Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρκο μου περαστικά!Ταλαιπωρήθηκε το ψυχουλάκι... τώρα είναι καλύτερα? Δεν σας είπαν τίποτα δλδ,πως το εξηγησαν?

Δεν ξέρω τι να σε συμβουλέψω.Εσύ ξέρεις την κατάσταση...ίσως αν το πήγαινες κάποια άλλη στιγμή κάπου αλλού να το δούνε.Απ'την άλλη μάλλον θα ήταν κάτι τυχαίο ,κρίμα είναι να ταλαιπωρηθεί ξανά χωρίς λόγο.

Ευχομαι να πέρασε ότι κι αν ήταν και να το ξεχάσει πολύ γρήγορα το πιτσιρίκι σου!

Αυτο ειναι το θεμα ναι απλα με τρωει που ταλαιπωρηθηκε τοσο και δεν ξερουμε το γιατι. Ευχαριστω πολυ!

Μαρκο περαστικα κορη, απλα επειδη και εμεις σε ιδιωτικο πηγαιναμε και μαλιστα το πιο τσιμπιμενο απο ολα (Ιασω), οταν ειχε βγαλει τον αγκωνα ΔΕΝ της τον εβαλαν καλα και ξαναπηγαμε να της τον ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ..Ελεος...(απαραδεχτοι).

Απο τοτε μιλησα και καταλαβα οτι ναι μεν εχει ξενοδοχιακες καλες εγκαταστασεις αλλα απο τα αλλα μαπα. Αν θες εμπειρια μαγκικη να παιρνεις το παιδι και να πηγαινεις παιδων. Σε ενα απο τα 3, αλλα αν εφημερευει το πεντελης θα εχεις ΠΟΛΥ μικρη λιστα αναμονης. Απλα να ξερεις οτι στα παιδων εχουν ΦΟΒΕΡΑ μεγαλη εμπειρια λογω του οτι βλεπουν χιλιαδες παιδια την μερα με χιλιαδες προβληματα. Δεν συγκρινεται. Ταλαιπωρια ΠΟΛΥ μεγαλυτερη αλλα εχουν εμπειρια οι γιατροι οκ?.....Το Αγ. Κυριακου δε, εχει και πολυ ωραιες εγκαταστασεις, αλλα ειναι της υπομονης. Μπορει να εχει και 4-5 ωρες αναμονη. Αλλα οταν ειναι ετσι επειγων και λιωνει στον πονο το παιδι σε παιρνουν ΑΜΕΣΑ.........μην ξαναπας στα ξεναδοχεια.......

ΥΓ: Αν ημουν στην θεση σου και τρωγομουν τι εχει (που το κανω εννοειτε), θα τον πηγαινα σημερα ΑΝ εφημερευε το Πεντελης να του ριξουν μια ματια προληπτικα......

Περαστικα.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Το Παιδων το γνωριζω καλα γιατι εχω μεγαλωσει εκει αλλα και ο παιδιατρος μου και εγω δεν ηθελα να περιμενει το παιδι ωρες και να κινδυνευει να κολλησει και τι ποτα αλλο επιπλεον ηταν τοσο χαλια το παιδι που επρεπε να παμε γρηγορα καπου και ηταν το πιο κοντινο το παιδι σπαραζε απο τον πονο και ειχε διπλωθει. Σιγουρα τσεκαραν τα ζωτικα του οργανα ειναι ολα οκευ και μου ειπαν οτι ο πονος στην αριστερη κοιλια δεν κρυβει κινδυνους παρα μονο θεμα εντερου κολικο που ετσι εδειχνε ο πονος να ειναι. Για πιο σοβαρο κατι εννοειται θα πηγαινα Παιδων αν συνεχιζε ο πονος αλλα τωρα ειναι καλα και οι εξετασεις του αψογες.

Νεφρα σπληνα ολα τα οργανα ειναι οκευ μονο για κολικο εντερου εδειχνε. Θα παρω σημερα ολες τις εξετασες απο το μετροπολιταν και θα παμε αλλου αν ξαναπαραπονεθει αλλα και μονο που ηρθε σπιτι συνηλθε ηρεμησε αρχισε να τρωει και εκανε κακα κανονικα.

