Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για τον πονοκέφαλο: Καταρχήν κάνουμε ντουζ και ρίχνουμε όσο καυτό νερό αντέχουμε πάνω στον αυχένα και τους ώμους... όσο πιο καυτό τόσο καλύτερα (ισχύει και για πόνους τενονιντίτδας ή άλλων προβλημάτων στα χέρια).

Κρατώντας ίσια πλάτη και ώμους κατεβάζουμε το κεφάλι να ακουμπήσει το πηγούνι στο στήθος... και ανεβάζουμε σιγά σιγά το κεφάλι πάνω μετρώντας μέχρι το 10 και πίσω πάλι.

Νίτσα... ακολούθησα τη χθεσινή σου συμβουλή :D

Ναι είχα μια δουλίτσα... την τέλειωσα επιτυχώς και κάνω το τελευταίο τσιγαράκι της μέρας :) ακούγοντας το link σου :D

Διαφημίσεις

Ρε συ Ράννια τωρα σοβαρά... βλέπεις big brother? Μήπως να σε μυήσω στα τορεντς να βλέπεις καμια ξένη σειρά; :lol:

Διαφημίσεις

τσιγάρο τέλος πάω στον άντρα μου να με ζεστάνει στις φτερούγες του :lol:

(κατά το ηταν τόσο όμορφη όσο η πρώτη μέρα της άνοιξης) :lol:

Όνειρα γλυκά

απο το http://www.torrentz.com κατεβαζω(δεν εχω νικ....ελευθερα κατεβαζω)....αν ηθελα ελληνικο εμπαινα στο γαματο (το κλεισαν βεβαια) αλλα μου ειπε ο αντρας μου οτι ξαναανοιξε σε ξενο σερβερ, δεν ξερω που....δεν το χω χρησιμοποιησει....

αντε γκουντ ναιτ!

Καλημερα Αερικακι!!!! Και εγω με την αυγουλα σημερα, ο μπαμπας ξενυχτησε στο big brother και ηρθε τρεις το πρωι και λυπηθηκα να τον ξυπνησω. Ο Μαριος πινει γαλα και βλεπει Μπομπ.

Καλημέρα σε όλες τις τσούπρες...

Αερικό, είσαι σε καλό δρόμο... well done!!!

Με συγκίνησε η ιστορία σου και με στεναχώρησε ταυτόχρονα... Αμέσως μου ήρθε στο μυαλό η δική μου μαμά αλλά δε θέλω να σας μαυρίσω πρωί-πρωί...

Θα τα πιάσουμε το βράδυ!

Μαρκοπουλίτσα τι έκανε ο άντρας σου στο big brother? τον ταμία? χεχεχε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...