Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Α, και δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2009, θα πάνε προνήπιο τον Σεπτέμβριο του 2014... Του χρόνου παίρνουν όσα γεννήθηκαν το 2008...

Εμένα έχουν γεννηθεί 2007 και είναι τα προνηπια του φετινού χρόνου, του χρόνου θα ειναι του 2008...

http://dipe-a.thess.sch.gr/nomo/FEK-161_13-7-1998.pdf

Στα προνήπια εγγράφονται τα νήπια, τα οποία στις 31 Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής συμπληρώνουν ηλικία 4 ετών. Συνεπώς η Μαρία που είναι γεννημένη το 2009 θα πάει προνήπια τον Σεπτέμβρη του 2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδω και η Γλυκοφλεβαριτσα!! :)

Ζωπιρακι εχουμε το ιδιο mood... Καλυτερα το λες... Καλα παντως ΔΕΝ το λες :lol: Γενικα εχω υπαρξει και σε καλυτερη φαση στη ζωη μου.... Κι εγω ειμαι εδω οποτε θελεις να μιλησεις, ενταξει; ;)

Ρηνιω ειμαι μεγαλη γαϊδουρα κοριτσακι μου.... Χαθηκα στα τοσα ποστ και δεν σου ευχηθηκα ουτε μια φορα για το νινι σας! Ευχομαι να πανε ολα καλα, να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη και να κρατησεις ενα γερο μωρακι στα χερια σου!

Ρουκουτουλα ουτε σε εσενα μιλησα τις προαλλες... Σορρυ! Με αποσυντονισε η φιλεναδα μου και χαθηκα! :) Ευχομαι ο,τι κι αν ειναι αυτο που σε βασανιζει να φυγει γρηγορα.... Κι αμα θες να εκτονωθεις, θυμισε μου να σου δωσω μια διευθυνση κατα Εγλυκαδα μερια εκτος αν σε βολευει τηλ. να κανεις φαρσες!! :tongue:

Στινα ειχα συμμαθητη στο ΤΕΕ απο τη μεγαλονησο... Καθε φορα που γυρνουσε απο διακοπες και μας εδειχνε φωτογραφιες, εσκαγα απο ζηλια!

Οι υπολοιπες καλα;

Εμεις ησυχιες σε γενικες γραμμες...

Με προβληματιζει κατι που αφορα στο σταθμο της μικρης αλλα δεν ξερω τι να κανω....

Δεν εχω παραπονο απο το σταθμο, ειναι στα μετρα που ψαχναμε, οικογενειακος και φιλικος.. Εχει τμηματα απο 2 ετων μεχρι και Νηπιαγωγειο.. Στο προγραμμα τους περιλαμβανεται μουσικοκινητικη, καθε εβδομαδα ασχολουνται και με διαφορετικο θεμα (π.χ. τωρα κανουν για την κυρα-Σαρακοστη), η μικρη εχει μαθει να χειριζεται καλα τα χερακια της απο αποψη δαχτυλομπογιας/τεμπερας με πινελο και ψαλιδιου.. Γενικα δεν εχω τετοια παραπονα...

Απλα παρατηρουσα πως η μικρη γνωριζε πραγματα για κινουμενα σχεδια χωρις εμεις να την εχουμε φερει ποτε σε επαφη (οπτικη εννοω) με το συγκεκριμενο καρτουν (π.χ. εκανε σαν τρελη πριν καποιους μηνες να δει Μπομπ Σφουγγαρακη ενω εμεις δεν της ειχαμε δειξει ουτε σε φωτογραφια ποιος ειναι ο Μπομπ).. Και σε μια επισκεψη μου εκει, διαπιστωσα πως υπαρχει τηλεοραση στο χωρο ....... :( Μιλησα με τη δασκαλα της (καθως εχουμε φιλικη σχεση, θελει να βλεπει το παιδι κι εκτος σχολειου κλπ) και μου ειπε πως τους βαζουν -ΑΝ θα τους βαλουν- 2 φορες την εβδομαδα κι αυτο μετα το μεσημεριανο για μιση ωρα το πολυ.......

Δεν με πειραζει η τηλεοραση ως τηλεοραση -ετσι κι αλλιως και στο σπιτι βλεπει επεισοδια που της κατεβαζει ο πατερας της-.. Απλα ηθελα ο χωρος του σχολειου να μεινει μακρυα απο το χαζοκουτι... Και ειμαι αρκετα προβληματισμενη... :?

