Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ψιτ θα ψησουμε ταρατσα....θα ερθετε?.....:P

Ειμαι ηδη εκει, δεν με βλεπεις;;; :P

Ζουπυ με το καλο να καμαρωσεις το γιοκα σου αυριο!

Ρηνιω καλα να περασετε κι εσεις!

Αγγελινακι..... ΠΟΛΛΑ φιλια σου στελνω! ;)

Αναλυτικα νεα μας αυριο καθως σερνομαιιιιιιιιιι..............

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατά πάσα πιθανότητα, θα σουβλίσουμε στο σπιτάκι μας... Εσείς?

Εμεις, θα πάμε στο χωριό της νύφης μου, κάπου στην Αρτα.

Εχουμε πάει άλλη μία φορά πριν χρόνια και είχαμε περάσει πολύ ωραία. Και τα πιτσιρίκια θα ευχαριστηθούν σίγουρα, μιας και έχει άπλα για ποδήλατο και παιχνίδι με το χώμα και τα αγαπημένα μας ξαδερφάκια μαζί.

Ελπίζω μόνο να μας κάνει καλό καιρό. Μην ξενητευτούμε τσάμπα..:D

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Εμείς Πάσχα εδω.Πέρυσι είχαμε πάει Λάρισα στον μπαμπά της συννυφάδας μου ήταν πολύ ωραία αλλά φέτος δεν είμαστε για πουθενά.Του χρόνου πρώτα ο Θεός να είμαστε γεροί.΄

Όποια πάντως μπορεί να πάει εκτός Αθηνών ας το κάνει.Φέτος μου φαίνεται θα κάνει κι ωραίο Πάσχα,ανοιξιάτικο-ανοιξιάτικο και η επαρχία θα το κάνει ωραιότερο.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Νέα με το 'θέμα' μου δεν έχω αλλά περιμένω...

Βράζω στο ζουμί μου αυτόν τον καιρό και ειδικά με τη στοίβα των απλήρωτων λογαριασμών..

Σύζυξ δε βρίσκει δουλειά με τίποτα και έχασε τον ύπνο του, εγώ στενοχωριέμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα εκτός από... οικονομία!

Φαίη μου άρεσε το slogan σου ρε!!!!!!! Το λάτρεψα..

Κορίτσια μου, όπου κι αν είναι κανείς όταν έχει ωραία παρέα, περνάει καλά!

Νίτσα, ποιό είναι το "θέμα" σου...? :confused: Είστε καλά??

Γλυκοφλεβαρίτσα, όντως... η υπογραφή σου είναι όλα τα λεφτά! Αν και θα πρόσθετα ένα ερωτηματικό στο πρώτο σκέλος...

Έχω πολύ πήξιμο μέχρι το Πάσχα... Και τώρα πρέπει να (ξανα)φύγω...

Φιλιά!!

υ.γ. Αγγελίνα, που είσαι? Σ' έφαγε η ντόλτσε βίτα?:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες!!Ελπιζω να ειστε πολυ καλα ολες!!Θα ηθελα να σας εκθεσω το παρακατω προβλημα γιατι πραγματικα θελω την αποψη σας...Το εβαλα και στην ομαδα στο ΦB γιατι ξερω οτι δεν μπαινουν ολες οι φιλες εδω συχνα...

