Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ούτε εγώ μπαίνω συχνά λόγω του φεης αλλά Ελλ για να μπω να σου πω πως είμαι σιγουρη ότι θα βγεις δυνατότερη από αυτή την ιστορία.

ελλακι, μπαινω σπανια εδω, γιατι τις αλλες τις παλαβες τις βρισκω στο φεης...

καλη συνεχεια στην καινουργια σου ζωη μαναρι μου, WELCOME TO THE REST OF YOUR LIFE!!!!!!

ολα καλα..

Και ακριβώς η παραπάνω φράση του φυστικιου με κάλυψε!

Σας φιλώ όλες γλυκά.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελλ,

Αν και δεν έτυχε να γνωριστούμε ποτέ από κοντά...

είμαι σίγουρη ότι η απόφασή σας θα λειτουργήσει λυτρωτικά... κάθε τέλος είναι δύσκολο, αλλά κρύβει πάντα μια νέα αρχή ! Χωρίς να έχω προσωπική πείρα, πιστεύω πως μεγάλο ρόλο στο να ξαναβρείς τις ισορροπίες σου θα παίξει το παιδί (πρέπει να σταθείς και να το παλέψεις για χάρη της)...

Αν θα μπορούσα να βοηθήσω κάπου/κάπως , μην διστάσεις !

Φιλιά σε όλες !

Ζούπυ περαστικά! Ο γιόκας τι κάνει?

Ευχαριστώ. Ο γιόκας μου καλά είναι. Πέρασε έναν πυρετό (την Παρασκευή) στο πόδι, τον πήγα σ' ένα πάρτυ το Σάββατο:roll: και ΔΕΝ χειροτέρεψε!:cool:

Εγώ πάλι, το χάλι μου το μαύρο...

Εσύ γιατί εισαι άκεφη??? λογω του κρυολογηματος ????

Από το κρυολόγημα είμαι ταλαιπωρημένη. Άκεφη είμαι... γιατί όπως λέγαμε κάποτε με την Μάρκο... με μια αφορμή του παρόντος, ξαναγυρνάνε οι σφάκτες του παρελθόντος... Θα συνέλθω, που θα πάει...

Μαρκούλη μου, θα περάσει... θέλει απλά να ξανανοιωσει ασφάλεια, να πεισθει ότι τα πράγματα ειναι οπως του τα λές και πως ΠΑΝΤΑ θα επιστρεφεις.....

Δωστου χρόνο... πιστεψε με εκ πειρας σου λέω ειναι πολύ ασχημο το συναισθημα να περιμενεις κάποιον και να μην ερχεται... ακόμα και ο φόβος πως μπορει να μην έρθει ο άνθρωπος σου σε σκοτώνει... εγώ στα 32 (με μια τραυματική εμπειρία ) ακόμα δεν μπορώ να το διαχειρηστώ αυτό το συναισθημα... Οταν με πιανει , χάνω τον αυτοέλεγχο μου .....

Αχ ρε Στινάκι, αχ...

Από το κρυολόγημα είμαι ταλαιπωρημένη. Άκεφη είμαι... γιατί όπως λέγαμε κάποτε με την Μάρκο... με μια αφορμή του παρόντος, ξαναγυρνάνε οι σφάκτες του παρελθόντος... Θα συνέλθω, που θα πάει...

Αχ ρε Στινάκι, αχ...

Ζωπυράκι μου γλυκό ...δυο αχ τι να μας κάνουν!!!:-):-):-)

απ οτι βλέπω το παρελθον μας κατατρέχει και τις δύο!

τι να πω ρε αγάπη δεν ξέρω...... εγω το διώχνω, το "ξεχνάω" , ηρεμώ κάποιες μέρες ,ισως και μήνες και μετά τσουπ! Να το πετιεται απο ξαρχης κι αγριευει και θεριέυει που λέει και το άσμα!!! καλα να μαστε κι μεις και τα παιδιά μας κι ολα τ αλλα παλευονται , τι να κάνουμε....

Ζωπυ ξέρεις τι θα θελα???

να σε ειχα ένα πρωινό ξημέρωμα , στον κηπο μου με μια κουπα καφέ κι ενα πακετο (η και δύο) τσιγάρα, να τα πουμε, να κλαψουμε και μετά να τα φτύσουμε και να τα ξεχάσουμε!

Διαφημίσεις

kalimera ki apo mena!

