Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Νιτσα.. Δεν σε εννοησα αγαπη.. Σπαστα και ξαναριξτα αλλη μια! :lol: Παρεπιπτοντως εισαι καλα ματακια;

Το Μαρακι ειναι μια χαρα! Μεγαλωνει - εμεις μικραινουμε, τα κλασσικα... ;)

Ελπιζω να ειστε ΟΛΕΣ καλα!

Φιλακια! :D

Τι κάνετε?

Τίποτα ρε Φαίη μου! Νόμιζα ότι κάτι συνέβαινε with u and husband αλλά οκ, όλα καλά!

Χαίρομαι που το έριξες στα βιβλία διότι κι εγώ το έριξα και κατάλαβα ότι σε βοηθάνε από το να ΜΗΝ τρελαθείς -τελείως τουλάχιστον:tongue:

Χθες τελείωσα το 'Ένας απρόσμενος έρωτας' του Σπαρκς και σήμερα ξεκινάω τη βιογραφία της Μαρίας Κιουρί που πρέπει να είναι πολύ καλό! Επίσης μου άρεσε πολύ η 'Σεισάχθεια' της Ομηρόλη! Εξαιρετικό βιβλίο θα έλεγα...

Αααααααχχχχχχχχχ ψάχνω χορηγό μπας και μπορέσω να αγοράσω καμιά 10αρια βιβλία που έχω σταμπάρει!

Ψυχραιμίιιιιιιιιιιιιααααααα!!!!! βαθιές αναπνοές, κάνα ποτάκι το απόγευμα κι όλα οκ!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κάνετε?

Τίποτα ρε Φαίη μου! Νόμιζα ότι κάτι συνέβαινε with u and husband αλλά οκ, όλα καλά!

Χαίρομαι που το έριξες στα βιβλία διότι κι εγώ το έριξα και κατάλαβα ότι σε βοηθάνε από το να ΜΗΝ τρελαθείς -τελείως τουλάχιστον:tongue:

Χθες τελείωσα το 'Ένας απρόσμενος έρωτας' του Σπαρκς και σήμερα ξεκινάω τη βιογραφία της Μαρίας Κιουρί που πρέπει να είναι πολύ καλό! Επίσης μου άρεσε πολύ η 'Σεισάχθεια' της Ομηρόλη! Εξαιρετικό βιβλίο θα έλεγα...

Αααααααχχχχχχχχχ ψάχνω χορηγό μπας και μπορέσω να αγοράσω καμιά 10αρια βιβλία που έχω σταμπάρει!

Ψυχραιμίιιιιιιιιιιιιααααααα!!!!! βαθιές αναπνοές, κάνα ποτάκι το απόγευμα κι όλα οκ!:tongue:

Like like like like like like!!!!!!!!!!!!!!!! Υπεροχο βιβλιο, πανε χροοοοοονια που το εχω διαβασει!

Ρε Νιτσακι, κανονισου τελος του μηνα που πεφτουν τα "μπικικινια" να ερθεις μεχρι μετρο μολ να μπουμε στα Public και να μη μεινει Χριστος Ορθιος απο βιβλιο!!!!!!!!! Ελα, κερναω σου λεω!!!! ;) Θα πουμε και στην Κελλου, αν κι εκεινη εχει κανει στεκι τα public του Συνταγματος! Η καθε μια εχει το δικο της public για να μη μαλωνουμε! :lol::lol::lol:

Σε περιμενω εε;;;;;;

Καλημερα ειπα;

Καλημερα σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα κούκλες.

ρε κορίτσια λύστε μου μια απορία.

Εγώ πριν γεννήσω διάβαζα βιβλία με τις ώρες, από μικρή ήμουνα βιβλιοφάγος.

Μετά που γέννησα δεν προλαβαίνω.................ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ...........εσείς που δουλεύετε έτσι??????

Καλημέρα κούκλες.

Μετά που γέννησα δεν προλαβαίνω.................ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ...........εσείς που δουλεύετε έτσι??????

Καλημερα!

Εγω που δουλευω δεν δουλευω ολες τις μερες της εβδομαδας.. Αν το καλοσκεφτεις βεβαια, ελευθερη μου μενει μια Πεμπτη που σε αυτην προσπαθω να τακτοποιησω τα αμαζευτα, να ασχοληθω με το παιδι κλπ κλπ

Προσωπικα, απο το να "λιωνω" στο ιντερνετ, μολις η μικρη πεσει για υπνο, αραζω στον καναπε και διαβαζω μεχρι να νυσταξω.. Ειναι η δικια μου 'προσωπικη' free hour και μου αρεσει να την περναω ετσι..