Ευχαριστω πολυ Ελλακι για τα περαστικα κανενα παιδακι να μην διαβαινει πορτες νοσοκομειου.

Διαφημίσεις

Το Παιδων το γνωριζω καλα γιατι εχω μεγαλωσει εκει αλλα και ο παιδιατρος μου και εγω δεν ηθελα να περιμενει το παιδι ωρες και να κινδυνευει να κολλησει και τι ποτα αλλο επιπλεον ηταν τοσο χαλια το παιδι που επρεπε να παμε γρηγορα καπου και ηταν το πιο κοντινο το παιδι σπαραζε απο τον πονο και ειχε διπλωθει. Σιγουρα τσεκαραν τα ζωτικα του οργανα ειναι ολα οκευ και μου ειπαν οτι ο πονος στην αριστερη κοιλια δεν κρυβει κινδυνους παρα μονο θεμα εντερου κολικο που ετσι εδειχνε ο πονος να ειναι. Για πιο σοβαρο κατι εννοειται θα πηγαινα Παιδων αν συνεχιζε ο πονος αλλα τωρα ειναι καλα και οι εξετασεις του αψογες.

Νεφρα σπληνα ολα τα οργανα ειναι οκευ μονο για κολικο εντερου εδειχνε. Θα παρω σημερα ολες τις εξετασες απο το μετροπολιταν και θα παμε αλλου αν ξαναπαραπονεθει αλλα και μονο που ηρθε σπιτι συνηλθε ηρεμησε αρχισε να τρωει και εκανε κακα κανονικα.

Ευχαριστω πολυ Ελλακι για τα περαστικα κανενα παιδακι να μην διαβαινει πορτες νοσοκομειου.

Να τις διαβαινει απλα να μην εχει ποτε τπτ σοβαρο.....;).....παντως να ξερεις οτι αν το παιδι ουρλιαζει απο πονο ΔΕΝ περιμενεις. Σε περνανε μεσα αμεσως.......εγω που πηγα τις προαλλες της λεω 'δεν μπορω να περιμενω φευγω. Μου ειπε η παιδιατρος για μηνιγγιτιδα, δεν μπορω το παιδι να το περιμενω 5 ωρες"......με περασε μεσα αμεσως.....

To περιμενε εγω το αντεχω ο Μαριος δεν το αντεχει αλλα κυριως τις αλλες αρρωστιες προσπαθησα να αποφυγω με το ιδιωτικο. Και εκει πηγαν να μας βαλουν με παιδακι που ειχε βροχυολητιδα και τους λεω φευγω αυτη την στιγμη δεν παιζει αυτο. Και μας εβαλαν μονους το βραδυ και το πρωι μας πηγαν σε δωματιο με παιδακι που ειχε γαστρεντεριτιδα μειναμε λιγες ωρες και φυγαμε αφου οι εξετασεις βγηκαν καλες και το παιδι συνηλθε. Ελπιζω να μην τσιμπησαμε την γαστρεντεριτιδα μονο.

Εχουμε ξαναπαει στο Μετροπολιταν για εγκαυμα και σπασιμο κλειδας και ηταν αψογοι αλλα ειχαμε παει μερα και πεσαμε σε καλους γιατρους τωρα ηταν νυχτα αναμονη και η εισαγωγη που χρειαστηκε πηγε στραβα αλλα τουλαχιστον μας αποκλεισαν τιποτα σοβαρο στα ζωτικα οργανα που φοβομασταν.

Εχουμε ξαναπαει στο Μετροπολιταν για εγκαυμα και σπασιμο κλειδας και ηταν αψογοι αλλα ειχαμε παει μερα και πεσαμε σε καλους γιατρους τωρα ηταν νυχτα αναμονη και η εισαγωγη που χρειαστηκε πηγε στραβα αλλα τουλαχιστον μας αποκλεισαν τιποτα σοβαρο στα ζωτικα οργανα που φοβομασταν.

