Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Δεν ξερω Ζουπυ μου.........

Δεν παραπονιεται, αλλα πραγματικα εχει τωρα 2 μερες που μας εχει βγαλει εκτος εαυτου.. Και δεν ξερω αν ειναι απλα σκ@τοπαιδιαση ή αν την ενοχλει κατι.. Παντως καθε φορα που τη ρωταω αν πονα, απαντα με στομφο 'οχι σου ειπα' :evil:

Μπραβο και για το γυμναστηριο! Φτιαξε κορμι για την παραλια!!!!!! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα σας!!

ΜΠΟΥΝΙΔΑΚΙ να χαιρεσαι τον ομορφιαρη τον αντρα σου, τον ΜΕΓΑ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ!!!!!!!

Πολλες ευχες εχεις απο ολους μας!

Εμεις σχετικα καλα... Η μερα σημερα ειναι ελαφρως καλυτερη απο τις προηγουμενες αλλα δεν επαναπαυομαστε...

Φιλακια σε ολες! :D

gM4vp2.png

Καλησπερα σας!!

ΜΠΟΥΝΙΔΑΚΙ να χαιρεσαι τον ομορφιαρη τον αντρα σου, τον ΜΕΓΑ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ!!!!!!!

Πολλες ευχες εχεις απο ολους μας!

Ευχαριστω κι απο δω γλυκοφλεβαριτσα μου!!!!!!!!

να τον καμαρωσω οπως επιθυμω τον ομορφιαρη!!!!!

με την ευκαιρια χαιρετω το πληθος εδω!!!!!

εκτος απο το κλασσικο τρεξιμο τωρα τελευταια τα βραδια λιωνω κ στον υπνο..... οποτε χανομαι γενικως....

ελπιζω να ειστε ολες καλα κι ολα τα μικρα σας να ειναι καλυτερα απο ποτε!!!!!!!!!

Καλα εχουμε υπαρξει και καλυτερα (εμεις προσωπικα) αλλα που θα παει;; Θα φτιαξει!! :lol:

Οι υπολοιπες που ειστε εξαφανισμενες;

gM4vp2.png

καλησπέρα κορίτσια.

όλα καλά;επιτέλους ανακάλυψα πως να γράφω ελληνικά και σ'αυτον τον υπολογιστή.νόμιζα τόσο καιρό πως ήταν το κομβίον χαλασμένο αλλά δεν ήξερα οτι ήθελε άλλα κόλπα για να το "γυρίσει"!!(πριν κοροιδέψετε-καλοδεχούμενο!!-να θυμάστε οτι το μαλλί ανοίγει και βάφεται ξανθό μελί..κατόπιν ξανθαίνει ΦΥΣΙΚΑ,τι να κάνουμε΄;;;;;;;;;;)

ο μικρός μου μεγαλώνει-αν μάθω οτι έχω κοριτσάκι τελικά θα ρίξω πολύ γέλιο!!!είχαμε γιατρό προχθές κι ευτυχώς όλα εντάξει.η μοναδική απορία του Νικολάκη ήταν αν μπορούμε να κάνουμε σεξ.εγω είχα μερικές,τις ξέχασα,τώρα μετά απο προτροπή κάποιας κοπέλας εδω μέσα θα τις γράφω σ'ενα χαρτί έτσι ώστε να τις απαντήσω την επόμενη φορά.

δεν έχω καταλάβει ακόμα οτι θα γίνω μανούλα..υποθέτω στο πρώτο παιδί μέχρι να το αισθάνεσαι καθημερινά δεν το "νιώθεις"..ωστόσο κάνω 'όνειρα,χαιδεύω την κοιλίτσα μου,χαζεύω τα υπερηχογραφήματα και αναμένω.

το μνημόσυνο του μπαμπά είναι την Πρωταπριλιά.ευτυχώς γιατί θέλω να βγάλω τα μαύρα και να μην τα ξαναδώ.και μάλλον στον πεθερό μου (άλλα μαύρα νέα κι απο κει)δε θα τα βάλω καθόλου,δεν αντέχω και νομίζω είναι το καλύτερο.

χαρείτε την άνοιξη μαζί με τα ζουζούνια σας-είναι η εποχή τους!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Ρηνιώ μου, να μπαίνεις συχνά να μας γράφεις τα νέα από το πολεμιστάκι σου!! Γεμίζει με χαρά το καφέ μας που τελευταία είναι λίγο μελαγχολικό...

Εμείς όλοι καλά από υγεία. Υποχρεώσεις φουλ, κούραση πολύ... Το γυμναστήριο που τελικά ξεκίνησα, μια χαρά!!

