Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια.

τελικά η ζωή δεν είναι τίποτα...κανεις "φου" σβήνει το κεράκι σου,η φλογίτσα που σε κρατάει και τελειώνεις.....

πέθανε ο πεθερός μου χτες...

αντίο σου και ας είναι ελαφρυ το χώμα σου.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια.

τελικά η ζωή δεν είναι τίποτα...κανεις "φου" σβήνει το κεράκι σου,η φλογίτσα που σε κρατάει και τελειώνεις.....

Καλημέρα Ρινιω μου, τ συλλυπητηρια μου.... Ας ειναι ελαφρυ το χωμα ..... Να ζησετε να τον θυμάστε.....

Βγαλτα κοπέλα μου τα μαυρα.... εγκυος γυναικα είσαι , δεν θα σε παρεξηγησει κανείς! Βγάλτα, να νιωθεις εσυ καλά να χαιρεται και το νινί σου....

Μια ζεστη αγκαλια και ενα σμουτς απο μένα!

καλημέρα κορίτσια.

Βρε κοριτσάκι μου, ειλικρινά δεν ξέρω τι να σου πω... Έχεις δοκιμαστεί τόσο... Συλληπητήρια σε σένα και στον άντρα σου. Και την έννοια σου στη ΖΩΗ που μεγαλώνει μέσα σου!

Μπες να μας πεις τα νέα σου.

Καλημέρα!!!

Ήμουν 2μέρες κρεβατωμένη με ίωση και δεν έχω συνέλθει εντελώς..

Σήμερα βέβαια αναγκάστηκα ήρθα γραφείο μιας και έχω γεμίσει εκκρεμότητες. Αλλά είμαι κομμάτια και απ' ότι φαίνεται κόλλησαν και τα παιδιά... Μας βλέπω το ΣΚ να την παιρνάμε ζάχαρη..

Τα αποτελέσματα βγαίνουν σήμερα-αύριο.. Περιμένω να με πάρει επειδή δεν είχε νεότερα...

Νιτσάκι, πώς είστε? Δεν καταλαβαίνω ποιά αποτελέσματα λες, μάλλον κάτι μου διαφεύγει. Όπως και να 'χει, εύχομαι τα καλύτερα.

Καλημέρα...καλά δηλαδή, μόνο εμένα με έπρηζε σύσσωμο το σόι για 2ο, από τη μέρα που σαράντισα? :confused: Γενικά εδώ το 2ο στο καπάκι, φοριέται πολύ! Άσχετο που εγώ ηξερα να μετράω τα γράδα μου κι έκανα 3 χρόνια να το αποφασίσω χεχεχ...είχανε απελπιστεί όλοι μέχρι τότε, ότι θα μείνουν με ένα εγγόνι!

Μπα... Και μένα με πρήζανε και με πρήζουν, παρ' ότι έχουν από ένα τσούρμο εγγόνια/ανήψια, κ.λ.π. Αλλά, εγώ εκεί... βράχος...:roll:

Εννοω φιλεναδα Ζουπυ πως περναω δυσκολα αυτη την περιοδο σε αυτον τον τομεα.. (Κοιτα μην παρεξηγηθεις παλι και νομιζεις πως σου απανταω επιθετικα :lol:.. Σου απαντω οπως θα απαντουσα σε φιλη μου ;))... Και πως αφου μεχρι στιγμης δεν με εχει σκοτωσει ο ερωτας... :rolleyes: δεν νομιζω να τα καταφερει ουτε η πεινα...... :cool:

Καλο κουραγιο στο τρεξιμο σου.... :D

Καλέ, πότε παρεξηγήθηκα εγώ με σένα και νόμιζα πως μου μιλάς επιθετικά?:shock:

Πως είναι το παιδί?? Εσύ...?

καλημέρες!!!!!!!!!!!

Ζωπυράκι με φώναξες???!!!!

Ναι!

