Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εμεις εδω.......

Ανοιξε ο καιρος και σημερα ημασταν ΟΛΗ μερα εξω (κυριολεκτω)..... Που να καλοκαιριασει κιολας... :rolleyes:

Ωστε θα ερθουν αυτα τα υπεροχα ματια Αθηνα; :D:D:D:D:D:D:D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ είμαι εδώ και βράζω στο ζουμί μου. Θα ήθελα παρακαλώ μια απάντηση στο εξής: είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να μην πάει στο μνημόσυνο της αδελφής του, γιατί θα ακολουθήσει μόνο καφές και όχι τραπέζι?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Εμεις εδω.......

Ανοιξε ο καιρος και σημερα ημασταν ΟΛΗ μερα εξω (κυριολεκτω)..... Που να καλοκαιριασει κιολας... :rolleyes:

Ωστε θα ερθουν αυτα τα υπεροχα ματια Αθηνα; :D:D:D:D:D:D:D

Ναι. Ενδιαφέρεσαι????:lol:

Εγώ είμαι εδώ και βράζω στο ζουμί μου. Θα ήθελα παρακαλώ μια απάντηση στο εξής: είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να μην πάει στο μνημόσυνο της αδελφής του, γιατί θα ακολουθήσει μόνο καφές και όχι τραπέζι?

Οχι, Αγγελίνα μου, δεν θέλεις πραγματικά απάντηση σε αυτό το ερώτημα... @#$%^*&()(*^%$%#$#.

Κατάλαβες πιστεύω....:rolleyes:

Να του πεις του ....ανθρώπου, ότι είναι μνημόσυνο, όχι γάμος....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Καλημερα σας κοριτσακια μου!

Αγγελινακι σαν σημερα πριν 9 χρονια....... ξεκινησε για εμενα Ο Γολγοθας.. Πριν 9 χρονια 'εφυγε' ο παππους μου (στην ουσια ο μπαμπας μου)... Στην ερωτηση που λες.... δυστυχως ναι.. Πολλα μπορει να κανει ενας 'ανθρωπος'.... Οταν 'εφυγε' ο παππους μου, εκλαψα εκεινα τα πρωτα λεπτα που ηρθαν τα 'κορακια' να τον παρουν απο το σπιτι και μετα τιποτα.. Στην κηδεια του, ημουν η σκυλα που οοοοοοοοολοι κλαιγανε και εγω ημουν παγωμενη... Και σε καποια φαση, εκει που λεγανε το τελευταιο αντιο, θελησα να πεταξω λιγο χωμα στο φερετρο ως ειθισται στα μερη μας και η αδερφη του (που σημειωτεον ειχε να του μιλησει στο τηλ. 14 χρονια και να τον δει απο κοντα αλλα τοσα) με εσπρωξε και πηγε εκεινη μπροστα ουρλιαζοντας 'αδερφουλη μου!' :rolleyes: Αλλα επειδη εκτος απο εντος εισαγωγικων σκυλα μπορω να γινω και κανονικη σκυλα με τα ολα της, οταν πηγαμε στο καφενειο για τα διαδικαστικα, πηγα αταραχη στο τραπεζι της και τη ρωτησα..

-'Γιατι με εσπρωξες; Ηθελες να εισαι κοντα του; Ειχε καλυτερη 'Θεα' απο εκεινη τη μερια;;

Κι εκεινη απαντησε ενα ξερο 'πονουσα' για να παρει τη μεγαλειωδη απαντηση πως αν ο πονος μετριοταν με το ποσο πιο κοντα μπορουσε κανεις να φτασει στο φερετρο, εγω θα επρεπε να ημουν ΗΔΗ μεσα μαζι του να με τρωνε τα σκουληκια.. Και φυσικα μετα την εδιωξα.. Καθως ηξερα πως αυτο θα ηθελε κι εκεινος.. Ημασταν εκει για να αναπαυτει η ψυχουλα του και τη γυναικα αυτη την ειχε μαραζι τοσα χρονια......

Και ακολουθησαν πολλα... Και σημερα ακομα γινονται σκηνικα που ο παππους πλεον ειναι στο οστεοφυλακειο του νεκροταφειου... Και ολοι ρωτανε για τρισαγια και για τραπεζωματα.. Θα ακουσεις πολλα και θα δεις ακομα περισσοτερα... Κλεισε ματια και αυτια και κανε αυτο που ξερεις πως θα ηθελε και η μαμα σου αν ζουσε.... ΜΟΝΟ αυτο!

