, άλλα στους 3 μήνες, άλλα γεννιούνται με δόντι. όλα σχετικά είναι. μπορεί η μικρή να τα βγάλει μαζεμένα.

όσο για την κινητική ανάπτυξη, ισχύουν τα παραπάνω. όλα είναι σχετικά. το κάθε παιδί είναι διαφορετικό, μοναδικό! παίζει ρόλο κ η κληρονομικότητα.

Νίτσα, κάντο το τεστ στον Παναγιώτη. εγώ όταν θα φτάσει η ηλικία της Χρύσπας θ το κάνω. όχι ότι είναι θεοί οι γιατροί, αλλά δεν χάνεις κ τίποτα.

Ζώπυρον, για φαγητό στην κατάψυξη βάζεις τάπερ καλά κλεισμένα. το αποψύχεις μία φορά.

το ότι κάποιος σου κάνει αίτημα φιλίας, από τη στιγμή που κάνεις αποδοχή, είναι αρκετό. έχει χτιστεί φιλία. δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο.

η διαφορά είναι ότι μπορείς να επιλέξεις να βλέπουν τις φωτό μόνο οι φίλοι, οι οποίοι σχολιάζουν κάτω από κάθε φωτό.

Η Δώρα εξαφανίστηκε κορασίδες! ανησυχώ!

Φωτεινούλα, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. τώρα πάω να δω κ τις δικές σας.

Στίνα, πλύσιμο χεριών με τί; ντετόλ χρησιμοποιώ είτε το σκέτο είτε με λεβάντα.

υπάρχει κάποιο καλό;

Καλέ,θα μου πεις τι είναι το ινφακόλικ?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ξέρεις τι καλά?Έχεις ακούσει που λένε μωρό κλασμένο γιατρός χεσμένος?:lol::lol::lol:Δείχνει ότι δουλεύει καλά το έντερο!

Καλέ,θα μου πεις τι είναι το ινφακόλικ?

σταγονίτσες για τους κολικούς!!!!!

Διαφημίσεις

Κικίτσα, μερσί!

αφού η κουμπάρα σου θηλάζει αποκλειστικά, το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας το λύνει άνετα με τη διατροφή της. πες της χαιρετίσματα ευκολάκι.

αχλάδια μπόλικα χωρίς φλούδα, 2-3 την ημέρα, μπόλικο λάδι στο φαγητό της, 1-2 πορτοκάλια στυμμένα, βρώμη με γάλα.

στο θέμα των κολικών ινφακόλικ. είναι σκεύασμα φαρμακευτικό, απαλύνει τους πόνους κ είναι συμβατό με θηλασμό, γιατί η ουσία του στην ουσία είναι από λάδι ελιάς.

να μη τρώει όσπρια, λάχανο, μπρόκολο, κουνουπίδι, πράσινα, ο,τιδήποτε "αεριούχο".

εγώ αυτά έκανα για το δικό μου παιδί.

επίσης, να έχει υπομονή με το ρέψιμο, γιατί επηρεάζει τα πονάκια.

πονάκια δεν είναι μόνο από το έντερο, αλλά και από το στομαχάκι του, αν εγκλωβίζει αέρα. πρέπει να ρεύεται το μωρό. μπορεί να πάρει κ 20-25 λεπτά, τώρα που είναι νινί.

να μη τρώει πολλά τσιγαριστά.

η γιαγιά μου έλεγε ότι καλό για τη θηλάζουσα είναι οι "άσπρες" τροφές-εννοούσε τα βραστά, κοτόπουλο, μοσχάρι, ψάρι.

η πατάτα κεβάζει γάλα. έτσι έλεγε. μπόλικο λάδι. κάνει καλό σε όλα.

ααααααα κ πολύ βασικό είναι για τα πονάκια-κλάμα να μην βιάζεται να αλλάξει στήθος στο θηλασμό. πρέπει πρώτα το μωρό να χάσει το ενδιαφέρον του για το μαστό. μετά αλλάζουμε. αλλιώς παίρνει μόνο το ελαφρύ γάλα-οπότε γεμίζει το στομάχι του χωρίς να χορτάσει την πείνα του. μετά το κλάμα είναι μονόδρομος.

το λιπαρό γάλα κατεβαίνει αργότερα.

αυτά τα "ολίγα".

Να την βάζεις να κάθεται μπρούμυτα στο κρεβάτι ;) και θα γυρίσει μην αγχώνεσαι ;) Εμένα ούτε και κατάλαβα πότε το έκανε αλλά την έβαζα μέσα στο πάρκο με μαξιλάρια πίσω της και το γυμναστήριο από πάνω οπότε κάποια στιγμή πήγαινα και την έβρισκα γυρισμένη να πασπατεύει τα παιχνίδια ;) Γενικά θέλει ερεθίσματα.

Δεν υπάρχει νωρίτερα και αργότερα! Νωρίτερα σε σχέση με τι; Κάθε παιδί έχει το δικό του ρυθμό ανάπτυξης.

Για τα δόντια στα είπα και θα στο ξαναπώ... το πρώτο το είδαμε μετά τα γενέθλιά μας :D

κ πες της να μη δίνει ξένο. καθόλου.

ελπίζω να μην έχει πρόγραμμα-ωράριο θηλασμού.

μέχρι να εδραιώσει γαλουχία.

ό,τι θες ρώτα.

εγώ κοίμιζα τη μικρή στο στήθος μου, κοιμόταν κ στο στήθος του μπαμπά της. έτσι ησύχαζε στα πονάκια, όταν όλα τα άλλα τα είχα εξαντλήσει.

Καλημέρα Σεβούλα μου...

Έχεις καμία καλή συμβουλή για τη δυσκοιλιότητα ενηλίκων...?

Συγνώμη κορίτσια... αλλά δεν πάει άλλο... Ο οργανισμός μου είναι φουλ στην τοξίνη λόγω χρόνιας δυσκοιλιότητας. Ενώ προσπαθώ να προσέχω τη διατροφή μου δεν μπορώ να καταλάβω γιατί...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...