Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Φυσικό τροποποιημένο έχεις κανένα ποτέ?Είναι πιο ήπια διέγερση,δίνει μεν λιγότερα ωάρια,αλλά συνήθως είναι πιο ώριμα.Σε μένα τουλάχιστον,που έχω χαμηλή ΑΜΗ και δεν ανταποκρίνομαι καλά στη φουλ διέγερση,μόνο αυτός ο τρόπος με βοήθησε στην ωοληψια.Καλη επιτυχία σου εύχομαι και σούπερ γονιμοποιήσεις❤️

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ζωπυρουλα σε βρισκω λιγακι λιτη και περιεκτικη; (Οχι πως ειναι κακο, ισα - ισα :)) Απλα δεν σε ειχα συνηθισει ετσι!! Ελπιζω να εισαι καλα!

Είδες που μου έχει βγει ΑΔΙΚΑ το όνομα ότι είμαι πολυλογού?:rolleyes:

Γλυκοφλεβαρίτσα μου, σ' ευχαριστώ που με σκέφτεσαι. Γενικά, δεν είμαι και πολύ στα καλά μου αυτές τις μέρες... Εδώ, το καφέ μας (για κάποιους λόγους) υπολειτουργεί... Οπότε... Εσύ, όλα καλά, ε??

Πάντως και μένα μου έχει λείψει πολύ ο κινηματογράφος! Προ ζωπυρόπαιδου, δεν μας μαζεύανε με τον ζώπυρο (αλλά και ο καθένας μόνος του) από τις αίθουσες.:roll: Τώρα πλέον, σπάνια δυστυχώς! Αλλά θα το αλλάξω, που θα πάει!:cool:

Αγγελίνα, λέγε καλέ τι είδες - μπας και ξεκουνήσουμε!!:mrgreen:

Α! Και ΚΑΛΗ μας ΑΝΟΙΞΗ...!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είδες που μου έχει βγει ΑΔΙΚΑ το όνομα ότι είμαι πολυλογού?:rolleyes:

Γλυκοφλεβαρίτσα μου, σ' ευχαριστώ που με σκέφτεσαι. Γενικά, δεν είμαι και πολύ στα καλά μου αυτές τις μέρες... Εδώ, το καφέ μας (για κάποιους λόγους) υπολειτουργεί... Οπότε... Εσύ, όλα καλά, ε??

:lol::lol:

Κοιτα το καφε οντως υπολειτουργει (μην νομιζεις, δεν ξερω ουτε κι εγω τους λογους) αλλα πιστευω θα ανακαμψει... (Κατα το "μονο λιγο καιρο ξαποσταινει και ξανα προς τη δοξα τραβα" :mrgreen:)

Τωρα για εμενα...... απο υγεια ετσι κι ετσι.. Κατα τα αλλα ........... σκ@τα! :lol: (απλα δεν μπορω να αναλυσω εις βαθος τους λογους εδω ;))...

Παντως μην πτοεισαι Ζουπι... Με οσο κοσμο μιλαω το τελευταιο διαστημα, δεν εχω βρει εναν -ετσι για δειγμα- να μου πει πως ειναι τελειως καλα σε ολους τους τομεις.... Δεν ειμαστε μονες μας δηλαδη, εχει λαο στη μερια που εχουμε κατσει! :lol:

Αντε, τσακω κι ενα φιλι!:D

Ρε κορες!! Ποιο σινεμα?? εγω ενα εργο στην Τιβι θέλω να δω και να καταφερω να το δω ως το τέλος και οχι στο ονειρο μου!

Εχω να δω τηλεοραση απο οταν τελειωσε το Νησι..... Σοβαρολογω, δεν κανω πλακα!!! :lol: Και να πεις πως το ευχαριστιομουν κιολας.... Την ανοιγα για 45 λεπτα, πε-θαι-να στο κλαμμα και την ξανακλεινα... Επειδη λοιπον αν την ανοιξω τωρα στανταρ θα ξαναβαλαντωσω (για αλλους λογους τωρα βεβαια, χρηματο-οικονομικους ;)).......... την αφηνω κλειστη!!

