Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελλ μου, έχεις τις ευχές μου απο καρδιάς για το καλύτερο για σένα και το παιδί σου... μπορεί λόγω συγγυριών να μην είχαμε στενη επαφή αλλά ειλικρινά μακάρι να μπορόυσα να μοιραστώ μαζί σου αυτό που βιωσες τον τελευταίο καιρό!

Απ οσα εξιστόρησες κι απο όσο μπορώ να σε "γνωρίζω¨μέσω των φόρα, φαίνεσαι δυναμικός άνθρωπος , δίκαιη και με μυαλό που δουλευει... Αυτα τα στοιχεία με κάνουν να πιστευω πως θα κάνεις τα καλύτερα για σένα και το παιδί σου....

Ξέρω πως ίσως τωρα όλα σου φαίνονται μάυρα, αλλά όπως συνηθίζεται να λέγεται " μετά την μπόρα έρχεται ο ήλιος!!!"

Σου ευχομαι τα καλύτερα και αν ποτε θελήσεις να μιλήσεις είμαι κι εγώ εδώ!!!

Τα φιλιά μου σε σένα και την κουκλα σου!!!!

((((((((((Ελλ))))))))))

Μακάρι να μπορούσα να σου κάνω από κοντά μια αγκαλιά.

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό

εγώ δεν στεναχωριέμαι για σένα και για το επικείμενο διαζύγιο! Αντιθέτως πιστεύω ότι επιτέλους θα σε λυτρώσει και θα σε απεγκλωβίσει και θα σε οδηγήσει στο δρόμο της Έλλης... να την βρεις... να την αγαπήσεις και να την ξαναεκτιμήσεις (?) από την αρχή με συνοδοιπόρο το καλύτερο από αυτό τον γάμο: Τη Στέφη ΣΟΥ!

Τα πράγματα για σένα μπορούν να πάνε μόνο καλύτερα πλέον

Κοριτσάρες καλησπέρα.

Περαστικιά είμαι, μην νομίζετε...:D Είδα φως και μπήκα...:lol::lol:

Για τις περισσότερες ξέρω ότι είναι καλά, σας βλέπω στο φατσοβιβλίο, για τις υπόλοιπες, εύχομαι να είστε καλά.

Και εμείς καλά είμαστε δόξα τω θεω.

Συγχωρήστε με αν δεν πολυμπαινω εδω, αν δεν πολυμιλάω στο φβ, αλλά δεν είμαι και στα καλύτερά μου τον τελευταιο καιρο.

Συμβαίνουν διάφορα που δεν ήθελα με τίποτα να τα ζήσω, αλλά πρέπει...

Θα επανέλθω όμως κάποια στιγμή δριμύτερη.. (Αυτό το λέω για να τρομάξετε...)

Φιλιά σε όλες.

Ελλ, ούτε εγώ στεναχωριέμαι για τον χωρισμό σου. Ζούσες κάτι, που ήταν κατώτερό σου.

Αφιερωμένο: http://www.youtube.com/watch?v=oy9OxlVdUwA&feature=related

:wink:

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μένα. :)

Όλα καλά και το αυτό επιθυμώ και δι' υμάς. :P

Ελλ, καταλαβαίνω (οσο μπορώ να καταλαβαίνω, χωρίς παρόμοια εμπειρία) ότι τραβάς λούκι μεγάλο, αλλά πιστεύω πραγματικά πως το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, δεν το λέω για να σε παρηγορήσω. Είναι καλό που ξεκαθάρισαν τα πράγματα, να ξέρεις κι εσύ πού βρίσκεσαι και να οργανώσεις το μέλλον σου, από κάθε άποψη. Οι μισοβέζικες καταστάσεις είναι πάντα ό,τι χειρότερο, αυτό μου το έχει διδάξει η πείρα μου ως ενήλικας. Η πείρα μου ως παιδί, με δίδαξε ότι η μεγαλύτερη ηλιθιότητα που μπορούν να κάνουν δύο άνθρωποι, οι οποίοι, πέραν πάσης αμφιβολίας, δεν μπορούν να λειτουργήσουν σαν ζευγάρι, είναι να "μένουν μαζί για το παιδί". Είναι τραγική ειρωνία,πραγματικά, γιατί και τη δική τους τη ζωή καταστρέφουν, και την παιδική ηλικία του ανθρώπου, για τη χάρη του οποίου οι ιδιοι βαυκαλίζονται ότι θυσιάζονται!

