Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μέχρι το 20 ? εμάς κάvουv μέχρι το 100 και χωρίζου δεκάδες με μοvάδες για vα το κάvουv...

Kαι ο δικός μου vοέμβριο είvαι...αλλά πως αλλιώς vα γιvόταv ?

Μωρέ μέχρι το 100 κάνουν και σε μας, τα ίδια με σας, απλά υποτίθεται ότι την πρόσθεση και την αφαίρεση μέχρι το 20 πρέπει να τα ξέρουν νεράκι.

Παλιά μας χωρίζανε αλλιώς. Τα παιδιά που ήταν γεννημένα το Μάιο και μετά, δεν πηγαίνανε μαζί με αυτά του Ιανουαρίου. Τα βάζανε στην επόμενη χρονιά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παλιά μας χωρίζανε αλλιώς. Τα παιδιά που ήταν γεννημένα το Μάιο και μετά, δεν πηγαίνανε μαζί με αυτά του Ιανουαρίου. Τα βάζανε στην επόμενη χρονιά.

βρε συ...το ίδιο πράγμα ήταv.

Πάλι υπήρχαv παιδιά μέσα στηv τάξη που είχαv έvα χρόvο διαφορά.

Έπερvαv από 1/4 έως 31/3.

Tι λέτε για τα μπαν, ρε κόρες; Δεν κατάλαβα.

Πιο κοντά αρνείται ο κομμωτής να μου τα κόψει, λέει ότι θα βγαίνει η μαγουλήθρα έξω και θα μου χαλάει το ίματζ. :-P

χελκατ, δίκιο έχει η Νταλια για το χωρισμό των παιδιών. Ωχ ωχ ωχ τι με περιμένει!!! :( Ο δικός μου ευτυχώς είναι απ' τα μεγάλα, γεννημένος Φεβρουάριο. Ή μήπως να αγχωθώ από τώρα ΚΑΙ για τον δεύτερο, που είναι γεννημένος Οκτώβριο; :shock:

Α και χελκατ, αμα μου ΄ρθει το συνεργείο της ΔΕΗ, θα σου σφυρίξω κλέφτικα, καθότι ούτε κι εμείς το πληρώσαμε. :cool:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Tι λέτε για τα μπαν, ρε κόρες; Δεν κατάλαβα.

Πιο κοντά αρνείται ο κομμωτής να μου τα κόψει, λέει ότι θα βγαίνει η μαγουλήθρα έξω και θα μου χαλάει το ίματζ. :-P

χελκατ, δίκιο έχει η Νταλια για το χωρισμό των παιδιών. Ωχ ωχ ωχ τι με περιμένει!!! :( Ο δικός μου ευτυχώς είναι απ' τα μεγάλα, γεννημένος Φεβρουάριο. Ή μήπως να αγχωθώ από τώρα ΚΑΙ για τον δεύτερο, που είναι γεννημένος Οκτώβριο; :shock:

Α και χελκατ, αμα μου ΄ρθει το συνεργείο της ΔΕΗ, θα σου σφυρίξω κλέφτικα, καθότι ούτε κι εμείς το πληρώσαμε. :cool:

Έφαγα το 2ο μπάνιο μου δίπλα Αγγελίνα.

Να μην αγχωθείς για τίποτε.

Ξέρω παιδιά δίδυμα γεννημένα Νοέμβριο που το ένα φυσάει και δεν το πιάνεις, μιλάμε για τρομερό IQ , και το άλλο σαν τη δικιά μου...........αργά τα ζα μου:P:p

Όσο για το ρεύμα......να δω τι θα γίνει τώρα με την εφορία.

Στο μεταξύ στο σχολείο απέξω έχει ανακοίνωση για το όποιες οικογένειες έχουν ανάγκη από τρόφιμα να επικοινωνήσουν με την δ/ντρια για να τους στείλει στο δημοτικό διαμέρισμα για τα περαιτέρω.:cry::cry::cry::cry::cry:

Με πάσα εχεμύθεια εννοείται.