Χωρις πλακα τωρα, η ελλειψη χρονου ειναι μανικι... Καταλαβαινω πως νιωθεις, πιστεψε με... Ενας απο τους βασικους λογους που ΔΕΝ κανω 2ο ειναι ΚΑΙ αυτος.............. Ευχομαι μεγαλωνοντας τα παιδακια σας να βρεις παλι τις ισσοροπιες σου Στινακι! :)

Παντως ρε 'σεις εντελως μεταξυ μας :mrgreen: και 40 χρονων να παει το παιδι μου...... δεν νομιζω να μπορεσω να ξαναγινω οπως ημουν προ-παιδιου...... Νομιζω αυτο το κοριτσι ανηκει τελειωτικα πια στο παρελθον.... Κι απο τη μια μου λειπει, απο την αλλη λεω.... ΙΣΩΣ να ειναι καλυτερα ετσι! ;)

Την καλημερα μου σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

:lol::lol:

Κοιτα το καφε οντως υπολειτουργει (μην νομιζεις, δεν ξερω ουτε κι εγω τους λογους) αλλα πιστευω θα ανακαμψει... (Κατα το "μονο λιγο καιρο ξαποσταινει και ξανα προς τη δοξα τραβα" :mrgreen:)

Τωρα για εμενα...... απο υγεια ετσι κι ετσι.. Κατα τα αλλα ........... σκ@τα! :lol: (απλα δεν μπορω να αναλυσω εις βαθος τους λογους εδω ;))...

Παντως μην πτοεισαι Ζουπι... Με οσο κοσμο μιλαω το τελευταιο διαστημα, δεν εχω βρει εναν -ετσι για δειγμα- να μου πει πως ειναι τελειως καλα σε ολους τους τομεις.... Δεν ειμαστε μονες μας δηλαδη, εχει λαο στη μερια που εχουμε κατσει! :lol:

Αντε, τσακω κι ενα φιλι!:D

οχι, δεν ειστε μόνες.... όλους μας κάτι μας απασχολεί, άλλους λιγοτερο σοβαρά κι άλλους περισσότερο.... Εχει ο Θεός όμως.... θα ερθουν και καλύτερες μέρες!!!!

Εχω να δω τηλεοραση απο οταν τελειωσε το Νησι..... Σοβαρολογω, δεν κανω πλακα!!! :lol: Και να πεις πως το ευχαριστιομουν κιολας.... Την ανοιγα για 45 λεπτα, πε-θαι-να στο κλαμμα και την ξανακλεινα... Επειδη λοιπον αν την ανοιξω τωρα στανταρ θα ξαναβαλαντωσω (για αλλους λογους τωρα βεβαια, χρηματο-οικονομικους ;)).......... την αφηνω κλειστη!!

Χωρις πλακα τωρα, η ελλειψη χρονου ειναι μανικι... Καταλαβαινω πως νιωθεις, πιστεψε με... Ενας απο τους βασικους λογους που ΔΕΝ κανω 2ο ειναι ΚΑΙ αυτος.............. Ευχομαι μεγαλωνοντας τα παιδακια σας να βρεις παλι τις ισσοροπιες σου Στινακι! :)

καλά, εντελώς μαζοχιστηκό το Νησί, ΔΕΝ το είδα, αν θυμαμαι καλά ήταν μόλις ειχα γεννησει τον Παναγιωτη μου και δεν γουσταρα άλλα κλάματα, είχα τα δικά μου!! (ειμαι και ευσυγγινητη, φαντασου τι ειχε να γίνει!!!)

Τωρα βλέπω κανένα Γκρεις ανατομυ, όποτε το πετυχω, αργα το βραδυ, κανεναν Χαουζ , εβλεπα και Κριμιναλ μαιντς αλλά εχω χάσει τα ιχνη τους!! που ειναι ο Χοτς μπας και τους ανακαλύψω πάλι!!!)