Σήμερα, στη γιορτή του σχολείου, συγκινήθηκα πάλι. Έρχεται και η παρέλαση την Κυριακή, θα δέσει το γλυκό.:cool:

Απόψε θα βγούμε τα δυό μας με τον Ζώπυρο... Ελπίζω να μας βγει σε καλό... Μόνο που πρέπει να ξεκινήσω την... αναδόμηση... γιατί αυτή την στιγμή είμαι να με κλαίνε κι οι ρέγκες...:rolleyes:

Φιλιά πολλά σε όλες σας!

υ.γ. Ααααα... όπως οδηγούσα σήμερα, άκουσα αυτό το τραγούδι (που μου αρέσει πολύ) και σκέφτηκα αμέσως πως θέλω/πρέπει να το ποστάρω εδώ, στις Αναλ...

ZEpP6eg-JIc

Μωρε σα δεν ντρέπεσαι να βγαίνει και να μας το λες κιόλας....

Τώρα, με ξεσή΄κωσες. Θέλω και εγώ και πρέπει να το κανονίσω....

Για να βολιδοσκοπήσω τη γιαγιά μας πότε είναι διαθέσιμη....

Ευχομαι όλες να είσαστε καλά, όπως και εμείς.

Αναρωτιόμουν, για Πάσχα τι κανονίζετε???

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Ασε ρε Ρουκουτινα... παιζεις με τον πονο μας να πουμε........ :mrgreen:

Εγω θελω ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΑ να παω στο χωριο μου... Αλλα αυτος ο διαολος που λεγεται αυτοκινητο θελει απο μονο του μια 200ρου για να κινηθει.. Χωρια οι διαμονες, τα δωρακια, το φαγητο μας, οι μακακιτσες... Φεσε με σου λεω......

Απο την αλλη ποιος μπαινει σε αυτη τη διαδικασια οταν ειναι σκοτωμενος με το ετερον ημισυ; Εγω παντως ευχαριστω, δεν θα παρω... ;)

Οποτε εμεις εδω θα ειμαστε.. Καλα να ειμαστε και θα τη βγαλουμε παρεα με το αυτοκολλητακι μας (την Κελλου δηλ. και την πιτσιρικουλα της)...... :D

Ζουπυ καλα να περασετε! Κοιτα να το ευχαριστηθεις ε;; ;)

Ρηνιω ευχομαι η ζωη σας να αρχισει να στρωνει σιγα - σιγα...

Γλυκες καληνυχτες σε ολες σας! :D

gM4vp2.png

καλησπέρα κορίτσια.

όλα καλά;επιτέλους ανακάλυψα πως να γράφω ελληνικά και σ'αυτον τον υπολογιστή.νόμιζα τόσο καιρό πως ήταν το κομβίον χαλασμένο αλλά δεν ήξερα οτι ήθελε άλλα κόλπα για να το "γυρίσει"!!(πριν κοροιδέψετε-καλοδεχούμενο!!-να θυμάστε οτι το μαλλί ανοίγει και βάφεται ξανθό μελί..κατόπιν ξανθαίνει ΦΥΣΙΚΑ,τι να κάνουμε΄;;;;;;;;;;)

ο μικρός μου μεγαλώνει-αν μάθω οτι έχω κοριτσάκι τελικά θα ρίξω πολύ γέλιο!!!είχαμε γιατρό προχθές κι ευτυχώς όλα εντάξει.η μοναδική απορία του Νικολάκη ήταν αν μπορούμε να κάνουμε σεξ.εγω είχα μερικές,τις ξέχασα,τώρα μετά απο προτροπή κάποιας κοπέλας εδω μέσα θα τις γράφω σ'ενα χαρτί έτσι ώστε να τις απαντήσω την επόμενη φορά.

δεν έχω καταλάβει ακόμα οτι θα γίνω μανούλα..υποθέτω στο πρώτο παιδί μέχρι να το αισθάνεσαι καθημερινά δεν το "νιώθεις"..ωστόσο κάνω 'όνειρα,χαιδεύω την κοιλίτσα μου,χαζεύω τα υπερηχογραφήματα και αναμένω.

το μνημόσυνο του μπαμπά είναι την Πρωταπριλιά.ευτυχώς γιατί θέλω να βγάλω τα μαύρα και να μην τα ξαναδώ.και μάλλον στον πεθερό μου (άλλα μαύρα νέα κι απο κει)δε θα τα βάλω καθόλου,δεν αντέχω και νομίζω είναι το καλύτερο.