Διαζύγια υπάρχουν πολλών ειδών και ούτε το ομαλότερο από αυτά δεν είναι ανώδυνο. Ωστόσο, είμαι βέβαιη κι εγώ ότι θα τα καταφέρεις. Έτσι κι αλλιώς, το χειρότερο από όλα, δηλαδή τη μοναξιά, εσύ τη βιώνεις εδώ και πάρα πολύν καιρό. Δεν έχεις πια τίποτα να χάσεις.

Περαστικά για το παιδί.

Καληνύχτα σε όλες και τα ξαναλέμε.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλημέρα :)

Έτσι κι αλλιώς, το χειρότερο από όλα, δηλαδή τη μοναξιά, εσύ τη βιώνεις εδώ και πάρα πολύν καιρό. Δεν έχεις πια τίποτα να χάσεις.

Αυτο τα συνοψίζει και τα λέει ΟΛΑ :D

Go for it και είμαστε εδώ αν μας θες :)

Καλημερεεεεες!! :D

Για το Κελλιδιο που της παει γαντι!! ;)

7DMSjPbkZ1c&feature=share

Εμεις καλα σε γενικες γραμμες......

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Συγχωρήστε με αν δεν πολυμπαινω εδω, αν δεν πολυμιλάω στο φβ, αλλά δεν είμαι και στα καλύτερά μου τον τελευταιο καιρο.

Συμβαίνουν διάφορα που δεν ήθελα με τίποτα να τα ζήσω, αλλά πρέπει...

Εύχομαι να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό...

Εγώ, είμαι και άκεφη και κρυωμένη.

Στινάκι, να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες.

Tελικα ελαχιστοι ανθρωποι δεν ξυπνανε ακεφοι πια για διαφορους λογους. Ας προσπαθουμε τετοιες μερες ακεφες να θυμομαστε τους λογους που εχουμε να χαμογελαμε οσο γινεται.

Διαφημίσεις

Στην καθημερινοτητα ειναι καλυτερα αλλα δυστυχως το θεμα το αναφερει καθε βραδυ με ερωτηση μονιμη στα ξαφνικα γιατι πηγες σε εκεινη την δουλεια και με αφησες??? Ενω του εξηγω οτι γυρισα και παντα γυριζω.

Βγαζει ανασφαλεια πολυ εντονη για ενα παιδι σαν τον Μαριο . Απο κοντα με κουβεντα ελπιζω να περασει.

Εγώ, είμαι και άκεφη και κρυωμένη.

Στινάκι, να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες.

Καλημέρα κοπέλες μου!!

Ζωπυράκι μου χίλια ευχαριστώ για τις ευχές σου!!!! :D:D:D

Εσύ γιατί εισαι άκεφη??? λογω του κρυολογηματος ????

Στην καθημερινοτητα ειναι καλυτερα αλλα δυστυχως το θεμα το αναφερει καθε βραδυ με ερωτηση μονιμη στα ξαφνικα γιατι πηγες σε εκεινη την δουλεια και με αφησες??? Ενω του εξηγω οτι γυρισα και παντα γυριζω.

Βγαζει ανασφαλεια πολυ εντονη για ενα παιδι σαν τον Μαριο . Απο κοντα με κουβεντα ελπιζω να περασει.

Μαρκούλη μου, θα περάσει... θέλει απλά να ξανανοιωσει ασφάλεια, να πεισθει ότι τα πράγματα ειναι οπως του τα λές και πως ΠΑΝΤΑ θα επιστρεφεις.....

Δωστου χρόνο... πιστεψε με εκ πειρας σου λέω ειναι πολύ ασχημο το συναισθημα να περιμενεις κάποιον και να μην ερχεται... ακόμα και ο φόβος πως μπορει να μην έρθει ο άνθρωπος σου σε σκοτώνει... εγώ στα 32 (με μια τραυματική εμπειρία ) ακόμα δεν μπορώ να το διαχειρηστώ αυτό το συναισθημα... Οταν με πιανει , χάνω τον αυτοέλεγχο μου .....

Χαίρετε, χαίρετε!

Κέλλυ με κάλυψαν οι προλαλήσασες. Εγώ να δηλώσω απλά παρούσα και στη διάθεσή σου για ό,τι μπορώ να κάνω για σένα.

(σου έχω στείλει πμ στο άλλο parents)

Εύχομαι αυτή η ίωση να ήταν η τελευταία για τη Στέφη.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...