Παντως ρε 'σεις εντελως μεταξυ μας :mrgreen: και 40 χρονων να παει το παιδι μου...... δεν νομιζω να μπορεσω να ξαναγινω οπως ημουν προ-παιδιου...... Νομιζω αυτο το κοριτσι ανηκει τελειωτικα πια στο παρελθον.... Κι απο τη μια μου λειπει, απο την αλλη λεω.... ΙΣΩΣ να ειναι καλυτερα ετσι! ;)

Αχχχχ, λες και η κοπέλα που ημουν δυομιση χρόνια πριν (προ εγγυμοσύνων) δεν υπάρχει πια.... Προσπαθώ απεγνωσμένα να την ξαναβρω γιατί πολύ τη γούσταρα!! Τρελαμένη , με χιουμορ, αυθόρμυτη(ενταξυ και λιγο κυκλοθυμική και μιγιαγγιχτη αλλά τεσπα) και κορμάρα!! Απο το κορμάρα ξεκινησα και μου φαίνεται λες και ήμουν πάντα υπερβαρη, οχι πως πριν 2 χρόνια ήμουν 58 κιλά.... Και πάω η ερμη να κάνω λιγη γυμναστική και πονάω εδω πονάω εκεί , ποναω παρα πέρα λες και είμαι 60 χρονων γυναίκα με αρθρητικά και δισκοπάθεια.... τεσπά .... Ολα στο προγραμμα είναι! Τα παιδιά μας να είναι καλά κι όλα γινονται!!!!

Την καλημερα μου σε ολες! :D

Γλυκια και πολύχρωμη καλημέρα κι απο μένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:D:p

kalimera koritsia..

yperoxos kairos gia bolta kai kafe ektos twn toixwn...parte ta paidia sas kai xareite ton ilio!!

egw ka8e fora pou mou erxontai oi asximes eikones twn teleutaiwn imerwn fernw sto nou-kai tin kardia tolmw na pw-tous xtipous tis kardias tou mikrou mou Chuk..pragmatika i wraioteri melwdia tis zwis mou!!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

kalimera koritsia..

yperoxos kairos gia bolta kai kafe ektos twn toixwn...parte ta paidia sas kai xareite ton ilio!!

egw ka8e fora pou mou erxontai oi asximes eikones twn teleutaiwn imerwn fernw sto nou-kai tin kardia tolmw na pw-tous xtipous tis kardias tou mikrou mou Chuk..pragmatika i wraioteri melwdia tis zwis mou!!

καλημέρα Ρινιω!!! Κι εδω έχει ήλιο!!!! εγώ σήμερα κάνω προετοιμασίες για το πάρτυ του άντρα μου!!!! Γεννεθλιάζουμε αυριο!!!

Οσο για τους χτυπους της καρδιάς του μικρού Τσακ σου, πράγματι είναι η ωραιότερη μελωδίααα!!!!!!!!! <3

Καλησπερα,

Συγχαρητηρια Ρινιω για την καρδια. Να ειστε καλα να χαιρεστε το μωρο σας. Τωρα για εμας. Η μικρη ειναι χαλια, πηγαμε παιδων σημερα. Δεν βρηκαν κατι, αλλα εχει υποτονια και εγω προσωπικα δεν την βλεπω καλα. Πυρετος συνεχιζει, λαιμος κατακοκκινος και εχει και βηχα. Την παρακολουθω και βλεποντας και κανοντας. Ασχημη νυχτα σημερα.....να δουμε πως θα ξημερωσουμε.

Οσο για τα υπολοιπα....σε αυτο το καφε εκανα καποιες γνωριμιες και καποιες φιλιες, μερικες απο τις οποιες συνεχιζουν και σημερα εκτος φορουμ, και καποιες που εκτιμω δεοντως ασχετως αν δεν επικοινωνω συχνα μαζι τους. Μεγαλο μερος του καφε συσπιρωθηκε (ετσι γραφετε?) και μεταφερθηκε στο διασημο Facebook. Μεσα εκει εμπαινα ΚΑΘΕ μερα με τις ωρες και με τις κοπελες μοιραζομουν τα προβληματα μου και τις ασχημες εποχες που ζουσα.....γιατι δυστυχως τπτ στην ζωη δεν ειναι ροδινο. Ετσι λοιπον μιας και η ζωη μου εφτασε σε αυτο το ασχημο και μεγαλο μονοδρομο αισθανθηκα μια μοναδικη αναγκη να μοιραστω με ολες αυτες τις κοπελες τον δρομο αυτο. Και τους λεω λοιπον:

"Ολες ξερετε τι γινοταν, τι περνουσα.......δεν ξερετε οτι οσο καιρο εχω φυγει απο το φβ εχουν γινει ολα χειροτερα. Θυμηθειτε οσες μπορειτε και εχετε τον χρονο........πλεον ο κομπος εφτασε στο χτενι και θα ειμαι το πρωτο επισημο διαζυγιο της πρωην παρεας. Απο σημερα και στο εξης μπαινουμε στις τυπικες διαδικασιες εκδοσης διαζυγιου με ΟΤΙ αυτο συνεπαγεται. Ευχηθειτε μου δυναμη και κουραγιο αν μπορειτε......γιατι......γιατι....."

Αλλες οικογενειες φτιαχνουν, αλλες χαλανε.....και αλλες ισως χαλανε.....για να φτιαξουν......

Να'στε καλα........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Στο λέω καθημερινά στο τηλ. Θα στο πω κι εδώ: ολα γίνονται για κάποιο λόγο.. Εύχομαι μέσα απο την καρδια μου ολα να τελειώσουν ανώδυνα..

Σ' αγαπώ πολυ και το ξέρεις.. Όπως ξέρεις πως ειμαι εδώ για ο,τι - οποτε και οταν το χρειαστείς... Είσαι σπάνιο πλάσμα κι ειμαι απο τους τυχερούς που το εδειξες...

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ....

(μπαίνω απο Κινητο και γι' αυτό δεν αναλύω.. Αλλα ειμαι σίγουρη πως με καταλαβαίνεις..)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Αλλες οικογενειες φτιαχνουν, αλλες χαλανε.....και αλλες ισως χαλανε.....για να φτιαξουν......

Να'στε καλα........

αυτο τα λεει ολα κοριτσαρα...

καθε τελος της ζωής μας θα φερει μια καινουργια σρχη..να την περιμενεις

Εγω Ελλ δεν θα σου πω οτι λυπαμαι γιατι πραγματικα δεν λυπαμαι. Ειμαι σιγουρη οτι ποναει απιστευτα να τελειωνει μια σχεση ζωης αλλα οταν αυτη δεν σου δινει αυτα που αξιζεις τοτε καλυτερα να μπαινει τελος αν εχεις παλεψει πολυ γιαυτο και δεν εχεις δει αποτελεσμα και νομιζω αυτο το εκανες καιρο τωρα.

Εγω χαιρομαι γιατι ξεκαθαριζεις την ζωη σου επιτελους και ειμαι σιγουρη οτι οι αποφασεις σου δεν βγηκαν χωρις βαθια σκεψη. Ξερω οτι ειναι τρομακτικο να νιωθεις οτι τωρα συνεχιζεις μονη αλλα αυτο ξερεις οτι δεν ισχυει επι της ουσιας εχεις την κορη σου και εχεις μαθει να στεκεσαι στα ποδια σου καιρο τωρα. Κοιτα μπροστα και χαμογελα και αποχαιρετα οτι σε πονεσε.

Απο εμας εχεις λειψει καιρο τωρα αλλα ειναι δικο σου θεμα ποτε θα νιωσεις οτι θα θες να εισαι ξανα κοντα μας.

Σου ευχομαι τα καλυτερα να ερθουν και ειμαι σιγουρη οτι με τα την μπορα θα νιωθεις μια χαρα.

Διαφημίσεις

Αν και με κάλυψε πλήρως η συμπεθέρα (τόσο πλήρως όμως!!!) θα σου πω πως εγώ δεν στεναχωριέμαι για σένα και για το επικείμενο διαζύγιο! Αντιθέτως πιστεύω ότι επιτέλους θα σε λυτρώσει και θα σε απεγκλωβίσει και θα σε οδηγήσει στο δρόμο της Έλλης... να την βρεις... να την αγαπήσεις και να την ξαναεκτιμήσεις (?) από την αρχή με συνοδοιπόρο το καλύτερο από αυτό τον γάμο: Τη Στέφη ΣΟΥ!