θα σας πω .λοιπον,κατι που με εχει φορτωσει τυψεις...μην με κραξετε πολυ το ξερω οτι εχω κανει λαθος αλλα ειλικρινα εκεινη την στιγμη το εκανα..πριν λιγες μερες η μικρη παιζοντας με δαγκωσε στο χερι..οσο κι αν της ελεγα να σταματησει γιατι η μαμα ποναει σφιγγοντας τα δοντια απο τον πονο αυτη μαλλον το επαιρνε για αστειο διοτι συνεχιζε με μεγαλυτερη δυναμη.Της εδωσα λοιπον μια δυνατη στο χερι της και σταματησε...Μετα απο κανα δυο μερες αποτο συμβαν,οταν την ξυπνησε το πρωι η νταντα της...της ειπε.."Μιμι χεη".."Μαμα νταααα"...και σημερα παλι το ελεγε αναμεσα σε αλλα μιλωντας μονη της.."Χεη μαμα ντα"...Πολυ στεναχωριεμαι που νιωθει ετσι!! Ειλικρινα,ειχα πει οτι δεν θα απλωσω χερι ποτε επανω της και το ειχα καταφερει..μεχρι τωρα...Και πλεον που μεγαλωνει και αντιδρα περιεργα καποιες φορες που ειμαι πολυ κουρασμενη και δεν εχω αντοχες πιανω τον εαυτο μου να σκεφτεται πολυ ευκολα να της ριξω καμια στον κωλο...(οπως εχτες που με το καροτσακι κλειστο στο ενα χερι,σακουλα με πραγματα και την ιδια στο αλλο χερι,μου εφυγε στην πυλωτη,την κυνηγησα και αυτη ξαπλωσε με τα ρουχα κατω στο τσιμεντο κλαιγοντας επειδη δεν την αφηνα να συνεχισει)...please,πως τα βαζουμε σε στρεβλα???Δεν θελω να της φωναζω,αλλα νιωθω οτι μερικες φορες ειναι βαλτο να με εξοντωσει...και φλερταρω πολυ με τακτικες που ποτε δεν μου αρεσαν οταν γινονταν σε εμενα(φωνες και τα συναφη).Οποια συμβουλη δεκτη..για ολα οσα αφορουν αυτην την ηλικια της μικρης μου!!

καλημέρες!!!!!!!!!!!

Ζωπυράκι με φώναξες???!!!!

Ειμαι καλά, Δόξα τω Θεώ.... Τις τελευταίες τρείς εβδομάδες κουραστηκαμε λίγο, είχαμε την πεθερά μου και τη μάνα μου στο νοσοκομείο... Πριν μια εβδομαδα βγηκε η μανα μου και εχθες η πεθερά μου , αλλα και οι δύο θέλουν ακόμα προσοχή(ασχετο οτι η μάνα μου πήγε και δουλεια) τεσπα.....

Κατα τ αλλά τα ίδια, συνεχίζω τη δίαιτα είμαι στα -16 απο οταν γεννησα και εχω ξεκινησει και γυμναστική σε εναν περσοναλ τρεινερ και μου βγαζει την ψυχή αλλά τι να κανω που ερχεται καλοκαίρι????? Ελεγα κι εχθες, τα δυο προηγουμενα καλοκαιρια ήμουν έγκυος, ε φέτος πρέπει να το διασκεδάσω και να το απολάυσω....

κατα τ αλλα, με πήρανε τηλ απο τη δουλεια ότι 23 του Απριλη επιστρεφω και η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να επιστρεψω,,, πρωτον γιατι καταβολευτηκα σπίτι και δευτερον δεν γουσταρω το περιβάλλον εκει , όπως επισης δεν μπορώ με δύο ΜΩΡΑ να δουλευω τα τρελλά ωράρια μιας κλινικής (βλ. νυχτερινες εφημερίες, Σαββατοκυριακα, αργιες κτλ)Επραξα τα εξης λοιπον, 1) εκανα αιτηση για δουλεια σε μια φαρμακευτική , 2) πηγα βρηκα τον διευθυντη του εργαστηριου της κλινικης και του ειπα αν με δεχονται πισω χωρις τις βάρδιες των εφημεριων και μιλησα και με μια συναδελφο η οποία προσφέρθηκε να κάνει αυτη τις βαρδιες μου,(οχι επειδη με αγαπά, αν και μου εχει τρομερη συμπαθεια, αλλά επειδη εχει αναγκη τα εξτρα μάνει!!!)....

Αυτα εν ολίγις απο Κύπρο.... Τα παιδιά είναι καλά, ο Π1 εχει λίγο βήχα εδω και πολύυυυυυυυ καιρό και ο Π2 θα πάει σήμερα για τον ελεγχο με υπερηχο που κάνουν τον τρίτο μήνα ζωής.... αυτα...