Τα προνηπια ποτε ξεκινανε; Εχουμε γεννηθει Φεβρουαριο του 2009... Ισως την αλλαξω, ΑΝ την αλλαξω εν τελει, αφου αλλο κουσουρι περαν αυτου δεν εχει ο σταθμος, ισα - ισα, στο προνηπιο.... Εσεις τι λετε;

Προνηπιο μικρο ξεκιναμε εμεις Σεπτεμβριο και ειναι γεννημενη το 2008.....οποτε νομιζω εσεις θα ξεκινησετε απο τον αλλο Σεπτεβριο......οσο για την τηλεοραση ως τηλεοραση στον σταθμο ή στα νηπια ΕΧΩ προβλημα κυριως γιατι δεν ελεγχω Τι βλεπει το παιδι. Πχ, για εμενα ο μπομπ ειναι απαραδεχτος. Οποτε θα ειχαμε μεγα θεμα με τον σταθμο......θα το ελεγα και δεν ξερω τι θα εκανα. Απαιτω στον σταθμο το παιδι να ΜΗΝ βλεπει τβ. Αν θελω να χαζεψει με μ@λακισμενα καρτουν της το κανω και μονη μου σπιτι, δεν θα πληρωνω κιολας να της το κανουν αλλοι και μαλιστα με ηλιθιες επιλογες......υπαρχουν και ποιοτικα καρτουν να χαζεψεις.......και στην ανεση του σπιτιου σου........

ΥΓ: Δεν ξερω τι θα κανω Αγγελινα, αυρθιο μιλαει εκεινος με δικηγορο και μεσα στην αλλη εβδομαδα και εγω.....και βλεπουμε πως θα παει........θα σας πω

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Δεν εχω ιδεα τι θα κανω τελικα καθως οπως εχω πει ηδη δεν εχω κανενα αλλο απολυτως παραπονο απο το σταθμο.... Ισα - ισα που θεωρω πως κανουν καλη δουλεια με τα παιδια.. Αλλα θα δειξει.. Ετσι κι αλλιως στη δεδομενη φαση δεν μπορω να κανω και πολλα.. Πριν ενα μηνα μετακομισαμε, δεν μπορω να της αλλαξω και σχολειο τωρα...

Οπως και να 'χει ευχαριστω για τις απαντησεις και παλι! :)

Αγγελινακι παρε μια αγκαλια ρε κοριτσι! ;)

Καλά, ούτε εγώ τις άλλαξα στη μέση της χρονιάς. Για του χρόνου μιλάω. Αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα.:-P

Στα προνήπια εγγράφονται τα νήπια, τα οποία στις 31 Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής συμπληρώνουν ηλικία 4 ετών. Συνεπώς η Μαρία που είναι γεννημένη το 2009 θα πάει προνήπια τον Σεπτέμβρη του 2013

Ωχ, εχεις δίκιο. Το ίδιο λέμε, αλλά έκανα λάθος στη χρονια!. Νόμιζα ότι ο Σεπτέμβρης που έρχετε είναι του ....13.:lol:

Τελικά είμαι πολύ προχωρημένο άτομο.....:lol:

Καλημέρες κόρες.

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Τώρα μη με βάζεις σε πειρασμό... και θ' ανοίξει ο καιρός... και δεν τόχω και πολύ να μπω σε κανά πλοίο (γιατί αεροπλάνο πλέον, δεν...) και σου 'ρθω!!!!!! (σμουυυυυτς - φιλιά πολλά και γλυκά!!)

Καλύτερα είμαι, καλά δεν είμαι, αυτά...

Αγγελίνα, πότε έχετε το μνημόσυνο?

Γλυκοφλεβαρίτσαααααα, που και πως είσαι?

Ρηνιώ, να σου πω : Σκορπιός θα βγει το παιδί??? (φτιάξε το σύστημα εκεί καλέ, να γράφει Ελληνικά!!)

oxi zygaki dagkwto 8a bgei!!!ws tis 15/10 mou eipe...

exw dwsei ton ypologisti ton diko mou gia ftiaksimo..aplws erxomai se mia ksaderfi tou Nikou kai boi8aw me to mwro (ena xartziliki einai) kai mpainw..elpizw na exw syntoma to lap-top mou.

