Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Winnie7 said:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Σε εμένα  πάντως δεν την ελέγχει. Συνεχίζω κανονικά όμως prolutex και όλα τα υπόλοιπα. Το είχα και εγώ αυτό απορία. Παντως καλό θα ήταν να ελέγχεται.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φευγουμε κι εμεις για την αγαπημενη DEMS το απογευμα! :D:D:D

Καλα να περασετε κοριτσαρες (Μπουμπουλινες και μη! :lol:)!!

Ευχομαι σε ολα τα σπιτικα υγεια, χαρα και λεφτα (ρε φουστη Δια) :lol:

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Χριστος Ανεστη κοριτσακια!

Ευχομαι να ειστε ολες καλα και να περασατε ακομα καλυτερα!

Εμεις με μια λεξη ΤΕ-ΛΕΙ-Α!!

Φιλακια!! :D

gM4vp2.png

Μετά την σχετική κρεατοφαγία+οινοποσία (αν κι εγω απείχα) των ημερών εχτές πήγα κι έγραψα εξετάσεις αίματος στον άντρα μου,ο οποίος έχει ξεκινήσει διαδικασία μουρμουρίσματος για να τις αποφύγει...αλλά φευ!Νικολάκη εγω είμαι η Ε(ι)ρυνία που θα σε κυνηγάει!!!!!:tongue::tongue:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Αλλοπροσαλλάκια μου:cool: τι κάνετε?

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!! ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗ!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ή ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ!!

Λοιπόν... Πέρασα μεγααααάλη κούραση - με το σπίτι, μαζέματα, καθαριότητα, φαγητά, κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.

ανήμερα το Πάσχα είχα καλεσμένους στο σπίτι μου καμιά 20 άτομα:roll:

σουβλίσαμε (υπέροχο το αρνί είπαν όσοι το τίμησαν, εγώ δεν το τρώω:rolleyes:) (ο Ζωπ είχε μεγάλο άγχος για το αποτέλεσμα αλλά όλα μια χαρά), φάγαμε γενικώς, ήπιαμε, γελάσαμε, τα παιδιά ξεσάλωσαν στην κυριολεξία, από το πρωί το σχολάσαμε στις 11 το βράδυ...

με δυο λέξεις, ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!!

Την Δευτέρα κάναμε μια μίνι επανάληψη :-P (με λιγότερα άτομα και λιγότερο φαγητό)

κι από Τρίτη το έχω ρίξει στον ύπνο, τα διαβάσματα και τις βόλτες! Ναι ναι - μέχρι την Κυριακή δεν θα βάλω καθόλου κάτω τον πισινό μου!!!:mrgreen:

Φιλάκια!!

υ.γ.) Έφαγα μεγάλη φρίκη με τον θάνατο του Μητροπάνου...

πειτε κανα νεο ρε

Κανα νεο ρε :rolleyes:

Αλλοπροσαλλάκια μου:cool: τι κάνετε?

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!! ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗ!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ή ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ!!

Χρονια πολλα και σε εσενα ζωπυρακι.. Και του χρονου με υγεια και ακομα περισσοτερες χαρες!

Για το διαβασμα εχω να δηλωσω πως ειναι η περιοδος που με εχει πιασει κι εμενα.. Αφου τελειωσα το 'να νιωθεις μπλε να ντυνεσαι κοκκινα', ξεκινησα το 'χηρα για ενα χρονο'

Λινκ εδω: http://www.greekbooks.gr/books/logotehnia/hira-gia-ena-hrono.product για το ΜΕΤΑΞΑΚΙ μας που ειναι κι εκεινο βιβλιοφαγος! :D

Θεωρω πως ειναι απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει αλλα ειναι ΠΟΛΥ βαρυ.. Οποια δεν ειναι σε καλη ψυχολογικη κατασταση καλυτερα να το αφησει.. Εγω το επιασα κι ας μην ειμαι, αλλα εγω εμπιπτω σε αλλη κατηγορια... :tongue:

Γενικα.. Εντονη περιοδος αυτη.. Ανα-προσαρμογη, ανα-θεωρηση, ανα-δρομος Ερμης κλπ κλπ........ Αντε και σε καλο να μας βγει! :rolleyes:

(Τι χρονια ειναι αυτο το '12 ρε 'σεις; Μια λες 'δοξα το Θεο' και 100 'βοηθα Παναγια'....... Αντε και μη χειροτερα λεμε!)

Μου ελειψες.......

Νεα γιοκ απο εδω.......no news is good news.....

Το ιδιο κι απο εδω...

Διαβαζουμε.. Το εχουμε ριξει στις ταινιες.. Στις βολτες επισης (καλα αυτο ηταν ανεκαθεν).. Και show must go on.... κυριολεκτικα και μεταφορικα...... :)

Νιτσα.. Δεν σε εννοησα αγαπη.. Σπαστα και ξαναριξτα αλλη μια! :lol: Παρεπιπτοντως εισαι καλα ματακια;

Το Μαρακι ειναι μια χαρα! Μεγαλωνει - εμεις μικραινουμε, τα κλασσικα... ;)

Ελπιζω να ειστε ΟΛΕΣ καλα!

Φιλακια! :D

gM4vp2.png

....

Για το διαβασμα εχω να δηλωσω πως ειναι η περιοδος που με εχει πιασει κι εμενα.. Αφου τελειωσα το 'να νιωθεις μπλε να ντυνεσαι κοκκινα', ξεκινησα το 'χηρα για ενα χρονο'

Λινκ εδω: http://www.greekbooks.gr/books/logotehnia/hira-gia-ena-hrono.product για το ΜΕΤΑΞΑΚΙ μας που ειναι κι εκεινο βιβλιοφαγος! :D

Θεωρω πως ειναι απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει αλλα ειναι ΠΟΛΥ βαρυ.. Οποια δεν ειναι σε καλη ψυχολογικη κατασταση καλυτερα να το αφησει.. Εγω το επιασα κι ας μην ειμαι, αλλα εγω εμπιπτω σε αλλη κατηγορια... :tongue:

........

Με πρόλαβες Φαίη !

thanks για το link αλλά για την ψυχολογική μου κατάσταση "έχει φροντίσει" η Ζωπ μας... α πα πα Παναγία μου 50 χρόνια θα κάνω να τελειώσω το βιβλίο που ξεκίνησα.... αν το καταφέρω λέμε...

:| βέβαια, ξέρω, με τρώει κι εμένα ο απαυτός μου .... αλλά δεν μπορώ να του αντισταθώ (μαζόχα talking !!!!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...