Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άμα βάλεις σ' ένα σπίτι έναν που από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 τη νύχτα είναι στο μάθημα ή στη βιβλιοθήκη και διαβάζει, και μία κλεισμένη μέσα σε ένα σπίτι με ένα μωρό μηνών, το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου είναι να σκοτωθούν :tongue: το κακό είναι ότι με το πήξιμο που έχουμε φάει, οι αφορμές για καυγά όλο και πληθαίνουν! Εύχομαι να τη βγάλουμε καθαρή μέχρι να τελειώσει και να μην μας δείξουν οι ειδήσεις...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

μιας και πας φέρε μου ένα αισμπεργκ πλιζζζζζζζ!!!!!!!!

Έλα Στίνα στο στέλνω...:tongue::tongue::tongue:

Φωτεινή τι ζουζούνι είναι αυτό? κουκλάκι είναι! βάλε κι άλλες... είδες εμείς βάλαμε και τις μούρες μας με τους συζύγους...

Τι κάνετε, κορίτσια? η Σέβη έχει ρεπό σήμερα...

άμα βάλεις σ' ένα σπίτι έναν που από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 τη νύχτα είναι στο μάθημα ή στη βιβλιοθήκη και διαβάζει, και μία κλεισμένη μέσα σε ένα σπίτι με ένα μωρό μηνών, το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου είναι να σκοτωθούν :tongue: το κακό είναι ότι με το πήξιμο που έχουμε φάει, οι αφορμές για καυγά όλο και πληθαίνουν! Εύχομαι να τη βγάλουμε καθαρή μέχρι να τελειώσει και να μην μας δείξουν οι ειδήσεις...

Τι εννοείς μάθημα? Διδάσκει ή σπουδάζει?:confused:

Τι εννοείς μάθημα? Διδάσκει ή σπουδάζει?:confused:

Σπουδάζει! :mrgreen: τον πειράζω και του λέω σε λίγα χρόνια θα διαβάζετε μαζί με τη μικρή!

Για να έρθουμε εδώ Αμερική, επειδή πολύ δύσκολα θα τον έπαιρνε κάποιος έτσι στο άσχετο σε δουλειά, παρά την εμπειρία του, είπαμε να κάνει ένα γερό Μάστερ, σε καλό πανεπιστήμιο, για να μπει από εκεί στην αγορά. Οπότε τώρα είναι φοιτητής :tongue: του φτιάχνω το κολατσιό του κάθε μέρα να παίρνει στο σχολείο χιχιχιχχι

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Σπουδάζει! :mrgreen: τον πειράζω και του λέω σε λίγα χρόνια θα διαβάζετε μαζί με τη μικρή!

Για να έρθουμε εδώ Αμερική, επειδή πολύ δύσκολα θα τον έπαιρνε κάποιος έτσι στο άσχετο σε δουλειά, παρά την εμπειρία του, είπαμε να κάνει ένα γερό Μάστερ, σε καλό πανεπιστήμιο, για να μπει από εκεί στην αγορά. Οπότε τώρα είναι φοιτητής :tongue: του φτιάχνω το κολατσιό του κάθε μέρα να παίρνει στο σχολείο χιχιχιχχι

Συγνώμη που γίνομαι αδιάκριτη:oops:

αλλά πως καλύπτεται τις βιωτικές σας ανάγκες? εργάζεται ταυτόχρονα? πληρώνεται από τη σχολή?

Συγνώμη που γίνομαι αδιάκριτη:oops:

αλλά πως καλύπτεται τις βιωτικές σας ανάγκες? εργάζεται ταυτόχρονα? πληρώνεται από τη σχολή?

όχι, ζούμε από τις οικονομίες κυρίως τις δικές του, κι από κάτι ψιλομεταφράσεις που κάνω κι εγώ με τις εταιρείες που συνεργαζόμουν Ελλάδα.

bh45qekil.png

όχι, ζούμε από τις οικονομίες κυρίως τις δικές του, κι από κάτι ψιλομεταφράσεις που κάνω κι εγώ με τις εταιρείες που συνεργαζόμουν Ελλάδα.

Μπράβο Φωτεινή... Θέλει κότσια όλο αυτό! Και συγχαρητήρια στο σύζυγο που πήρε αυτή την απόφαση...

Σίγουρα είναι δύσκολο να είσαι στο σπίτι, αλλά αφού το επιλέξατε μαζί κάνε υπομονή!

Φαντάζομαι ότι το μάστερ θα διαρκέσει κάνα χρόνο και μετά θα βγει στην αγορά εργασίας.. Εσύ μπορείς να γράψεις το παιδί σε σταθμό λίγο αργότερα για να εργαστείς? Σκέφτεστε να μείνετε αρκετά εκεί, να δημιουργηθείτε?