Μετροπολιταν νοσηλευτικε η μεγαλη με κριση ασθματος Μαρκο. Δεν της βρηκαν ΤΠΤ ουσιαστικο, την επνιξαν στα φαρμακα και στις κορτιζονες και ΔΕΝ μπορουσαν για 1 βδομαδα σερι να της σταματησουν τον βηχα, στο χαρτι οταν εφευγε εγραψαν 'μολυνση ανωτερο αναπνευστικου' ψεματα οπως της ειπαν και εκεινης για να δικαιολογησουν το οτι παρεμεινε μεσα 2 βδομαδες και δεν μπορεσαν να κανουν διαγνωση. Την επισημη διαγνωση την εκανε ιδιωτης πνευμονολογος 1 εβδομαδα μετα......δεν θα ειχα εμπιστοσυνη στο συγκεκριμενο....δεν ξερω......

ΥΓ: Το νοσοκομειο της ειχε δωσει μια λιστα με 9 φαρμακα ΤΗΝ ΜΕΡΑ να παιρνει. Ο πνευμονολογος της αφησε 1.......

Διαφημίσεις

Κοιτα απο την στιγμη που ειναι καλα τωρα δεν τον ξαναβαζω νοσοκομειο με τιποτα παλι τον παρακολουθω συνεχως και μολις δω το παραμικρο θα τρεξω δεν μπορω να τον ταλαιπωρησω αλλο αυτη την στιγμη γιατι τον εξουθενωσαν πραγματικα και σωματικα επανερχεται ψυχολογικα ηταν σμπαραλια. Τον παρατηρω και βλεπουμε. Απο χθες που γυρισαμε αρχισε να τρωει και εκανε και κακα ενω εκει μεσα αρνιοταν οτιδηποτε ουτε φαγητο ουτε κακα και ηταν θηριο πραγματικα δεν μπορουσαμε να τον κανουμε καλα. Με το παραμικρο θα τρεξουμε αν δουμε κατι ειμαστε ετοιμοι.

Και ο παιδιατρος μας μας ειπε να φυγουμε αφου ηταν καθαρες οι εξετασεις υπερηχος κοιλιας ακτινογραφιες εργαστηριακα ολα οκευ. Η κοιλια φυσιολογικη κλισμα του εκαναν και δεν εκανε τιποτα απο κακα εκει αρνιοταν.

Μου ξύπνησε και ο μεγάλος μπουκωμένος, το βλέπω να 'ρχεται...:mad::mad:

Το μνημόσυνο είναι αυτήν την Κυριακή και...

Πως είναι ο μικρός? Καλό κουράγιο για την Κυριακή...

έρχομαι ρε Ζωπυράκι , λέγαμε να ερθουμε το καλοκαίρι αλλά παντρευεται ενας φιλος και ο αντρας μου θα είναι ο κουμπάρος και θα δουμε τωρα πως θα βολέψουμε τις αδειες.....

Άρα, υπάρχει πιθανότητα να έρθεις! Εγώ πάντως πολύ ευχαρίστως ξαναρχόμουνα Κύπρο - πανέμορφη!!

Δεν εχω ιδεα τι θα κανω τελικα καθως οπως εχω πει ηδη δεν εχω κανενα αλλο απολυτως παραπονο απο το σταθμο.... Ισα - ισα που θεωρω πως κανουν καλη δουλεια με τα παιδια.. Αλλα θα δειξει.. Ετσι κι αλλιως στη δεδομενη φαση δεν μπορω να κανω και πολλα.. Πριν ενα μηνα μετακομισαμε, δεν μπορω να της αλλαξω και σχολειο τωρα...

Γλυκοφλεβαρίτσα, σκέψου πως στο Δημόσιο Δημοτικό Σχολείο έχουν τηλεόραση και dvd player, για εκπαιδευτικούς (και καλά) σκοπούς... Έχουν δει 3-4 παιδικές ταινίες μέχρι τώρα... Επίσης, στο μάθημα της πληροφορικής, η δασκάλα δεν τους κάνει απολύτως τίποτα και βάζει τα παιδιά να παίζουν συνέχεια παιχνίδια... Τέλος πάντων.

Αν το μοναδικό σου παράπονο είναι αυτό από τον σταθμό, μην τον αλλάζεις. Και δες τι μπορείς να κάνεις για να ελαχιστοποιήσεις το πρόβλημα.

