Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.

Hellcat, γιατί νομίζεις ότι δεν μπορεί το παιδί να τα καταλάβει όλα αυτα? Είναι λίγο μεγαλύτερη από τον μεγάλο μου, εγώ πιστεύω ότι σαφώς και μπορούμε σε αυτη την ηλικία να τους εξηγούμε τα προβλήματα και το δέχονται πολύ ευχαρίστως μάλιστα, αισθάνονται ότι τα αντιμετωπίζεις σαν "μεγάλα". Φυσικά δε θα τα πεις με το νι και με το σίγμα, θα πεις ότι η μαμά κουράζεται πολύ, γιατί εκτός από εσένα και το μπαμπά, πρέπει να φροντίζει και τον παππού, που είναι άρρωστος κλπ. κλπ. Εγώ, πολλές φορές, και στο άσχετο, όταν τον αγκαλιάζω για να τον καληνυχτήσω, του λέω, "καμια φορά ή μαμά έχει νεύρα και φωνάζει και μαλώνουμε, αλλά δε φταις εσύ, αγάπη μου, απλά είμαι κουρασμένη ή εκνευρισμένη από κάτι άλλο και μετά από λίγη ώρα, μου περνάει, μη στενοχωριέσαι, όταν με βλέπεις έτσι". Διότι δε θα υποκριθώ ότι αυτό που περιγράφεις, δε μου συνέβη και δε μου συμβαίνει κι εμένα ακόμα...:-(

Φαίη πολύ καλά νέα, μπράβο σας! :D Άντε, μακάρι να συνεχίσετε έτσι!

Πλησιάζουν οι σχολικές διακοπές πάλι. Πώς πέρασε ο καιρός! Γενικά αυτη τη χρονιά δεν την κατάλαβα, πραγματικά. Το σχολείο ετοίμασε και λαμπάδες, αύριο που θα πάω να πάρω το παιδί, θα αγοράσω 3 για τις βαφτιστήρες μας.

Το μνήμα της μαμάς μου ετοιμάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα και είναι πολύ ωραίο. Εγώ έκανα το σχέδιο. Αγοράσαμε την πρώτη φορά που πήγαμε φυσικά λουλούδια, που τα διάλεξε ο γιος μου. Χθες της πήγα κάτι υπέροχες πασχαλιές που βρήκα, σαν αληθινές. Είναι μεγάλη παρηγοριά, να πηγαίνεις να ανάβεις το καντήλι στον άνθρωπό σου, κάποτε δεν μπορούσα να το πιστέψω, τώρα το καταλαβαίνω.

Σήμερα το μεσημέρι άρχισε πάλι η βροχή και θα συνεχίσει, από ό,τι φαίνεται. Καλά που δε μου ανέφερε τίποτα το καμάρι μου για Πάσχα στο χωριό. :?

Φιλιά σε όλες.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα.

Χελκατ, σε γενικές γραμμές συμφωνώ με την Αγγελίνα. Θα επανέλθω... όταν θα είμαι πιο ήρεμη και περισσότερο κεφάτη... (με λίγα λόγια... είχα/έχω πολύ δύσκολη μέρα)

Καλό μας βράδυ.

Καλημέρα από το μέλος φάντασμα...:D

Ρε ζούπι κλειδώθηκα από δίπλα και δεν πρόλαβα να ανοίξω θέμα με την υπογραφή μου...

Το έχει γράψει η http://el.wikiquote.org/wiki/%CE%88%CF%81%CE%BC%CE%B1_%CE%9C%CF%80%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BA

και το έχει γραμμένο όταν ξεκινάει το βιβλίο Πρέπει να μιλήσουμε με τον Κέβιν.

Διαφημίσεις

Καλημέρα από το μέλος φάντασμα...:D

Ρε ζούπι κλειδώθηκα από δίπλα και δεν πρόλαβα να ανοίξω θέμα με την υπογραφή μου...

Το έχει γράψει η http://el.wikiquote.org/wiki/%CE%88%CF%81%CE%BC%CE%B1_%CE%9C%CF%80%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BA

και το έχει γραμμένο όταν ξεκινάει το βιβλίο Πρέπει να μιλήσουμε με τον Κέβιν.

