Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

kalhmera.

καλη εβδομαδα κοριτσακια.

τι κανουν τα αρρωστουλια μας?????

εγω εχθες ψιλοκοιμηθηκα....αλλα ο πονος επανηλθε ξανα με το που ξυπνησα!!!!!:(

ε ρε γ.........ο,μακαρι να ξεπερασει γρηγορα και αυτο το προβλημα ο μικρος πανουλης και συντομα να παει σπιτι του!!!!!!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στο παιδί είμαι αυστηρή στο πρόγραμμα φαγητού όπως και στο τι τρώει :P δεν θα κάνω τα λάθη των άλλων πάνω μου :lol: θα κάνω δικά μου :D

Nitsa πες μου τι θες;

Διάβασα αυτό και μου άρεσε και σας το βάζω:

Δύο άγγελοι που ταξίδευαν σταμάτησαν να περάσουν την νύχτα σε ένα σπίτι μιας πλούσιας οικογένειας. Η οικογένεια ήταν αγενής και αρνήθηκε στους αγγέλους να μείνουν στο δωμάτιο των ξένων της βίλας.

Αντιθέτως, έδωσαν στους αγγέλους ένα μικρό μέρος σε ένα κρύο υπόγειο. Καθώς εκέινοι έφτιαχναν τα κρεβάτια τους στο σκληρό πάτωμα, ο μεγαλύτερος άγγελος είδε μια τρύπα στον τοίχο και την επισκεύασε. Όταν ο μικρότερος άγγελος τον ρώτησε γιατί, ο μεγαλύτερος απάντησε: "Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται"...

Την επόμενη νύχτα το ζευγάρι των αγγέλων ήρθε να ξεκουραστεί σε ένα πολύ φτωχικό σπίτι αλλά ο αγρότης και η γυναίκα του ήταν πολύ φιλόξενοι. Αφού μοιράστηκαν τη λίγη τροφή που είχαν, το ζευγάρι των αγγέλων κοιμήθηκαν στο κρεβάτι τους όπου μπορούσαν να έχουν μια ξεκούραστη νύχτα. Όταν βγήκε ο ήλιος, το επόμενο πρωί οι άγγελοι βρήκαν τον αγρότη και την γυναίκα του να κλαίνε. Η μοναδική τους αγελάδα της οποίας το γάλα ήταν το μόνο τους εισόδημα ήταν νεκρή στο λιβάδι.

Ο μικρότερος άγγελος ήταν αναστατωμένος και ρώτησε το μεγαλύτερο πως ήταν δυνατόν και άφησε να γίνει κάτι τέτοιο.

Ο πρώτος άντρας είχε τα πάντα και παρόλα αυτά τον βοήθησες, τον κατηγόρησε εκείνoς.Η δεύτερη οικογένεια είχε ελάχιστα και όμως ήταν πρόθυμη να μοιραστεί τα πάντα και εσύ άφησες την αγελάδα να πεθάνει... "Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται", απάντησε ο μεγαλύτερος άγγελος.

"Όταν μείναμε στο υπόγειο της βίλας, πρόσεξα πως ήταν χρυσός αποθηκευμένος σε εκείνη την τρύπα στον τοίχο. Μια και ο ιδιοκτήτης ήταν τόσο άπληστος και δεν είχε τη διάθεση να μοιραστεί την καλή του τύχη, σφράγισα τον τοίχο ώστε να μην μπορεί να βρει το χρυσό. Εχθές τη νύχτα καθώς κοιμόμασταν στο κρεβάτι του αγρότη ήρθε ο άγγελος του Θανάτου για την γυναίκα του, κι εγώ έδωσα στη θέση της την αγελάδα. Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται."

Μερικές φορές αυτό ακριβώς συμβαίνει όταν τα πράγματα δεν έχουν το αποτέλεσμα που πρέπει. Αν έχεις πίστη, θα πρέπει να μάθεις να εμπιστεύεσαι και να πιστεύεις ότι το κάθε αποτέλεσμα είναι πάντα προς όφελός σου. Μπορεί να μην το ξέρεις παρά μονάχα πολύ αργότερα.

Μερικοί άνθρωποι έρχονται στη ζωή μας και γρήγορα φεύγουν.

από το eimaimama blog

Διαφημίσεις

Χριστίνα και πάλι με εκπλήσσεις...μήπως είσαι κρυπτοχριστιανή, μαρή? :D

Νίτσα, λατρεύω τις Δευτέρες διότι μισώ τα ΣΚ. ;)

Ειρήνη, πώς πάει ο βήχας της μικρής?

Δωράκι, φύγε από το πισι αμέσως! Ξεκούρασε τα μάτια και τον εγκέφαλό σου! Το μωρό πώς κοιμήθηκε? Έκανε δουλειά το ντεπόν?

Τώρα διάβαζα το θέμα που έφαγε μπαν η Δήμητρα...η τρέλα δεν πάει στα βουνά. :rolleyes:

Βρε Αγγελίνα μου εκπλήσσεσαι λες και δεν ξέρεις πια τις απόψεις μου! Θα μπορούσα να ήμουν χριστιανή στην προ Εκκλησίας μορφή της ;) Δεν με ενοχλεί η θρησκεία αυτή καθαυτή αγάπη μου... η ερμηνεία της από τους λειτουργούς της με ενοχλεί και για την ακρίβεια...η παρερμηνεία της ;)

Και αφού θες να το ακούσεις... ναι πιστεύω... αλλά όπως νομίζω εγώ και όπως ερμηνεύω εγώ αυτά που διαβάζω ;) Αρνούμαι να δεχτώ τις παρερμηνείες και τις σκοπιμότητες των θνητών που έκοψαν και έραψαν στα μέτρα τα δικά τους και της εποχής τους ;)

Νίτσα μου στείλε την αρχική φωτό να στην φτιάξω ;) Ανέβασε την στο imageshack.us να την κατεβάσω και στείλε μου το link ;)

μαμώ το edit μου... γι' αυτό άλλωστε την Κωνσταντίνα την βάφτισα και δεν την ονοματοδότησα ;)

αγγελινα βήχει αλλά ευτυχώς κοιμάται!!