Και μια γενική παρατήρηση : Μην τρελαίνεστε με τα "παιδικά". Ναι, τα περισσότερα είναι από άθλια ως τραγικά αλλά με τον έναν ή άλλον τρόπο τα παιδιά μας θα πέσουν επάνω τους. Δεν μπορούν να εξαιρεθούν εντελώς της εποχής τους. Απλά, μικρή δόση, επαγρύπνηση για τα μηνύματα και πολύ συζήτηση για την ερμηνεία όσων βλέπουν.

s'euxaristw..egw otan exasa ti mama mou imoun molis 10.den prolaba na ti xarw..kserw oti einai parigoria ston arrwsto alla na xamogelas pou se eide pantremeni,mana eutuxismeni.

Σε όποια ηλικία κι αν χάνεις τον γονιό σου... είναι αβάσταχτο... Όμως εσύ Ρηνιώ μου ήσουν παιδάκι... κι αυτό από μόνο του είναι απίστευτα βαρύ... Το έχω ζήσει με τα μικρά αδέλφια της μάνας μου και ξέρω (κάπως) πως είναι...

Γι' αυτό σου βγάζω το καπέλο που τα έχεις καταφέρει τόσο καλά μέχρι τώρα κι είμαι σίγουρη πως έτσι θα συνεχίσεις και τον Οκτώβριο το μικρό Ζυγάκι σου, θα σου ζεστάνει την καρδιά...

Δεν ειχα σκεφτει ποντε οτι τοσες λιγες ωρες μπορει να φανουν αιωνες. Μπηκαμε χθες στο νοσοκομειο το απογευμα και βγηκαμε αποψε με πονο φρικτο στην κοιλια ξαφνικα. Το παιδι ταλαιπωρηθηκε παρα πολυ τωρα ειναι καλα ευτυχως αλλα δεν βρηκαμε αιτια.

Μάρκο, περαστικά κι αγύριστα στο παιδί!!!!! Πρέπει να πέρασε πολύ δύσκολα ο μικρούλης. Έχω περάσει αντίστοιχο πόνο (κολικό εντέρου) κι ήταν απερίγραπτο αυτό που βίωσα. Οι πόνοι της γέννας... παιχνιδάκι... μπροστά σε κείνο το σφάκτη και τα συμπαραμαρτούμενα. Ούτε να τα θυμάμαι δεν θέλω.

Ήταν άσχημη η διατροφή του τελευταία? Πέρασε κάποιο στρες?

Πω πω... Και πάλι περαστικά!! Φαντάζομαι κι εσύ πως θα ήσουνα...

Σας λέω και κάτι να ζηλέψετε...:mrgreen: Σήμερα πάω για μασαζ με ηφαιστειακές πέτρες. :-P

Ε, το σοβαρότερο το άφησα τελευταίο!:tongue: Για λέγε, για λέγε...

Eυχαριστω Ζωπ. Ασχημη δεν την ελεγες την διατροφη αρακα και σπανακορυζο ειχε φαει τις προηγουμενες μερες αλλα μπορει να τον πειραξαν τι να πω. Γενικα εχει ενα εθμα με τα κακα τον τελευταιο καιρο αλλα ειχε κανει κακα την συγκεκριμενη μερα που το επαθε και μαλιστα πολλα.

Να παει και να μην ξαναρθει ολο αυτο φρικαρε τρελα και αυτος και εμεις. Σημερα ηταν ηρεμο το πουλακι μου και μεσα στην γλυκα ολη μερα μου ελεγε σαγαπω μαμα μου και καθε φορα που μου μιλαγε με ελεγε καλη μου μαμα αυτο καλη μου μαμα εκεινο εισαι τοσο καλη μαμα μου σαγαπω και αγκαλιες συνεχεια.

Ο αρακάς κι ειδικά το σπανακόρυζο επηρεάζουν αρνητικά το έντερο. Σας έδωσαν κάποια ειδική δίαιτα τώρα?

Καταλαβαίνω απόλυτα τι περάσατε. Το αγοράκι μου μωρέ. Ταλαιπωρήθηκε, φοβήθηκε. Κάνε τον πολλές και μεγάλες αγκαλιές (που είμαι σίγουρη πως τον κάνεις). Και πρόσεξε και την ψυχολογία του. Το άγχος θερίζει το έντερο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...