Ell de gnwrizw apo prwto xeri tin istoria sou opote to mono pou mporw na sou pw einai oti ola ginontai PANTA gia to kalitero..prepei na eisai dinati apo dw kai pera giati oso filiko kai na einai to diazygio panta iparxoun kalo8elites apo oles tis meries na rixnoun xoli (ki elpizw na mi me 8imi8eis) mexri na iremisoun ta pneumata..to kiriotero MIN afineis kanenan na kakologei ton patera tou paidiou mprosta tou...na ton yperaspizesai oso einai to paidi mprosta kai pisw tou soure o,ti 8es,an episkefteis kai psyxologo nomizw 8a sta tonisei auta...

O mikros mas sporos (endomyxi arnisi mallon oti isws na einai kai koritsi!!:tongue:) megalwnei...anypomonw na perasoun oi meres pou 8a ksanapaw ston giatro kai 8a to dw an8rwpaki pia me xerakia kai podarakia,proswpaki kai xamogelo.....

O mpampas mou erxetai pou kai pou sto myalo,mou bourkwnei ta matakia,pragma pou den mporw plirws na elegxw frontizw mono na euxomai na mas blepei kai na mas kamarwnei.

O pe8eros mou dystyxws xeirotereuei oso paei...se liges ebdomades einai i ka8orismeni axoniki kai tremw to ti 8a deixei...

loipon auta...ta filia mou kai tin kalimera mou koritsia...euxes gia ta kalitera kai mono

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Ζωπυ ξέρεις τι θα θελα???

να σε ειχα ένα πρωινό ξημέρωμα , στον κηπο μου με μια κουπα καφέ κι ενα πακετο (η και δύο) τσιγάρα, να τα πουμε, να κλαψουμε και μετά να τα φτύσουμε και να τα ξεχάσουμε!

Τώρα μη με βάζεις σε πειρασμό... και θ' ανοίξει ο καιρός... και δεν τόχω και πολύ να μπω σε κανά πλοίο (γιατί αεροπλάνο πλέον, δεν...) και σου 'ρθω!!!!!! (σμουυυυυτς - φιλιά πολλά και γλυκά!!)

Καλύτερα είμαι, καλά δεν είμαι, αυτά...

Αγγελίνα, πότε έχετε το μνημόσυνο?

Γλυκοφλεβαρίτσαααααα, που και πως είσαι?

Ρηνιώ, να σου πω : Σκορπιός θα βγει το παιδί??? (φτιάξε το σύστημα εκεί καλέ, να γράφει Ελληνικά!!)

Τώρα μη με βάζεις σε πειρασμό... και θ' ανοίξει ο καιρός... και δεν τόχω και πολύ να μπω σε κανά πλοίο (γιατί αεροπλάνο πλέον, δεν...) και σου 'ρθω!!!!!! (σμουυυυυτς - φιλιά πολλά και γλυκά!!)

Καλύτερα είμαι, καλά δεν είμαι, αυτά...

Αχ και δεν ερχεσαι!!!!!!!!!??????? οποτε θες εγω εδω ειμαι!!!!

Αμα θελήσεις να μιλησεις ξέρεις... εγω εδω ειμαι, οποτε θες!!!!

ΣΜΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

Αμα θελήσεις να μιλησεις ξέρεις... εγω εδω ειμαι, οποτε θες!!!!

Το ξέρω Στινάκι μου, ευχαριστώ!! Να σου πω : Έρχεσαι καθόλου Ελλάδα?

Εντωμεταξύ, η σελίδα σε πετάει έξω?:confused: Μου κάνει κάτι περίεργα απόψε!:confused:

Που είναι το χθεσινοβραδυνό ποστ μου?:confused:

Τεσπα. Καλημέρααααααααα

Ζούπυ, να πας. Είναι ωραία η Κύπρος! Πολύ ωραία. Να ξεσκάσεις λίγο, καλό θα σου κάνει. Και θα έχεις και τη Στίνα για παρέα. Το καλύτερο!

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Εδω και η Γλυκοφλεβαριτσα!! :)

Ζωπιρακι εχουμε το ιδιο mood... Καλυτερα το λες... Καλα παντως ΔΕΝ το λες :lol: Γενικα εχω υπαρξει και σε καλυτερη φαση στη ζωη μου.... Κι εγω ειμαι εδω οποτε θελεις να μιλησεις, ενταξει; ;)

Ρηνιω ειμαι μεγαλη γαϊδουρα κοριτσακι μου.... Χαθηκα στα τοσα ποστ και δεν σου ευχηθηκα ουτε μια φορα για το νινι σας! Ευχομαι να πανε ολα καλα, να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη και να κρατησεις ενα γερο μωρακι στα χερια σου!