Καλημέρα κορίτσια. :)

Χάλια πάλι ο καιρός και έτσι θα πάει όλα τη βδομάδα, από ό,τι είδα. :mad: Μου ξύπνησε και ο μεγάλος μπουκωμένος, το βλέπω να 'ρχεται...:mad::mad:

Το μνημόσυνο είναι αυτήν την Κυριακή και πάλι μες στο ψοφοκρυο θα 'μαστε. Είχα σκεφτεί να πάρω και τα παιδιά αλλά τελικά άλλαξα γνώμη, θα τα αφήσω στην πεθερά μου.

Φαίη, οι περισσότεροι παιδικοί έχουν τηλεόραση ή υπολογιστή μέσα στην αίθουσα. Βασικά, εγώ δεν ξέρω κανέναν που να μην έχει τπτ από τα δύο. Έχεις το απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες, ειδικά τα τμήματα ηλικίας περίπου 3 ετών, εγώ έβλεπα συχνά μετά το φαγητό να τα έχουν στην ΤV. Κι εν πάση, τίποτα καλύτερο από τον Μπομπ Σφουγγαράκη, που είναι μια ηλιθιότητα και μισή, δεν έχουν να τους δείξουν? Τόσα ωραία παιδικά υπάρχουν, τόσα ντοκυμανταίρ με ζώα! :mad:

Τεσπα, το αφήνω, γιατί εχω και τη γνωστή προκατάληψη με τους παιδικούς. Εγώ θα σου πρότεινα, αν παίρνουν προνήπια στα δημόσια νηπιαγωγεία στην περιοχή σας κι έχεις ακούσει καλά λόγια, να τη στείλεις με κλειστά μάτια. Το ίδιο θα κάνω κι εγώ με τον μικρό μου. Βέβαια, υπάρχει το αρνητικό ότι τελειώνουν στις 12.15 και πρέπει να πας να την πάρεις. Διαφορετικά, άποψή μου, καλύτερα να την αφήσεις στον χώρο που έχει συνηθίσει και της αρέσει. Προνήπια η Μαρία σου θα πάει μαζί με τον δικό μου, τον Σεπτέμβριο του 2013. Έχεις καιρό ως τότε.

Ρηνιώ, δεν ξέρω τι να σου πω, μόνο ότι καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που ζεις. Κουράγιο. Να προσέχεις τον εαυτό σου και το μωρό.

Εγώ νιώθω καλύτερα, όσο περνάνε οι μέρες. Μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος, που είπα για τη μάνα μου στο γιο μου καoι το πήρε απρόσμενα καλά. Τώρα περιμένουμε να ετοιμαστεί το μνήμα, για να πάμε στη γιαγιά τα λουλούδια που αγαπούσε όσο ζούσε. Κομμάτια με κάνει αυτό το παιδί. (θετικά, το εννοώ)

Ελλ, αν μας διαβάζεις, μια κουβέντα: μην ορίσεις τόσο χαμηλή διατροφή για το παιδί. Πέρα από όλους τους άλλους λόγους, που σου ανέφεραν τα κορίτσια και ευσταθούν απόλυτα, σκέψου αύριο η Στέφη να το συζητήσει με την αδελφή της και να μάθει ότι για εκείνη ο πατέρας τους δίνει πχ 300 ευρώ, ενώ για την ίδια 50. Πώς θα νιώσει? Μην κοιτάς μόνο το σήμερα, δεν θα είναι για πάντα 3,5 ούτε οι ανάγκες της οι τωρινές.

s'euxaristw..egw otan exasa ti mama mou imoun molis 10.den prolaba na ti xarw..kserw oti einai parigoria ston arrwsto alla na xamogelas pou se eide pantremeni,mana eutuxismeni.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Καλημέρα!

((((((((((Ελλ)))))))))) όλα για καλό γίνονται!!!! Να το θυμάσαι! Οι υπόλοιπες με έχουνε καλύψει και θα συμφωνήσω με ρκτ και Αγγελίνα...

Καλή Αρχή!!!!!!!!!!!

Ρηνιώ κουράγιο.... δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο....

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες. :)

Ετσι κι αλλιως στη δεδομενη φαση δεν μπορω να κανω και πολλα.. Πριν ενα μηνα μετακομισαμε, δεν μπορω να της αλλαξω και σχολειο τωρα...