χαρείτε την άνοιξη μαζί με τα ζουζούνια σας-είναι η εποχή τους!

Ξερεις εσυ με κανεις και θυμαμαι παλιες εποχες που ολα στην ζωη μου ηταν καλα (σχεδον). Και ολα τα ωραια συναισθηματα μιας σχεσης αγαπης και μιας ολοκληρωσης μεσα απο ενα παιδι....κλπ. Τι ομορφα που ηταν. και μετα ηρθε ο τσιμεντολιθος κατευθειαν στο δοξα πατρι. Να χαιρεσαι αυτες τις στιγμες δεν ξαναγυρνουν.......επισης εχασες τον πατερα σου λιγο πριν ερθουν ολα αυτα. Εμενα η μανα μου πεθανε 6 μηνες πριν γνωρισω τον ανθρωπο με τον οποιο γεννησα την μικρη, 12 μηνες πριν ο πατερας μου και λιγο πιο πισω ο παππους μου. Βασικα everyone bought the dust.......Εισαι στα καλυτερα σου τωρα. Ευχαριστησου το, γιατι μετα ερχονται δυσκολες μερες. Οχι στην σχεση σας προς θεου, αλλα μεγαλη κουραση με το μωρο και θα σου βγει η πιστη. Οποτε παρε κουραγιο, αγαπη και ξεκουραση τωρα οσο μπορεις ;). Και εμενα ετσι μου λεγανε και ελεγα μεσα μου 'σαχλαμμμμμαααρες'. Τωρα το εχω βουλωσει.....Και νομιζω πως τα παθηματα της ζωης μου βουλωσαν το στόμα δια παντως ......:( Και τωρα εχω καινούργιο μότο για τον εαυτό μου 'καλυτερα να μασας παρα να μιλας'.........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Οποτε εμεις εδω θα ειμαστε.. Καλα να ειμαστε και θα τη βγαλουμε παρεα με το αυτοκολλητακι μας (την Κελλου δηλ. και την πιτσιρικουλα της)...... :D

Γεια σου μικρο μου,

Θα σου ελεγα να ψησουμε μαζι τον οβελια, αλλα προς στιγμην η σουβλα ειναι απασχολημενη......ψηνει εμενα.....σε αργες στροφες......:cool:

Διαφημίσεις

Γεια σου μικρο μου,

Θα σου ελεγα να ψησουμε μαζι τον οβελια, αλλα προς στιγμην η σουβλα ειναι απασχολημενη......ψηνει εμενα.....σε αργες στροφες......:cool:

Ασε ρε....... Τι να ψησει απο εσενα; Εμενα ψηνει που εχω και μπολικο ΠΡΑΜΑ να χορτασουν λαοι.........

Οπως και να 'χει, ΜΑΖΙ θα το περασουμε το Πασχα... ;) (και ξερω πως με καταλαβαινεις.... :))

Πως περασατε Ζουπυ εχθες;

Οι υπολοιπες καλα;

gM4vp2.png

Kαλησπέρα κορίτσια. :)

Tι κάνετε? Εμείς πολύ καλά (φτου φτου). Εγινε η γιορτή της 25ης Μαρτίου χθες στο νηπιαγωγείο και θα δεν διστάζω να δηλώσω ανερυθριάστως, ότι τα παιδιά μου έκλεψαν την παράσταση. :cool: Ο μεγάλος είχε το ρόλο του Παλαιών Πατρών Γερμανού, βρήκα και του νοίκιασα την ανάλογη στολή και ήταν τόσο πειστικός με το πετραχήλι και το καλυμμαύχι, που σου ερχόταν να πας να τον προσκυνήσεις. :lol: Έντυσα και τον μικρό για το σόου με μια τσολιαδίστικη στολή που μου είχε ξωμείνει και ήταν το κλου του θεάματος. Ένα έχω να πω, αν έμοιαζαν έτσι όλοι οι τσολιάδες στην ένδοξη εποχή τους, όλες οι χανούμισσες θα είχαν αλλαξοπιστήσει. :rolleyes:

Ο καιρός είναι μούρλια και προσπαθούμε να βγαίνουμε όσο μπορούμε περισσότερο. Αυριο μάλιστα θα μας τραπεζώσουν τα πεθερικά εξω. Μια χαρά. :D

Ρηνιώ, εγώ τα μαύρα μόνο μέχρι τα εννιάμερα τα φόρεσα. Δεν τα μπορώ καθόλου, με ψυχοπλακώνουνε, άσε που με κοιτούσαν και τα παιδιά παράξενα.