Ναι. Ενδιαφέρεσαι????:lol:

Αν ενδιαφερομαι λεει........ Ολα καλα σου κοπελια, ο τοπος διαμονης μας χαλαει λιγο, ΑΛΛΑ επειδη εισαι εσυ και επειδη ειμαι και καλος ανθρωπος :rolleyes: θα το καταπιω κι αυτο! :tongue:

Κοιτα μη φυγεις μαρη χωρις να σε δουμε παλι.. Πας - ερχεσαι - πας - ερχεσαι, μενεις και διπλα μου απο οσα μαθαινω και χαϊρι δεν εχουμε δει!

Βρεχει σημερα... Οπως και τοτε...........................

Καλη σας μερα!

gM4vp2.png

Αχ βρε Αγγελίνα δυστυχώς θα βρεθούν ένας-δυο που θα κάνουν τα απίστευτα στις πιο δύσκολες στιγμές ... δυστυχώς...

είναι δυνατόν... και καλύτερα που δεν θα πάει στο μνημόσυνο, δεν αξίζει ούτε για την μνήμη της ούτε για την ψυχή της... γιατί για να προσυεχηθεί δεν θα ερχόταν ούτως ή άλλως οπότε...

κλείνεις μάτια-αυτιά και μην δίνεις σημασία !

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Πως θα γινόταν να γυρνούσε ο χρόνος, όχι πολύ πίσω, απλά εκεί που όλα ήταν μια χαρά και το μεγαλύτερο μας πρόβλημα ήταν τι να μαγειρέψουμε την επόμενη μέρα ή το αν θα αγοράσουμε μαύρα παπούτσια ή καφέ....

Όλοι έχουμε από κάτι!

Το κυριότερο όμως όλων είναι η υγεία (ψυχική και σωματική)....

Αυτό μόνο....

Καλημέρα!

Πως θα γινόταν να γυρνούσε ο χρόνος, όχι πολύ πίσω, απλά εκεί που όλα ήταν μια χαρά και το μεγαλύτερο μας πρόβλημα ήταν τι να μαγειρέψουμε την επόμενη μέρα ή το αν θα αγοράσουμε μαύρα παπούτσια ή καφέ....

Όλοι έχουμε από κάτι!

Το κυριότερο όμως όλων είναι η υγεία (ψυχική και σωματική)....

Αυτό μόνο....

Καλησπέρα..... Δεν εχω που να γυρισω το χρόνο....:(((( Προτιμώ το παρόν κ το μέλλον με τα αγγελούδια μου κ το λατρεμένο μου συζυγο κ φυσικά το Θεο βοηθό μου!

Δεν με φτάνουν τα σακατιλίκια μου, το 'χω ρίξει και στη μαγειρική!

Βλέπω από τα μηνύματά μας ότι η μελαγχολία περισσεύει...

Αγγελίνα, δεν θέλεις να σου απαντήσω, έτσι δεν είναι?

rkt, ειλικρινά μου είναι αδύνατον γι' αυτό το Σ/Κ. Μια άλλη φορά, ελπίζω.

Ο μικρός μου έχει μόνο πολύ βουλωμένη μύτη και την παλεύουμε με πλύσεις, σπρέι και... καραντίνα.

Καλό βράδυ σε όλες.

Αν ενδιαφερομαι λεει........ Ολα καλα σου κοπελια, ο τοπος διαμονης μας χαλαει λιγο, ΑΛΛΑ επειδη εισαι εσυ και επειδη ειμαι και καλος ανθρωπος :rolleyes: θα το καταπιω κι αυτο! :tongue:

Κοιτα μη φυγεις μαρη χωρις να σε δουμε παλι.. Πας - ερχεσαι - πας - ερχεσαι, μενεις και διπλα μου απο οσα μαθαινω και χαϊρι δεν εχουμε δει!

Ωραία, μίλα με την Αερικιά να κανονίσετετην ώρα και μετά με πέρνετε και μου λέτε.

rkt, ειλικρινά μου είναι αδύνατον γι' αυτό το Σ/Κ. Μια άλλη φορά, ελπίζω.

:-( Δεν πειράζει ζούπυ. Την επόμενη φορα.

DmXup2.png

Όλοι έχουμε από κάτι!

Συμφωνω...

Ο μικρός μου έχει μόνο πολύ βουλωμένη μύτη και την παλεύουμε με πλύσεις, σπρέι και... καραντίνα.

Περαστικα σας Ζουπυ!

Ωραία, μίλα με την Αερικιά να κανονίσετετην ώρα και μετά με πέρνετε και μου λέτε.