Οπως και να 'χει ευχαριστω για τις απαντησεις και παλι! :)

Αγγελινακι παρε μια αγκαλια ρε κοριτσι! ;)

Όχι παιδί μου, δε μιλάει κανείς για τώρα! Από Σεπτέμβριο και βλέπεις. Τσάκω' κι ένα φιλάκι ματς μουτς!

Έτσι είναι, ρουκουτάκι τα μπέρδεψες. :lol:

Προνηπιο μικρο ξεκιναμε εμεις Σεπτεμβριο και ειναι γεννημενη το 2008.....οποτε νομιζω εσεις θα ξεκινησετε απο τον αλλο Σεπτεβριο......οσο για την τηλεοραση ως τηλεοραση στον σταθμο ή στα νηπια ΕΧΩ προβλημα κυριως γιατι δεν ελεγχω Τι βλεπει το παιδι. Πχ, για εμενα ο μπομπ ειναι απαραδεχτος. Οποτε θα ειχαμε μεγα θεμα με τον σταθμο......θα το ελεγα και δεν ξερω τι θα εκανα. Απαιτω στον σταθμο το παιδι να ΜΗΝ βλεπει τβ. Αν θελω να χαζεψει με μ@λακισμενα καρτουν της το κανω και μονη μου σπιτι, δεν θα πληρωνω κιολας να της το κανουν αλλοι και μαλιστα με ηλιθιες επιλογες......υπαρχουν και ποιοτικα καρτουν να χαζεψεις.......και στην ανεση του σπιτιου σου........

ΥΓ: Δεν ξερω τι θα κανω Αγγελινα, αυρθιο μιλαει εκεινος με δικηγορο και μεσα στην αλλη εβδομαδα και εγω.....και βλεπουμε πως θα παει........θα σας πω

Οι απόψεις μας για τους παιδικούς ταυτόζονται απόλυτα, ως συνήθως.;) Για το άλλο, μην παίρνεις σπασμωδικές αποφάσεις, μόνο και μονο για να ξεμπερδέψεις, θα το μετανιώσεις σίγουρα στην πορεία, το βλέπω να γίνεται συνέχεια.

oxi zygaki dagkwto 8a bgei!!!ws tis 15/10 mou eipe...

exw dwsei ton ypologisti ton diko mou gia ftiaksimo..aplws erxomai se mia ksaderfi tou Nikou kai boi8aw me to mwro (ena xartziliki einai) kai mpainw..elpizw na exw syntoma to lap-top mou.

Ζυγάκι είναι κι ο μικρός μου, πολύ καλά μωρά! :cool:

s'euxaristw..egw otan exasa ti mama mou imoun molis 10.den prolaba na ti xarw..kserw oti einai parigoria ston arrwsto alla na xamogelas pou se eide pantremeni,mana eutuxismeni.

Δεν είναι καθόλου παρηγοριά στον άρρωστο, είναι μια πραγματικότητα. Ο αδελφος μου, όταν πλέον την περιμέναμε, χτυπιόταν γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο και μου έλεγε "από μένα τι χαρά πρόλαβε να δει?" :-(:-( Πολύ πικρό θέμα και μεγάλο.

Σας λέω και κάτι να ζηλέψετε...:mrgreen: Σήμερα πάω για μασαζ με ηφαιστειακές πέτρες. :-P

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλημέρα σε όλες.

Δεν είναι καθόλου παρηγοριά στον άρρωστο, είναι μια πραγματικότητα. Ο αδελφος μου, όταν πλέον την περιμέναμε, χτυπιόταν γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο και μου έλεγε "από μένα τι χαρά πρόλαβε να δει?" :-(:-( Πολύ πικρό θέμα και μεγάλο.

. :-P

ase...pes tou oti einai mesa sto myalo mou...olo to skeftomai..giati oti de 8a eixa ti mana mou konta to eixa edw kai xronia apodextei...alla oso skeftomai oti 8a gennisw kai den 8a exw KANENAN gonio konta einai maxairi koftero...opoios de to exei zisei den kserei..

io6Qp3.png

TyPTp2.png

ase...pes tou oti einai mesa sto myalo mou...olo to skeftomai..giati oti de 8a eixa ti mana mou konta to eixa edw kai xronia apodextei...alla oso skeftomai oti 8a gennisw kai den 8a exw KANENAN gonio konta einai maxairi koftero...opoios de to exei zisei den kserei..