Τα δικά σας νέα??? Ειστε όλες καλά???

ΥΓ . Συγχαρητήρια στις μανούλες με τα λεβεντοπαιδάκια σας που, παρέλασαν , ντυθηκαν τσολιαδάκια και τα λοιπά... Περιμένω κι εγω πότε θα ερθει και η σειρά μας να καμαρωνω σε σχολικές εορτές!!!!!

Νιτσα μου εσύ ακόμα να λάβεις αποτελέσματα??? Σε ειχα στο μυαλό μου αυτες τις μέρες......

Τα φιλια μου!!!

Καλημέρα !

Αχ βρε Στινάκι,

Είναι σκληρή η επιστροφή στην δουλειά ιδίως στον κλάδο τον δικό σου ! Απ' ότι κατάλαβα όμως κινήθηκες έξυπνα και γρήγορα !

Νίτσα μου,

Εύχομαι όλα καλά να είναι με τα αποτελέσματα που περιμένεις τώρα ! Τώρα, με την δουλειά του συζύγου, ναι, κι αυτό είναι μεγάλο ζόρι... όσο μπορείς στήριζέ τον τουλάχιστον ψυχολογικά -- να κρατήσετε τις ισορροπίες σας σαν ζευγάρι... πολύ δύσκολο πραγματικά ...

Μαρσολάν,

Μην τρελαίνεσαι. Σε αυτή την ηλικία που μπαίνει τώρα η μικρή σου αρχίζει να ανααλύπτει τον κόσμο. Να θυμάσαι πως θα δοκιμάσει τα όρια τόσο τα δικά σου (σας) όσο και τα δικά της.... ΟΚ, ξέρω πως μπορεί να είσαι κουρασμένη κλπκλπ όλες το περνάμε δεν είσαι η μόνη... σου ξέφυγε μια στο χεράκι της... απλά, κάθε φορά που νοιώθεις ότι θα βγεις εκτός, να θυμάσαι ότι αν της ρίξεις μια εκείνη θα σου γυρίσει πίσω δυο, ιδίως μεγαλώνοντας... ΆΡΑ έτσι άκρη δεν θα βγάλεις...

Δυστυχώς, τα παιδιά περνάνε από πολλές φάσεις μεταξύ 2-4 ετών... και ιδίως ο χρόνος 2 με 3 εγώ προσωπικά θεωρώ ότι είναι ο πιο ζόρικος... το παιδί δλδ σε απορροφά κυριολεκτικά και καταναλώνει και το τελευταίο "χιλιοστό" της υπομονής σου... να σκέφτεσαι θετικά, ότι θα περάσει, όρια όμως να της θέτεις... έστω και αν φαίνεται πως δεν αντιλαμβάνεται αυτό που προσπαθείς να της πεις, 1-2-3-1000 θα το πιάσει το νόημα... στο τέλος !

Ίσως σου ακούγονται πολύ θεωρητικά όλα αυτά, μα έτσι είναι. Οπλίσου με Ιώβια υπομονή !

Καλημέρα σε όλες τσι όμορφες !:lol:

Καλησπέρα κορίτσια!

Νέα με το 'θέμα' μου δεν έχω αλλά περιμένω...

Βράζω στο ζουμί μου αυτόν τον καιρό και ειδικά με τη στοίβα των απλήρωτων λογαριασμών..

Σύζυξ δε βρίσκει δουλειά με τίποτα και έχασε τον ύπνο του, εγώ στενοχωριέμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα εκτός από... οικονομία!

Φαίη μου άρεσε το slogan σου ρε!!!!!!! Το λάτρεψα..

Ποιο ειναι το θεμα σου ρε παιδι; :confused:

Οσο για το σλογκαν.... Τουλαχιστον εγω, εχω και 'αποθεμα', απο την πεινα δεν κινδυνευω........ :rolleyes:

Γλυκοφλεβαρίτσα, όντως... η υπογραφή σου είναι όλα τα λεφτά! Αν και θα πρόσθετα ένα ερωτηματικό στο πρώτο σκέλος...