Ειμαι καλά, Δόξα τω Θεώ.... Τις τελευταίες τρείς εβδομάδες κουραστηκαμε λίγο, είχαμε την πεθερά μου και τη μάνα μου στο νοσοκομείο... Πριν μια εβδομαδα βγηκε η μανα μου και εχθες η πεθερά μου , αλλα και οι δύο θέλουν ακόμα προσοχή(ασχετο οτι η μάνα μου πήγε και δουλεια) τεσπα.....

Σιδερένιες!! Είναι καλύτερα οι μαμάδες?

κατα τ αλλα, με πήρανε τηλ απο τη δουλεια ότι 23 του Απριλη επιστρεφω και η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να επιστρεψω,,, πρωτον γιατι καταβολευτηκα σπίτι και δευτερον δεν γουσταρω το περιβάλλον εκει , όπως επισης δεν μπορώ με δύο ΜΩΡΑ να δουλευω τα τρελλά ωράρια μιας κλινικής (βλ. νυχτερινες εφημερίες, Σαββατοκυριακα, αργιες κτλ)Επραξα τα εξης λοιπον

Το χειρίστηκες άψογα το θέμα της δουλειάς! Υπάρχει κάποια εξέλιξη?

Δεν θελω να της φωναζω,αλλα νιωθω οτι μερικες φορες ειναι βαλτο να με εξοντωσει...και φλερταρω πολυ με τακτικες που ποτε δεν μου αρεσαν οταν γινονταν σε εμενα(φωνες και τα συναφη).Οποια συμβουλη δεκτη..για ολα οσα αφορουν αυτην την ηλικια της μικρης μου!!

Μάρσυ μου, εκεί που είσαι... ήμουνα... Τι συμβουλές να σου δώσω? Υπάρχει σπουδαιότερο αλλά και πιο δύσκολο έργο από αυτό του γονιού?

Εγώ όταν πάω να ξεφύγω (ακόμα και τώρα που το παιδί μου πάει στα 7) (άλλη ηλικία, άλλα προβλήματα βέβαια αλλά η ουσία είναι ίδια) προσπαθώ να σκέφτομαι αυτό που μου είχε πει κάποτε η θεία μου : Θα σου άρεσε να τσακώνεσαι με τον άντρα σου κι όταν θα νόμιζε πως έχει δίκιο (ή και μπορεί και να είχε)... να σου ούρλιαζε και να σε χτύπαγε... επειδή θα ήταν πιο δυνατός από σένα...?

Δεν πιάνει πάντα, υπάρχουν φορές που ξεφεύγω ακόμη αλλά προσπαθώ, πολύ... Σου στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς κι ένα γλυκό φιλάκι!!

Και για το άλλο, μη με συγχύζεις ευλογημένη, που όλο λες θα ανέβεις κι όλο δεν! Τι Πρέσπες τι Θεσνίκες, μη με κάνεις να ψάχνω τα ποστ και σε ξεμπροστιάσω!:tongue: Ανέβα εσύ και θα σ' έχω στα πούπουλα! :D Παρέλασε ο γιόκας?

Ξεμπρόστιασέ με...:oops: την ονειροπόλα που όλο ταξίδια σχεδιάζω και δεν...

Να σου πω : δεν θέλω πούπουλα αλλά κύματα...:cool:

Ναι, παρέλασε το καμάρι μου!!:D Καταλαβαίνεις, έτσι...?

Κοριτσια μου,

σας ευχαριστω παρα πολυ για την στηριξη...

η μικρη μου ειναι ενα πολυ καλο παιδακι που με διεκδικει παρα πολυ...ειμαστε και μονες μας,περναμε ολη την ημερα μαζι και καμια φορα αυτο γινεται κουραστικο...και ισως γι αυτο εχουμε ξεσπασματα...

Δεν ξερω..ισως να μεγαλοποιω τα πραγματα γιατι τα περναω μονη μου,δεν εχω χρονο αποσυμπιεσης κι αυτο με κανει ανυπομονη και λιγοτερο ανεκτικη στα τερτιπια της μικρης.Νομιζω οτι αν ειχα τον αντρα μου εδω θα ασχολιομουν πολυ πιο εποικοδομητικα με την κοπελα μου και δεν θα εδινα τοση σημασια ή μαλλον θα χειριζομουν καλυτερα τα ξεσπασματα της.

