Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

χθες στο παρατσαφ γλίτωσα το εγκεφαλικό...

Ο Θ. μου ζήτησε να πηγαίνει από αύριο μόνος του σχολείο ντοιγκ

Έχει 1-2 μήνες που μου το ζητάει αυτό.:roll: Και να φανταστείς ότι δεν είμαστε και δίπλα και μεσολαβεί και λεωφόρος...:confused:

Προχθές, μου ζήτησε να τον πάω στο νοσοκομείο:lol: για να του τρυπήσουν το αυτί και να βάλει σκουλαρίκι...:shock::mrgreen::cool:

Ε ρε γλέντια...:rolleyes:

Ε ρε μάνα μου τί μας περιμένει !!!! :shock: δεν είναι τίποτα : ασκήσεις ψυχραιμίας θέλει εισπνοή - εκπνοή !!!!

Φιλιά στις Εξαφανισμένες !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχει 1-2 μήνες που μου το ζητάει αυτό.:roll: Και να φανταστείς ότι δεν είμαστε και δίπλα και μεσολαβεί και λεωφόρος...:confused:

Προχθές, μου ζήτησε να τον πάω στο νοσοκομείο:lol: για να του τρυπήσουν το αυτί και να βάλει σκουλαρίκι...:shock::mrgreen::cool:

Ε ρε γλέντια...:rolleyes:

Kαι εμένα μου το ζητούσε αλλά όχι "ζεστά".

Προχθές το εννούσε όμως.

Ένας συμμαθητής του φοράει ήδη σκουλαρίκι:o

Ο δικός μου έχει πολλές απορίες για τον πόνο των αληθινών τατουάζ.

Ε ρε μάνα μου τί μας περιμένει !!!! :shock: δεν είναι τίποτα : ασκήσεις ψυχραιμίας θέλει εισπνοή - εκπνοή !!!!

Φιλιά στις Εξαφανισμένες !!!

άστα να πάνε:-P

hellcat δίπλα θέλω να πω απλά ότι οι κάρτες και τα μπαν δεν δίνονται καθόλου μα καθόλου αντικειμενικά. Αν είσαι με τις "αρχες" και τα πιστεύω τους, ακόμη και των διαχειριστών είσαι οκ αν όχι την έκατσες.

Κοινώς αυτά που έγραψε η ravT για τους φανταστικούς διαχειριστές έχει απόλυτο δίκιο.

Σκέψου τώρα αυτά που είπες εσύ για τους παπάδες να τα έλεγα εγώ για τους αλβανούς:D:D:D:D

Έχει τύχει να δω σε θέμα τη λέξη μαλακία και το μέλος να μην έχει φάει ούτε καν κάρτα και εγώ επειδή έγραψα τη λέξη υπερ-αποψάρα μπαναρίστικα ή με τις υπογραφές που δεν μπορείς κάποια θέματα να τα διαβάσεις από δαυτες και συνεχίζουν.

Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι είσαι "γλυφτράκι" απλά λέω ότι τυχαίνει οι απόψεις σου να συμφωνούν με των διαχειριστών.

Πέρασα να πω μια καλησπέρα η δόλια η Μαίρη η Παναγιωταρά... κι έπεσα πάνω στα μπαναρίσματα, τις κάρτες και τους φανταστικούς...:rolleyes:

Αααααχ, τι να πω? Ήμουνα νια και γέρασα...:roll: Σε γενικές γραμμές Ντάλια, συμφωνώ μαζί σου. Αλλά δεν βαριέσαι, καλή καρδιά.:cool:

Είναι αργά, είμαι κουρασμένη. Ευτυχώς (?) που δεν ακολούθησα τις φιλενάδες μου στο Χαρούλη...:? Νυστάζω.

Να πάω μια βόλτα από δίπλα ή θα βρυκολακιάσω?:tongue:

Όνειρα ανάλαφρα να έχουμε...

υ.γ. Γλυκοφλεβαρίτσα μου, σε σκέφτομαι...

hellcat δίπλα θέλω να πω απλά ότι οι κάρτες και τα μπαν δεν δίνονται καθόλου μα καθόλου αντικειμενικά. Αν είσαι με τις "αρχες" και τα πιστεύω τους, ακόμη και των διαχειριστών είσαι οκ αν όχι την έκατσες.

Κοινώς αυτά που έγραψε η ravT για τους φανταστικούς διαχειριστές έχει απόλυτο δίκιο.

Σκέψου τώρα αυτά που είπες εσύ για τους παπάδες να τα έλεγα εγώ για τους αλβανούς:D:D:D:D

Έχει τύχει να δω σε θέμα τη λέξη μαλακία και το μέλος να μην έχει φάει ούτε καν κάρτα και εγώ επειδή έγραψα τη λέξη υπερ-αποψάρα μπαναρίστικα ή με τις υπογραφές που δεν μπορείς κάποια θέματα να τα διαβάσεις από δαυτες και συνεχίζουν.

Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι είσαι "γλυφτράκι" απλά λέω ότι τυχαίνει οι απόψεις σου να συμφωνούν με των διαχειριστών.

το ρεζουμέ όμως είναι ότι χέστηκα για αν το είναι αντικειμενικοί ή όχι οι διαχειριστές.