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Φιλακια! :D

gM4vp2.png

Καλημέρα κούκλες.

Και εμεις που δεν δουλευουμε νομιζεις διαβαζουμε μεσα στην μερα? Με προνηπια στα ποδια σου κατσε διαβασε εσυ στο χαλαρο. Εγω διαβαζω καθε βραδυ. Διαβαζω και γραφω και ακουω μουσικη. Παλιοτερα χαλαγα χρονο στο ιντερνετ σε μαλακιες. Τωρα τον αναλωνω εκει που πρεπει. Διαβαζω δε και πολυ γρηγορα οποτε φευγουν τα βιβλια αερα. Τελευταιο που διαβασα ηταν Σπινοζα. Τωρα διαβαζω δοκιμια στο ιντερνετ μεχρι να αποφασισω επομενο βιβλιο.

Παω να ξαναχαθω στα βιβλια μου.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Και εμεις που δεν δουλευουμε νομιζεις διαβαζουμε μεσα στην μερα? Με προνηπια στα ποδια σου κατσε διαβασε εσυ στο χαλαρο. Εγω διαβαζω καθε βραδυ. Διαβαζω και γραφω και ακουω μουσικη. Παλιοτερα χαλαγα χρονο στο ιντερνετ σε μαλακιες. Τωρα τον αναλωνω εκει που πρεπει. Διαβαζω δε και πολυ γρηγορα οποτε φευγουν τα βιβλια αερα. Τελευταιο που διαβασα ηταν Σπινοζα. Τωρα διαβαζω δοκιμια στο ιντερνετ μεχρι να αποφασισω επομενο βιβλιο.

Παω να ξαναχαθω στα βιβλια μου.......

Να πας.... ΧΑΜΕΝΗ! :lol::lol:

Κι εγω τακτοποιω τη Μαρω και μπανιαριζομαι.. Μετα εχει ταινια και ΑΝ αντεξω καθως ειμαστε εξω απο τις 12μιση εως ΤΩΡΑ...... θα διαβασω!

Οπως καταλαβαινετε..... Το σπιτι μας βλεπει με τα κυαλια! :lol:

Ελπιζω να ειστε καλα! :D

gM4vp2.png

Καλημέρα κούκλες.

Κοιμάμαι λιγότερο...

Έχει τύχει να ξεχαστώ με το διάβασμα και να ξαπλώσω στις 4 το πρωί και μετά από τρεις ώρες να πρέπει να σηκωθώ. Αλλά αν το βιβλίο είναι καλό...

Νίτσα και γλυκοφλεβαρίτσα, έχετε σκεφθεί την λύση της δανειστικής βιβλιοθήκης ή και την ανταλλαγή βιβλίων με φίλους ή στα σχετικά ανταλλακτικά παζάρια ή κι εδώ στο φόρουμ ή και μεταξύ σας? Υπάρχουν επίσης και κάποια φθηνά στοκατζίδικα. Επίσης, κάποιο εκδοτικοί οίκοι / βιβλιοπωλεία βγάζουν κατά καιρούς καλές προσφορές (κυρίως σε παλιές εκδόσεις).

Αυτά...

Αν και καθυστερημένα,

Χριστός Ανέστη σε όλες.

Σόρρυ, αλλά δεν τα προλαβαίνω όλα, parents, fb, 4 fbgroups, άλλο forum και εδώ, ε, κάτι θα μείνει πίσω....:rolleyes:

Ολοι και όλες καλά?

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Εκστρατεία/ συλλογή υπογραφών για πιο αποφασιστική προστασία του μητρικού θηλασμού στην Ελλάδα.

Παρακαλώ υποστηρίξτε την και διαδώστε την.

http://ibfan.gr/%ce%b5%ce%ba%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b5%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%b4%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%ac%cf%88%cf%84%ce%b5-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%ae%cf%82-%ce%ba%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%ba/

Ευχαριστώ

καλημέρα όλη μέρα!

Εκστρατεία/ συλλογή υπογραφών για πιο αποφασιστική προστασία του μητρικού θηλασμού στην Ελλάδα.