Σημερα...εριξε το λαπτοπ απο ενα ψηλο ραφι της βιβλιοθηκης που το ειχα βαλει για να μην το φτανει...ειχε κρεμασει το καλωδιο και αυτη το τραβηξε και σε dt ειδα το λαπτοπ να σκαει στο χαλι...μου ηρθε εγκεφαλικο,ειλικρινα με ποναγε το κεφαλι μου μετα!Δεν ξερω πως κρατηθηκα...η αληθεια βεβαια ειναι οτι την ωρα που επεφτε το λαπτοπ εβγαλα κατι γκαριλες και φωνες αλλα δεν την αγγιξα...Καταλαβε τι βλακεια εκανε και ερχοταν και με φιλαγε...

Ολο ετσι κανει,οποτε κι με οτι τροπο να την μαλωσω ερχεται και μου πιανει το σαγονι,μου λεει "τι?τι?τι?" και μετα με φιλαει..λεει "μα" και "αλαλιά"..να την παρω αγκαλια...κι αν εγω δεν την παιρνω και ειμαι καπου καθισμενη ερχεται κι ανεβαινει επανω μου να με αγκαλιασει μονη της...

εεε...μετα ειμαι ολο τυψεις,ειλικρινα...

Ζωπυρον εχεις δικιο...κι εμενα μου περνα αποτο μυαλο και λεω πως μπορει να νιωθει το παιδακι μου που ενας ανθρωπος που το αγαπα τοσο πολυ,το εχει πονεσει με χτυπημα...

ουφ,δεν μπορω αλλο...γενικα...εχω κουραστει και δεν εχω αλλες αντοχες.

Βασικα δεν πεναω καλα και δεν ξερω ποτε θα ξανανιωσω καλα...ασχετο αυτο αλλα μου βγηκε:rolleyes::confused:

Συλλυπητηρια Ρηνιω για τον χαμο των αγαπημενων προσωπων...πολυ θανατικο σας βρηκε αλλα τουλαχιστον θα ερθει το παιδακι σου σε λιγο να σε γεμισει χαρα.Εμενα γεννησε η νυφη μου στις 29 Μαρτιου και βλεποντας αυτην την νεα ζωουλα συγκινηθηκα και αναθαρρησα εστω και για λιγο..ειναι τοσο ανανεωτικο.θα δεις συντομα...

Σας φιλω και σας καληνυχτω.

Θα τα ξαναπουμε

Διαφημίσεις

Ζούπυ, καταλαβαίνω και αδημονώ για του χρόνου! :cool: Αχ αχ, κάτι με πιάνει που το σκέφτομαι! :D Να ρωτήσω όμως, γιατί παρελαύνουν τα πρωτάκια? Στα χρόνια μας έκανε παρέλαση στο δημοτικό μόνο η 6η, άντε και μερικά από την 5η. Λάθος θυμάμαι? Τι έχει αλλάξει?

Μάρσυ, σε καταλαβαίνω, κούκλα μου. :( Ό,τι και να σου πω, δε θα σε βοηθήσω...υπομονή. Σαφώς και φταίει το ότι είσαστε συνέχεια οι δυο σας για αυτά τα ξεσπάσματα. Δε σου φτιαξε καθόλου το κέφι, που πλησιάζει η αργία του Πάσχα?

Ρηνιώ, συλλυπητήρια και πάλι. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του. Θεόσταλτο και το μωρό σας, να σας δίνει δύναμη αυτές τις δύσκολες ώρες! Καλή δύναμη να έχετε όλοι σας.

Φαίη, κανένα νέο από ωρλ?

Εγώ ακόμα παλεύω με την ίωση. Μου έχουν μπει και υποψίες για αυχενικό σύνδρομο, θα πάω πάλι στο γιατρό από Δευτέρα. Ευτυχώς τα παιδιά, μια χαρά. Πρωταπριλιά αύριο, μη σας γελάσει κανείς! :P

Θα έχει και δεύτερη λειτουργία στην ενορία μας και θα πάμε να κοινωνήσουμε οικογενειακώς.