οκ συμφωνώ σε πολλά με την φιλοσοφία του φόρουμ ίσως κι γι'αυτό ας πούμε να τυγχάνω "ευνοϊκής" μεταχείρισης.

Αλλά αν το καλοσκεφτείς το τελευταίο μπαν που έφαγα ήταν γιατί την είπα σε μια που είπε ότι έπιασε και ούρλιαζε σ'ενα παιδάκι στο δρόμο.

Νομίζω ήταν για δημόσια αντιπαράθεση ή σχολιασμός συμπεριφοράς μέλους? Δεν με απασχολεί.

Αυτή ούρλιαζε στο παιδί κι επειδή της την είπα έφαγα μπαν ....αυτό λοιπόν εγώ το θεωρώ άδικο.

Αλλά τι να κάνω.........δεν θα βάλω και τη γάτα μου να κλαίει:tongue::tongue::tongue:

Επίσης απ όσο μπορώ να καταλάβω πρέπει να κάνεις και αναφορούλες για να σε γραπώσει η διαχείρηση γιατί δεν είναι δυνατόν να είναι κάποιοι και να διαβάζουν όλη την ώρα τα θέματα.

Οπότε ανάλογα και τις "ρουφιανιές" πέφτουν και η κάρτες:tongue:

Μεγάλο πράγμα το κουμπάκι της αναφοράς:-P:razz::-P

Κάποιος με ανέφερε κι μένα για τους παπάδες και με καρτώσανε:evil:

PS: Δεν με έχεις πετύχει σε "καυγά" με την διαχείριση με το παλιό μου νικ. Δεν είχανε ακόμα κάρτες......αλλιώς θα'μουνα δια παντός μπαναρισμένη:tongue::tongue:

Γεια σου ζουπι........δίπλα "τσακώνομαι" για το ζοων τον Κασιδιάρη.

Διαφημίσεις

Που είστε Εξαφανισμένες? Είδα την ταινία με τον Κέβιν...

Την είδες ε ???? εγώ πάλι το βιβλίο το έχω ψιλο-παρατήσει.... πάω να το πιάσω και δεν μου βγαίνει {είμαι που είμαι στα "καλά" μου αν διαβάσω κι αυτό θα με αποτελειώσει.... οϊμέ !}:|

υ.γ. Γλυκοφλεβαρίτσα μου, σε σκέφτομαι...

Κι εγω ματακια μου και σε ευχαριστω τοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ! :D

Εμεις τι κανουμε; Κλασσικα........ ΜΠΑΝΙΑ!!!!

Παμε για το 6ο σημερα!!!!!

Ηρθε το καλοκαιρι και ολα τα αλλα τα γραφουμε εκει που δεν πιανει μελανι!!!!

Μακια σας, μακια σας, μακια σας!

Και σμουτς ξανα μανα!

Τα ξαναλεμε απο Σεπτεμβρη! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Hello ladies

τελειώσανε τα σχολεία....γιούπιιιιιιιιιιιι!!

Ούτε όταν τελείωνα εγώ δεν χαιρόμουνα τόσο πολύ:D:D

Φαίη δεν δουλεύεις πια?

Ρωτάω γιατί βλέπω πας μπανάκι κάθε μέρα. Σωστά ξηγιέσαι by the way:)

καμία άλλη? κα'να νεο?

Που είστε Εξαφανισμένες? Είδα την ταινία με τον Κέβιν...

Tην ταινία την βρήκα πολύ βαρετή...

Το βιβλίο είναι πολύ πιο ουσιαστικό.

Με άρεσε πολύ και γούσταρα πολύ την αφοπλιστική ειλικρίνεια...

Ο μικρός είναι πολύ καλύτερα όπως έγραψα και δίπλα.Αναμένουμε τώρα να κάνουμε μια τελευταία εξέταση...

Το άλλο είναι ότι βγάλαμε νέο δόντι χωρίς να έχει πέσει το παλιό..Αντέ ξανά μάνα γιατρούς και πόνους.

τί κάνουν τα κορίτσια;;μαμάδες και τέκνα ετοιμάζεστε για εξόδους προς παραλίες παντώς τύπου με τα απαραίτητα αξεσουάρ;;;;;

Εμείς φουσκώνουμε αρκετά,ομορφαίνουμε (το κατά δύναμην!!) και αναμένουμε κοριτσάκι!!

Έχω ξεκινήσει και χαζεύω με τα καρουμπαλάκια που κάνει η κοιλιά μου και μπορώ να κάθομαι ώώώώώώώρες έτσι!!!!Για διακοπές φέτος δε το συζητάμε καν-το χρήμα οχι απλώς ΔΕ ρέει άθφονο αλλά δεν εισ-ρέει γενικως!!!Πολύ ζόρικο καλοκαίρι και με το χθεσινό αποτελέσμα των εκλογών αναμένεται δυσκολότερο....

Τα φιλιά μου στα τέκνα σας!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Με το καλό η μπεμπουλα ρηνιώ...

Διακοπές δυστυχώς ( αν και τις είχα πολύ ανάγκη ) ούτε εμείς.

Το θετικό είναι ότι έχουμε εξοχικό Χαλκιδική και βολεύεται κάπως η κατάσταση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...