Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

απόψε θα αποκλειστώ δια παντός με κόκκινη κάρτα διαρκείας

αλλά

δεν κάνω πίσω

δεν θα παίζει ο καθένας με τα παιδιά μας

ως εδώ!

τι εγινε ζωπυρον??????

που εγιναν αυτα????

για πες να ερθω κι εγω!!!!!!!!!

διψαω για αιμα............:mrgreen:

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάσο, Αερικό μου. Σου βάζω μετάνοια. :lol::lol::lol:

Τι εκφράσεις είναι αυτές, my God? Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι! Για μωρά παιδιά μιλάς, μωρή γκιόσα! Άι στ' ανάθεμα, κολάστηκα πάλι!:evil:

Ζώπυρον, εγώ δεν ξαναγράφω. Δεν θα της κάνω τη χάρη να φάω και κόκκινη για την πάρτη της...και ούτε με αυτά που είπε η συνάδελφός της συμφωνώ, Αερικούλι.

Τουλάχιστον η συνάδελφός της είναι τίμια και έχει τρόπους! Δεν κάνει αυτά που δεν γουστάρει να κάνει και να διαμαρτύρεται με τον τρόπο της άλλης!

Διαφημίσεις

¨ασχετο , αλλά εκεί που στέλνω το μωρό μου, έχουν μωρά μέχρι 4 (για 5 δεν είμαι σιγουρη) και έχουν και ειδικές τουαλέττες για εκμάθηση!!!!! Εγω ενθουσιαστηκα όταν το είδα! Νόμιζα ότι θα τραβάω όλο το ζόρι σπίτι εγώ και πως στο σταθμό θα είχα προβλημα.....

αερικο γιατι κλεβω καλε????

γιατί το avatar δεν είναι το μωράκι σου :P νομίζω ότι το μωράκι σου θα είναι πιο όμορφο από αυτό :D

Τζιφος στο γιατρο (καλα αυτο το περιμενα). Λιγο δυσκολο μου ειπε να εχω συμπτωματα απο τωρα....να περιμενουμε λιγες μερες....τεσπα...τι να πω? μακαρι οχι!

Αν δεν ειμαι παντως...την αλλη βδομαδα παω για σπιραλ. εχει βαλει καμια? ποναει η τοποθετηση?

Διαφημίσεις

γιατί το avatar δεν είναι το μωράκι σου :P νομίζω ότι το μωράκι σου θα είναι πιο όμορφο από αυτό :D

xixixi εννοείτε οτι το δικο μου ειναι ομορφοτερο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αλλα πριν μπεις,ειχα τη φωτο του μικρου

για να την δεις,αλλα δεν την προλαβες!!!!!!!!

αν θες την βαζω ξανα:mrgreen:

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...