Δε μου 'ρχεται τίποτα άλλο...φιλιά σε όλες.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Βασικα δεν πεναω καλα και δεν ξερω ποτε θα ξανανιωσω καλα...ασχετο αυτο αλλα μου βγηκε:rolleyes::confused:

Δεν είναι άσχετο κοριτσάκι μου αυτό, δεν είναι... Τώρα με τις διακοπές, να ξεκουραστείς λιγάκι! Έχεις κάποιον ν' αφήνεις λίγες ώρες το παιδί για να παίρνεις ανάσα?

Ζούπυ, καταλαβαίνω και αδημονώ για του χρόνου! :cool: Αχ αχ, κάτι με πιάνει που το σκέφτομαι! :D Να ρωτήσω όμως, γιατί παρελαύνουν τα πρωτάκια? Στα χρόνια μας έκανε παρέλαση στο δημοτικό μόνο η 6η, άντε και μερικά από την 5η. Λάθος θυμάμαι? Τι έχει αλλάξει?

Καλέ, δεν παρελαύνουν τα πρωτάκια. Με την ομάδα τζούντο πήγε!!

Εγώ ακόμα παλεύω με την ίωση. Μου έχουν μπει και υποψίες για αυχενικό σύνδρομο, θα πάω πάλι στο γιατρό από Δευτέρα. Ευτυχώς τα παιδιά, μια χαρά. Πρωταπριλιά αύριο, μη σας γελάσει κανείς! :P

Περαστικά! Το αυχενικό, πρόσεξέ το. Όποια συμβουλή θες, εδώ... στον γκουρού...:mrgreen:

υ.γ. Καλό μας μήνα!!

καλό μήνα κουκλίτσες !!!! ΤΙ κάνετε??

Εμεις επιστρεψαμε πριν λίγο από μια μεγάαααααλη βόλτα στο ζωολογικό κήπο, όπου ο Παναγιωτης μου, ετρεξε, έπαιξε, εκανε τσουλίθρα και τραμπάλα και γελούσε, μετά πηγαμε παραπλέυρως της Λεμεσου με φίλους και φάγαμε ψαράκι και τώρα ο Παναγιωτάκης μου κοιμάται, οι αλλοι δυο άντρες μου ειναι στο σαλόνι κι εγω αραξα στην κουζίνα να σας πω καμιά κουβέντα!

Ζωπυράααακι!!! φανταζομαι την περηφάνια σου, να βλέπεις το καμάρι σου να παρελαυνει!!!! Αχχ... οσο σκέφτομαι ακόμα πόσα εγω να ζησω με τα παιδάκια μου τρελαίνομαι απο ανυπομονησία!!! Μακάρι ο Θεός να μας έχει όλους καλά , να ζουμε μόνο ευχάριστα!!