Εννοω φιλεναδα Ζουπυ πως περναω δυσκολα αυτη την περιοδο σε αυτον τον τομεα.. (Κοιτα μην παρεξηγηθεις παλι και νομιζεις πως σου απανταω επιθετικα :lol:.. Σου απαντω οπως θα απαντουσα σε φιλη μου ;))... Και πως αφου μεχρι στιγμης δεν με εχει σκοτωσει ο ερωτας... :rolleyes: δεν νομιζω να τα καταφερει ουτε η πεινα...... :cool:

Καλο κουραγιο στο τρεξιμο σου.... :D

Καλησπερα σε ολες!!Ελπιζω να ειστε πολυ καλα ολες!!Θα ηθελα να σας εκθεσω το παρακατω προβλημα γιατι πραγματικα θελω την αποψη σας...Το εβαλα και στην ομαδα στο ΦB γιατι ξερω οτι δεν μπαινουν ολες οι φιλες εδω συχνα...

θα σας πω .λοιπον,κατι που με εχει φορτωσει τυψεις...μην με κραξετε πολυ το ξερω οτι εχω κανει λαθος αλλα ειλικρινα εκεινη την στιγμη το εκανα..πριν λιγες μερες η μικρη παιζοντας με δαγκωσε στο χερι..οσο κι αν της ελεγα να σταματησει γιατι η μαμα ποναει σφιγγοντας τα δοντια απο τον πονο αυτη μαλλον το επαιρνε για αστειο διοτι συνεχιζε με μεγαλυτερη δυναμη.Της εδωσα λοιπον μια δυνατη στο χερι της και σταματησε...Μετα απο κανα δυο μερες αποτο συμβαν,οταν την ξυπνησε το πρωι η νταντα της...της ειπε.."Μιμι χεη".."Μαμα νταααα"...και σημερα παλι το ελεγε αναμεσα σε αλλα μιλωντας μονη της.."Χεη μαμα ντα"...Πολυ στεναχωριεμαι που νιωθει ετσι!! Ειλικρινα,ειχα πει οτι δεν θα απλωσω χερι ποτε επανω της και το ειχα καταφερει..μεχρι τωρα...Και πλεον που μεγαλωνει και αντιδρα περιεργα καποιες φορες που ειμαι πολυ κουρασμενη και δεν εχω αντοχες πιανω τον εαυτο μου να σκεφτεται πολυ ευκολα να της ριξω καμια στον κωλο...(οπως εχτες που με το καροτσακι κλειστο στο ενα χερι,σακουλα με πραγματα και την ιδια στο αλλο χερι,μου εφυγε στην πυλωτη,την κυνηγησα και αυτη ξαπλωσε με τα ρουχα κατω στο τσιμεντο κλαιγοντας επειδη δεν την αφηνα να συνεχισει)...please,πως τα βαζουμε σε στρεβλα???Δεν θελω να της φωναζω,αλλα νιωθω οτι μερικες φορες ειναι βαλτο να με εξοντωσει...και φλερταρω πολυ με τακτικες που ποτε δεν μου αρεσαν οταν γινονταν σε εμενα(φωνες και τα συναφη).Οποια συμβουλη δεκτη..για ολα οσα αφορουν αυτην την ηλικια της μικρης μου!!

Καταρχην εγω ειμαι ο πλεον αναρμοδιος ανθρωπος για να σε 'κραξω'...... Απλα εφοσον ξερεις πως ειναι λαθος.. Προσπαθησε να μην το ξανακανεις... :) Στα υπολοιπα συμφωνω με το Μεταξακι μας.....

Τα φιλια μου!!!

Φιλια κι απο εμας Στινακι... Και καλα κουραγια και σε εσενα! :)

Καλημέρα σε όλες τσι όμορφες !:lol:

Ε ρε Κρητη που μας 'δερνει' σε αυτο το φορουμ........ :lol::lol::lol:

Τα δικα μου νεα επιγραμματικα:

Ξεκινησα δουλεια εχθες... Με ενσημα, ασφαλεια, συμβαση κλπ.. Ολα καλα...