Σορρυ γαλανοματα κουκλα! 1000 συγγνωμη ειλικρινα! :(

Ημασταν παλι ΟΛΗ μερα εξω με τη μικρη κυρια.. Οι δυο μας (ο πατερας της δουλευε).. Και αφου γυρισαμε το συμπαν και καταληξαμε με τη μικρη να ζηταει 'τρενακι', ηρθε ο πατερας της 7 και 10 και μας μαζεψε απο το μετρο του Αγιου Δημητριου (ημασταν εξω απο τις 12μιση το μεσημερι :roll:).. Προσπαθησα να της εξηγησω πως εχω μια πολυ σημαντικη δουλεια και πρεπει να λειψω, οπου θα την αναλαμβανε ο πατερας της για ταϊσμα/ντυσιμο/υπνο ΑΛΛΑ δεν το δεχοτανε με τιποτα... Ηθελε τη μανουλα (γενικα περναμε μια περιοδο που εχουμε λατρεια στη μαμα)..

Εν τω μεταξυ στον παιδοτοπο δεν ηθελα να τη φερω γιατι εχω φεστει επανω μου απο την τελευταια φορα που τσιμπησαμε την ιωση με τα 40αρια και ετσι προτιμησα να γυρισω σπιτι μαζι της και να την αναλαβω εγω..

Κοιμαται απο τις 8μιση.. Λογικο, αφου ξεπατωθηκε σημερα -ξεπατωνοντας κι εμενα-......

Λοιπα νεα δεν εχουμε.... Το 'χουμε ριξει στις βολτες μεχρι να μας τα χαλασει ο καιρος ή να μας ερθει καμμια ιωση απο το σχολειο.. Αλλα γενικα αυτες τις μερες πολυ βολτα, πολυ εξω, πολυ τρεχαλα, πολυ.... ΠΟΛΥ!

Φιλακια σε ολες!

Και Ρενου.... και παλι συγγνωμη (θα σκασω μλκ που σε εχασα αλλη μια φορα :()..................

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Σορρυ γαλανοματα κουκλα! 1000 συγγνωμη ειλικρινα! :(

Ημασταν παλι ΟΛΗ μερα εξω με τη μικρη κυρια.. Οι δυο μας (ο πατερας της δουλευε).. Και αφου γυρισαμε το συμπαν και καταληξαμε με τη μικρη να ζηταει 'τρενακι', ηρθε ο πατερας της 7 και 10 και μας μαζεψε απο το μετρο του Αγιου Δημητριου (ημασταν εξω απο τις 12μιση το μεσημερι :roll:).. Προσπαθησα να της εξηγησω πως εχω μια πολυ σημαντικη δουλεια και πρεπει να λειψω, οπου θα την αναλαμβανε ο πατερας της για ταϊσμα/ντυσιμο/υπνο ΑΛΛΑ δεν το δεχοτανε με τιποτα... Ηθελε τη μανουλα (γενικα περναμε μια περιοδο που εχουμε λατρεια στη μαμα)..

Εν τω μεταξυ στον παιδοτοπο δεν ηθελα να τη φερω γιατι εχω φεστει επανω μου απο την τελευταια φορα που τσιμπησαμε την ιωση με τα 40αρια και ετσι προτιμησα να γυρισω σπιτι μαζι της και να την αναλαβω εγω..

Κοιμαται απο τις 8μιση.. Λογικο, αφου ξεπατωθηκε σημερα -ξεπατωνοντας κι εμενα-......

Λοιπα νεα δεν εχουμε.... Το 'χουμε ριξει στις βολτες μεχρι να μας τα χαλασει ο καιρος ή να μας ερθει καμμια ιωση απο το σχολειο.. Αλλα γενικα αυτες τις μερες πολυ βολτα, πολυ εξω, πολυ τρεχαλα, πολυ.... ΠΟΛΥ!

Φιλακια σε ολες!

Και Ρενου.... και παλι συγγνωμη (θα σκασω μλκ που σε εχασα αλλη μια φορα :()..................

Δεν σε συγχωρω....:lol::lol:

Βρε, που θα πάει?

Θα τα καταφέρουμε.

Την επόμενη φορά.

Εγώ πάντως, το λέω και εδώ, με την Μάρκο και την Αερικιά, μια χαρά πέρασα.

Καλύτερες από κοντά, όχι ότι ποερίμενα κάτι διαφορετικό. Ημουν σίγουρη.

Ευχαριστώ κορίτσια που ήρθατε.

Ελπίζω να το ξανακάνουμε στο επόμενο ταξίδι με περισσότερες συμμετοχές..

Ωραία μέρα σήμερα.

Εγώ θα ταξιδεύω για το σπίτι μου..

Αλλιώς μία βόλτα στην πλάκα, θα ήταν υπέροχη και θα έβλεπα και τις Ειρήνες μας...

DmXup2.png

Ρενακι καλο ταξιδι κουκλα! Την επομενη φορα που θα ανεβεις εσυ, ή την επομενη που θα κατεβασω τη μικρη Πατρινουλα κατω, δεν μπορει - δεν μπορει.... Καπου θα συναντηθουμε (που λεει και το ασμα!!).......