Για το μόνο που στεναχωριέμαι είναι που στην προσπάθειά σου να σώσεις αυτή τη σχέση έπρεπε (?) να 'μεινεις μόνη' και εύχομαι ολόψυχα κάποια στιγμή να θελήσεις να είσαι πάλι μαζί μας!

Για το άλλο που στεναχωριέμαι ακόμα περισσότερο είναι για το ότι το παιδί είναι ΠΑΛΙ άρρωστο :( Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό και να είναι περαστικό και ανώδυνο! Αν χρειαστείς κάτι call ό,τι ώρα και να είναι.

ελλακι, μπαινω σπανια εδω, γιατι τις αλλες τις παλαβες τις βρισκω στο φεης...

καλη συνεχεια στην καινουργια σου ζωη μαναρι μου, WELCOME TO THE REST OF YOUR LIFE!!!!!!

ολα καλα..

Parents are the last people on earth who ought to have children

Η μικρη ειναι χαλια, πηγαμε παιδων σημερα. Δεν βρηκαν κατι, αλλα εχει υποτονια και εγω προσωπικα δεν την βλεπω καλα. Πυρετος συνεχιζει, λαιμος κατακοκκινος και εχει και βηχα. Την παρακολουθω και βλεποντας και κανοντας. Ασχημη νυχτα σημερα.....να δουμε πως θα ξημερωσουμε.

Οσο για τα υπολοιπα....σε αυτο το καφε εκανα καποιες γνωριμιες και καποιες φιλιες, μερικες απο τις οποιες συνεχιζουν και σημερα εκτος φορουμ, και καποιες που εκτιμω δεοντως ασχετως αν δεν επικοινωνω συχνα μαζι τους. Μεγαλο μερος του καφε συσπιρωθηκε (ετσι γραφετε?) και μεταφερθηκε στο διασημο Facebook. Μεσα εκει εμπαινα ΚΑΘΕ μερα με τις ωρες και με τις κοπελες μοιραζομουν τα προβληματα μου και τις ασχημες εποχες που ζουσα.....γιατι δυστυχως τπτ στην ζωη δεν ειναι ροδινο. Ετσι λοιπον μιας και η ζωη μου εφτασε σε αυτο το ασχημο και μεγαλο μονοδρομο αισθανθηκα μια μοναδικη αναγκη να μοιραστω με ολες αυτες τις κοπελες τον δρομο αυτο. Και τους λεω λοιπον:

"Ολες ξερετε τι γινοταν, τι περνουσα.......δεν ξερετε οτι οσο καιρο εχω φυγει απο το φβ εχουν γινει ολα χειροτερα. Θυμηθειτε οσες μπορειτε και εχετε τον χρονο........πλεον ο κομπος εφτασε στο χτενι και θα ειμαι το πρωτο επισημο διαζυγιο της πρωην παρεας. Απο σημερα και στο εξης μπαινουμε στις τυπικες διαδικασιες εκδοσης διαζυγιου με ΟΤΙ αυτο συνεπαγεται. Ευχηθειτε μου δυναμη και κουραγιο αν μπορειτε......γιατι......γιατι....."

Να'στε καλα........

Elle, δεν θέλω να σου μιλήσω για το μέλλον (το οποίο είμαι σίγουρη πως βαθιά μέσα σου ξέρεις πως τελικά... θα είναι όμορφο...) αλλά για το παρόν. Λεπτομέρειες φυσικά δεν ξέρω αλλά καταλαβαίνω, φαντάζομαι τι περνάς. Ακόμα κι αν ήταν μονόδρομος η απόφαση αυτή, η πίκρα περισσεύει... Κι έτσι τα λόγια στέκουν φτωχά...

Εύχομαι να έχετε μια "ανώδυνη" τυπική διαδικασία και γενικότερα τα μάτια της κόρης σου να σου δώσουν δύναμη και κουράγιο να διεκδικήσεις ότι αξίζετε κι οι δύο.

Από μένα, είτε από δω είτε πιο προσωπικά, θα έχεις όποια βοήθεια θελήσεις.

Για την υγεία του παιδιού, μην ανησυχείς. Οι φετινές ιώσεις δεν παλεύονται με τίποτα - είναι πολύ δυνατές. Αφού την είδαν κι από το νοσοκομείο και δεν βρήκαν κάτι άλλο, κάνε υπομονή και η μικρούλα θα αναρρώσει.