Μάρση μου γλυκιά, θα σου πω ότι πριν λίγο καιρό ήμουν μια τρελη μαμά, ειχα τον Παναγιωτη μου που τωρα είναι 20 μηνων και ήμουν έγκυος στο δευτερο , είχα μια πολύ δυσκολη και επίπονη εγκυμοσύνη. Ο Παναγιωτης καθως είναι ζωηρός ετρεχε πάνω κάτω, σκαρφάλωνε στους πάγκους , εριχνε κάτω φαγητα, χυμούς, νερό κι εγω ανυμπορη να κάνω κάτι άλλο απο το να κάθομαι , εβαζα τις φωνές. Μετα ηρθε το νινί μας, ο Παναγιωτης ήταν 16μιση μηνων... επηρεάστηκε, έγινε ακόμα πιο ζωηρός, μέσα σε όλα τα υπόλοιπα, εδινε και καμιά ξαναστροφη στο μωρό, το δε λάπτοπ..μμμ θα σου πω μόνο πως λοιπουν δυο κουμπιά που μου έβγαλε με τα χεράκια του και η οθόνη τρεμοπαιζει κάθε λίγα λεπτά απο τα χτυπήματα , τα ριξήματα και όλα τα σχετικά που έχει τραβηξει απο τον Παναγιωτη... ΕΓώ?? Εγώ ήμουν σε έξαλλη κατάσταση.. Με ενα νεογέννητο και τις ορμόνες να χορευουν ζουμπα, με τον αντρα μου όοοοοοολη μερα στη δουλειά (βοηθαει πολύ οταν ειναι σπιτι, αλλά λοιπει πολλές ώρες)με νευρα σπασμενα για χιλιους δυο λόγους, έβαζα τις φωνες στον Παναγιωτη, ποτέ δεν σηκωσα χέρι πάνω του, ειμαι πολύ ενάντια σ αυτό, αλλά τον τρόμαξα πολλές φορές με την ασχημη συμπεριφορά μου... Να σου πω πως συνηλθα??? Ενιωθα τρομερές τυψεις κάθε φορα, τρομερες, ενιωθα ενα μαχαιρι στο στηθος, και έκατσα και σκεφτηκα τι είναι αυτό που με κάνει να νιωθω τόσο άσχημα, σάμπως και έκανα κάτι τρομερό? απλά θυμωσα στο παιδι μου, όλοι οι γονεις δεν θυμώνουν?? ΑΜ δε, δεν θυμωσα στο παιδι μου, ΤΡΟΜΑΞΑ το παιδι μου, οσο θυμάμαι τον τρόμο στα μάτια του όταν μια μέρα χτυπουσε ουτε καν θυμάμαι τι , με μια κουτάλα και έπιασα ολο νευρα την κουτάλα και την πεταξα μακρυα με μίσος.... Πιστευω πως εκεινη τη στιγμή το παιδί μου τρομοκρατηθηκε, απο ποιον?? Απο μενα τη μάνα του.. που κανονικά εγω πρεπει να τον αγαπώ , να τον φροντιζω, να του προσφέρω τρυφερότητα... Μετα σκέφτικα για ποιο λόγο του θυμωσα.. Γιατι χτυπούσε την κουτάλα, ή γιατί έριξε το λάπτοπ (συνηθως κατα λάθος) και ξέρεις τι αποφάνθηκα?? Ε και??? ΧΑΣΤΗΚΑ! Χεστηκα και για το λάπτοπ, χεστηκα και για την κουτάλα χέστηκα για όλα... το παιδι μου να ναι καλά και μ αυτο δεν εννοω να μου ριμάξει το σπίτι...Αλλά δεν θα του χαλάσω την ψυχική του υγεία τρομάζοντας τον κάθε φορά που απλά εξερευνα το περιβάλλον του με τον δικό του τρόπο... Γιατί , πως αλλιως θα μάθει για τους ηχους αμα δεν παράξει ο ιδιος ήχο χτυποντας την κουταλα, ή γιατι εγω να κάθομαι στο λάπτοπ, μπροστά του και μετα εκείνου να του λέω όχι??? πως ενα παιδί τόσο μικρό μπορει να τα κατανοήσει όλα αυτα και να τα επεξεργαστει??

