Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δουλευε βρε, οχι δεν ειναι ο Φουκακης ο αντρας μου, δεν τα πηρε αυτος τα λεφτα.

Έλα γμτ... να μην είναι ο Φουκάκης!!!:lol:

Τ άκουγα το πρωί στο ραδιόφωνο. Και πίστευα ότι θα τα 'παιρνε ο Ηλίας, αν και δεν το παρακολουθούσα γενικότερα.

Ο μόνος λόγος που χαίρομαι γι' αυτές τις εκπομπές είναι γιατί έχει δουλειά ο κόσμος που δουλεύει στις παραγωγές :lol: κανένας άλλος...

Νιτσα μου περιμένουμε και τη δική σου ιστορία ;)

Σας είπα ότι τις μισώ τις Δευτέρες;

T5kMiYrWsXY

Garfield-HateMonday-blank_molly.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα όλη μέρα!

μέχρι να σας διαβάσω....

Χριστινάκι, είπα για τη διατροφή, γιατί γενικά σε ακούω πολύ κουρασμένη.

χρειάζεσαι ύπνο και καλή διατροφή.

Αγγελίνα, Ειρήνη, περαστικά.

Δώρα μου ζεστό μπανάκι, γαλατάκι με μέλι κ ύπνο!

Φαίη καλορίζικο!

Κικίτσα και Στίνα, για τον ύπνο... μήπως το παιδί είχε πολλές ώρες να σας δει, σας επιθύμησε, είχε κάποια αλλαγή στο πρόγραμμά του...

αυτά τα ξυπνήματα δήλώνουν επιθυμία να δουν τη μανούλα τους για να ξανανιώσουν ασφάλεια και να κοιμηθούν ήσυχα. τάδε έφη παιδίατρος στην αδερφή μου.

Στίνα, μήπως να αλλάξετε ομάδα, ώστε το παιδί να κοιμάται πιο ήσυχα;

αυτό με τα παραμύθια, τραγούδια για τα παιδιά το έχασα. για πείτε περίληψη. με νοιάζει πολύ.

ο Πάνος τί έπαθε δίπλα; κάτι με το παιδί; ελπίζω να μην κατάλαβα καλά.

μάκια!

Καλημερα φιλενάδα :)

Πρώτον δεν φταίει η διατροφή αλλά ο κακός ύπνος... πρέπει να το πάρω απόφαση ότι 10.30 το αργότερο πρέπει να έχω φύγει από το pc και να ξεκουράζομαι!

Όταν λέμε Πανούλης εννοούμε τον μικρό Πανούλη... είναι στο νοσοκομείο με λοίμωξη σοβαρή :(

Στο άλλο με τα παραμύθια και τραγούδια σε έχασα :S δεν θυμάμαι τι είπαμε :lol:

Πρώτον δεν φταίει η διατροφή αλλά ο κακός ύπνος... πρέπει να το πάρω απόφαση ότι 10.30 το αργότερο πρέπει να έχω φύγει από το pc και να ξεκουράζομαι!

Όταν λέμε Πανούλης εννοούμε τον μικρό Πανούλη... είναι στο νοσοκομείο με λοίμωξη σοβαρή :(

αυτά που μας έδωσε η Ράννια βρε!!

εσύ έγραφες ότι ξεχνούσες να φας, ότι έτρωγες άστατες ώρες.

στο γραφείο σου να παίρνεις μαζί σου να τρως φρούτα, σαλάτες με κοτόπουλο, τόνο, να τρως γιαούρτι με μέλι, ...

μακάρι να το ξεπεράσει το παιδί:-(

στην εκπομπή της νετ που έγραψε η ράννια.

Απαπα δεν μπορώ να ξαναμπώ σε διατροφή... Από 17 χρονών τρώω όπως τώρα :lol: ένα σάντουιτς ή τυρόπιτα ή κάτι τέλος πάντων στη δουλειά και το απόγευμα στο σπίτι. Απλώς τον τελευταίο καιρό τρώγαμε στις 11.00 και στις 12.00 το βράδυ οπότε αυτό το διόρθωσα ;) Στις 20.00 καθόμαστε όλοι στο τραπέζι για να μπει και το παιδί στην λογική του τρώμε μαζί :)

Της πήραμε και καρεκλάκι για το τραπέζι.

Η εκπομπή που έπαιζε χθες σε επανάληψη πρέπει να είναι αυτή: http://www.koutipandoras.gr/?p=2792

Διαφημίσεις

Κική πήρα τον Πολυταρίδη τηλέφωνο και δυστυχώς είναι μόνο χοντρική :( Και είχε ρε γμτ μωβ λιλά που ήθελα... αλλά δεν έχω κάποιον που να έχει κατάστημα για να μπορώ να πάω να πάρω... θα έπαιρνα δύο-τρεις να κάνω δώρο.

Έστειλα email και σε ένα blog που είδα http://dermagr.blogspot.com/ και περιμένω να μου απαντήσει. Το καλό είναι οτι εκεί μπορείς να ζητήσεις εσύ ό,τι σχέδιο θες :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...