Ρουκουτουλα ουτε σε εσενα μιλησα τις προαλλες... Σορρυ! Με αποσυντονισε η φιλεναδα μου και χαθηκα! :) Ευχομαι ο,τι κι αν ειναι αυτο που σε βασανιζει να φυγει γρηγορα.... Κι αμα θες να εκτονωθεις, θυμισε μου να σου δωσω μια διευθυνση κατα Εγλυκαδα μερια εκτος αν σε βολευει τηλ. να κανεις φαρσες!! :tongue:

Στινα ειχα συμμαθητη στο ΤΕΕ απο τη μεγαλονησο... Καθε φορα που γυρνουσε απο διακοπες και μας εδειχνε φωτογραφιες, εσκαγα απο ζηλια!

Οι υπολοιπες καλα;

Εμεις ησυχιες σε γενικες γραμμες...

Με προβληματιζει κατι που αφορα στο σταθμο της μικρης αλλα δεν ξερω τι να κανω....

Δεν εχω παραπονο απο το σταθμο, ειναι στα μετρα που ψαχναμε, οικογενειακος και φιλικος.. Εχει τμηματα απο 2 ετων μεχρι και Νηπιαγωγειο.. Στο προγραμμα τους περιλαμβανεται μουσικοκινητικη, καθε εβδομαδα ασχολουνται και με διαφορετικο θεμα (π.χ. τωρα κανουν για την κυρα-Σαρακοστη), η μικρη εχει μαθει να χειριζεται καλα τα χερακια της απο αποψη δαχτυλομπογιας/τεμπερας με πινελο και ψαλιδιου.. Γενικα δεν εχω τετοια παραπονα...

Απλα παρατηρουσα πως η μικρη γνωριζε πραγματα για κινουμενα σχεδια χωρις εμεις να την εχουμε φερει ποτε σε επαφη (οπτικη εννοω) με το συγκεκριμενο καρτουν (π.χ. εκανε σαν τρελη πριν καποιους μηνες να δει Μπομπ Σφουγγαρακη ενω εμεις δεν της ειχαμε δειξει ουτε σε φωτογραφια ποιος ειναι ο Μπομπ).. Και σε μια επισκεψη μου εκει, διαπιστωσα πως υπαρχει τηλεοραση στο χωρο ....... :( Μιλησα με τη δασκαλα της (καθως εχουμε φιλικη σχεση, θελει να βλεπει το παιδι κι εκτος σχολειου κλπ) και μου ειπε πως τους βαζουν -ΑΝ θα τους βαλουν- 2 φορες την εβδομαδα κι αυτο μετα το μεσημεριανο για μιση ωρα το πολυ.......

Δεν με πειραζει η τηλεοραση ως τηλεοραση -ετσι κι αλλιως και στο σπιτι βλεπει επεισοδια που της κατεβαζει ο πατερας της-.. Απλα ηθελα ο χωρος του σχολειου να μεινει μακρυα απο το χαζοκουτι... Και ειμαι αρκετα προβληματισμενη... :?

Τα προνηπια ποτε ξεκινανε; Εχουμε γεννηθει Φεβρουαριο του 2009... Ισως την αλλαξω, ΑΝ την αλλαξω εν τελει, αφου αλλο κουσουρι περαν αυτου δεν εχει ο σταθμος, ισα - ισα, στο προνηπιο.... Εσεις τι λετε;

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια. :)

Χάλια πάλι ο καιρός και έτσι θα πάει όλα τη βδομάδα, από ό,τι είδα. :mad: Μου ξύπνησε και ο μεγάλος μπουκωμένος, το βλέπω να 'ρχεται...:mad::mad:

Το μνημόσυνο είναι αυτήν την Κυριακή και πάλι μες στο ψοφοκρυο θα 'μαστε. Είχα σκεφτεί να πάρω και τα παιδιά αλλά τελικά άλλαξα γνώμη, θα τα αφήσω στην πεθερά μου.