Η μικρη στην επανεξεταση απο τον ΩΡΛ εχθες διαπιστωθηκε μετα απο τυμπανογραμμα πως δεν ακουει χαμηλες συχνοτητες... καθως στο μεν δεξι υπαρχει ακομα πυον και στο δε αριστερο ακομα υγρο... Η ρηξη παντως εχει κλεισει.. Μας εδωσε κατι ομοιοπαθητικες αμπουλες και μας ειπε επανεξεταση τη Δευτερα να δει πως ειμαστε και αν δεν ειμαστε.... :rolleyes: μαλλον παμε σε πιο ισχυρη αντιβιωση.. Το νου μας μας ειπε στη θερμοκρασια της μικρης.. Ειμαστε με το θερμομετρο μετωπου ανα χειρας.. Το περισσοτερο που εκανε ηταν 37.1 στο σταθμο.. Εδω 'παιζουμε' στο 36.9 - 37.0 .....

Με το Β με μια λεξη..... ΣΚ@ΤΑ........ Θα αναλυσω εν καιρω.......

Κατα τα αλλα ησυχιες...

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

.....

Με το Β με μια λεξη..... ΣΚ@ΤΑ........ Θα αναλυσω εν καιρω.......

Κατα τα αλλα ησυχιες...

Φιλακια σε ολες! :D

Πόσο περιεκτική μπορείς να γίνεις !!!!

υ πο μο νή !!!!!

Κανένας μας δεν διανύει την καλύτερη φάση της ζωής του...

Χθες στο ΙΚΑ περάσαμε και από Κοιωνική Λειτουργό η οποία μας είπε ότι σαν ζευγάρι (δεδομένης βέβαια και της διαφοράς που έχουν τα τέκνα μας) :wink: ΤΩΡΑ περνάμε το πιο δύσκολο κομμάτι και να προσέξουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες μας όσο αυτό είναι δυνατόν !

Α ! Μου 'πε και κάτι άλλο που μου άρεσε : ότι το 2ο παιδί ΜΟΝΟ ΕΥΛΟΓΙΑ μπορεί να είναι για το 1ο !!!! Επιτέλους ! Ακουσα κι έναν άνθρωπο (έστω) να πει κάτι θετικό λέμε !

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

ζούπυ, άστα...με έφαγε η ντόλτσε βίτα δε λες τπτ...κρεββατώθηκα 2 μέρες, στο παρατσακ για αντιβίωση. Τωρα καλύτερα. Για Θεσνικη δεν το κόβω τελικά, αν και η κολλητή θα πάει (σνιφ κλαψ λυγμ ολολυγμ). Και για το άλλο, μη με συγχύζεις ευλογημένη, που όλο λες θα ανέβεις κι όλο δεν! Τι Πρέσπες τι Θεσνίκες, μη με κάνεις να ψάχνω τα ποστ και σε ξεμπροστιάσω!:tongue: Ανέβα εσύ και θα σ' έχω στα πούπουλα! :D Παρέλασε ο γιόκας?

Κάντυ, τι εννοείς, παιδί μου? Οι άλλοι δλδ σου μιλάνε αρνητικά για την ύπαρξη 2ου παιδιού? :shock: Πες το μου κι αυτό, να τ' ακούσω! Βρε, δε πα' να...:mad:

Μάρσυ, τώρα τι να πω...το 'χω κάνει κι εγώ στο παρελθόν και το μετάνιωσα, και φωνές και όλο το πακέτο. :oops: Θέλει πολύ ψυχραιμία, υπομονή και μπούρου μπούρου. Να της μιλάς συνέχεια και να της εξηγείς, τους κινδύνους, τον πόνο, τη στενοχώρια της μαμάς κλπ. Μαγική συνταγή για τον τέλειο γονιό (και το τέλειο παιδί) δεν υπάρχει...κι αν τη βρει κανείς, ας μου σφυρίξει κλέφτικα.

Νίτσα??? Δεν τα λες λίγο πιο αναλυτικά, να ξαναμπούμε στο κλίμα? Τα αποτελεσματα βγήκαν?

