Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημερα και εδω!! :D

Ποσες σελιδες γραψατε ρε τρελοκοριτσα παλι?? :lol:

Λοιπον να πω στη Ραννια μας 3 πραγματα και ελπιζω μεχρι να τα διαβασει να μην εχουν μεσολαβησει αλλες 34569012879 σελιδες και πανε στο βροντο! :lol: Λοιπον:

1) Ακουγα active member απο τα 14 μου! ;)

2) Κατεβαζουμε απο το ιδιο τορενταδικο και εχω τη διευθυνση του γαματο αν σε ενδιαφερει να στη δτειλω με πμ..

3) Εδειξα τη φωτο σου στο συμμαθητη σου και μου ειπε πως σε ξερει φατσικα. Συγκεκριμενα ειπε πως δεν μιλουσατε γιατι εκεινος ηταν "φλωρακι" κι εσυ εκανες παρεες απο 15μελες και πανω (τα υπολοιπα δεν τα λεω, αν θελεις με πμ. :lol:)

Σεβουλα ευχαριστω για τα καλοριζικα! :D

Stin@ καλο κουραγιο και καλη υπομονη με τα ξενυχτια του πιτσιρικου! :D Ευχομαι να μη διαρκεσουν πολυ!

Περαστικα και σε ολα τα αρρωστουλια μας!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εκεί είναι η διαφορά μας Αγγελίνα ;) Εγώ δεν χρειάζομαι τον χώρο της εκκλησίας για να πιστεύω ή για να είμαι κοντά στην θρησκεία... Πραγματικά όμως δεν τον χρειάζομαι... νιώθω πολύ πιο κοντά σε αυτό που πιστεύω με μία βόλτα στον Υμηττό ας πούμε ή σε κάποιο άλσος... κοντά στην φύση... ακόμα και κοιτώντας τον ουρανό από το παράθυρο του σπιτιού μου ;) Και έτσι θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να είναι για όλους. Νιώθω κατάνυξη ας πούμε όταν βλέπω τη φύση να ανθίζει μέσα στην Αθήνα, το καλοκαίρι με το αηδόνι που έρχεται κάθε χρόνο στην γειτονιά μας αψηφώντας το καυσαέριο :D

Δεν είναι ανάγκη να είναι ή το ένα ή το άλλο, Χριστινάκι μου...μπορεί να λειτουργήσει και συνδυασμός! ;)

Καλημέρα Σέβη. Τι έπαθες?

Χριστίνα ωραίο αυτό με τους αγγέλους.

άσε μας ρε με τη φύση!.....

εγώ χρειάζομαι επίσκεψη σε πνευματικό μέσα στην εβδομάδα, επειγόντως, αλλιώς δεν την παλεύω.

φορτώνω, φορτώνω κ δεν ξεφορτώνω γκρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!

μου λείπει το Χρυσπάκι μου!

Διαφημίσεις

Πνευματικό, πνευματικό...κι εγώ μέσα, Σέβη! Έχω να πάω κατι μήνες, με τις παλιοαρρώστιες! :oops:

κι εγω πρεπει να παω....θα το κανονισω μεσα στην εβδομαδα.

αυριο πρωι εχουμε ενα επανελεγχο στον μικρο και αυριο το απογευμα εχουμε παιδιατρο.

ααααααααααχ παναγια μου να ειναι ολα καλα!!!!!!!

αγγελινα πως ειναι τα μωρα σου????

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

καλησπέρα σε όλες!:D

δωράκι, είναι πονοκέφαλος ή ημικρανία?

αγγελίνα, πως είναι τα παιδιά?

βλέπω πως έχετε πιάσει την... θρησκεία σήμερα...:rolleyes:

δεν θα μπω καθόλου στο θέμα... και μάλιστα θα σας ξενερώσω...:cool:

ξέρετε πως ένα ανοξείδωτο μικρό τηγάνι (για ένα αυγό) κάνει 17 ευρώ?:confused:

Καλημέρα σε όλες, η μικρή με ξύπνησε από τις 6.45 να πάμε για άρμεγμα, και τώρα σας παρακολουθώ με το μάτι μισάνοιχτο...

Δώρα παίζει ενδεχόμενο ψύξης; μια φορά το είχα πάθει και υπέφερα μέρες, μέχρι που τυχαία κάθισα πολλή ώρα στον ήλιο και συνήρθα :P

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

αν μιλάμε για ψύξη, πρώτη εγώ έπαθα ψύξη. μη μου παίρνετε την καρέκλα!

Δώρα μήπως παίρνεις τίποτα χάπια για κάτι άλλο; π.χ. αντισυλλυπτικά. φέρνουν ημικρανίες.

μήπως κάποιο δόντι;

μήπως ιγμορίτιδα; πώς είναι τα ρουθούνια σου; κάτω από τα αυτιά πώς αισθάνεσαι όταν πατάς; ανάμεσα στα μάτια; στο πλάι από τη μύτη εκατερωθεν;

Φωτεινούλα, καλημέρα!

Χριστίνααααααααααααααααααααα, μίλα μου, ναι, μίλα μου!

Νίτσααααααααααααααααααα!!!!!

Αγγελίνααααααααααααα!

καλέ πού είστε; τρώτε; δουλευετε;

μπουχου χου!!!!!!!!!!

κιουλτάκι όταν λέμε εβδομάδα; από ποια μέρα την ξεκινάμε; Η Κυριακή είναι η τελευταία μέρα της προηγούμενης εβδομάδας ή η πρώτη της επόμενης; Να ξέρω πόσες φορές είναι σωστό να το κάνω :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...