Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν τα μετράω καλά πρέπει να μάζεψα 7-8 από τους 5 φυσικούς. Κάποιοι έδωσαν 2. Κάποιοι έδειχναν κ 3 αλλά ήταν κενό το ωοθηλακιο μέσα. 
      Δεν έχω αποκλείσει τη δωρεά. Απλα δε ξέρω αν είναι ακόμα η στιγμή. Αυτό προσπαθώ να καταλάβω. Το πότε είναι η στιγμή τελικά.

Το έχω διαβάσει και εγώ αρκετές φορες αυτό για την 3η ημέρα και το σπερμα αλλά δε ξέρω τι ισχύει τελικά.

Θα το νιώσεις και θα είσαι σίγουρη ότι τώρα είναι η στιγμή. Χωρίς αμφιβολίες. Αφού τώρα νιώθεις έτσι σημαίνει δεν ήρθε η ώρα. 
      γενικά φαίνεται να έχεις καλά αποτελέσματα.

πρίν από 19 λεπτά , Blu24 είπε:

Συγνώμη που επεμβαίνω στην συζήτηση σας !!! Αλλά αυτό με το σπερματοζωάριο ότι έχει να κάνει από την 3η μέρα ισχύει; Το έχουν πει γιατροί ; Διότι εμείς με τελείως χάλια σπερμα είχαμε 4 βλαστοκύστες από τα 5 γονιμοποιημένα!! Δεν ήταν βέβαια καλής ποιότητας (4BB,4ΒC,4BC,3BB)

ακριβως. Είχατε γονιμοποιημένα αλλά όχι καλή κατηγορια. Δεν είναι τυχαίο, ούτε εμείς είχαμε καλή κατηγορία. Γονιμοποιήθηκαν 8 από τα 12 ώριμα ωάρια στην δική μας περίπτωση. 2 σταμάτησα 3η μέρα και 2 μοριδια. 2 καλή κατηγορία και 2 κακή. Στην δική μας περίπτωση θεωρείτε ότι ευθύνεται το σπερμα . Είχα και 2 βιοχημικές. 
      μετράει στην εξέλιξη. 

Στο δικό σου φαίνεται ότι το άριστο ωάριο σου κατάφερνε να κάνει τα έμβρυα βλαστοκύστες ζ από εκεί και πέρα το κακό σπερματοζωάριο ας το μεταφράσω έτσι , δεν έκανε την βλαστοκύστη γερή καλή κατηγορία. Άριστη . 2 άριστα υλικά φέρνουν 1 άριστο έμβρυο. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Στοκατζίδικα που? θα με ενδιέφερε πολύ!

Στοκατζιδικα με βιβλια καινουργια αλλα και παλια ακομα και προηγουμενων αιωνων εχει φοβερα στο μοναστηρακι. Αλλα πρεπει να ξερεις που θα πας......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παρούσα... Κουρασμένη γενικώς...

Νιτσάκι, στοκατζίδικα έχει εκεί που σου είπε η Ελλ. Ψάξε όμως και στην ευρύτερη περιοχή σου μήπως βρεις κανένα.

Γλυκοφλεβαρίτσα, που είσαι κορίτσι μου?:confused:

Αγγελίνα, έφαγες δυο καρτούλες από κει?:tongue: Εσύ Ντάλια, μπαναρίστηκες για ένα μήνα?:?

Διαφημίσεις

Για κάποιο λόγο εγώ δεν έκανα μπάνιο αν και το περίμενα...........μυστήριες οι βουλές της διαχείρισης ορισμένες φορές:P:p (οκ θα κοιμηθώ ήσυχα το βράδυ):tongue::tongue:.

Ασε με ρε Κέλυ:tongue::tongue: όλα τα "καταλαβαίνω" αλλά όταν ακούω για συνετισμό παιδεραστή τι άλλο να κάνω η γυναίκα.:confused::tongue:

Τι τσακώνεστε ρε σεις ήθελα να'ξερα? (ποιος μιλάει τώρα!!!) Ο καθένας λέει τα δικά του και απο δω παν κι οι άλλοι.

Έχετε τίποτε χωράφια να μοιράσετε?

Δώστε και σε σένα που έχω απλήρωτο το χαράτσι (ευελπιστώ να πουλήσω το ποδήλατο μπας και το πληρώσω)

Παρούσα... Κουρασμένη γενικώς...

Νιτσάκι, στοκατζίδικα έχει εκεί που σου είπε η Ελλ. Ψάξε όμως και στην ευρύτερη περιοχή σου μήπως βρεις κανένα.

