Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Kαλημέρα κορίτσια...

Καλή Μεγαλοβδομάδα...

Εγώ χθες έβαψα τα αυγουλάκια διότι αν τα άφηνα δεν πρόκειται να έβαφα...

δόστε μου καμιά ιδέα για δώρα σε 1 ετους αγοράκι και 3 ετών κοριτσάκι ( βαφτισίμια ) εκτός από ρούχα-παπούτσια-παιχνίδια...

Για χρήματα πραγματικα δεν ξέρω...το λιγότερο...υπολογίστε ότι έχω στο σύνολο 4 βαφτισίμια....

δεν ξέρω πως θα τα προλάβω αυτή τη βδομάδα...να ψωνίσω να τους τα πάω...πέμπτη φευγουμε Καρδίτσα...Μ. Τετάρτη απόγευμα ο μικρός έχει τουρνουα.

υ.γ....έκανα πολύ πρόσφατα face και με έκανε αίτημα φιλίας ο εργοδότης μου...τι κάνουμε σε αυτή την πέριπτωση οεο ??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις καλα σε γενικες γραμμες! Κλασσικα συνεχεια εξω και πλεον μονες μας.. Συνηθειο ειναι... ΟΛΑ ειναι μια συνηθεια τελικα!

Πως να είμαι γλυκοφλεβαρίτσα μου? Την παλεύω, όχι πάντα εύκολα...

Τι εννοείς... μόνες σας...?:confused:

Κι επειδή... το βλέπω χλωμό να ξαναμπαίνω πριν από το Πάσχα (για διάφορους λόγους...).

Σε αυτή την περίπτωση,

να σας ευχηθώ καλό υπόλοιπο Μεγάλης Εβδομάδας, καλή Ανάσταση, με υγεία κι αγάπη, προσωπική και συλλογική ανάταση. Να χαίρεστε τους αγαπημένους σας.

Πολλά φιλιά.

Kαλημέρα κορίτσια...

υ.γ....έκανα πολύ πρόσφατα face και με έκανε αίτημα φιλίας ο εργοδότης μου...τι κάνουμε σε αυτή την πέριπτωση οεο ??

Καλησπέρα.

Γνώμη μου είναι να μην τον κάνεις...είστε φίλοι κι εκτός δουλειάς για να είστε στο face?έτσι την είχα πατήσει κι εγω με τον προηγούμενο εργοδότη μου κι ο,τι κι αν ανέβαζα και σχολίαζα το σχολίαζε την άλλη μέρα στη δουλειά.

Οι υπόλοιπες ελπίζω να είστε καλά..γλυκοφλεβαρίτσα μου μόνες;τί εννοείς μόνες;

Εγώ έχω την επανεξέταση στις 26/4 αν προλάβω και μπω θα σας ενημερώσω.Δεν έχω καθόλου άγχος για το συγκεκριμένο αντιθέτως με τους υπολοίπους νομίζω οτι μάλλον θέλει να βεβαιωθεί η γιατρός οτι δεν τρέχει τίποτα.

Λυπάμαι που δεν μπορώ να χαρώ το Πάσχα και τη Μεγαλοβδομάδα φέτος..δεν πειράζει του χρόνου...μόνο γεροί να είμαστε!

Τα φιλιά μου

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Πεμπτη είχαμε την αυχενική..απίστευτο αυτό που έζησα!!!Το μωρό μας κουνιότανε σαν παλαβό (αλοίμονο με τέτοια μάνα;!!!) η καρδούλα του χτυπούσε σταθερά κι αυτό ήταν όόόόόλο το θαύμα της ζωής...μετά απο τόση στεναχώρια να βλέπεις ένα πλασματάκι να κουνάει χεράκια και ποδαράκια σαν να θέλει να σου φωνάξει δυνατά:ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ!!!!