Ζούπυυυυυυ πώς πήγε η έξοδος? Πού πήγατε? Γενικά, καλα? Έλεγες και για διακοπές τις προάλλες και ξέχασα να απαντήσω. Εμείς δεν έχουμε πει τίποτα ακόμα, αλλά ίσως φέτος να μας παίρνει έστω για 3-4 μερούλες κάπου, να αλλάξουμε τον αέρα μας. Θα δείξει.

Μελετάω την Παρασκευή εκδρομή με κολλητή Θεσνίκη. Θέλουμε να πάμε στο μέγαρο μουσικής (Αλεξίου-Γαλάνη), να μείνουμε εκεί το βράδυ, μια που καμια προκομμένη από τις δυο μας δεν οδηγεί, να πιούμε καφεδάκι+ψώνια το Σάββατο και να γυρίσουμε το απόγευμα. Το θεωρώ πολύ long shot βέβαια, αλλά όχι κι εντελώς απίθανο...θα σας ενημερώσω σχετικά!

Πολλά φιλιά και καλό υπόλοιπο ΣΚ.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,επιτέλους με τον δικό μου υπολογιστή ώπου ανα πάσα ώρα και στιγμή μπορώ να επικοινωνώ!!!

Ell..γι'αυτο είμαι εγω εδω.Να σας θυμίζω τις παλιές καλές σας εποχές!!!προσπαθώ συνεχώς ν'αποβάλλω τις άσχημες σκέψεις και αλήθεια παρακαλάω να περάσουν οι μέρες να μπορώ να βάζω και μουσική δυνατά να ξεχνιέμαι τελείως!

Ζωπυρούλα πραγματικά το πιτσιρίκι μου θα γραφτεί στα χρονικά!!Όποιος κι αν το προστατεύει,όπου κι αν βρίσκεται ελπίζω να συνεχίσει να το κάνει μέχρι τέλους.Δεν είμαι θρησκόληπτη αλλά πραγματικά πιστεύω ο Θεός η Παναγία κι όλοι οι αγγέλοι είναι επάνω του με κέρβερο τη μάνα μου,φυσικά.Ελπίζω πάντα έτσι θετικά να μας εκπλήσει σε όλη τη ζωή του!!

Αγγελίνα στα 9μερα δε μου έκοωε κι εμένα να τα βγάλω.Έχεις πολύ δίκιο για το ψυχοπλάκωμα,τώρα το καταλαβαίνω!Αφού κι ο γιατρός προχθές μου έβαλε λίγο χέρι.Οι αδερφές μου βέβαια επιμένανε απο την αρχή να μη τα βάλω εγω μουλάρωσα.Δεν πειράζει,χαλάλι του γιατί ήταν και τυπολάτρης ο πατέρας μου,αλλά έμεινε ακόμα μια βδομάδα.Μετά τέλος!!

Ο πεθερός μου μας λαχτάρησε χτες,έπαθε διάλλειψη και δε γνώριζε άνθρωπο,η δε ογκολόγος του είπε οτι δεν μπορεί να του κάνει τίποτα,και αν και συνήλθε αργότερα ωστόσο μας τρόμαξε.Κι εγω αλήθεια,δεν είμαι για τρομάρες.

Λοιπόν ελπίζω να χαρείτε την παρέλαση αύριο μετά των οικογενειών σας (χαχαχα!!!είδατε βρε!!επίσημη γλώσσα που χρησιμοποιώ;;;;;) να χαρείτε τον ήλιο και να βολιδοσκοπίσετε οβελία!!!κυριολεκτικό και μεταφορικό!

φιλιά!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ασε ρε....... Τι να ψησει απο εσενα; Εμενα ψηνει που εχω και μπολικο ΠΡΑΜΑ να χορτασουν λαοι.........

Οπως και να 'χει, ΜΑΖΙ θα το περασουμε το Πασχα... ;) (και ξερω πως με καταλαβαινεις.... :))

Οι υπολοιπες καλα;

Ψιτ θα ψησουμε ταρατσα....θα ερθετε?.....:P

Ζωπυρούλα πραγματικά το πιτσιρίκι μου θα γραφτεί στα χρονικά!!Όποιος κι αν το προστατεύει,όπου κι αν βρίσκεται ελπίζω να συνεχίσει να το κάνει μέχρι τέλους.Δεν είμαι θρησκόληπτη αλλά πραγματικά πιστεύω ο Θεός η Παναγία κι όλοι οι αγγέλοι είναι επάνω του με κέρβερο τη μάνα μου,φυσικά.Ελπίζω πάντα έτσι θετικά να μας εκπλήσει σε όλη τη ζωή του!!

