Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Έχω ήδη σκοπό να πάρω ανδρολόγο αύριο κιόλας. Ισως κακώς δε το είχα κάνει νωρίτερα αλλά μας έλεγε ο γιατρός και οι εμβρυολογοι πως το σπερμα είναι μια χαρά.  
      Για προεμφυτευτικό νομίζω και εγώ πως πρέπει να πλήρεις κάποιες προϋποθέσεις και να έχεις βλαστοκύστες. Δηλαδή αν επιμένεις κ θες να το πληρωσεις πρέπει πάλι να περάσεις επιτροπή ; Καρυοτυπο είχαν κάνει μόνο σε εμένα για να δουν τι παίζει με την ΑΜΗ. Οχι και στους 2. 

Έχω σημειώσει τόσα πολλά να πω στο γιατρό με το νέο έτος που θα τον συναντήσω που πραγματικά αν με ξεπετάξει έχω σηκωθεί και έχω φύγει. 

Θα αφήσω τώρα αυτό τον κύκλο να περάσει, αυτή την περίοδο που θα έρθει τώρα δλδ και στον κύκλο του Ιανουαρίου θα κάνω πάλι ωοληψια ναι. Νομιζω δεν έχει νόημα να κάνω στον τωρινό κύκλο μετά από ένα κουβά φάρμακα. Τουλάχιστον έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών οπότε δε θα χρειαστεί να περιμένω ΠΑΡΑ πολύ.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalimera koritsia!!

nomizw mpike i anoiksi..o kairos se strabaei gia eksw,bolta kai kafedaki ston ilio....mou leipei to patriko mou sto P.Faliro,opou se 10 leptakia eimastan paralia me ton frape ana xeiras...edw sto Xaidari pou na paw?????ston Skaramagka???????stin Elefsina???????pou me efere sta xamila o paliofortigatzis!!!!!

Exete dikio kata ba8os gia to olo 8ema tou gamou.Egw omws epeidi eida ws twra 4 aderfes nyfoules ki 1 aderfo gampro na feugoun apo to spiti to 8elw na to zisw.ki as eimaste egw o Nikos ki oi koumparoi,posws me apasxolei...pros to paron 8a boleutw me ton politiko!!

o ypologistis MOU 8a einai etoimos nomizw auti tin ebdomada.opote 8a mporw KAI na grafw ksana sta ellinika.tis imeres omws pou 8a eimai edw stin ksaderfi tou Nikou 8a sas bgazw ta matakia me ta greeklish.

ante ta filia kai tin kalimera mou...

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημερα!

Ζουπυ και Νιτσα ευχαριστω πολυ για τα περαστικα!

Ρηνιω βγες εξω τωρα που μπορεις και πηγαινε οπου να 'ναι! Οσο το κουβαλας το σποριδιο ειναι μια χαρα.. Μετα που θα 'σε κουβαλαει' εκεινο, ειναι ζορι :lol: οποτε κοιτα να το χαρεις! ;)

Εμεις καλα... Ταλαιπωρημενες και αυπνες αλλα θα μας περασει...

Για διακοπες ΔΕΝ χαλαω δεκαρακι τσακιστο φετος... Θα λιωσω στο Λαγονησι οπως περυσι.. Κι αν πεις πως μου τη βαραει θα παω ενα 2ημερο στην κουμπαρα μου στην Αμαλιαδα και τελος... Δεν τους δινω ουτε ενα ευρω, ετσι κι αλλιως δεν μου περισσευει, αλλα και να μου περισσευε σιγα μην εσκαγα το πακετακι που ζητανε οι περισσοτεροι (και μαλιστα το παρουσιαζουν και οικονομικο ή ΜΕΓΑ προσφορα :rolleyes: μη φεσω)..... Εδω ρε.. Λαγονησι, Εθνικο Κηπο και Αττικο με το Ελλακι και οποια αλλη θελει να μας σιγονταρει.. Οχι θα κατσω να πεθανω!

Τις καλημερες μου! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Από την κούραση, δεν έχω κουράγιο να σχολιάσω τίποτα... παρά μόνο ότι εγώ θέλω διακοπές... τώρα... αφράτο στρώμα, μαξιλάρι και πάπλωμα, τη θάλασσα δίπλα να χτυπάει στην αμμουδιά, από το παράθυρο να μπαίνει το φεγγάρι, το πρωί ν' ανοίγω τα μάτια μου με το πρώτο φως και... "της εξοχής τα πρωινά θα τα βρούμε ξανά, αγκαλιά στο κρεβάτι..."...

Πάω να κάνω κανά μπάνιο μπας και συνέλθω...

Καλό μας ξημέρωμα.

Καλημερα!

Ζουπυ και Νιτσα ευχαριστω πολυ για τα περαστικα!