Καλησπέρα φαντασματάκι!:tongue:

Θα το ανοίξεις το θέμα όταν θα ξεκλειδωθείς, σε συνεργασία με την Αγγελίνα που χρόνια τώρα μας λέει πως θ' ανοίξει ένα, τύπου "τα παιδιά γεννιούνται ή γίνονται"?:roll: Κι αν δεν πέσουν οι κόκκινες σε όλες μας... ράιτ θρου... που έλεγε κι ο αείμνηστος Ζαμπέτας... εμένα να μη με λένε Ζώπυρον!:mrgreen:

Όσο για τα βιβλία, έχω κάτι σαν τριλογία στο μυαλό μου : Αφού διάβασα "τα σακιά" (η γυναικεία ματιά) και με τσάκισε..., τώρα διαβάζω το "Ανεμώλια" (η αντρική ματιά) και δεν πάει πίσω..., λέω να καταλήξω στον Κέβιν (το παιδί) κι ο Θεός βοηθός...

(υπάρχει και σχετικό καφέ, το ξέρετε? http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=1008)

Άντε, καλή μας νύχτα!

καλημέρα κορες

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, μόλις έχω χρόνο θα σας γράψω.

Ευτυχώς οι "εχθροπραξίες" με την μικρή σταμάτησαν προς το παρόν.

Όσο για το θέμα των παιδιών, είμαι υπέρ του γίνονται.

Αδυνατώ να πιστέψω ότι το παιδί ενός δολοφόνου θα γίνει κι αυτό δολοφόνος.

Που είναι το θεματάκι?............πήρα ένα μπανάκι, να πάρω κι ένα δεύτερο τώρα που συνήθισα

Εγώ την ταινία δεν την έχω δει. Με το βιβλίο παρασύρθηκα όμως και το τελείωσα σε 2 μέρες. Όταν το τελειώσεις κι εσύ, μου λες. ;)

αγγελίνα μου, είναι από τα βιβλία που επίτηδες το πάω αργά...έχει πολλά πράγματα να "επεξεργαστεί" το ξανθό μου κεφάλι...:D:D:D

Hellcut και εγώ συμφωνώ με την αγγελίνα...Έχε στο νου σου ότι καταλαβαίνει τα πάντα, οπότε και μπορείς με δικά σας λόγια να της ζητήσει ένα ειλικρινή συγνώμι που θα συνοδεύεται από μια αγκαλιά και υπόσχεση ότι θα προσπαθήσεις να μην το ξανακάνεις...

Διαφημίσεις

Hellcut και εγώ συμφωνώ με την αγγελίνα...Έχε στο νου σου ότι καταλαβαίνει τα πάντα, οπότε και μπορείς με δικά σας λόγια να της ζητήσει ένα ειλικρινή συγνώμι που θα συνοδεύεται από μια αγκαλιά και υπόσχεση ότι θα προσπαθήσεις να μην το ξανακάνεις...

Πόσες συγνώμμες να ζητήσω βρε DALIA?

Όταν κάνεις λαλακίες και ζητάς συνέχεια συγνώμη (γιατί συνεχώς ζητάω συγνώμη μετά) χάνει και την αξίας της.

Όπου και να το πιάσω το θέμα "βρωμάει" και το φταίξιμο είναι καθαρά δικό μου.

Ξέρει ότι ο παππούς της είναι άρρωστος, έχει γυρίσει οοοοοοολα τα νοσοκομεία το παιδάκι γιατί δεν έχουμε που να την αφήσουμε.

Κάθε μέρα επί ενάμιση μήνα τα μεσημέρια πήγαινε στο νοσοκομείο μετά το σχολείο, με τον παππού και τον πατέρα της παρέα, για να κάνει ο παππούς τις ακτινοθεραπείες.

Πως να καταλάβει όμως το άγχος το δικό μου και τα ψυχολογικά μου?

Και δεν θέλω και να τα καταλάβει ιδιαιτέρως γιατί θα αρχίσει να συνδέει τα νοσοκομεία με το θάνατο (ήδη μας πετάει κάτι κουφές ερωτήσεις του στυλ μήπως πεθάνω εγώ ή ο πατέρας της) αν πάει κάποιος από μας σε νοσοκομείο.

