Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 

Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34. 
      Α επίσης να προσθέσω πως κάποια στιγμή βρέθηκε βακτήριο στο σπερμα και έπαιρνε αντιβίωση για κανένα μήνα αλλά νομίζω δεν επηρεάζει αυτό. Μετα αυτό έκανε επανεμφάνιση του βακτηρίου.

Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

Εμάς μετά από 3 χρόνια και άπειρες εξετάσεις με πολύ κακό σπερμα (τύπου μορφολογία 0%) καταλήξαμε ότι έφταιγαν τα μικρόβια που είχε. Πήρε αντιβιώσεις και τώρα αρχίζει κάπως να φτιάχνει (1% μορφολογία) και μετά τις αντιβιώσεις μας έδωσε ένα τέλειο έμβρυο και ένα καλό. Ενώ δλδ δεν βελτιώθηκε εκπληκτικά (ακόμα τουλάχιστον το σπερμα) και έκανε καλύτερες γονιμοποιήσεις. Οπότε δείτε ξανά το θέμα των βακτηρίων. 

• Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα ε αυτα που διαβαζω διπλα ειναι ντιπ για ντιπ!!!!!

μα ειναι δυνατων να περνουν τηλ στους γονεις

για να αλλαξουν τα παιδακια τους οταν λερωθουν:twisted:

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Εξαρτάται! Το αντέχεις; Εγώ πάντως από κάποιο σημείο και μετά γελάω συνέχεια :lol: Τώρα νευρικό είναι; Είναι γελοία η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και μου το προκαλεί; Θα σας γελάσω και δεν το θέλω!

Διαφημίσεις

Μ' αρέσει που η ζώπυρον προσπαθεί ακόμα με λογικά επιχειρήματα! Ρε συ εσύ είσαι θαραλλέα :D

Μ' αρέσει που η ζώπυρον προσπαθεί ακόμα με λογικά επιχειρήματα! Ρε συ εσύ είσαι θαραλλέα :D

Θαραλλέα? Ψύχραιμη? Μετριοπαθής?

Αν ξυπνήσει ο παλιός μου εαυτός, αλλοίμονο...

Εεεεε,Σεβηηη γιατι φευγεις καλη μου.....ηρθα κι εγω!!!!

Κοριτσια,εγω δεν εχω σχολιασει διπλα γιατι νευριαζω με τις βλακειες που ακουω!!!!!Κρατιεμαι με νυχια και με δοντια....

πω-πω κι υστερα αναρωτιομαστε γιατι μας βγαζουν το ονομα...καλα να παθουμε γ@μ& την παιδαγωγικη μας μεσα γ@μ#!!!

Διαφημίσεις

...πω-πω κι υστερα αναρωτιομαστε γιατι μας βγαζουν το ονομα...καλα να παθουμε γ@μ& την παιδαγωγικη μας μεσα γ@μ#!!!

έτσι ακριβώς! :-(

Είναι που ο δικός σου δεν κινδυνεύει πια από τέτοιες παιδαγωγούς :lol:

ποιός το είπε αυτό? μπορεί να έχει ξεφύγει της... τουαλέτας αλλά έχει άλλα θέματα που τα χειρίζονται ακόμη οι παιδαγωγοί...

κορίτσια, είμαι πολύ ανοιχτή να συζητήσω ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ και ν' ακούσω εντελώς διαφορετικές απόψεις από την δική μου

αλλά

στο θέμα των παιδιών, στο οποιοδήποτε θέμα τους

τρελλαίνομαι λέμε... ν' ακούω κακοήθειες και καραγκιοζιλίκια!

Τελικά απαντάω, αλλά στην νηπιαγωγό. Με αυτήν εγώ τα πήρα χοντρα!

Α ρε Μαρσολάν, πάλι καλά που το λες κι εσύ, θα βγούμε όλες τρελές στο τέλος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...