Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

τέλος πάντων...

εγώ ξέρω πως σχεδόν κάθε βράδυ σκάει κι από ένα νέο θέμα από ένα νέο χρήστη για το οποίο η συνέχεια από μας είναι "δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα"...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Oxi, nea apo to Dwraki den eixame.

Ego sti sxoli eixa ena simfoititi, monaxogios itane, pou otan perase Komotini oi goneis tou tou agorasan spiti kai metakomisan mazi tou! Den sas kano plaka, etsi akrivos! Sintaksiouxoi kai oi duo, sou leei, ti na kanoume monoi mas Athina, pame ki emeis me to paidi. E, apo kei kai pera vale kai logariase...

Γιατι ρε ζουπ? σου φαινεται απιστευτη αυτη η ιστορια? εμενα παρα πολυ πιστευτη μου φαινεται....την εχω ακουσει πολλες φορες στον περιγυρο μου....(να πηγαινει η μανα να μενει με το ζευγαρι)...δε το χεις ξανακουσει εσυ?

Oxi, nea apo to Dwraki den eixame.

Ego sti sxoli eixa ena simfoititi, monaxogios itane, pou otan perase Komotini oi goneis tou tou agorasan spiti kai metakomisan mazi tou! Den sas kano plaka, etsi akrivos! Sintaksiouxoi kai oi duo, sou leei, ti na kanoume monoi mas Athina, pame ki emeis me to paidi. E, apo kei kai pera vale kai logariase...

κι εγω ειχα συμμαθητρια, που περασε γιαννενα ιατρικη και πηγε και η μανα της μαζι

χαλό γκερλς!

ωραίο αυτό με τις σερβιέτες!

κάπως έτσι φαντάζομαι τον άντρα μου, αν δεν αλλάξει μυαλά μέχρι τότε...

μου άρεσε και το λινκ της Ειρήνης για τη γρίπη.

Δώρα περιμένουμε νέα σας, ευχάριστα!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Γιατι ρε ζουπ? σου φαινεται απιστευτη αυτη η ιστορια? εμενα παρα πολυ πιστευτη μου φαινεται....την εχω ακουσει πολλες φορες στον περιγυρο μου....(να πηγαινει η μανα να μενει με το ζευγαρι)...δε το χεις ξανακουσει εσυ?

Ego pantos, polles fores. Eidika otan gennietai to paidi. Kai to antistrofo vevaia, na pigainei to zevari na meinei me tous goneis. Ananga kai theoi peithontai...

και η αδερφή μου έμενε με τα πεθερικά της μέχρι να γίνει το σπίτι τους.

η πεθερά της την πρόσεχε σαν μάνα. ιδίως όταν γέννησε. αργότερα ήρθαν με το παιδί και στο πατρικό μας για λίγους μήνες.

αναγκη, αλλά κ κοινή λογική.

εγώ όταν γέννησα χρειαζόμουν τη βοήθεια της μάνας μου, σε δουλειές, μαγείρεμα, παρέα. η μάνα μου φοβόταν μήπως δυσαρεστηθεί ο σύζυγος με την παρουσία της-επίσκεψη πάντα.

έφτασα σε σημείο να την κράξω ότι πρέπει να νοιαζεται για το τί θέλω εγώ κ όχι ο Στεφ.

ο Στεφ βλέποντας τη μαμά μου να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια, καλούσε κ την πεθερά, μανούλα του για να προσφέρει κι αυτή βοήθεια εξίσου.

η γυναίκα όμως είναι άμαθη σε προσφορά, σε δουλειές, σε ηθική υποστήριξη.

Ego pantos, polles fores. Eidika otan gennietai to paidi. Kai to antistrofo vevaia, na pigainei to zevari na meinei me tous goneis. Ananga kai theoi peithontai...

ναι ρε...κι εμενα η μανα μου πριν γεννησω, μου λεει τις πρωτες μερες θα ρθω να κοιμαμαι σε σενα...."τρελαθηκες μου φαινεται" της ειπα!

Ενταξει...δε λεω...για καμια 10ρια μερες επαιρνε τα λερωμενα ρουχα του παιδιου και μου τα φερνε πλυμενα-σιδερωμενα. Αλλα ως εκει!(απρ' ο,τι μονο να με βοηθησει ηθελα σε ΟΛΑ....αλλα λεω ασε μη μας παρει η κατω βολτα) Και μαγειρευα, και τα δικα μας επλενα, και χεστηκα αν το σπιτι ηταν κουλουβαχατα.