Φαίη, οι περισσότεροι παιδικοί έχουν τηλεόραση ή υπολογιστή μέσα στην αίθουσα. Βασικά, εγώ δεν ξέρω κανέναν που να μην έχει τπτ από τα δύο. Έχεις το απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες, ειδικά τα τμήματα ηλικίας περίπου 3 ετών, εγώ έβλεπα συχνά μετά το φαγητό να τα έχουν στην ΤV. Κι εν πάση, τίποτα καλύτερο από τον Μπομπ Σφουγγαράκη, που είναι μια ηλιθιότητα και μισή, δεν έχουν να τους δείξουν? Τόσα ωραία παιδικά υπάρχουν, τόσα ντοκυμανταίρ με ζώα! :mad:

Τεσπα, το αφήνω, γιατί εχω και τη γνωστή προκατάληψη με τους παιδικούς. Εγώ θα σου πρότεινα, αν παίρνουν προνήπια στα δημόσια νηπιαγωγεία στην περιοχή σας κι έχεις ακούσει καλά λόγια, να τη στείλεις με κλειστά μάτια. Το ίδιο θα κάνω κι εγώ με τον μικρό μου. Βέβαια, υπάρχει το αρνητικό ότι τελειώνουν στις 12.15 και πρέπει να πας να την πάρεις. Διαφορετικά, άποψή μου, καλύτερα να την αφήσεις στον χώρο που έχει συνηθίσει και της αρέσει. Προνήπια η Μαρία σου θα πάει μαζί με τον δικό μου, τον Σεπτέμβριο του 2013. Έχεις καιρό ως τότε.

Ρηνιώ, δεν ξέρω τι να σου πω, μόνο ότι καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που ζεις. Κουράγιο. Να προσέχεις τον εαυτό σου και το μωρό.

Εγώ νιώθω καλύτερα, όσο περνάνε οι μέρες. Μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος, που είπα για τη μάνα μου στο γιο μου και το πήρε απρόσμενα καλά. Τώρα περιμένουμε να ετοιμαστεί το μνήμα, για να πάμε στη γιαγιά τα λουλούδια που αγαπούσε όσο ζούσε. Κομμάτια με κάνει αυτό το παιδί. (θετικά, το εννοώ)

Ελλ, αν μας διαβάζεις, μια κουβέντα: μην ορίσεις τόσο χαμηλή διατροφή για το παιδί. Πέρα από όλους τους άλλους λόγους, που σου ανέφεραν τα κορίτσια και ευσταθούν απόλυτα, σκέψου αύριο η Στέφη να το συζητήσει με την αδελφή της και να μάθει ότι για εκείνη ο πατέρας τους δίνει πχ 300 ευρώ, ενώ για την ίδια 50. Πώς θα νιώσει? Μην κοιτάς μόνο το σήμερα, δεν θα είναι για πάντα 3,5 ούτε οι ανάγκες της οι τωρινές.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Το ξέρω Στινάκι μου, ευχαριστώ!! Να σου πω : Έρχεσαι καθόλου Ελλάδα?

έρχομαι ρε Ζωπυράκι , λέγαμε να ερθουμε το καλοκαίρι αλλά παντρευεται ενας φιλος και ο αντρας μου θα είναι ο κουμπάρος και θα δουμε τωρα πως θα βολέψουμε τις αδειες.....

Τεσπα. Καλημέρααααααααα

καλημέρα ρκτακι!!!!

Ζούπυ, να πας. Είναι ωραία η Κύπρος! Πολύ ωραία. Να ξεσκάσεις λίγο, καλό θα σου κάνει. Και θα έχεις και τη Στίνα για παρέα. Το καλύτερο! ελα κι εσυ μαζί!! μας χωράει ο κήπος!!!! χαχαχαχαχχαχαχα

Εδω και η Γλυκοφλεβαριτσα!! :)

Στινα ειχα συμμαθητη στο ΤΕΕ απο τη μεγαλονησο... Καθε φορα που γυρνουσε απο διακοπες και μας εδειχνε φωτογραφιες, εσκαγα απο ζηλια!

ελα κι εσυ καλέ!!! Να παμε βόλτα στη μεγαλονησο!!! Αν και η αληθεια ειναι πως η Χαλκιδικη δεν συγκρινεται!! εχει πολυ ωραια μερη η Κυπρος , να ερθετε!!!

Εμεις ησυχιες σε γενικες γραμμες...

