Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ράννια καλώς ήρθες στον κόσμο μου :lol: για τον ίδιο λόγο περίπου έχω φάει κι εγώ κάρτα :lol: παρακαλώ πολύ οι κόκκινες δεξιά... οι μη έχουσες κάρτες αριστερά για να μην μπερδευόμαστε :lol:

Για την ιστορία το θέμα με τη μαμά μου είναι εδώ

να μαι κι εγω.

σημερα πηγαμε στους κουμπαρους μας και ο μικρος ξεσαλωσε με τα παιδακια τους.γυρισαμε τον ταισα και αφου του εδωσα και παυσιπονο,κοιμαται απο τις 10:15.

σημερα εχω μια τρελη κουραση αλλο πραμα,δεν μπορω να παρω τα ποδια μου και εχω και εναν πονοκεφαλο απο χθες.......εχω παρει του κοσμου τα παυσιπονα αλλα τιποτα!!!!!!!!!!

(ποναει και ο λαιμος μου!!!)

τα αρρωστουλια τι κανουν?????

που ειναι το θεμα του πανουλη????

τι αλλα κοριτσια????

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Geia sas koritsia. :-(

Emena tora koimithikan. Kai na doume poses fores tha ksipnisoume gia tous kolopiretous. O megalos tora anevazei pio sixna kai exei kai ligo sinaxi. Ama akouso pali, ponaei to afti mou, tha saltaro. O mikros anevazei ana 12oro. :confused:

Auto me ta anafillita stin@ to ekane ki o mikros mou pou kai pou paliotera (tora einai 15 minon). Tromazame na ton sineferoume. Exei polin kairo na to kanei kai akoma me tin aporia emeina, ti tou eftaige kai spartarouse etsi.

Gia megalitera paidia, opos o gios tis Nitsas, exo na proteino to vivlio tou Triviza "Oi 40 efialtes". Exei fovero humour kai voithaei to paidi na eksikoiothei me tin idea ton kakon oneiron. Isos etsi na peistei kai na to sizitisei perissotero. O dikos mou to latreuei, to kserei olo apekso, parolo pou den exei tetoia themata.

Culte kai ola ta arrostoulia, perastika.

Διαφημίσεις

δωράκι, πήρες παυσίπονο? λίγο μασαζάκι στον αυχένα - στο κεφάλι?

αγγελίνα, ελπίζω να την περάσετε ελαφρά την ίωση!

κοριτσάκια μου σε λίγο θα την κάνω...

θα πιω ενα ζεστο γαλατακι,δεν το σκεφτηκα.....

μπανακι εκανα αλλα..................

ζωπυρον,παυσιπονα....οχι παυσιπονο!!!!!!!!

θα παω να ξαπλωσω μπας και ηρεμησει και κοιμηθω!!!!!!

για να δουμε:?:-?:?

καληνυχτα κουκλες...τα λεμε αυριο.

ευχομαι σε ολους μας ενα καλα και ηρεμο βραδυ!!!!!!!!

φιλια.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

O piretos koutsa-strava palevetai...to thema einai na min tou to girisei pali se otitida kai theloume pali antiviosi. Anyway, pao na tou ksanavalo thermometro kai tha prakso analogos.

Nitsa ki ego den thimamai toses koloioseis, me tipota. Emeis tis paidikes astheneies pernousame kai kamia amigdalitida. Px ego den thimamai gastrenteritida kamia, kai tora tis akous kathe 3 kai ligo.

Kalinixta se oles, ta leme avrio...hopefully in Greek!

γεια σου δωρα!

ηθελα να ξερα...αυτοι στο big brother...τη παλευουν καθολου τη ζωη? :confused::confused::confused:

active member ακουει κανεις? μπα ε? αερικο εσυ μηπως?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...