Παρακαλώ υποστηρίξτε την και διαδώστε την.

http://ibfan.gr/%ce%b5%ce%ba%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b5%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%b4%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%ac%cf%88%cf%84%ce%b5-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%ae%cf%82-%ce%ba%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%ba/

Ευχαριστώ

καλημέρα όλη μέρα!

Done......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε?

Εμείς καλά, παιδιά καλά... Νίτσα επίσημα πλέον 30 πατημένα -από χθες!

Φαιάκο με βάζεις σε μεγάλο πειρασμό!!!!!!!!! Θα μπορέσω την άλλη βδομάδα.. Αυτή είναι λίγο πιεσμένη...

Αλλά και πάλι, μη νομίζεις ότι θα το 'σηκώσω' το public. Κάνα-δυο βιβλία να πάρω... Αλλά γουστάρω να βρεθούμε και να πιούμε καφέ!!!

Μπορώ να πάρω και τον Π. μαζί μου? Θα έχεις το Μαράκι?

Νίτσα και γλυκοφλεβαρίτσα, έχετε σκεφθεί την λύση της δανειστικής βιβλιοθήκης ή και την ανταλλαγή βιβλίων με φίλους ή στα σχετικά ανταλλακτικά παζάρια ή κι εδώ στο φόρουμ ή και μεταξύ σας? Υπάρχουν επίσης και κάποια φθηνά στοκατζίδικα. Επίσης, κάποιο εκδοτικοί οίκοι / βιβλιοπωλεία βγάζουν κατά καιρούς καλές προσφορές (κυρίως σε παλιές εκδόσεις).

Αυτά...

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!:)

Δανειστική βιβλιοθήκη... χμμμ... παίρνω βιβλία από τη βιβλιοθήκη του νηπίου για τον Π... Για μένα συνήθως αγοράζω, ΠΟΤΕ δεν δανείζομαι διότι δεν ξέρω πότε θα το επιστρέψω και σε τι κατάσταση!:D:D:D

Έχει τύχει να πέσει βιβλίο στα χέρια της μικρής και να το κάνει κόκκινο κι εγώ να κλαίω μετά! (ευτυχως ήταν δικό μου)! Επίσης, να σου πω την αλήθεια -χωρίς παρεξήγηση- σπάνια δανείζω πλέον! Είχα βιβλιοθήκη με 50+ βιβλία, κι έμεινα με 20+ διότι δεν μου τα επέστρεψαν ποτέ! Και μιλάμε για καλά βιβλία, όχι άρλεκιν...

Στοκατζίδικα που? θα με ενδιέφερε πολύ!

Καλημέρα κούκλες.

Θα σου πω....

Εγώ, προσωπικά, που διάβαζα ανέκαθεν... όταν γέννησα το 1ο το 'κοψα το σπορ και το ξανάπιασα μετά το 2ο παιδι μου... Μου είχε λείψει πολύ...Σκέψου ότι σε 2 μήνες είχα διαβάσει 14βιβλία!!!

Διαβάζω το βράδυ που κοιμούνται, ΣΚ σε ανύποπτες ώρες (μαγειρέματος, μεσημεριανού ύπνου παιδιών) και γενικά όποτε δεν αναλώνω το χρόνο μου με τα παιδιά!!! Και πρόσεξε... έχω κλείσει την tv, τις ώρες που θα μπορούσα να δω μία ταινία προτιμώ να ανοίξω το βιβλίο μου!!

Πρέπει να βρεις χρόνο ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!!;)

Υ.Γ. Αυτή την περίοδο διαβάζω 'Μαρία Κιουρί' γραμμένο από την κόρη της -'Εύα Κιουρί'! Έχω μαγευτεί...

Καλημέρααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε?

Εμείς καλά, παιδιά καλά... Νίτσα επίσημα πλέον 30 πατημένα -από χθες!

.............

Να ζήσεις Νιτσάκι και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά κλπ κλπ !

Πολύχρονη για εχθές ! Να χαίρεσαι την φαμίλια σου κι εκείνοι εσένα βεβαίως βεβαίως - εύχομαι να είσαι γερή να καμαρώνεις τα αγγελούδια σου πάντα !

Καλέ έλα τώρα τί είναι τα 30 ?????? ;);) ήμαρτον, πάνω στην 1η σου νιότη !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...