Τεςπα.......αυτά.

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Πεμπτη είχαμε την αυχενική..απίστευτο αυτό που έζησα!!!Το μωρό μας κουνιότανε σαν παλαβό (αλοίμονο με τέτοια μάνα;!!!) η καρδούλα του χτυπούσε σταθερά κι αυτό ήταν όόόόόλο το θαύμα της ζωής...μετά απο τόση στεναχώρια να βλέπεις ένα πλασματάκι να κουνάει χεράκια και ποδαράκια σαν να θέλει να σου φωνάξει δυνατά:ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ!!!!

Το μόνο που μας είπε η γιατρός εκεί είναι οτι βλέπει μια μικρή ενδοκοιλιακή επικοινωνία ατην καρδιά και να πάω για επανέλεγχο σε 3 εβδομάδες..μου είπε οτι δεν βλέπει κάτι καθαρά επειδή είμαι σε μικρή εβδομάδα,εξ' ου και ο επανέλεγχος,κι ότι συνήθως αυτές οι τρυπίτσες κλείνουν μέχρι το πέρας της εγκυμοσύνης.Δεν ανυσηχώ ιδιαίτερα αφού θα το ξαναδούμε πιο καλά θα μας πει και με σιγουριά...Όλα τα υπόλοιπα τα είδε μια χαρά,και μάλλον αγοράκι!Ηλίθια αγορομάνα φαινόμουν απο χιλιόμετρα μάλλον!!!!

Την Παρασκευή τελέσαμε πολιτικό γάμο,οι δυο μας με τους κουμπάρους...ελπίζω να τα καταφέρουμε και για το θρησκευτικό,έστω και πιο χαλαρά απ'οτι το είχα αρχικά φανταστεί...

Ο καιρός μύρισε καλοκαίρι...τα φιλιά μου κορίτσια..χαρείτε τον ήλιο πριν τον φορολογήσουν!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Πως να καταλάβει όμως το άγχος το δικό μου και τα ψυχολογικά μου?

Και δεν θέλω και να τα καταλάβει ιδιαιτέρως γιατί θα αρχίσει να συνδέει τα νοσοκομεία με το θάνατο (ήδη μας πετάει κάτι κουφές ερωτήσεις του στυλ μήπως πεθάνω εγώ ή ο πατέρας της) αν πάει κάποιος από μας σε νοσοκομείο.

Κοίτα... Ανέγγιχτη δεν μπορεί να μείνει η μικρούλα από ένα τόσο πολύ σοβαρό πρόβλημα που συμβαίνει δίπλα της... Όμως, πρέπει να την προστατέψεις όσο γίνεται περισσότερο. Και για να μην της μεταδωθεί (έντονα) το άγχος του αποχωρισμού (με σας) και γιατί τέλος πάντων είναι παιδί κι έχει αποκλειστικό δικαίωμα στη χαρά (γιατί ως ενήλικας, βράστα..).

Τουλάχιστον, όταν είσαι σπίτι, προσπάθησε να είσαι "ήρεμη" και "χαρούμενη". Όχι υπερβολές αλλά... Δες με τα μάτια της, άκου με τ' αυτιά της, σκέψου με το παιδικό μυαλό της...

Κι αυτά στα λέω με αγάπη, μιας και (έτσι ή αλλοιώς) δεν είμαι έξω από το χορό...

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Πεμπτη είχαμε την αυχενική..απίστευτο αυτό που έζησα!!!Το μωρό μας κουνιότανε σαν παλαβό (αλοίμονο με τέτοια μάνα;!!!) η καρδούλα του χτυπούσε σταθερά κι αυτό ήταν όόόόόλο το θαύμα της ζωής...μετά απο τόση στεναχώρια να βλέπεις ένα πλασματάκι να κουνάει χεράκια και ποδαράκια σαν να θέλει να σου φωνάξει δυνατά:ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ!!!!