αερικό έλα να δεις δίπλα άλλο σάιτ με παντοφλίτσες..πιο ακριβές αλλά νομίζω καλύτερα για το ποδαράκι τους τώρα που είναι μικρές ακόμη...

Χριστίνα I love u...

Αλλά δε γίνεται να μου στείλεις πμ το email σου να στη στείλω έτσι? θα την κάνω ελαφριά...

Δώρα κάνε ότι λέει η Αγγελίνα!!! ξεκουράσου... Την επόμενη που θα μπεις θα σε αγνοήσουμε για να μάθεις... να μας ακούς!

Για το θέμα της ονοματοδοσίας, το κάνεις ούτως ή άλλως υποχρεωτικά στο ληξιαρχείο, 10 μέρες μετά τη γέννηση του τέκνου και μετά είναι θέμα θρησκείας το αν θα το βαφτίσεις.. Στην Όλγα με ρώτησαν τι όνομα θα της δώσω και επειδή ήταν δεδομένο τους το είπα. Τους ενημέρωσα βέβαια ότι θα βαπτιστεί το παιδί κ μου είπε σε περίπτωση που αλλάξει το όνομα πρέπει να ενημερωθούν (2008).

Διαφημίσεις

Εμάς δεν μας ρώτησαν και δεν χρειάστηκε να κάνουμε ονοματοδοσία ;) παρότι ξέραμε το όνομα από την αρχή :D

Σου στέλνω pm

Πίστεψέ με αγαπούλα μου, αυτά που ενοχλούν εσένα, ενοχλούν όλους όσους πιστεύουν...και μάλιστα πάρα πολύ. Κανείς μας όμως δεν ταυτίζει την θρησκεία μας με τους λειτουργούς και τους εκπροσώπους της, που είναι άνθρωποι και σφάλλουν ακατάπυστα. Αυτό, εμένα σαν χριστιανή ορθόδοξη, με θίγει, με στενοχωρεί, με θυμώνει, αλλά δεν με κλονίζει. Δεν με κάνει να απομακρυνθώ από την Εκκλησία, που είναι ο ναός του Θεού που πιστεύω, έστω κι αν όλοι όσοι τον προσκυνούν αποδειχθούν αγύρτες-δεν με αφορά. Μέσα μου είμαι ήσυχη, νιώθω κοντά Του.

Αν μπορούσες να μιλήσεις (όχι να εξομολογηθείς, το τονίζω) με έναν καλό πνευματικό κάποια στιγμή, θα σου τα έλεγε καλύτερα. Δεν είναι καθόλου έτσι όπως τους φαντάζονται οι "απέξω".

Άλλος για πρωινή κατήχηση? :rolleyes:

Εκεί είναι η διαφορά μας Αγγελίνα ;) Εγώ δεν χρειάζομαι τον χώρο της εκκλησίας για να πιστεύω ή για να είμαι κοντά στην θρησκεία... Πραγματικά όμως δεν τον χρειάζομαι... νιώθω πολύ πιο κοντά σε αυτό που πιστεύω με μία βόλτα στον Υμηττό ας πούμε ή σε κάποιο άλσος... κοντά στην φύση... ακόμα και κοιτώντας τον ουρανό από το παράθυρο του σπιτιού μου ;) Και έτσι θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να είναι για όλους. Νιώθω κατάνυξη ας πούμε όταν βλέπω τη φύση να ανθίζει μέσα στην Αθήνα, το καλοκαίρι με το αηδόνι που έρχεται κάθε χρόνο στην γειτονιά μας αψηφώντας το καυσαέριο :D

Χριστίνα I love u...

Αλλά δε γίνεται να μου στείλεις πμ το email σου να στη στείλω έτσι? θα την κάνω ελαφριά...

Δώρα κάνε ότι λέει η Αγγελίνα!!! ξεκουράσου... Την επόμενη που θα μπεις θα σε αγνοήσουμε για να μάθεις... να μας ακούς!

Για το θέμα της ονοματοδοσίας, το κάνεις ούτως ή άλλως υποχρεωτικά στο ληξιαρχείο, 10 μέρες μετά τη γέννηση του τέκνου και μετά είναι θέμα θρησκείας το αν θα το βαφτίσεις.. Στην Όλγα με ρώτησαν τι όνομα θα της δώσω και επειδή ήταν δεδομένο τους το είπα. Τους ενημέρωσα βέβαια ότι θα βαπτιστεί το παιδί κ μου είπε σε περίπτωση που αλλάξει το όνομα πρέπει να ενημερωθούν (2008).

μαρη νιτσα εχω καναι τα παντα,μπανιο,γαλα,παυσιπονα,μασαζ στον αυχενα....δεν πιανει τιποτα.αλλα και απο το πσ που απεχω απο χθες μεχρι και πριν λιγο που σας εγραψα δεν ειδα αλλαγη.:confused:

μαλλον πρεπει να κοψω τους καφεδες......!!!!!!!!

αγγελινα,ο μικρος κοιμηθηκε μια χαρα αποψε:P

αλλα στις 6:00 ξυπνησε για:D:D:Dτι πεινουσε......:D:D:D

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...