Η μανούλα σου πάντα θα σε προστατεύει Ρηνιώ μου κι όλα καλά θα πάνε! Πάρε όση απόσταση μπορείς από τα τρέχοντα γεγονότα και σε λίγους μήνες θα ζεις ένα θαύμα!!

Tι κάνετε? Εμείς πολύ καλά (φτου φτου).

Κι εμείς! (φτου φτου, δεν λες τίποτα:mrgreen:)

Εγινε η γιορτή της 25ης Μαρτίου χθες στο νηπιαγωγείο και θα δεν διστάζω να δηλώσω ανερυθριάστως, ότι τα παιδιά μου έκλεψαν την παράσταση. :cool:Δύο εκεί... κι ένα στην Αθήνα, το δικό μου...!!!!!:rolleyes:

Ο μεγάλος είχε το ρόλο του Παλαιών Πατρών Γερμανού, βρήκα και του νοίκιασα την ανάλογη στολή και ήταν τόσο πειστικός με το πετραχήλι και το καλυμμαύχι, που σου ερχόταν να πας να τον προσκυνήσεις. :lol: Έντυσα και τον μικρό για το σόου με μια τσολιαδίστικη στολή που μου είχε ξωμείνει και ήταν το κλου του θεάματος. Ένα έχω να πω, αν έμοιαζαν έτσι όλοι οι τσολιάδες στην ένδοξη εποχή τους, όλες οι χανούμισσες θα είχαν αλλαξοπιστήσει. :rolleyes:χαχαχαχαχα! Πολύ καλό το τελευταίο! χαχαχαχαχα! Άρρωστη κουκουβάγια αλλά με χιούμορ! Να τα καμαρώνεις πάντα τ' αντράκια σου!!

Έλεγες και για διακοπές τις προάλλες και ξέχασα να απαντήσω. Εμείς δεν έχουμε πει τίποτα ακόμα, αλλά ίσως φέτος να μας παίρνει έστω για 3-4 μερούλες κάπου, να αλλάξουμε τον αέρα μας. Θα δείξει.

Εμείς ΜΑΛΛΟΝ στην πεθερούλα μου και μας έχουν παραχωρήσει (για κάποιο διάστημα) και δυό σπίτια σε νησιά κάτι φίλοι (εγώ κάπου κολλάω), τέλος πάντων θα δείξει. Γεροί να είμαστε.

Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι... έχω και μια άλλη φίλη:tongue: που έχει ένα σπίτι με... θέα τη θάλασσα... Ε, που θα πάει:rolleyes:, φημίζονται οι Βόρειοι για τη φιλοξενία τους - ένα κιλίμι για μια βραδυά δεν θα μου στρώσει κατάχαμα... ν' ακούω τα κύματα...?:cool:

Μελετάω την Παρασκευή εκδρομή με κολλητή Θεσνίκη. Θέλουμε να πάμε στο μέγαρο μουσικής (Αλεξίου-Γαλάνη), να μείνουμε εκεί το βράδυ, μια που καμια προκομμένη από τις δυο μας δεν οδηγεί, να πιούμε καφεδάκι+ψώνια το Σάββατο και να γυρίσουμε το απόγευμα. Το θεωρώ πολύ long shot βέβαια, αλλά όχι κι εντελώς απίθανο...θα σας ενημερώσω σχετικά!

Πολλά φιλιά και καλό υπόλοιπο ΣΚ.

Ποιό καλό Σ/Κ και φιλιά? Άστα αυτά και λέγε : Θα πας σ' αυτή την εκδρομή (και σε όσα περιλαμβάνει) ΜΟΝΗ σου με τη φίλη σου????? (δεν ξέρω τι εμοτικον να βάλω η δόλια!!)

Αναρωτιόμουν, για Πάσχα τι κανονίζετε???

Κατά πάσα πιθανότητα, θα σουβλίσουμε στο σπιτάκι μας... Εσείς?

Ρε συ γλυκοφλεβαρίτσα... τόσο, μα τόσο ωραία...

Κι επειδή από χθες έχω κοιμηθεί μόνο 2 ώρες..., σας αφήνω και πάω να στρώσω μουτράκια γιατί αύριο παρελάζει τ' αγοράκι μου!!

Φιλιααααααά!!!!!!!

υ.γ. Στίνα μου, που είσαι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...