Το μόνο που μας είπε η γιατρός εκεί είναι οτι βλέπει μια μικρή ενδοκοιλιακή επικοινωνία ατην καρδιά και να πάω για επανέλεγχο σε 3 εβδομάδες..μου είπε οτι δεν βλέπει κάτι καθαρά επειδή είμαι σε μικρή εβδομάδα,εξ' ου και ο επανέλεγχος,κι ότι συνήθως αυτές οι τρυπίτσες κλείνουν μέχρι το πέρας της εγκυμοσύνης.Δεν ανυσηχώ ιδιαίτερα αφού θα το ξαναδούμε πιο καλά θα μας πει και με σιγουριά...Όλα τα υπόλοιπα τα είδε μια χαρά,και μάλλον αγοράκι!Ηλίθια αγορομάνα φαινόμουν απο χιλιόμετρα μάλλον!!!!

Την Παρασκευή τελέσαμε πολιτικό γάμο,οι δυο μας με τους κουμπάρους...ελπίζω να τα καταφέρουμε και για το θρησκευτικό,έστω και πιο χαλαρά απ'οτι το είχα αρχικά φανταστεί...

Ο καιρός μύρισε καλοκαίρι...τα φιλιά μου κορίτσια..χαρείτε τον ήλιο πριν τον φορολογήσουν!!!

Ρηνιώ μου, να ζήσετε:D και με το καλό ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ σας:D:D!!!!!!! Πότε είναι ο επανέλεγχος?

Νιτσάκι, που είσαι? Αγγελίνα?

Καλή Μ. Εβδομάδα να έχουμε!!

Καλημέρα αγάπες μου όμορφες!!! Συγχωρέστε με που δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω... έχω καταπιαστει με διάφορα για τη βάφτιση και επειδή έκοψα πίσω τρέχω και δε φτανω που λένε.....

Διάβασα τα νέα της Ρινας! ΡΙνιώ μου , να ζησετε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι!! Οσο για το μικρό αγοράκι σου, δεν εχω λογια να σου πω (αγορομάνα βλέπεις κι εγώ) θα τον βλέπεις κάποια στιγμή και δεν θα πιστευεις πως αυτο το παλικαράκι κάποτε μεγάλωνε μέσα στην κοιλιά σου!! Ευχομαι , η τρυπούλα να μην υπάρχει , κι αν τελικά υπάρχει να κλείσει γρηγορα γρήγορα και να γεννησεις με το καλο ενα υγιές αγοράκι!!!!!

Εγω συγκλονηστικά νεα δεν έχω, περα απο το οτι ηρθε ο αδερφός μου για το Πασχα....ειμαι γενικά σε καλή διάθεση τις τελευταίες μέρες και ευχομαι να παραμείνω 'έτσι και μετα την επιστροφή μου στη δουλειά ........

Λοιπόν αγάπες, καλη Αγία εβδομάδα σε όλες μας..... Και να θυμάστε , μετά τη σταυρωση ακολουθεί η ΑΝάσταση!!!

Καλημερα σε ολο το αλλοπροσαλλο τοπικ! :D

Καλη Μεγαλοβδομαδα σε ολα τα σπιτικα, να μυρισουν οι γειτονιες τσουρεκια και κουλουρακια και να χαρουμε ολες τα παιδακια μας!

Ρηνιω να ζησετε! Να ειστε παντα ευτυχισμενοι και με το καλο το παιδακι σας!

Αγγελινα εχεις μεγαλο δικιο για το μνημα και τα περι ανακουφισης.... Ουτε εγω το φανταζομουν ποτε αλλα πραγματικα αρχισα να ποναω για τον παππου μου, μετα την εκταφη.... :( Ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες για τα αυτια μας...

Την ταινια που λετε με βαλατε στην πριζα και ειδα trailer οποτε το βραδυ λεω να κατσω να τη δω.. Λετε να μου κατσει πολυ βαρια στο στομαχι;

Ζουπυ πως εισαι;

Στινακι με το καλο οι ετοιμασιες για τη βαφτιση..

Δεν θυμαμαι κατι αλλο... Εμεις καλα σε γενικες γραμμες! Κλασσικα συνεχεια εξω και πλεον μονες μας.. Συνηθειο ειναι... ΟΛΑ ειναι μια συνηθεια τελικα!

Φιλακια πολλα σε ολες σας!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...