Το μόνο που μας είπε η γιατρός εκεί είναι οτι βλέπει μια μικρή ενδοκοιλιακή επικοινωνία ατην καρδιά και να πάω για επανέλεγχο σε 3 εβδομάδες..μου είπε οτι δεν βλέπει κάτι καθαρά επειδή είμαι σε μικρή εβδομάδα,εξ' ου και ο επανέλεγχος,κι ότι συνήθως αυτές οι τρυπίτσες κλείνουν μέχρι το πέρας της εγκυμοσύνης.Δεν ανυσηχώ ιδιαίτερα αφού θα το ξαναδούμε πιο καλά θα μας πει και με σιγουριά...Όλα τα υπόλοιπα τα είδε μια χαρά,και μάλλον αγοράκι!Ηλίθια αγορομάνα φαινόμουν απο χιλιόμετρα μάλλον!!!!

Την Παρασκευή τελέσαμε πολιτικό γάμο,οι δυο μας με τους κουμπάρους...ελπίζω να τα καταφέρουμε και για το θρησκευτικό,έστω και πιο χαλαρά απ'οτι το είχα αρχικά φανταστεί...

Ο καιρός μύρισε καλοκαίρι...τα φιλιά μου κορίτσια..χαρείτε τον ήλιο πριν τον φορολογήσουν!!!

Ρηνιώ,

Να ζήσετε και με το καλό να αντικρύσεις αυτό το τόσο δα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα σου λεπτό με το λεπτό !

....................

Δεν θυμαμαι κατι αλλο... Εμεις καλα σε γενικες γραμμες! Κλασσικα συνεχεια εξω και πλεον μονες μας.. Συνηθειο ειναι... ΟΛΑ ειναι μια συνηθεια τελικα!

Φιλακια πολλα σε ολες σας!! :D

:?:???::?Χτύπα κι άλλο θα τ' αντέξω μπλα μπλα μπλα .....

Αχ βρε Φαίη,

Ελπίζω να μην έχω καταλάβει καλά... μόνο αυτό !

Φιλιά σε όλες !

Διαφημίσεις

Καλημέρα αγάπες μου όμορφες!!! Συγχωρέστε με που δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω... έχω καταπιαστει με διάφορα για τη βάφτιση και επειδή έκοψα πίσω τρέχω και δε φτανω που λένε.....

Διάβασα τα νέα της Ρινας! ΡΙνιώ μου , να ζησετε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι!! Οσο για το μικρό αγοράκι σου, δεν εχω λογια να σου πω (αγορομάνα βλέπεις κι εγώ) θα τον βλέπεις κάποια στιγμή και δεν θα πιστευεις πως αυτο το παλικαράκι κάποτε μεγάλωνε μέσα στην κοιλιά σου!! Ευχομαι , η τρυπούλα να μην υπάρχει , κι αν τελικά υπάρχει να κλείσει γρηγορα γρήγορα και να γεννησεις με το καλο ενα υγιές αγοράκι!!!!!

Εγω συγκλονηστικά νεα δεν έχω, περα απο το οτι ηρθε ο αδερφός μου για το Πασχα....ειμαι γενικά σε καλή διάθεση τις τελευταίες μέρες και ευχομαι να παραμείνω 'έτσι και μετα την επιστροφή μου στη δουλειά ........

Λοιπόν αγάπες, καλη Αγία εβδομάδα σε όλες μας..... Και να θυμάστε , μετά τη σταυρωση ακολουθεί η ΑΝάσταση!!!

Ξεχάστηκα χθες...

Με το καλό η βάφτιση Στινάκι μου! Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου!

Και... καλό μας Πάσχα!!

Φιλιά γλυκά!~

Ξεχάστηκα χθες...

Με το καλό η βάφτιση Στινάκι μου! Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου!

Και... καλό μας Πάσχα!!

Φιλιά γλυκά!~

Ευχαριστώ αγάπη μου για τις ευχές!!! Να σαι καλά!!!

Καλό Πάσχα και σε σένα... Στο λέω απο τώρα γιατι πηρε κάπου το μάτι μου ότι δεν θα ξαναμπείς.

Φιλια!