Γλυκοφλεβαρίτσα, που είσαι κορίτσι μου?:confused:

Αγγελίνα, έφαγες δυο καρτούλες από κει?:tongue: Εσύ Ντάλια, μπαναρίστηκες για ένα μήνα?:?

Καλησπέρα, τα έχω πάρει πολύ άσχημα λέμε, αλλά καλα να πάθω.. Θαρρείς και δεν το περίμενα. Και αν σας πω το λόγο θα πηδηχτήτε από το παράθυρο. Μη παραγωγικός διάλογος. Αυτη τη φορά μου κλείδοσαν και τα πμ.:evil:

Πιο πολυ με χαλάει που είναι ο τελευταίος μας κοινός μήνα σαν πρώτακια 2011 και ξέρω ότι ο Μάης είναι ζόρι κος. Θα χαιρόμουν να τα μοιραζόμασταν. Ας πρόσεχα το ξέρω.:cry:

Μη μασάς ρε συ. Είναι και το καφέ εδώ να λέμε ότι θες. Μέχρι 04/06 είσαι μπαναρισμένη? Ε, θα προλάβεις να κάνεις το κλείσιμο στα "πρωτάκια" και ν' ανοίξεις επισήμως τα "δευτεράκια". (εδώ θα έπρεπε να μπει - εικονάκι συγκινημένο, πολύ...)

Δεν λες που θα χάσεις τα σχόλια για τ' αποτελέσματα των εκλογών?:rolleyes: Έλααααα, σε πειράζω!:tongue:

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα...

εκλογες 2012: συμφωνώ απόλυτα με ποστ ζωπορυν ποστ 156 και αγγελινα ποστ 172 :D

χ.α. δεν έχω τίποτα προσωπικό και δεν πρόκειται να κατηγορήσω όσους την ψήφισαν. Είναι δικαίωματα τους και ο καθένας έχει το λόγο του που το έκανε. Οφείλω να το σεβαστώ.

Ξέρετε σε περίπτωση που πάμε 2ο γύρο τι γίνεται ? πάνε όλα τα κόμματα ξανά στην κάλπη ή μόνο τα 2 πρώτα ?

υ.γ. από 4/6 και μετά όσες φορές με ξανακλειδόσουν αυτό θα γίνεται για τουλάχιστον μήνα :rolleyes:

υ.γ.1 εξακολουθώ να θεωρώ άδικο τον συγκεκριμένο αποκλεισμό μου.

υ.γ.1 εξακολουθώ να θεωρώ άδικο τον συγκεκριμένο αποκλεισμό μου.

Έλα ρε συ Ντάλια που παίρνεις στα σοβαρά τους αποκλεισμούς και τις κάρτες εδώ μέσα..............σιγά μη σε κάνουν και ντα:D:D:D

Κι εγώ αντί για 1 μέρα που θα έπρεπε έφαγα κατευθείαν 3......άδικο δεν ήταν?

Έβαλα τη γάτα μου να κλαίει:tongue::tongue:

Πάντως η αλήθεια είναι ότι όταν έφαγα την πρώτη κάρτα ever, κόντεψα να πέσω κάτω από την καρέκλα από τα γέλια.............μου φάνηκε πολύ κωμικό:D:D.

Πάντως ότι θες για πρωτάκια πες το κι εδώ...........κι εμείς πρωτάκια έχουμε.

Παιδί μου τη γάτα μου δεν την έβαλα να κλάψει.... Απλα τα πήρα.( μακάρι το μοναδικό μου θέμα να ήταν ο αποκλεισμός μου από το φόρουμ ) χα χα χα. Οκ ναι θα γραφω εδώ. Ευχαριστώ.... Αχ παιδια άρχισε να κατεβαίνει κάτω να παίξει... Δύσκολη φαση

Παιδί μου τη γάτα μου δεν την έβαλα να κλάψει.... Απλα τα πήρα.( μακάρι το μοναδικό μου θέμα να ήταν ο αποκλεισμός μου από το φόρουμ ) χα χα χα. Οκ ναι θα γραφω εδώ. Ευχαριστώ.... Αχ παιδια άρχισε να κατεβαίνει κάτω να παίξει... Δύσκολη φαση

Μάμησε τις κάρτες. Και μην ψάχνεις λογική...

Τι εννοείς κατεβαίνει να παίζει? Δεν διαβάζει??

Στίνα, που είσαι??

Έχω τρομερό πονοκέφαλο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...