Πάσχα εμείς εδώ θα κάνουμε, θα έχουμε και μουσαφιραίους κάτι ξαδέλφια από τον Καναδά.

Σας αφήνω να ξαναπάω να ξεραθώ, μόνο αυτό με βοηθάει. Φιλάκια!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

ζούπυ, άστα...με έφαγε η ντόλτσε βίτα δε λες τπτ...κρεββατώθηκα 2 μέρες, στο παρατσακ για αντιβίωση. Τωρα καλύτερα. Για Θεσνικη δεν το κόβω τελικά, αν και η κολλητή θα πάει (σνιφ κλαψ λυγμ ολολυγμ). ...

Κάποιος σε μάτιασε τέκνον μου ! :rolleyes:

Κάντυ, τι εννοείς, παιδί μου? Οι άλλοι δλδ σου μιλάνε αρνητικά για την ύπαρξη 2ου παιδιού? :shock: Πες το μου κι αυτό, να τ' ακούσω! Βρε, δε πα' να...:mad:

..............

Σας αφήνω να ξαναπάω να ξεραθώ, μόνο αυτό με βοηθάει. Φιλάκια!

*Εννοώ, αχ τί εννοώ ... δεν θέλω να γράψω με περισσότερες λεπτομέρειες αλλά ναι, θα το ακούσεις ΚΑΙ αυτό.... ξέρεις τί είναι να λες : "Είμαι έγκυος στο 2ο" και η απάντηση του άλλου να είναι "Αααααχ (βαθύς αναστεναγμός σχεδόν με λυγμό) από τώρα σε κλαίω !!!!!" και βέβαια, στα καπάκια ακολουθούσε ολόκληρο κατεβατό για το έρμο το 1ο παιδί που τόσο μίκρό θα χάσει την αγκαλιά της μάνας του που που που.... :(

Χ@σ@ μέσα Πολυχρόνη.... από όλα έχει ο μπαξές :(

Καλημέρα...καλά δηλαδή, μόνο εμένα με έπρηζε σύσσωμο το σόι για 2ο, από τη μέρα που σαράντισα? :confused: Γενικά εδώ το 2ο στο καπάκι, φοριέται πολύ! Άσχετο που εγώ ηξερα να μετράω τα γράδα μου κι έκανα 3 χρόνια να το αποφασίσω χεχεχ...είχανε απελπιστεί όλοι μέχρι τότε, ότι θα μείνουν με ένα εγγόνι!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

hey girls!!!

πως πάει;ελπίζω τα κεφια σας ν'ανεβήκαν λίγο.

Εμείς εδω καλά,φουσκώνουμε και παμε όσο περνάνε οι μέρες!!!Την Κυριακή είναι το μνημόσυνο του μπαμπά οπότε Κυριακή μετά το μνημόσυνο πετάω τα μαύρα και ηρεμώ!!

Ο πεθερός μου χειροτερεύει και πάει όσο πάει και δεν μπορώ ν'ακούω άλλα άσχημα νέα.Πραγματικά ώρες και φορές βλέπω στην αναγνώριση συγκεκριμένα νούμερα και σφίγγομαι πριν απαντήσω.

Μ'αρέσει αυτός ο ήλιος ο καθημερινός,είναι λαχταριστός και ζηλευτός αντε ν'ανοίξει κι άλλο ο καιρός να καλοκαιριάσει καλά διότι ονειρεύομαι παραλίες με ατελείωτες αμμουδιες!!!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα!!!

Ήμουν 2μέρες κρεβατωμένη με ίωση και δεν έχω συνέλθει εντελώς..

Σήμερα βέβαια αναγκάστηκα ήρθα γραφείο μιας και έχω γεμίσει εκκρεμότητες. Αλλά είμαι κομμάτια και απ' ότι φαίνεται κόλλησαν και τα παιδιά... Μας βλέπω το ΣΚ να την παιρνάμε ζάχαρη..

Τα αποτελέσματα βγαίνουν σήμερα-αύριο.. Περιμένω να με πάρει επειδή δεν είχε νεότερα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...