Θα ξαναψηφίσουμε έτσι??????

Διαφημίσεις

DALIA επειδή από κει είμαι μπαναρισμένη σου απαντάω για το θέμα με τα παιδικά πάρτυ άνευ παρουσίας των γονέων.

Εάν ένα παιδί είναι αλλεργικό σε κάτι και το ξέρει και δεν το τρώει είναι άλλο πράγμα από το να ξέρει τα συστατικά του κάθε φαγητού / τούρτας κλπ, που μπορεί να βάλει στο στόμα του.

Εδώ εγώ που είμαι μεγάλη και σοβαρά αλλεργική ξεχνιέμαι καμιά φορά.

Μετά........άλλο να έρχονται σπίτι σου 2-3 πιτσιρίκια να παίξουν κι άλλον να κάνεις πάρτυ με 15 πιτσιρίκια και να χρειάζεται να αναλάβεις εσύ την ευθύνη τους.

Εμένα π.χ. η δικιά μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ.

Τι θα πρέπει να κάνω δηλαδή αν την καλέσουν σε πάρτυ χωρίς την παρουσία μου στον 5ο όροφο?

Να εμπιστευθώ την οικοδέσποινα που θα έχει 15 πιτσιρίκια στο κεφάλι της , ότι θα βλέπει αν πάσα στιγμή που θα είναι το δικό μου το παιδί?????

Συζητάω για την ευθύνη που αναλαμβάνεις ΕΣΥ σαν άτομο έχοντας στην επίβλεψή σου παιδιά, χωρίς την παρουσία των γονέων τους.

Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα.

Άλλο τι επιτρέπεις εσύ στο παιδί σου να κάνει και πόσο το εμπιστεύεσαι και άλλο το να αναλάβεις την ευθύνη ενός άλλου παιδιού.

Εμένα όταν έρχονται άλλα παιδιά σπίτι να παίξουν με την δικιά μου, παρατάω τα πάντα και είμαι απο πάνω τους....οκ διακριτικά εννοείται.

Αλλά έχω στο νου μου το ξένο παιδί συνεχώς.

Θα σου πω ένα απλό παράδειγμα:

Η δικιά μου είναι γνωστό "κατσίκι", ανεβαίνει και πηδάει από παντού, καναπέδες, κρεβάτια κλπ. Μια φορά την είχα βρει ανεβασμένη την βιβλιοθήκη της (αν έχεις τον Θεό σου δηλαδή)!!!!!!!!!

Εγώ δεν έχω παιδί, την Κομανέτσι έχω!!!!

Πες ότι παρασέρνει το παιδάκι που παίζει μαζί του και ανεβαίνουν στο κρεβάτι της (το οποίο δεν είναι παιδικό, είναι 1.30Χ2 και αρκετά υπερυψωμένο) και αρχίσουν και πηδάνε.

Και το άλλο παιδάκι εκσφενδονιστεί απέναντι στη βιβιλιοθήκη ή κάτω στο πάτωμα και χτυπήσει το κεφάλι του?

Τι θα πω εγώ στους γονείς του που το άφησαν σπίτι μου να παίξει?

Ξέρετε μαγείρευα στην κουζίνα και δεν τα επέβλεπα????

Γι'αυτό σου λέω, όσο ώριμα και να είναι τα παιδιά, η ευθύνη του να αναλάβεις ένα μάτσο "βουρλισμένα" 7χρονα σε παιδικό πάρτυ είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ.

Κι εγώ ΞΑΝΑΛΕΩ δεν θέλω τέτοιες ευθύνες για ξένα παιδιά.

Όπως επίσης δεν κάνω και πειράματα με το δικό μου παιδί σε τέτοια θέματα.