Εδω ρε....ειχα κατεβασει ολες τις κουρτινες του σπιτιου για καμια 15ρια μερες γιατι ημουν συνεχεια με τα μεμε απ' εξω να μη με βλεπουν οι περαστικοι....θα ειχα και κοσμο μεσα στο σπιτι?

όχι ρε γμτ, έχετε δίκιο, δεν είναι τραβηγμένη η ιστορία...

αλλά πως να το πω - έχεις την μάνα σου μπάστακα κι ο άντρας σου φεύγει κάθε βράδυ και πάει και κοιμάται στη μάνα του κι εσύ γράφεις και λες "το σπίτι ποιός θα το καθαρίσει" και "θέλω να εδραιώσω θηλασμό" και δεν τους πετάς όλους έξω, νάχεις τις αράχνες σου αλλά να είσαι οικογένεια?

τέλος πάντων... είμαι και λίγο αυστηρή με αυτούς που αρνούνται να ενηλικιωθούν γιατί είχα κι εγώ υπερπροστατευτική μάνα (όχι με αυτό τον τρόπο της μπέτυς ή αυτούς που περιγράφετε) αλλά από πιτσιρίκα έδωσα και δίνω (ακόμη :mrgreen:) αγώνα για τ' αυτονόητα και... πίσω δεν κάνω!

αγγελίνα, αλήθεια είχε γίνει αυτό στην Κομοτηνή? εντάξει, παρατραβηγμένο... εγώ θα νοικιάσω απλά... γιατί μετά στο μεταπτυχιακό του, σε άλλη χώρα, πάλι θ' αγοράζω καινούριο σπίτι? και πάει λέγοντας... :rolleyes: χα χα χα χα χα!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Γεια σας κοριτσακια τι κανετε??????

ολα καλα??

Σεβη,Ραννια,Αερικο,Αγγελινα,Νιτσα,Ζωπυρον,Δωρακι, Στινα...ξεχασα καμια????

Χαχα,κι εγω σαν την Μαρια-Ευα...ελειπα το ΠΣΚ και ημου χωρις υπολογιστη και εκατσα και διαβασα τις τελευταιες σελιδες του 3ημερου μονοκοπανιααααα:tongue:

Διαφημίσεις

όχι ρε γμτ, έχετε δίκιο, δεν είναι τραβηγμένη η ιστορία...

αλλά πως να το πω - έχεις την μάνα σου μπάστακα κι ο άντρας σου φεύγει κάθε βράδυ και πάει και κοιμάται στη μάνα του κι εσύ γράφεις και λες "το σπίτι ποιός θα το καθαρίσει" και "θέλω να εδραιώσω θηλασμό" και δεν τους πετάς όλους έξω, νάχεις τις αράχνες σου αλλά να είσαι οικογένεια?

ρε ο κοσμος αλλου παταει και αλλου βρισκεται λεμε....

αν βγει εξωτερικό για σπουδές, φεύγω κι εγώ μαζί. το είπα σήμερα στον άντρα μου.

σοβαρά μιλάω.

αν παντρευτεί εκτός λάρισας επίσης θα νοικιάσω στην πόλη που θα μένει.

κ τώρα γελάστε ελευθερα. εγώ έτσι αισθάνομαι.

αν βγει εξωτερικό για σπουδές, φεύγω κι εγώ μαζί. το είπα σήμερα στον άντρα μου.

σοβαρά μιλάω.

αν παντρευτεί εκτός λάρισας επίσης θα νοικιάσω στην πόλη που θα μένει.

κ τώρα γελάστε ελευθερα. εγώ έτσι αισθάνομαι.

Σεβηηηηη....κανε ονειρα!!χαχα!!

κατσε να δουμε πως θα αντιδρασει οταν της το πεις ή οταν το ανακαλυψει:tongue:

Nai, alitheia. Ypoptefthika tote oti itan kai uiothetimenos, itan san pappoudes tou sxedon. Anyway.

Sevi, ksero ti ennoeis, distixos. Emena i mana mou mporese mono deka meres na erthei otan gennithike o megalos, kai pali allou emene ta vradia. Vevaia o dikos mou parakalaei na erthei na meinei, na mporesoume na pame kai pouthena san anthropoi. Einai tromera diakritiki, stoma exei kai milia den exei. Kai ta paidia ti latrevoun...exei xarisma me ta mora, genikos. As opsetai o pateras mou o prokomenos kai i koloarrostia pou tin tirranaei tosa xronia.:-(:sad::-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...