Ρηνιω βγες εξω τωρα που μπορεις και πηγαινε οπου να 'ναι! Οσο το κουβαλας το σποριδιο ειναι μια χαρα.. Μετα που θα 'σε κουβαλαει' εκεινο, ειναι ζορι :lol: οποτε κοιτα να το χαρεις! ;)

Εμεις καλα... Ταλαιπωρημενες και αυπνες αλλα θα μας περασει...

Για διακοπες ΔΕΝ χαλαω δεκαρακι τσακιστο φετος... Θα λιωσω στο Λαγονησι οπως περυσι.. Κι αν πεις πως μου τη βαραει θα παω ενα 2ημερο στην κουμπαρα μου στην Αμαλιαδα και τελος... Δεν τους δινω ουτε ενα ευρω, ετσι κι αλλιως δεν μου περισσευει, αλλα και να μου περισσευε σιγα μην εσκαγα το πακετακι που ζητανε οι περισσοτεροι (και μαλιστα το παρουσιαζουν και οικονομικο ή ΜΕΓΑ προσφορα :rolleyes: μη φεσω)..... Εδω ρε.. Λαγονησι, Εθνικο Κηπο και Αττικο με το Ελλακι και οποια αλλη θελει να μας σιγονταρει.. Οχι θα κατσω να πεθανω!

Τις καλημερες μου! :D

Φσσσσσσ.......θα το καψουμε λεμε ;)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Γυρισαμε απο το γιατρο.....

Να σκασω ειμαι ρε φουστη..... Τετοιο αγχος δεν εχω ξανανιωσει......

Η μικρη επαθε ρηξη τυμπανου στο δεξι αυτι... Και στο αριστερο ειναι ετοιμο να γινει.......

Μας ειπε πως ειχε μαζεψει υγρο απο τα επαναλαμβανομενα επεισοδια ωτιτιδας και απλα τωρα.... βγηκε...

Η μικρη ειναι καλα.. Παραπονιεται που και που για το αυτακι της, αλλα της περνα με το ντεπον.. Και απλως τωρα το βραδυ σηκωσε ενα 37.7.....

Μας εδωσε αντιβιωση, να την ξεκινησουμε απο σημερα κιολας.. Μιλησα και με την ομοιοπαθητικο και μου ειπε πως αν ειναι ετσι οπως τα περιγραφει ο συμβατικος γιατρος, ετσι πρεπει να γινει...

ΑΓΓΕΛΙΝΑ...... Εσυ που εχεις γινει γκουρου στις ωτιτιδες, πες μου σε παρακαλω: Κινδυνευει το παιδι απο τη ρηξη; Διαβασα κατι πως σε σπανιες περιπτωσεις εκκριτικης ωτιτιδας καταληγουν τα παιδακια στο Παιδων απο μηνιγγιτιδα και εχω φεστει επανω μου.... :cry: Η ακοη της κινδυνευει; Την τελευταια φορα που εκανε τυμπανογραμμα (πριν 3 μηνες περιπου, ειχε βγει πολυ καλο).......

Θα πεθανω φιλε...... Ελεος πια......

3η μερα αυπνη και συνεχιζουμε.......

gM4vp2.png

Η μικρη επαθε ρηξη τυμπανου στο δεξι αυτι... Και στο αριστερο ειναι ετοιμο να γινει.......

Μας ειπε πως ειχε μαζεψει υγρο απο τα επαναλαμβανομενα επεισοδια ωτιτιδας και απλα τωρα.... βγηκε...

Η μικρη ειναι καλα.. Παραπονιεται που και που για το αυτακι της, αλλα της περνα με το ντεπον.. Και απλως τωρα το βραδυ σηκωσε ενα 37.7.....

Μας εδωσε αντιβιωση, να την ξεκινησουμε απο σημερα κιολας.. Μιλησα και με την ομοιοπαθητικο και μου ειπε πως αν ειναι ετσι οπως τα περιγραφει ο συμβατικος γιατρος, ετσι πρεπει να γινει...

ΑΓΓΕΛΙΝΑ...... Εσυ που εχεις γινει γκουρου στις ωτιτιδες, πες μου σε παρακαλω: Κινδυνευει το παιδι απο τη ρηξη; Διαβασα κατι πως σε σπανιες περιπτωσεις εκκριτικης ωτιτιδας καταληγουν τα παιδακια στο Παιδων απο μηνιγγιτιδα και εχω φεστει επανω μου.... :cry: Η ακοη της κινδυνευει; Την τελευταια φορα που εκανε τυμπανογραμμα (πριν 3 μηνες περιπου, ειχε βγει πολυ καλο).......