εγω το εχω ζησει και το ξερω. Εχουν πεθανει ολοι, αλλα επισης δεν ειχα και ποτε μαζι τα πεθερικα και επισης τωρα δεν εχω και αντρα......χαχαχαχαχα....γαμω?.......παιρνω βραβειο ή οχι ακομα?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

εγω το εχω ζησει και το ξερω. Εχουν πεθανει ολοι, αλλα επισης δεν ειχα και ποτε μαζι τα πεθερικα και επισης τωρα δεν εχω και αντρα......χαχαχαχαχα....γαμω?.......παιρνω βραβειο ή οχι ακομα?

έχεις το πιο σημαντικό...την κορούλα σου.

Και απ'όσα διαβάζω έχεις και πολύ καλούς φίλους που νοιάζονται για σένα.Αυτό έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία απ'το να έχεις γύρω σου ανθρώπους που το μόνο που σας δένει είναι η βιολογία...καμιά φορά οι πραγματικοί φίλοι είναι καλύτερο στήριγμα από μια αδιάφορη οικογένεια ....

opws eipe kai h Foubi an exeis kalous filous...ki episis exeis tin kori sou paei na pei TA EXEIS OLA ;)!

ara me katalabaineis ws pros to kommati twn goniwn...gi'auto eipa ki egw o 8eos mou to esteile auto to pitsiriki TWRA meta apo 1,5 xrono prospa8eias,kati iksere...

esy pantws to brabeio 8a to pareis apo tin kori sou..moni sti zwi kai me arx&^%£...e opws kai na to kaneis kai ligo DEN to les!:lol:

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εσύ θα πάρεις βραβείο. Αλλα όχι αυτό που υπονοείς.

Σου έχουμε καλύτερο, φιλεναδιτσα!

Αγγελίνα, σταμάτα να με κάνεςι ρόμπα. Είπαμε, είμαι πολυυυυυυυυυ προχωρημένο άτομο! Τουλάχιστον ένα χρόνο μπροστά...:lol:

DmXup2.png

Παιρνεις βραβείο!!! Βραβειο δύναμης και μαγκιάς!!! Γιατι με αυτά τα δεδομένα ελάχιστες κοπέλες θα έπαιρναν το θάρρος να προχωρισουν τη ζωή τους χωρίς τον συζυγο!

Αυτό σημαίνει πως έχεις κότσια για να μηνν πω @ρχ...@!

Και μερα που είναι σου αφιερωνω το εξης

με μια διαφορά , εκει που λέει μόνη μου εσυ θα προσθέτεις και την κοράσα σου!!!!!

Μια μεγάλη αγκαλιά απο εμένα!!!

Δεν ειχα σκεφτει ποντε οτι τοσες λιγες ωρες μπορει να φανουν αιωνες. Μπηκαμε χθες στο νοσοκομειο το απογευμα και βγηκαμε αποψε με πονο φρικτο στην κοιλια ξαφνικα. Το παιδι ταλαιπωρηθηκε παρα πολυ τωρα ειναι καλα ευτυχως αλλα δεν βρηκαμε αιτια.

Σε κατασταση αμοκ ολες αυτες τις ωρες να χτυπιεται να ξηλωνει ορους να δερνει τους γιατρους να τον κραταε 4 για τις εξετασεις δεν περιγραφεται αυτο που ζησαμε. Υπεγραψα και φυγαμε αφου δεν εβρισκαν κατι και θεωρουσαν οτι μενει προληπτικα και ειναι καλα τωρα.

Μολις δυναμωσε δεν κρατιοταν στο κρεββατι και ηταν ο παλιος καλος Μαριος χοροπηδαγε παντου. Αφου εχασα πασα ιδεα για το νοσοκομειο που δυτυχως πηγαμε ενιωσα οτι επρεπε να τον παρω απο εκει μεσα και αν τον ξαναπιασει να τον παμε αλλου. Πληρωσαμε 1200 ευρω γιαυτες τις ωρες και ειχαμε αθλια αντιμετωμιση απο γιατρους ενω απο τους νοσηλευτες δεν εχω παραπονο. Πολλα ευτραπελα αλλα δεν εχω κουραγιο τωρα να τα γραψω γιατι ειμα 2 24ωρα ορθια αυπνη .

Τωρα ειμαστε σπιτι και ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον σας . Το παιδι ειναι καλα τωρα.

Ειρηνακι, τέλος καλό όλα καλά.

Το παιδί να είναι καλά, όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία.

Περαστικά κούκλα μου και αγύριστα.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...