Ψυχραιμια κορες! :lol:

Εννοω αυτο που ειπα.. Ειμαστε μονες μας.. Αλλα δεν συμβαινει αυτο που -υποθετω πως- σκεφτηκατε.. Αν γινει κατι τετοιο θα σας το πω στα ισια.. Δεν θα σας αφησω να λυνετε γριφους! ;)

Κατα τα αλλα ησυχιες.. Ξεκινησα γενικη σημερα το σπιτι και ξεπατωθηκα.. Μου εμειναν μονο οι δυο κρεββατοκαμαρες που θα τις κανω αυριο μολις φυγει η μικρη για το σταθμο.. Συν τοις αλλοις αδιαθετησα κιολας και καταλαβαινετε... :roll:

Ξεκιναω καινουριο μυθιστορημα σημερα: 'Να νιωθεις μπλε, να ντυνεσαι κοκκινα'.. Θα σας πω εντυπωσεις μολις το τελειωσω..

Ζουπυ καλο Πασχα κοπελαρα μου αν δεν τα ξαναπουμε! Να το χαρεις οσο δεν παει!

Φιλακια σε ολες και ευχαριστω για το ενδιαφερον! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ψυχραιμια κορες! :lol:

Εννοω αυτο που ειπα.. Ειμαστε μονες μας.. Αλλα δεν συμβαινει αυτο που -υποθετω πως- σκεφτηκατε.. Αν γινει κατι τετοιο θα σας το πω στα ισια.. Δεν θα σας αφησω να λυνετε γριφους! ;)

Κατα τα αλλα ησυχιες.. Ξεκινησα γενικη σημερα το σπιτι και ξεπατωθηκα.. Μου εμειναν μονο οι δυο κρεββατοκαμαρες που θα τις κανω αυριο μολις φυγει η μικρη για το σταθμο.. Συν τοις αλλοις αδιαθετησα κιολας και καταλαβαινετε... :roll:

Ξεκιναω καινουριο μυθιστορημα σημερα: 'Να νιωθεις μπλε, να ντυνεσαι κοκκινα'.. Θα σας πω εντυπωσεις μολις το τελειωσω..

Ζουπυ καλο Πασχα κοπελαρα μου αν δεν τα ξαναπουμε! Να το χαρεις οσο δεν παει!

Φιλακια σε ολες και ευχαριστω για το ενδιαφερον! :D

Εγω διαβαζω μικρο το 'να νιωθεις κοτλε και να ντυνεσαι ριγε.....' .....τους αποτρελλανες παντως, σοκαρες τον κοσμο :roll:

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΡΕ.........!!!!!!!!!! και ΚΑΛΑ κανει.....ετσι για να γουσταρουμε. Απο χωρισμους μεχρι επειδη πρεπει (για καποιο λογο)! Μονες του κοσμου ενωθειτε.....εχουμε δυναμη!

Μακια

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Εγω διαβαζω μικρο το 'να νιωθεις κοτλε και να ντυνεσαι ριγε.....' .....τους αποτρελλανες παντως, σοκαρες τον κοσμο :roll:

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΡΕ.........!!!!!!!!!! και ΚΑΛΑ κανει.....ετσι για να γουσταρουμε. Απο χωρισμους μεχρι επειδη πρεπει (για καποιο λογο)! Μονες του κοσμου ενωθειτε.....εχουμε δυναμη!

Μακια

Ετσι! Φτιαξε μου κερκιδα ρε! :lol:

(Ελα Χριστε και μπουκωνε! :lol::lol::lol:)

Αντε μακια σου κι εσενα! :D

Edit: Στα βαρια το εχεις ριξει... Ανοιξη ειναι, χρωματα, ο πεταλουδιτσος με το ζουζουνιτσο και ο ελεφαντας με την καμηλοπαρδαλη τσιριμπιμ τσιριμπομ κλπ... Βαλε τα κοτλε στο παταρι! :mrgreen:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μακια

ΚΑΛΑ ΝΤΕ!!!!:lol::lol:

δεν την είπαμε και καμπούρα!!!!απο ενδιαφέρον ρωτήσαμε!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...