Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

κι εγώ το ίδιο πιστεύω και... διαφωνούσα... αλλά προφανώς... το μυαλό του... ζώπυρου έχει κολλήσει στα... ούζα...!:rolleyes:

θα τους φτιάξω αύριο τελικά, χα χα χα χα χα! :mrgreen:

με τι να τους συνοδέψω?

δε καθομαι...ενα γεια ειπα και φευγω!

Ράννια δε γίνεται να έρχεσαι να λες ένα γεια και να φεύγεις... Τι το περάσαμε εδώ πέρα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ε?:lol:

Ta paidia einai arketa kala, alla o piretos sinexizetai kai stous 2 ana 12oro. 38,3 o mikros kai 39 o megalos. An den ksipnisoun avrio epiretoi, tha pame pediatro.

Αγγελίνα μ' αρέσεις... το ξέρεις μ' αρέσεις... που τα παιδιά είναι αρκετά καλά φουλ στον πυρετό... Δλδ όταν δεν είναι καλά τι έχουνε? Περαστικούλια πάντως..

- Σεξ

Μία με δύο φορές την εβδομάδα.

αυξάνει τα επίπεδο της πρωτεΐνης lgA στον ανθρώπινο οργανισμό, ουσίας που λειτουργεί σαν αντίσωμα και «υποδέχεται» τους ιούς την στιγμή που εισέρχονται στον οργανισμό μας, λειτουργώντας σαν συναγερμός του ανοσολογικού συστήματος.

Ζώπυρον γι'αυτό αρρώστησα η κακομοίρα από την πολύ ζωγραφικήηηη... Τέρμα, εφ'εξής 5φορές/εβδομάδα θα έχω πονοκέφαλο:lol::lol::lol:

Χριστίνααααααααααααααααααααα, μίλα μου, ναι, μίλα μου!

Νίτσααααααααααααααααααα!!!!! τι είναι καλέεεε?

Αγγελίνααααααααααααα!

καλέ πού είστε; τρώτε; δουλευετε;

μπουχου χου!!!!!!!!!!

Νίτσα μου στείλε την αρχική φωτό να στην φτιάξω ;) Ανέβασε την στο imageshack.us να την κατεβάσω και στείλε μου το link ;)

Χριστινάκι θα τη σκανάρω αύριο το πρωί και θα στη στείλω baby (είσαι πολύ καλήηηη, κι εγώ πολύ γλύφτρω:tongue:)

αυριο πρωι εχουμε ενα επανελεγχο στον μικρο και αυριο το απογευμα εχουμε παιδιατρο.

ααααααααααχ παναγια μου να ειναι ολα καλα!!!!!!!

Όλα καλά θα είναι Δωράκι μου, μη στενοχωριέσαι!

Όπως καταλαβαίνετε επεστρεψα για λίγο. 19.00έχω rdv για βάψιμο/κούρεμα τριχωτού της κεφαλής...

Ο γιός μου ήπιε κρεμοσάπουνο με νερό, ο βλάξ -ποιός ξέρει ποιανού έμοιασε αυτό το παιδί... Έβαλε στη μολυβοθήκη μέσα υγρό με νερό κι είχαμε δράματα... Μόνο Θεέ μου κάνε να μη του συμβεί τίποτα...

...Όπως καταλαβαίνετε επεστρεψα για λίγο. για πόσο ακριβώς...?

19.00έχω rdv για βάψιμο/κούρεμα τριχωτού της κεφαλής... θα το σκουρύνεις...?

Ο γιός μου ήπιε κρεμοσάπουνο με νερό, ο βλάξ -ποιός ξέρει ποιανού έμοιασε αυτό το παιδί... σε ποιόν έμοιασε...?

:rolleyes::D:tongue::wink::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

σε ένα φόρουμ για γονείς το σεξ θεραπεύει τη γρίπη, σε οποιοδήποτε άλλο μάλλον τη διασπείρει ;)

μετά από αυτή την έρευνα καμία από τις άρρωστες δεν θα είναι εδώ το βράδυ...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

:rolleyes::D:tongue::wink::mrgreen::mrgreen:

Ευκαιρία ψάχνεις ρουφιάνα να με πικάρεις...

Όχι δεν θα τα σκουρύνω. Θα τα βάψω στο φυσικό μου ΞΑΝΘΑ!!!:tongue::tongue::tongue:

Πες πες δε σου έλειψα? Θα φύγω και θα κλαις...

σε ένα φόρουμ για γονείς το σεξ θεραπεύει τη γρίπη, σε οποιοδήποτε άλλο μάλλον τη διασπείρει ;)

μετά από αυτή την έρευνα καμία από τις άρρωστες δεν θα είναι εδώ το βράδυ...

Άστο Φωτεινή μου... το έχω προσέξει... Τις πιο hot περιόδους της ζωής μου κάτι παθαίνω... Ή παιδί θα πιάνω ή θα αρρωσταίνω...

ΑΠΕΡΓΩ:!:

τελικά θα μου πείτε με τι να συνοδέψω τους γίγαντες αύριο?

Με μία ωραιότατη χωριάτικη σαλάτα. Βάλε και φετούλα μπόλικη, ελίτσες... Ποτό... ουζάκι:wink: λευκό κρασί, αν δεν πίνετε ούζο (εμάς δε μας αρέσει)

Διαφημίσεις

Με μία ωραιότατη χωριάτικη σαλάτα. Βάλε και φετούλα μπόλικη, ελίτσες... Ποτό... ουζάκι:wink: λευκό κρασί, αν δεν πίνετε ούζο (εμάς δε μας αρέσει)

βρε νίτσα μου, εννοώ με τι κρέας / ψάρι...

εντάξει, εμένα μ' αρέσει πολύ η ντομάτα αλλά ο... ζώπυρος θα πάθει σοκ αν του βγάλω χειμωνιάτικα... χωριάτικη...:rolleyes:

εντωμεταξύ αγαπημένη, έχεις συνειδητοποιήσει ότι του χρόνου εμείς οι δύο θα έχουμε πρωτάκια στο δημοτικό?:mrgreen:

Αν είναι κοκκινιστοί, μπορείς να πετάξεις μέσα κάτι σε απάκι ή σύγλινο, δίνει ωραία καπνιστή γεύση, επίσης κανένα λουκάνικο χωριάτικο...

αχ, θα νοσταλγήσω την Ελλάδα μου φαίνεται! :D

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

βρε νίτσα μου, εννοώ με τι κρέας / ψάρι...

εντάξει, εμένα μ' αρέσει πολύ η ντομάτα αλλά ο... ζώπυρος θα πάθει σοκ αν του βγάλω χειμωνιάτικα... χωριάτικη...:rolleyes:

εντωμεταξύ αγαπημένη, έχεις συνειδητοποιήσει ότι του χρόνου εμείς οι δύο θα έχουμε πρωτάκια στο δημοτικό?:mrgreen:

Ωχχχχχ!!! φρίττω ήδη...

Ακούω κάτι τρελά, για 5ώρες διάβασμα και δεν ξέρω πως θα τα καταφέρουμε. Α, δε σου είπα... Του έδωσαν ένα παραμυθάκι από τη δανειστική βιβλιοθήκη την Παρ., του το διάβασα, το συζητήσαμε και μετά έπρεπε να γράψει σε μία φωτοτυπία το όνομα του και τον τίτλο του παραμυθιού (αντέγραψε). Τελειώνοντας έπρεπε να ζωγραφίσει τι τον εντυπωσίασε. Τα πήγε καλά...

Στο νήπιο σας βάζουν εργασίες εσάς?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...