ΟΧΙ ρε πουλάκι μου...τι είναι αυτά που λες? Αλίμονο αν ήταν έτσι, έχεις ιδέα ΠΟΣΑ παιδάκια παθαίνουν ρήξη τυμπανου κάθε μέρα? Η βαφτιστήρα μου η μία μόνο, το έχει πάθει δυο φορές. Μια χαρά είναι και μια χαρά ακούει το παιδί. Οι ωρλ το χουν και για καλό, λένε ότι είναι καλύτερα να βγει έξω το υγρο, σαν απόστημα, κατάλαβες? Να τρέξει, να καθαρίσει...με είχανε προειδοποιήσει για ένα τέτοιο ενδεχόμενο πέρυσι, μην δω ξαφνικά το υγρό να τρέχει από το αυτί, με πιάσει υστερία και τρομάξω και το παιδί...απλά παίρνεις αντιβίωση, για να μη μείνει μέσα το μικρόβιο και στο ξανακάνει.

Η ρήξη τυμπάνου είναι μια πολύ πολύ μικρούλα τρυπούλα στο τύμπανο, σαν από καρφίτσα, φαντάσου. Τρέχει έξω το υγρό και μετά επουλώνεται μόνη της σύντομα. Η ακοή δεν κινδυνεύει, εκτός αν το παθαίνεις καθε τρεις και λίγο, φαντάζομαι. Εκεί κάνεις χειρουργείο, βάζεις τα σωληνάκια για να αερίζεται το τύμπανο και να μη βουλώνει και τέλος. Αλλά μη βάζεις τέτοια με το νου σου, αφού αποφύγαμε εμείς αυτό το χειρουργείο, πολύ αμφιβάλλω αν θα το χρειαστείτε εσείς.

Τον πυρετό της να τον παρακολουθήσεις, πάντως κι αν δεις ότι συνεχίζεται, να το πεις στο γιατρό. Άτιμες ωτίτιδες...είναι πολύ υπουλες και σκάνε μπαμ μπαμ, στο άσχετο. Δεν μπορείς να τις προλάβεις. Φετος τη μία και μοναδική φορά που έπαθε ο δικός μου, την έπαθε εντελώς στο άσχετο. Ούτε το παραμικρό συναχι δεν είχε και μου λέει, στα καλά καθούμενα, πονάει το αυτί μου. Τον πάω στον ωρλ, γεμάτο υγρό. Γιατί? Κύριος οίδε. Τεσπα, πήραμε την αντιβίωση και ξεμπερδέψαμε. Το ίδιο και η μία κόρη της ρουκουτίνας, λίγο καιρό αργότερα.

Λοιπόν, υπομονή, ψυχραιμία και κουράγιο. Σε νιώθω όσο δε φαντάζεσαι, όμως δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεσαι, δεν έχει τίποτα σοβαρό η Μαρία, σε καναδυο μέρες, θα είναι περδίκι. Μόνο, αν μου επιτρέπεις, κράτα την σπίτι να αναρρώσει καλά, πριν την ξαναστείλεις παιδικό. Σου στέλνω συναγωνιστικούς χαιρετισμούς. Περαστικά σας!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Περαστικα Φαιη και παλι , και μην ξανανιωσεις αλλη αγωνια φετος εχω τρομοκρατηθει με αυτα που εχετε περασει φετος αν ειναι ετσι και η δικη μας πρωτη χρονια στον παιδικο φερτε τα λεξοτανιλ. Παντως αφου δεν αφηνει κατι στο παιδι προσπαθησε να εισαι οσο το δυνατον ψυχραιμη. Μανα κουραγιο!

Χίλια ευχαριστώ για την απάντηση Αγγελινακι! Και η δικιά μου ρε φιλε στο πουθενά το έπαθε... Οοοοολη μέρα μια χαρα και στις 9 το βράδυ της Κυριακής ξεκίνησε ο εφιάλτης.... Δεν μπορώ να καταλάβω πως προέκυψε ολο αυτο απο τη μια στιγμή στην άλλη :(

Παιδικό σταθμο αυτή την εβδομάδα δεν θα τη στείλω.. Εφόσον κάθομαι που κάθομαι ας το περάσουμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται.. Τι να πω, δύσκολα τα πράγματα..

Μαρκοπουλακι ευχαριστω.. Εύχομαι με ολη μου την ψυχη να μην αρρωστησετε του χρόνου.. Ούτε στον χειρότερο μου εχθρό αυτο το πράγμα φέτος....

Και τωρα σκεφτείτε ξύπνησε (προφανώς απο τον πόνο γιατι σηκώθηκε κλαιγοντας), εχει δεκατα (37.2) και ΔΕΝ θέλει να ξανακοιμηθει αλλα να παίξουμε το Ρουνι - Ρουνι (αναπαράσταση του παραμυθιού του Τριβιζα με τα κουκλακια της)......

Κι Έν τω μεταξύ εχει πάθει ΤΡΕΛΗ μαμακιαση που δεν μπορω να την πασσαρω στον πατέρα της.... 'Μαμα μου, μαμουλα μου, μαμααααακα μου' ........ :?