Για καλό και για κακό, κάνε της αργότερα έναν πλήρη αιματολογικό/ανοσολογικό έλεγχο (μήπως είναι κάπου αδύναμη, μήπως της λείπει κάποια βιταμίνη, κ.λ.π.). Όχι ότι κι εγώ που το έκανα βρήκα κάτι αλλά μου έφυγαν οι κακιές ιδέες. Ο μικρός μου (από μόνος του, χωρίς να κάνουμε κάτι)) αρρωσταίνει πλέον πολύ σπανιότερα (κι από τον εαυτό του στο παρελθόν αλλά κι από το μέσο παιδί) και πολύ ελαφρύτερα, καμία σχέση με το παρελθόν.

Αν θες, μπαίνε να μας λες τα νέα σας.

Για όλα, μα για όλα... σου εύχομαι τα καλύτερα από καρδιάς.

Εισαστε καταπληκτικες....να αφου τοσο ειμαι απο το να ξαναμπω facebook.....αλλα με κραταει το οτι εκει κολλαω ενω τωρα ειμαι δημιουργικη μακρια του. Ισως να μπαινω εδω λιγο πιο συχνα ;) Κατα τα αλλα ειχε λιγο γελιο σημερα μεσα στο δραμα της η μερα παντως, γιατι επεπλεα σε ενα συννεφο ρε φιλε...δεν ειχα επαφη με περιβαλλον. Ουτε τωρα εχω βασικα. Και πλημμυρισε το ισογειο και μου λεει ο ενοικιαστης 'ελα να δεις πως καταντησα' και παω ως ιδιοκτητρια και διαχειριστρια να βγαλω το φιδι απο την τρυπα, και ηταν χαμος. Βγαινω απο πισω στην βεραντα και βλεπω το λουκι αποχετευσης που ξερω οτι μπλόκαρει και θελει αλλαγη. Σε ενα σημειο ραγισμενο να σταζει.....'την κατσαμε'...ΟΛΑ τα νερα 3ου, 2ου, και 1ου εβγαιναν στο αμοιρο το ισογειο.....ηταν και η Θεια μου απο κατω στην αυλη της, ε, Κυριακη ΠΟΙΟΣ υδραβλικος να ερθει ξερεις. Μπαινω μεσα λεω στον ενοικιαστη 'σφυρι εχεις?', με κοιταει σαν χανος 'ναι' μου λεει. 'Φερτο' λεω....το αρπαζω βγαινω πισω και δινω τρεις στο μεντεμι και το ανοιγω....συντριβανι το νερο και αδειασε ολο στην αυλη του υπογειου. Μπαινω μεσα βλεπω την βρυση αδεια 'ενταξει?' του λεω. Με κοιταζε γνεφει και μου λεει 'ναι ευχαριστω'!.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Του λεω ΄μεχρι να ερθει υδραβλικος να το αλλαξει θα πεφτουν τα νερα στην αυλη κατω που δεν κατοικειται.....εισαι οκ τωρα' και εφυγα......ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Με παιρνει η θεια μου και μου λεει 'ξερω οτι περνας δυσκολα μικρο, αλλα σημερα που σε ειδα να παιρνεις το σφυρι και να διαλυεις το λουκι και να λυνεις το θεμα ετσι απλα, ειπα μεσα μου, αυτη ειχε ΠΑΝΤΑ κοτσια. Λιγο να περασουν τα δυσκολα και θα παρει τα πανω της'.........

Απο το στομα της και στου Θεου το αυτι...........

ΥΓ: Μικρη ΝΟΜΙΖΩ λιγο καλυτερα αλλα επιφυλασομαι.........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Ετσι σφυρι και αμμονι που λενε!!!!! Αυτος πρεπει να ενιωσε ρομπα που δεν το σκεφτηκε χαχαχαχα

Μην νομιζεις Ελλ ολοι περναμε φασεις που μπαινουμε βγαινουμε εδω μεσα και στο φεις αναλογα τα κεφια.

Η μικρη καλυτερα ?? Επεσε ο πυρετος?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...