Αν την καλέσουν ποτέ σε πάρτυ χωρίς την παρουσία μας, θα τους πω κι εγώ "οκ υπογράψτε μου ένα χαρτί ότι φέρετε την ευθύνη για ότι κι αν συμβεί"..... να δούμε αν θα το δει διαφορετικά ο άλλος.

Καλά άσε που δεν πρόκειται να δεχτώ πρόσκληση σε τέτοιο πάρτυ ποτέ για την θεωρώ και λίγο προσβλητική, αλλά αυτή είναι καθαρά δική μου υποκειμενική άποψη.

Λέει μια παροιμία "Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος"

DALIA επειδή από κει είμαι μπαναρισμένη σου απαντάω για το θέμα με τα παιδικά πάρτυ άνευ παρουσίας των γονέων.

........

Συζητάω για την ευθύνη που αναλαμβάνεις ΕΣΥ σαν άτομο έχοντας στην επίβλεψή σου παιδιά, χωρίς την παρουσία των γονέων τους.

..........

Καλημέρα !

Θα πεταχτώ τώρα απλά να εκφέρω γνώμη : (δεν έχω παρακολουθήσει το δίπλα θέμα, επομένως δεν ξέρω ποιός λέει τί)

στο σπίτι του αδερφού και της νύφης μου, πέρυσι τέτοιο καιρό, είχαν φωνάξει για παρέα τα ανήψια μου (ηλικίας 10 και 7) άλλα δυο παιδάκια συνομήλικα αντιστοίχως. Παρόντες όλοι οι γονείς... και από τις 2 πλευρές...

ε, σε μια στιγμή ο μεγάλος ο δικός μας έσπρωξε πάνω στο παιχνίδι (δεν καβγάδισαν δλδ) το άλλο αγόρι με αποτέλεσμα να πέσει στο τζάμι της πορτας, αυτό έσπασε-ράγισε και είχαν Άγιο επειδή για καλή τους τύχη ήταν το εξωτερικό παντζούρι κλειστό και συγκράτησε όλο το τζάμι !!!!

Σίγουρα είναι ΤΕΑΣΤΙΑ ευθύνη να αναλάβεις την επιτήρηση τόσων παιδιών ! (εκτός και αν έχεις ένα play-room απολύτως ασφαλές, τα αμπαρώσεις μέσα με κάποιον που να τα απασχολήσει και πάει λέγοντας...:rolleyes:)

Και'γω καλέ:D:D

Εάν ένα παιδί είναι αλλεργικό σε κάτι και το ξέρει και δεν το τρώει είναι άλλο πράγμα από το να ξέρει τα συστατικά του κάθε φαγητού / τούρτας κλπ, που μπορεί να βάλει στο στόμα του.

Εδώ εγώ που είμαι μεγάλη και σοβαρά αλλεργική ξεχνιέμαι καμιά φορά.

Μετά........άλλο να έρχονται σπίτι σου 2-3 πιτσιρίκια να παίξουν κι άλλον να κάνεις πάρτυ με 15 πιτσιρίκια και να χρειάζεται να αναλάβεις εσύ την ευθύνη τους.

Εμένα π.χ. η δικιά μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ.

Τι θα πρέπει να κάνω δηλαδή αν την καλέσουν σε πάρτυ χωρίς την παρουσία μου στον 5ο όροφο?

Να εμπιστευθώ την οικοδέσποινα που θα έχει 15 πιτσιρίκια στο κεφάλι της , ότι θα βλέπει αν πάσα στιγμή που θα είναι το δικό μου το παιδί?????

Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα.

Άλλο τι επιτρέπεις εσύ στο παιδί σου να κάνει και πόσο το εμπιστεύεσαι και άλλο το να αναλάβεις την ευθύνη ενός άλλου παιδιού.

Εμένα όταν έρχονται άλλα παιδιά σπίτι να παίξουν με την δικιά μου, παρατάω τα πάντα και είμαι απο πάνω τους....οκ διακριτικά εννοείται.