Καλημερα!

Εμεις μαυρη νυχτα ειχαμε.... Η μικρη ειχε τρελο μπουκωμα, σε σημειο να μην μπορει να αναπνευσει καθολου..

Βαλαμε φυσιολογικο ορο, αλλα δεν ειχε κατι για να της τραβηξω με τη μυξορουφηχτρα.. Ολο μας το θεμα ηταν το μπουκωμα.. Της εδωσα 2.5 ml aerius αλλα και παλι δεν ειδαμε δουλεια και ετσι 3 ωρες αργοτερα κι εφοσον το παιδι δεν μπορουσε να κοιμηθει και εκλαιγε απο την εξαντληση, της εκανα μασκα.. Με τη μασκα κααααπως καλυτερα, αλλα και παλι στριφογυρνουσε και κλαψουριζε.. Οποτε αφου φτασαμε στο σημειο το παιδι να το εχει παρει σερι (δεν ειχε κοιμηθει το μεσημερι) και η ωρα να εχει παει 00:10 και να μη λεει να ηρεμησει, της εδωσα λιγακι ντεπον και κοιμηθηκε εν τελει 1 παρα 20.. Και ειχαμε κι ενα ατυχηματακι με τα τσισα στις 6... Τι αλλο να περιμενω να μου δειξει η μικρη για να δηλωσει με ολο της το ειναι πως ΔΕΝ ειναι καλα; :-(

Οχι που θα τη γλιτωναμε... Φυσικα σχολειο γιοκ αφου μου σηκωσε και δεκατα.. Θα την κρατησω σπιτι αυτη την εβδομαδα και αν δεν σηκωσει πυρετο, ισως τη βγαζω εδω γυρω - τριγυρω εξω... Παντως σημερα ειναι ξυπνια απο τις 7:20 που σηκωθηκε για τσισα..

Αντε και καλα μας κουραγια........

gM4vp2.png

Εύχομαι στο Γλυκοφλεβαράκι, γρήγορα περαστικά!!

Εμείς, το "μπούκωμα" το περνάμε στο πόδι, με τα σχετικά γιατροσόφια φυσικά. Σήμερα είμασταν σχεδόν όλη μέρα έξω:roll: κι ελπίζω να μην κουράστηκε/κρύωσε περαιτέρω ο μικρός και κρεβατωθεί τελικά. Φτου φτου φτου!!!

Καλό μας βράδυ.

υ.γ. Αγγελίνα-Νίτσα, πως τα πάνε τα τέκνα σας με το Νήπιο και την προετοιμασία για το Δημοτικό? Πρωτάκια 2012, ε? (εμοτικον συγκινημένο)

έντιτ : ααααααχ... http://www.parentscafe.gr/showthread.php?goto=newpost&t=4745

Αγγελινα μου,

να μην βραζεις στο ζουμι σου για τετοια θεματα και φανταζομαι η ερωτηση σου ειναι ρητορικη διοτι ξερεις ηδη την απαντηση!!!

Τα σογια δυστυχως ειναι για να δημιουργουν ΚΑΙ προβληματα και τους νοιαζει το θεαθηναι,τι θα πει ο κοσμος και λοιπες αηδιες...να ερθουν να κουτσομπολεψουν και να χαζολογησουν!

Δεν ξερω αν θα συμφωνησεις με αυτο που θα πω...αλλα καλυτερα που δεν ηρθε αυτος ο ανθρωπος διοτι μπορει και να σε συγχιζε περισσοτερο!!

Καλημερα σε ολες της παρεας!!

Ευχομαι καλη εβδομαδα να εχουμε και να ειναι περαστικα ολα!

Καλημέρα!

Ο Π. είναι σε πολύ καλό δρόμο αν σκεφτείς ότι συλλαβίζει ήδη... Δουλεύουμε πολύ θέματα συμπεριφοριστικά με την ανάγνωση παραβολικών διηγημάτων που έχουν να κάνουν με τη βία (Οι νταήδες του βυθού και ο Ρομπέν των θαλασσών), με τη διαφορετικότητα (Η παράξενη αγάπη του αλόγου και της λεύκας), με την ανταπόδωση (το δέντρο που όλο έδινε), με τις διαμάχες (Ο σπόρος της ειρήνης, Ο Φον κουραμπιές και ο Κόμης μελομακαρόνης), και πολλά άλλα..

Κατά τα άλλα, θέλω να πιστεύω ότι το Σεπ. θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι..

Το Ζωπυράκι πως είναι? Περαστικά σας... Πως πάτε με το σχολείο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...