Αφου λοιπον, αλλαξα θέση στα κουζινικά , ουτως ωστε να μην κοπανάει τις κουτάλες στις κατσαρόλες και πάμε όλοι μαζι στο φρενοκομείο, φυλαξα το λάπτοπ και το εμφανιζω σπάνια μπροστά του , έκρυψα τη σφουγγαρίστρα που μου " σφουγγαριζε " τα παντα, απο τραπεζια μεχρι καναπεδες και σιδερωμένα ρουχα, πηρα και μια άλλη απόφαση.... ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ και να απολάυσω το παιδί μου.... Να ειμαι ψύχραιμη, κάθε φορά που πάει να κάνει κάτι που δεν είναι σωστό ζυγίζω την κατάσταση.... 1) θα κάνει κακό στον εαυτό του? ΟΧΙ , οκ,2) θα κάνει ζημιά στο σπίτι? ΟΧΙ οκ,3) θα λερωσει ή θα λερωθεί? ΝΑΙ . Οκ άστον να λερωσει και να λερωθει... Αν όμως πάει να κάνει κάτι που πχ θα βλάψει τον εαυτό του, προσπαθω ήρεμα να τον απομακρυνω, αποσποντας του την προσοχή με κάτι άλλο ή ακόμα αρπάζοντας τον ( εχω φάει πολύ ξυλο, πρωτη φορά επιτρεπω σε αντρα να με δειρει!!!) και του εξηγώ γιατί δεν πρεπει να κάνει το συγκεκριμένο πράγμα που κάνει.... Αν καταλαβαίνει?? Πολλες φορες οχι, μερικες φορες ναι... Οταν κάνει αυτό που πρεπει , τον επιβραβεβω με ενα πανυγηρικό μπράβο και του λέω ποσο καλό καο φρονιμο παιδί είναι, αν τον πιάνει υστερία παιρνω πολλές ανασες, λέω Θεε μου δωσε μου υπομονή και τον αφηνω να ξεσπάσει και να ηρεμίσει.... ΚΑι η αλήθεια είναι πως έχω παρατηρήσει διαφορά στο παιδί μου... σιγα σιγά μεγαλώνει, ωριμάζει, αντιλαμβάνεται πως αμα είναι φρόνιμος περνάμε καλά και παιζουμε μαζί (αν καμια φορά χτυπάει τον μικρό τον βαζω τιμωρία για ενα λεπτο να κοιτάει τον τοιχο κι αυτός μου λέει ζε σελω....) κάνουμε συμφωνίες. πχ μπες στο αυτοκίνητο να φυγουμε κι οταν πάμε σπιτι θα σε αφησω να οδηγησεις (στα ψευτικά) για 5 λεπτά.

Δεν θα σου πω ψέματα , πως απο τότε που ηρεμισα έχουν φτιάξει όλα και ο Παναγιωτης ξαφνικά έγινε το τέλειο μωρό, όχι, αλλά έχουμε κάνει πρόοδο και οι δύο και πιστευω πως οσο περνάει ο καριός θα ήμαστε ακόμα καλύτερα... ωσπου να μεγαλώσει λίγο ο μικρός και ξανα απο την αρχη!!!!!!!

Συγνωμη για το μεγάλο μηνυμα και για τον μπερδεμενο τρόπο που στα εγραψα, ελπιζω να βγάλεις νόημα, αλλά τα ειχα ολα μεσα στο μυαλό μου και προσπαθησα να τα γραψω όλα!!!!

Αυτα απο μενα....

Καλησπέρα κορίτσια.Σήμερα κάναμε τα σαράντα του πατέρα μου.

Σφίξιμο δοντιών,σφίξιμο χειλιών χαιρετούρα και στον επόμενο.Κι όλοι να με κοιτάνε στην κοιλιά,α πα-πα!Καταλαβαίνω κάποιους συγγενείς και καλούς οικογενειακούς φίλους αλλά βρε παιδιά απο τη στιγμή που το έμαθαν όλοι οτι έχασα και τον πεθερό μου με κοιτάγανε λες και θα γεννούσα σήμερα!

Τελοσπάντων πάντα συμβαίνουν ευτράπελα σε κάτι τέτοιες κοινωνικές εκδηλώσεις...Η κοιλίτσα μου έχει φουσκώσει πολύ σαν 5μηνη φαίνομαι χωρίς πλάκα και με φάγανε "αγόρι θα κάνεις,αγόρι" εμ λέω τώρα ο,τι και να είναι εκεί μέσα είναι δεν αλλάζει!

Πριν λίγο βγήκα απο το μπάνιο και πέταξα και τα μαύρα.Να μη με αξιώσει ο Θεός να τα βάλω σύντομα.

Άντε κι ήρθε η άνοιξη κι όπως έλεγε κι η γιαγιά μου..:Απρίλης-Μάης κοντά είν' το θέρος!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

καλημέρα κορίτσια.

Καλησπέρα κορίτσια.Σήμερα κάναμε τα σαράντα του πατέρα μου.

Σφίξιμο δοντιών,σφίξιμο χειλιών χαιρετούρα και στον επόμενο......

Πριν λίγο βγήκα απο το μπάνιο και πέταξα και τα μαύρα.Να μη με αξιώσει ο Θεός να τα βάλω σύντομα.