Αλλά έχω στο νου μου το ξένο παιδί συνεχώς.

Θα σου πω ένα απλό παράδειγμα:

Η δικιά μου είναι γνωστό "κατσίκι", ανεβαίνει και πηδάει από παντού, καναπέδες, κρεβάτια κλπ. Μια φορά την είχα βρει ανεβασμένη την βιβλιοθήκη της (αν έχεις τον Θεό σου δηλαδή)!!!!!!!!!

Εγώ δεν έχω παιδί, την Κομανέτσι έχω!!!!

Πες ότι παρασέρνει το παιδάκι που παίζει μαζί του και ανεβαίνουν στο κρεβάτι της (το οποίο δεν είναι παιδικό, είναι 1.30Χ2 και αρκετά υπερυψωμένο) και αρχίσουν και πηδάνε.

Και το άλλο παιδάκι εκσφενδονιστεί απέναντι στη βιβιλιοθήκη ή κάτω στο πάτωμα και χτυπήσει το κεφάλι του?

Τι θα πω εγώ στους γονείς του που το άφησαν σπίτι μου να παίξει?

Ξέρετε μαγείρευα στην κουζίνα και δεν τα επέβλεπα????

Γι'αυτό σου λέω, όσο ώριμα και να είναι τα παιδιά, η ευθύνη του να αναλάβεις ένα μάτσο "βουρλισμένα" 7χρονα σε παιδικό πάρτυ είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ.

Κι εγώ ΞΑΝΑΛΕΩ δεν θέλω τέτοιες ευθύνες για ξένα παιδιά.

Όπως επίσης δεν κάνω και πειράματα με το δικό μου παιδί σε τέτοια θέματα.

Αν την καλέσουν ποτέ σε πάρτυ χωρίς την παρουσία μας, θα τους πω κι εγώ "οκ υπογράψτε μου ένα χαρτί ότι φέρετε την ευθύνη για ότι κι αν συμβεί"..... να δούμε αν θα το δει διαφορετικά ο άλλος.

Καλά άσε που δεν πρόκειται να δεχτώ πρόσκληση σε τέτοιο πάρτυ ποτέ για την θεωρώ και λίγο προσβλητική, αλλά αυτή είναι καθαρά δική μου υποκειμενική άποψη.

δεν ξέρω βρε παιδί μου αλλά δεν φοβάμαι....ναι είναι μεγάλη ευθύνη δεν διαφωνώ....πιστεύω ότι όπως τα καταφέρνω με 5-6-7 αγόρια θα τα καταφέρω και με 10-15. Εννοείται ότι θα είναι και η αδερφή μου στο σπίτι.

θεωρώ ότι αν ένα παιδάκι έχει τόσο σοβαρό πρόβλημα με αλλεργίες θα με ενημέρωσει η μαμά.

Καλέ με το 5ος όροφος πραγματικά σκιάχτικα...εμείς στη γειτονιά το ψηλότερο κτίριο είναι 2 όροφοι.

Τα πάντα μπορούν να συμβούν το ξέρω πολύ καλά αυτό δεν διαφωνώ, ανά πάσα στιγμή και όσοι άνθρωποι και να τα προσέχουμε...

υ.γ. μια που λέμε για αλλεργίες να σας πω να γελάσετε...ο γιος μου ότι θέλει να αποφύγει επικαλείται αλλεργίες...

σερβίρει η αδερφή μου φαγητό ( φασολάκια ). Θεόφιλος: θεια μη μου βάζεις εμένα είμαι αλλεργικός στα φασολάκια...

φίλη μου: έλα Θεόφιλε να σου δόσω ένα φιλί που έχω να σε δω καιρό...

είμαι αλλεργικός στα φιλιά

Προτείνω αλλαγή τίτλου:D

ανώνυμες αλλοπροσαλες εξαφανισμένες χα χα χα

hellcat ξεκλειδόθηκες δίπλα ?