μπέμπα μου, σ' ευχαριστώ για το αίτημα...!

βρε κορίτσια, να σας ρωτήσω γιατί είμαι εντελώς άσχετη! είχα ξαναρωτήσει δηλαδή αλλά δεν μου είχε απαντήσει κανείς...

απορία 1) τι σημαίνει το αίτημα φιλίας? μόνο ότι μπορούμε να βλέπουμε τις φωτογραφίες του άλλου ανθρώπου?

απορία 2) όταν μου κάνουν αίτημα φιλίας, το αποδέχομαι. δεν χρειάζεται μετά να κάνω κι εγώ αίτημα στο ίδιο πρόσωπο, έτσι δεν είναι? έχει δηλαδή "φτιαχτεί" η φιλία.

ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ, ΕΞΗΓΗΣΤΕ!:roll:

μπέμπα μου, σ' ευχαριστώ για το αίτημα...!

βρε κορίτσια, να σας ρωτήσω γιατί είμαι εντελώς άσχετη! είχα ξαναρωτήσει δηλαδή αλλά δεν μου είχε απαντήσει κανείς...

απορία 1) τι σημαίνει το αίτημα φιλίας? μόνο ότι μπορούμε να βλέπουμε τις φωτογραφίες του άλλου ανθρώπου? Σίγουρα πέρα από τις φωτο θα υπάρχουν και άλλες δυνατότητες για τις οποίες θα μπορεί να μας απαντήσει το Αερικό το οποίο το κατάπιε το ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ...

απορία 2) όταν μου κάνουν αίτημα φιλίας, το αποδέχομαι. δεν χρειάζεται μετά να κάνω κι εγώ αίτημα στο ίδιο πρόσωπο, έτσι δεν είναι? έχει δηλαδή "φτιαχτεί" η φιλία. Ναι έχει "φτιαχτεί" η φιλία, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Π.χ. εγώ σε έχω στη λίστα με τους φίλους μου, έχω μπει αυτόματα στη λίστα με τους δικούς σου?

ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ, ΕΞΗΓΗΣΤΕ!:roll:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Μπράβο Φωτεινή... Θέλει κότσια όλο αυτό! Και συγχαρητήρια στο σύζυγο που πήρε αυτή την απόφαση...

Σίγουρα είναι δύσκολο να είσαι στο σπίτι, αλλά αφού το επιλέξατε μαζί κάνε υπομονή!

Φαντάζομαι ότι το μάστερ θα διαρκέσει κάνα χρόνο και μετά θα βγει στην αγορά εργασίας.. Εσύ μπορείς να γράψεις το παιδί σε σταθμό λίγο αργότερα για να εργαστείς? Σκέφτεστε να μείνετε αρκετά εκεί, να δημιουργηθείτε?

Η αλήθεια είναι ότι το είχα υποτιμήσει κι εγώ, μου έλεγαν όλοι "μα καλά θα μείνεις μόνη με ένα νεογέννητο 3 μήνες" κι έλεγα "ναι μωρέ, σιγά, τι θα πάθω;" αλλά τελικά δεν ήταν καθόλου εύκολο. Άσε που όλοι μου λένε "Ουάου Νέα Υόρκη", αλλά όσο τη βλέπετε εσείς από την τηλεόραση άλλο τόσο τη βλέπω κι εγώ χεχε. Σε αυτή τη φάση είναι δύσκολα, αν όμως βρεθεί δουλειά και μείνουμε εδώ θα βάλω κι εγώ τη μικρή σε παιδικό έστω για 2-3 ώρες κάθε πρωί, να μάθει και τη γλώσσα και να έχω κι εγώ λίγο χρόνο ελεύθερο. Προς το παρόν υπομονήηηηηη

bh45qekil.png

εσύ νιτσάκι σταμάτα να βγάζεις... γλώσσες και δες γιατί στη λίστα με τους φίλους σου στη μόνη που βγάζει το... breaking frienship... είμαι εγώ...

εσύ νιτσάκι σταμάτα να βγάζεις... γλώσσες και δες γιατί στη λίστα με τους φίλους σου στη μόνη που βγάζει το... breaking frienship... είμαι εγώ...

Όχι ρεεεε... Νόμιζα ότι αστειευόσουν την προηγούμενη φορά... Δεν μου βγάζει κάτι τέτοιο... Εκτός κι αν όταν σου έκανα αίτημα φιλίας το απέρριψες:roll:

καλά κρασιά!

αφού είσαι στο προφίλ μου στη λίστα με τους φίλους μου!

Ααααααααα θα με τρελάνεις!!!

Κι εσύ είσαι μια χαρά στη λίστα με τους φίλους μου.. Κοίταξα κι εγώ το δικό μου προφίλ:roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...