ΠΩΣ θα την παλέψω ρε γμτ;

Υ.Γ.: Σορρυ για τυχόν λάθη, μπαίνω απο το iPhone αφού τις ώρες που ο φυσιολογικος κόσμος κοιμάται, εγω παίζω συμβολικό παιχνίδι με τη Μαρω.............. Ε ρε τι ωραία που περναμεεεεεεε.............. :rolleyes:

gM4vp2.png

wx!!!perastika sas!! eutixws pou egine twra,an itan kalokairi mallon 8a eixes problima me ta mpanakia sti 8alassa,nomizw.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω Ρηνιω μου....

Δεν γνωριζω καθολου... Στις οδηγιες που μας εδωσε εχθες, ηταν 2 μερες (σημερα και αυριο δηλαδη) να προσεξουμε να μην μπει νερο στο αυτι της... Εχθες δεν την ελουσα, σημερα θα της βαλω βαμβακι και θα την κανω κανονικα...

Επισης πρεπει να της καθαρισω εξωτερικα το πτερυγιο με οινοπνευμα (ετσι μου ειπε ο γιατρος εχθες) γιατι το υγρο που βγαινει εξω ξεραινεται και φοβομαστε για επιμολυνσεις....

Της αλλαξα και σεντονια σημερα.... Της εβγαλα το βαρυ παπλωμα και εβαλα ενα ελαφρυ και μια κουβερτουλα απο πανω.. Ζεστανε ο καιρος....

Κατα τα αλλα ας τα λεμε καλα......

Φιλακια σε ολες! :D

gM4vp2.png

Φαιάκι, όπως σου τα λέει η Αγγελίνα.

Και εμάς από το πουθενά και στο ξεκάρφωτο μας ήρθε.

Τόσο, που νόμιζα ότι με κοροιδεύει...

Και έτρεχα νύχτα στο νοσοκομείο...

Υπομονή και περαστικά κουκλίτσα.

Το νου σου στον πυρετό...

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Από την κούραση, δεν έχω κουράγιο να σχολιάσω τίποτα... παρά μόνο ότι εγώ θέλω διακοπές... τώρα... αφράτο στρώμα, μαξιλάρι και πάπλωμα, τη θάλασσα δίπλα να χτυπάει στην αμμουδιά, από το παράθυρο να μπαίνει το φεγγάρι, το πρωί ν' ανοίγω τα μάτια μου με το πρώτο φως και... "της εξοχής τα πρωινά θα τα βρούμε ξανά, αγκαλιά στο κρεβάτι..."...

Πάω να κάνω κανά μπάνιο μπας και συνέλθω...

Καλό μας ξημέρωμα.

Καλημέρα !

Πω πω στο μυαλό μου είσαι Ζωπ !!!!

Φαιάκι,

Σου απάντησα δίπλα. Δεν είναι τπτ μην τρελάινεσαι ! :wink: θα περάαασει και αυτό !

Νίτσα,

Κανένα νέο με το θέμα σου ? Όλα καλά τελικά ???

Φιλάκια σε όλες !

Φαιάκι, όπως σου τα λέει η Αγγελίνα.

Και εμάς από το πουθενά και στο ξεκάρφωτο μας ήρθε.

Τόσο, που νόμιζα ότι με κοροιδεύει...

Και έτρεχα νύχτα στο νοσοκομείο...

Υπομονή και περαστικά κουκλίτσα.

Το νου σου στον πυρετό...

Α ρε Πατρινορουκουτινα....... Βιοι παραλληλοι..... ;)

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!

Φαιάκι,

Σου απάντησα δίπλα. Δεν είναι τπτ μην τρελάινεσαι ! :wink: θα περάαασει και αυτό !

Το ειδα ματακια! Σε ευχαριστω πολυ!

Εσυ πως εισαι; Τα παιδια;

Εμεις εδω.... Ξενυχτισμενη για αλλη μια μερα... Απογοητευμενη για αλλον εναν ....χρονο..... :rolleyes:

Φιλακια σε ολες! :D

gM4vp2.png

Έλα, εδώ ο καλός δρομέας!!!!!!!! Δεν με φθάνουν όλα τ' άλλα, ξεκίνησα και γυμναστήριο!:shock: Μπορείτε να γελάσετε άφοβα!!

Καλημέρα !

Πω πω στο μυαλό μου είσαι Ζωπ !!!!

Εμεις εδω.... Ξενυχτισμενη για αλλη μια μερα... Απογοητευμενη για αλλον εναν ....χρονο..... :rolleyes:

Γλυκοφλεβαρίτσα, το παιδί είναι καλύτερα?

Όσο για την διάθεση... είναι λίγο βαριά αυτή η άνοιξη... Γενικά, το έχει πει και η Χαρούλα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...