Άντε κι ήρθε η άνοιξη κι όπως έλεγε κι η γιαγιά μου..:Απρίλης-Μάης κοντά είν' το θέρος!

Ρηνιώ μου,

Τί να σου γράψω... να είστε καλά να τους θυμάστε, να είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει.... και να μην ξεχάσεις ότι το μωράκι σας θα είναι σε λίγο καιρό εδώ, στην αγκαλιά σου, να δώσει μια νέα πνοή και να γεμίσει την ζωή σας ευχάριστα !

Βγάλε τα μαύρα και από την ψυχή σου !!! Κουράγιο !

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Ρηνιώ τα θερμά μου συλληπητήρια! Να ζείτε να τους θυμόσαστε... Δύσκολες καταστάσεις... τι να πω... :(

Φαίη δεν είστε μόνο εσείς σκ@τ@... είμαστε κι εμείς...

Μας βάρεσε η οικονομική κρίση κατακούτελα καθώς και οι τοιχοκολλημένοι λογαριασμοί στο ψυγείο............

Ψάχνω απογευματινή δουλειά για να συμπληρώσω την πρωινή.........Αν και χλωμό πολύ το κόβω να βρίσκω κάτι...

Παιδιά σε κατάσταση τρέλας.. Προσπαθούμε να κόψουμε την πιπίλα μπας και κόψουμε και το παμπερ! Τελικά πόσο άχρηστη μάνα μπορεί να σαι... Να μην μπορείς να κόψεις πιπίλα/πάνα στο παιδί σου??? ο ε ο

Τα αποτελέσματα μου βγήκαν και είναι αρνητικά!!! καλό προς το παρών.... σε 6μήνες πάλι τα ίδια.... τουλάχιστον, καθυστερούν άλλες διαδικασίες πιο επίπονες!!!

Αυτά...

Σας φιλώ όλες.......... και τι να πω..........

ΥΠΟΜΟΝΗ σε όλες μας (το λέω μπας και το ακούσω)

καλημέρα κορίτσια.

Συλληπητηρια Ρηνιω μου.... :(

Φαίη, κανένα νέο από ωρλ?

Το απογευμα πηγαμε για την επανεξεταση μετα την ομοιοπαθητικη θεραπεια στην ΩΡΛ.. Ολα καλα παιδες.. Στο αυτι με τη ρηξη εχει υποχωρησει εντελως και το πυον αλλα και το υγρο και στο αλλο αυτακι εχει μεινει ελαχιστο που θα φυγει κι αυτο με τον καιρο.. Μας ειπε να συνεχισουμε τις 'ασκησεις' μας (τσιχλες, μπαλονια, σφυριχτρες) και να βαζουμε μπολικο φυσιολογικο ορο ακομα και σε πολυ μικρα μπουκωματακια για να προλαμβανουμε τις επιπλοκες στα αυτακια μας. Μας εδωσε και μια λιστα με ομοιοπαθητικα φαρμακα που ταιριαζουν στην ιδιοσυγκρασια της Μαρως κι ετσι καλυπτουμε μια μεγαλη γκαμα πλεον (εχουμε δηλ. στη λιστα φαρμακα για συναχακι, πυρετο, διαρροια, εμετο, χτυπηματα στο κεφαλι, τσιμπηματα απο μελισσες κλπ).. Να πω πως ειμαι πολυ ευχαριστημενη και να τολμησω να χαρω; Εσεις τι λετε; :)

Φαίη δεν είστε μόνο εσείς σκ@τ@... είμαστε κι εμείς...

Μας βάρεσε η οικονομική κρίση κατακούτελα καθώς και οι τοιχοκολλημένοι λογαριασμοί στο ψυγείο............

Αστο Νιτσακι μου... Μακαρι να ηταν μονο αυτο............ :( Καλα κουραγια σου ευχομαι... Κι εσενα, κι εμενα και σε οποια ψυχη αντιμετωπιζει τετοιου ειδους ζητηματα.......

Ζουπυ εισαι καλα;

Κατα τα αλλα καλα κορες....

Φιλακια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα κόρες μου.