Με προβληματιζει κατι που αφορα στο σταθμο της μικρης αλλα δεν ξερω τι να κανω..... Εσεις τι λετε;

εγω προσωπικά δεν έχω τι να πω.... κι εμας τους βαζουν τηλεόραση αλλά ο γιος μου δεν προσυλώνεται καθόλου ... εδω μερικές φορες αμα με φτασει στα ορια μου λέω αχχχχχχ και να βλεπε μπας και ησυχαζα κανενα μισαωρο αλλά με τιποτα!

Ζητα απο τη δασκάλα να μην της βαζει εκει, οτι προτιμάς να την απασχολεί με κάτι άλλο

Τις καλημέρες μου σε όλες και σε σένα Αγγελινάκι μου γλυκό!!!!!

Στίνα μου, αν ποτέ ξανάρθω, σίγουρα θα έρθω να σε βρω. Αλλά επειδή έχω έρθει και έχω περάσει ίσως τις καλύτερες διακοπές μου, λέω να πάω σε άλλα μέρη που θέλω και δεν τα έχω δει... (4 μέρες έκατσα, αλλάαααααα έκανα τη μέρα νύχτα και είπιαμε και τη θάλασσα.....:D)

Φαίη, επειδή με τον ίδιο τρόπο ανακάλυψα και εγω ότι στον παιδικό σταθμό έβλεπαν τηλεόραση (εννοω΄με τον Μπομπ τον οποίο θεωρώ απαράδεκτο και δεν τον είχαν δει ποτέ στο σπίτι και ξαφνικά άρχισαν να μου λένε για αυτόν) θα σου πω ότι, έτσι και εγω πήγα και ρώτησα και μου ειπαν ότι βλέπουν που και που, αλλά...

Ανακάλυψα ότι ήταν καθημερινή τακτική μετά το φαγητό έβλεπαν τηλεοραση συνέχεια. Επίσης, το πρωι μέχρι να μαζευτούν όλα, πάλι τηλεόραση έβλεπαν... Αυτά τα ανακάλυψα με ντου που έκανα σε άσχετες ώρες και με διάφορα προσχήματα....

Για μένα είναι ικανός λόγος να φύγει το παιδί από εκει και μάλιστα είχα ψάξει σε άλλους για την περίπτωση που δεν τις έπαιρναν στον προνήπιο.. Είχα ρωτήσει ειδικ'α για το θέμα της τηλεόρασης και είχα ζητήσει κα ιείχα δει όλους τους χώρους για να είμαι σίγουρη...

Α, και δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2009, θα πάνε προνήπιο τον Σεπτέμβριο του 2014... Του χρόνου παίρνουν όσα γεννήθηκαν το 2008...

Εμένα έχουν γεννηθεί 2007 και είναι τα προνηπια του φετινού χρόνου, του χρόνου θα ειναι του 2008...

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Ευχαριστω για τις απαντησεις... :)

Πηγα σημερα απο εκει -απροειδοποιητα παλι- για να πληρωσω το μηνα και τελικα συζητησα με τη διευθυντρια... Της ειπα τις σκεψεις και τους προβληματισμους μου και μου ειπε πως τη βαζουν τις "δυσκολες" (απο αποψη φαγητου) μερες μετα το μεσημεριανο για επιβραβευση στα παιδια.. :roll: Μου εξηγησε πως δεν τα βαζουν σονι και ντε να δουν, απλα την ανοιγουν και οσα θελουν καθονται και βλεπουν, τα υπολοιπα καθονται με τη δασκαλα και ζωγραφιζουν ή φτιαχνουν κατασκευουλες (πραγμα που κατα 99% ειναι αληθεια γιατι κι εγω ετσι τους πετυχα: 10 παιδακια μπροστα στο χαζοκουτι -μεσα σε αυτα και η δικια μου- και τα υπολοιπα ζωγραφιζαν/επαιζαν με τα παιχνιδια)..

Δεν εχω ιδεα τι θα κανω τελικα καθως οπως εχω πει ηδη δεν εχω κανενα αλλο απολυτως παραπονο απο το σταθμο.... Ισα - ισα που θεωρω πως κανουν καλη δουλεια με τα παιδια.. Αλλα θα δειξει.. Ετσι κι αλλιως στη δεδομενη φαση δεν μπορω να κανω και πολλα.. Πριν ενα μηνα μετακομισαμε, δεν μπορω να της αλλαξω και σχολειο τωρα...

Οπως και να 'χει ευχαριστω για τις απαντησεις και παλι! :)

Αγγελινακι παρε μια αγκαλια ρε κοριτσι! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...