Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εσείς εκεί κάτω πως και ΠΑΟΚ?

ΜΠΑΟΚ και τα μυαλα στα καγκελα! Αρχες Δεκεμβρη ανεβηκαμε Τουμπα....βαλε ποσες ωρες ταξιδι!

Πηραμε και ενα μπιμπερο του ΜΠΑΟΚ απο τη μπουτικ που εσπασε χτες (γκρρρ) και ο αντρας μου μονο που δεν εβαλε τα κλαματα! χαχαχα

Κοριτσια εχει παρα πολυ ωραια εκπομπη στη ΝΕΤ, το κουτι της πανδωρας, για τα παραμυθια.....αξιζει πραγματικα! Ολα οσα σκεφτομουνα για τα παραμυθια (και για τα "παιδικα" τραγουδια, μιας και χτες κατεβαζα απο το διαδυκτιο) τα λεει ακριβως στην εκπομπη!

αχ βρε κική μου έχεις και δύο τα οποια είναι πολύ μωρά...πώς τα καταφέρνεις? δουλεύεις?
Φωτεινή μου τρέξανε τα σάλια... που να κάνετε και φίλους εκεί και να τους μαγειρεύεις ελληνική κουζίνα!!!

Κική είσαι σούπερμαμά παιδάκι μου!!! έχει δίκιο η culte... πολύ μωρά και τα 2. Έχεις ξενυχτήσει πολύ?

Ναι, δουλεύω...Εννοώ ότι κανονικά θα γυρίσω στη δουλειά τον Ιούλιο, αλλά και τώρα κάποια πρωινά πάω δουλειά.

Σούπερ μαμά δεν αισθάνομαι καθόλου.Δόξα το Θεό και τα 2 μου παιδάκια ήταν πολύ καλά στον ύπνο, ούτε κολικούς ούτε τίποτα.Ξενύχτησα σε λογικά πλαίσια...αλλά επειδή έχω έρωτα με τον ύπνο - για την ακρίβεια το νυχτερινό,μέρα δεν παίζει να κοιμηθώ - καμμιά φορά γκρίνιαζα.Κυρίως με το γιο μου γιατί μου φάνηκε βουνό.Με την κόρη ήμουν ήδη εξοικιωμένη με το σπορ και δε μου φάνηκε.

Επίσης να πω ότι είμαι από τις τυχερές μανούλες.Έχω βοήθεια.

Με το παραπάνω εννοώ ότι αν πχ θελήσω να βγω μια βόλτα ή να κάνω μια εξωτερική δουλειά, κάποιος θα βρεθεί να κρατήσει 1 μωρό.Μαμά,θείες όποιος μπορεί:mrgreen:.Μόνο αυτό όμως,γιατί κατά τα άλλα όλες δουλεύουνε, κι η μαμά μου.

Επίσης να πω, ότι μεγάλη βοήθεια για μένα είναι ο βρεφικός που στέλνω το γιο μου 9 με 14:30.

Εγώ ας πούμε σούπερμαμά θεωρώ την κουμπάρα μου.Ο γιος της είναι 1 1/2 μηνών.Έχει κολικούς,ακμή,δυσκοιλιότητα.Όλη μέρα κλαίει το γιαβρί μου.Παράλληλα έχει καταφέρει και θηλάζει.Είχε ενημερωθεί έγκαιρα και θηλάζει!!!!Αυτή τη θαυμάζω πως τα καταφέρνει!Εγώ μετανιώνω φρικτά που δεν είχα ενημερωθεί αρκετά από την πρώτη μου εγκυμοσύνη ώστε να θηλάσω.Τέσπα...

Να ρε κορίτσια, τώρα.Πήγε στο κρεββάτι του στις 9 παρά.Εδώ και μισή ώρα παραμιλούσε στον ύπνο του,παραέκλαιγε για την ακρίβεια.Και ξύπνησε μέσα στα κλάματα,ζήτησε να τον βάλουμε στο καρεκλάκι του φαγητού, ήπιε λίγο γάλα και ξαναπήγε για ύπνο.Γμτ στενοχωριέμαι πάρα πολύ.

Πάω να ταίσω τη μικρή και επανέρχομαι.

χαίρετε...

Καλώστην!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Κική τώρα το πρόσεξα πόσο κοντά είναι τα παιδάκια σου στην ηλικία! Τώρα που είναι μωρούλια είναι δύσκολο, αλλά μετά φαντάζομαι θα ξεπεταχτούν μαζί και θα ξενοιάσετε μια και καλή! Τώρα για το θέμα του ύπνου, αν δεν είναι κάτι οργανικό, μήπως είναι ανήσυχο από κάτι; Και πιο πολύ ξυπνάει γιατί θέλει να σας νιώσει κοντά, να ηρεμήσει και να ξαναπέσει;

το Μάνος είναι το αγαπημένο μου αγορίστικο όνομα!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Άσε το είδα!

Τι κρίμα ρε γμτ!

Έβλεπα και κάτι βιντεάκια το απόγευμα από το ΧτΠ και λέω Παναγιά μου σ'ευχαριστώ που έχω 2 γερά παιδάκια, βάλε το χεράκι σου και μην αφήνεις άλλα παιδιά να υποφέρουν. Αυτό το λέω πάντα με πολύ πόνο... δεν το αντέχω..

Άντε καλέ κι εσύ!Όλες οι γιαγιάδες νοιάζονται για τα παιδιά!

Κι εγώ καμμιά φορά εκνευρίζομαι με τη μάνα μου, όλοι πιστεύω!Ειδικά όταν έχει το μεγάλο και τον βάζει να φάει και μου λέει:δεν τον τάισες?μου νεβαίνει η πίεση στο 200!Και ποιον, το γιο μου που τρώει και εσένα άμα λάχει!