Σας διαβάζω που και που και βλέπω τα βάσανά σας ....και τι να πω...

Συλλυπητήρια ρε Ρηνιώ μου.

Εγώ έχω χάσει τη μπάλα με τη μικρή. Δεν ξέρω πως να την κάνω καλά με το συνεχόμενο ΟΧι που μου λέει και συνεχώς της φωνάζω με απαράδεκτο τρόπο.

Λογικά ξέρω ότι παιδάκι είναι και εγώ πρέπει να βρω τον τρόπο της επικοινωνίας χωρίς ουρλιαχτά........αλλά δεν...... δεν το'χω.

Είπα να ρωτήσω στο δίπλα τι γίνεται αλλά δεν έχω καμία όρεξη να γίνει τζέρτζελο με το πρόβλημά μου.

Άσε που είμαι και μπαναρισμένη, οπότε.......

Θυμάμαι ότι έχει ξαναβγεί παρόμοιο θέμα........όποια το θυμάται που είναι ας ρίξει ένα χέρι βοήθειας.

Καλημέρα κόρες μου.

Σας διαβάζω που και που και βλέπω τα βάσανά σας ....και τι να πω...

Συλλυπητήρια ρε Ρηνιώ μου.

Εγώ έχω χάσει τη μπάλα με τη μικρή. Δεν ξέρω πως να την κάνω καλά με το συνεχόμενο ΟΧι που μου λέει και συνεχώς της φωνάζω με απαράδεκτο τρόπο.

Λογικά ξέρω ότι παιδάκι είναι και εγώ πρέπει να βρω τον τρόπο της επικοινωνίας χωρίς ουρλιαχτά........αλλά δεν...... δεν το'χω.

Είπα να ρωτήσω στο δίπλα τι γίνεται αλλά δεν έχω καμία όρεξη να γίνει τζέρτζελο με το πρόβλημά μου.

Άσε που είμαι και μπαναρισμένη, οπότε.......

Θυμάμαι ότι έχει ξαναβγεί παρόμοιο θέμα........όποια το θυμάται που είναι ας ρίξει ένα χέρι βοήθειας.

Ρίξε μια ματιά σε αυτό...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=52186

δεν ξέρω κατά πόσο θα μπουρούσε να σε βοηθήσει στην παρούσα φάση !

Κι εγώ έχει τύχει να φωνάξω κατά καιρούς... σιγά σιγά όμως (αν το φιλτράρεις μέσα σου) το "δουλεύεις" και μπορείς να αντιδράσεις πολύ πιο "λογικά" στην οποιαδήποτε αταξία τους... όχι με ουρλιαχτά !

Βρες τον τρόπο που θα μπορέσει εκείνη τη στιγμή να σε ηρεμήσει και αντί να φωνάξεις, να εξηγήσεις !

Με λίγα λόγια ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ !

Ευχαριστώ βρε Μεταξάκι για το λινκ, κάτι τέτοιο έψαχνα, θα το διαβάσω μόλις μπορέσω.

Το θέμα είναι ότι η μικρή δεν φταίει......αντιγράφει συμπεριφορές.

Έτσι κάνω κι εγώ..........είμαι νευρική και οξύθυμη.

Άντε όμως να καταλάβει το 6χρονο ότι η μάνα του έχει κάψει σκληρό, γιατί έχει άρρωστο άνθρωπο να προσέχει (ο πατέρας μου) που δεν είναι καθόλου συνεργάσιμος......άνεργο πατέρα μέσα στο άγχος, και ο οποίος δεν μπορεί καθόλου να επιβληθεί στη μικρή..........απλήρωτα χαράτσια στην ΔΕΗ κλπ κλπ κλπ.

Το παιδάκι δεν φταίει καθόλου, εγώ φταίω και δεν μπορώ να αλλάξω τρόπο λόγω χαρακτήρα.

Και φυσικά έχει αρχίσει να απομακρύνεται από μένα το παιδί, αφού εισπράττει φωνές και μούτρα:oops::oops::oops:

Όταν λέω καμία φορά ότι εγώ δεν έπρεπε να έχω κάνει παιδί........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...