Μια χαρά σε βρίσκω..

Κορίτσια με πρωτάκια πως τα πάτε με τους χρόνους ? τα'χω παίξει...

Αγγελίνα έχουμε και μια εκκρεμότητα μαζί...ανάλυση του πρέπει να μιλήσουμε για τον κεβιν

Διαφημίσεις

Επανήλθα και στο δίπλα.

Τώρα τραβάω την κουρούπα μου με αυτές που λένε ότι στέλνουν τα παιδιά τους 3 χρονών σε πισίνες και υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να πνιγούν γιατί υπάρχει καλή επιτήρηση:confused::confused::confused::confused:

Έχει σηκωθεί η τρίχα μου κάγκελο λέμε....... απαπαπαπα.

Με τους χρόνους εμείς κοιτάμε το ταβάνι ολίγον.

Χτες μάλιστα σαν άλλη Ιγιφένεια εν Αυλίδι είχε πέσει στο κρεβάτι της και χτυπιότανε στο κλάμα γιατί τους βάζουν πολλές εργασίες........σπαραγμός όχι αστεία.

Της είπα κι εγώ (και της το'χει πει και η δασκάλα της) να κάνει ότι μπορεί και τα υπόλοιπα άλλη φορά, σιγά σιγά.

Τίποτε αυτή, κλάααααααααμα και οδυρμός που δεν μπορούσε να τα κάνει και θα πήγαινε αδιάβαστη.

Σιχτίρια.......τι νομίζουν ότι είναι τα παιδάκια μας?

Τουλάχιστον το δικό μου τότε είναι χαζό...........σιχτίρια πάλι.:evil::evil:

Με τους χρόνους και τη μετατροπη τους μια χαρά τα πάει. Με την ορθογραφια των ρηματων τρατζικ το λιγότερο.Αυτό το έρμο το βγαίνω ποσε φόρες.

Hellcat και εγω βρισκω υπερβολικο τον τρόπο σκεψης σου χα χα

Καλησπέρα ΕξαΑναλ:rolleyes: (Αναλ Εξαφανισμένες!!):tongue:

Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη, δουλεύω σαν σκυλί τελευταία. Τρέχω (εκτός από τα σχολικά:?) και με τα εξωσχολικά του γιού μου (πρόβες, πρεμιέρες, κ.λ.π.):roll:(και με τ' αντίστοιχα των παιδιών των φίλων):roll:, βόλτες, σπίτι, κ.λ.π., οπότε...:cool:

Θέλω να πω κάμποσα αλλά νυστάζω τώρα η κακομοίρα. Υπόσχομαι να επανέλθω σύντομα και δριμύτερη (αν και η εβδομάδα τούτη είναι πολύ δύσκολη).

Πάντως...

Ντάλια, μην αγχώνεσαι τόσο. Έχουν διανύσει πολύ δρόμο τα παιδιά μας από πέρσι, για σκέψου το.

Χελκατ, στο θέμα με τα παιδικά πάρτυ άνευ συνοδού, σε βρίσκω λιγουλάκι υπερβολική.

Προς το παρόν, αυτά...

Καλή μας νύχτα!

υ.γ. Στίνααααα, που είσαι παιδί μου?????

χθες στο παρατσαφ γλίτωσα το εγκεφαλικό...

Ο Θ. μου ζήτησε να πηγαίνει από αύριο μόνος του σχολείο ντοιγκ

Έχει 1-2 μήνες που μου το ζητάει αυτό.:roll: Και να φανταστείς ότι δεν είμαστε και δίπλα και μεσολαβεί και λεωφόρος...:confused:

Προχθές, μου ζήτησε να τον πάω στο νοσοκομείο:lol: για να του τρυπήσουν το αυτί και να βάλει σκουλαρίκι...:shock::mrgreen::cool:

Ε ρε γλέντια...:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...