γκουχ γκουχ... δεν μπορεί κάποια που υπήρξε πολύ κακή, μα πάρα πολύ κακή, μητέρα να είναι καλή γιαγια... είναι παράδοξο και παράλογο και για να μην επαναλάβω όλη την ιστορία που την έχω γραμμένη δίπλα θα σου πω απλά πως δεν γίνεται να την έπιασε τώρα ο πόνος μετά από 12 μήνες από τη γέννηση της μικρής... γιατί 12 μήνες ούτε καν μια κάρτα δεν έστειλε να μας πει ένα απλό "να σας ζήσει" ;)

Νίτσα η απάντηση ισχύει και για σένα...

άσε με βρε νίτσα μου κι έχω μαυρίσει δίπλα με τον Πανούλη...

Μια από τα ίδια κι εγώ :(

Κοριτσια εχει παρα πολυ ωραια εκπομπη στη ΝΕΤ, το κουτι της πανδωρας, για τα παραμυθια.....αξιζει πραγματικα! Ολα οσα σκεφτομουνα για τα παραμυθια (και για τα "παιδικα" τραγουδια, μιας και χτες κατεβαζα απο το διαδυκτιο) τα λεει ακριβως στην εκπομπη!

Ευτυχώς που το επισήμανες για να την κατεβάσω ;)

Καλησπέρα μας :) Εμείς κοιμηθήκαμε ακριβώς στις 10.00 και ελπίζω να μην ξυπνήσει όπως χθες στα πεθερικά μου που έμεινε ξύπνια μία ολόκληρη ώρα!

Aeriko συγνώμη αλλά δεν έτυχε να διαβάσω κάτι πάνω σε αυτό το θέμα...

Απλά, επειδή συνήθως οι μανούλες είναι κοντά στα παιδιά τους μου φάνηκε περίεργο που η δική σου αποτελεί εξαίρεση, απ'ότι φαίνεται!

Διαφημίσεις

Όνειρα γλυκά Νίτσα... ο κόσμος μας δεν είναι αγγελικά πλασμένος και δεν εξαιρούνται οι μητέρες από αυτό ;)

ΜΠΑΟΚ και τα μυαλα στα καγκελα! Αρχες Δεκεμβρη ανεβηκαμε Τουμπα....βαλε ποσες ωρες ταξιδι!

Πηραμε και ενα μπιμπερο του ΜΠΑΟΚ απο τη μπουτικ που εσπασε χτες (γκρρρ) και ο αντρας μου μονο που δεν εβαλε τα κλαματα! χαχαχα

Πολύ ωραία όντως και τώρα έχει και πρωταγωνιστές!

Άντε όταν ξανανεβείτε κερνάω καφέ;)

Κική τώρα το πρόσεξα πόσο κοντά είναι τα παιδάκια σου στην ηλικία! Τώρα που είναι μωρούλια είναι δύσκολο, αλλά μετά φαντάζομαι θα ξεπεταχτούν μαζί και θα ξενοιάσετε μια και καλή! Τώρα για το θέμα του ύπνου, αν δεν είναι κάτι οργανικό, μήπως είναι ανήσυχο από κάτι; Και πιο πολύ ξυπνάει γιατί θέλει να σας νιώσει κοντά, να ηρεμήσει και να ξαναπέσει;

το Μάνος είναι το αγαπημένο μου αγορίστικο όνομα!

Ακριβώς αυτός είναι ένας από τους λόγους που τα έκανα κοντά:mrgreen:.Αυτός και πολλοί άλλοι.

Κυρίως γιατί ήθελα να έχουν μικρή διαφορά ηλικίας τα αδέρφια για να είναι κοντά.Εγώ με τον αδερφό μου έχουμε 5 χρόνια, κι ενώ αγαπιόμαστε πολύ δεν έχουμε κοινά,δε μπορούμε να τα πούμε σα φίλοι,κι αυτό με στενοχωρεί:-(

Τώρα για τον ύπνο,ξέρω εγώ...άλλες φορές φαίνεται ότι το κάνει έτσι,άλλες από κακό όνειρο...δίνω περιθώριο άλλη μια εβδομάδα να πως θα πάει και μετά θα το δω πιο εντατικά.Έχουμε και ραντεβού στη γιατρό μέσα στην εβδομάδα οπότε θα ρωτήσω κι εκεί.

γκουχ γκουχ... δεν μπορεί κάποια που υπήρξε πολύ κακή, μα πάρα πολύ κακή, μητέρα να είναι καλή γιαγια... είναι παράδοξο και παράλογο και για να μην επαναλάβω όλη την ιστορία που την έχω γραμμένη δίπλα θα σου πω απλά πως δεν γίνεται να την έπιασε τώρα ο πόνος μετά από 12 μήνες από τη γέννηση της μικρής... γιατί 12 μήνες ούτε καν μια κάρτα δεν έστειλε να μας πει ένα απλό "να σας ζήσει" ;)

Νίτσα η απάντηση ισχύει και για σένα...

Μια από τα ίδια κι εγώ :(

Ευτυχώς που το επισήμανες για να την κατεβάσω ;)

Καλησπέρα μας :) Εμείς κοιμηθήκαμε ακριβώς στις 10.00 και ελπίζω να μην ξυπνήσει όπως χθες στα πεθερικά μου που έμεινε ξύπνια μία ολόκληρη ώρα!

Με συγχωρείς:-(.Δεν ξέρω την ιστορία σας γι αυτό.Τέσπα...το παιδάκι σου να είναι καλά, ο άντρας σου κι εσύ!Όλα τα άλλα ψιλά γράμματα;)

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...