Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Kalimera koritsia,sas euxaristw poly.

Den to exw kalokatalabei akoma,nomizw pws bgika apo to swma mou kai to ezisa ws astriki proboli (imoun kai den imoun).Thn imera pou pe8ane o mpampas itan na pame sto giatro-basika molis eixame ksekinisei apo to spiti kai me pire o aderfos mou-kai mou allakse o an8rwpos to rantebou 8a paw aurio.To mwro to lew pia Chuk Norris dioti apodeixtike ws twra braxos.Perimenwntas kai ton pe8ero mou n'akolou8isei elpizw toulaxiston na einai agoraki mias kai anastainei kai tous 2 pappoudes (Manwlides ki oi dyo).Tin Pempti prwta o 8eos 8a sas pw pws mou fanike o Chuk.

Tin kalimera mou.

Y.G. Marco mou kalo kouragio kai se sena koritsi mou..me ta dika mou den eida ta dika sou.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας αγάπες!!! Τι κάνετε? Καιρό εχω να μπώ.... Ολη μερα με 2 μωρά δύσκολα τα πράγματα.... τωρα κάνω διάλλειμα απο τη γυμαστική μου και ειπα να πω ένα γεια....

Καλή Σαρακοστή σε όλες μας και με το καλό να μας βρει το Πασχα....

ΦΙλάκια σε όλες!

Καλησπέρα σε όλους και καλή Σαρακοστή.

Μάρκο, δεν ήξερα. Συλληπητήρια κι από μένα.

Ρηνιώ, ψυχή βαθειά κορίτσι μου... Τον νου σου στο πολεμιστάκι σου:D και περιμένουμε νέα σου!!

Στινάκι, χαίρομαι που είσαι καλά!

Νίτσαααα, δόντε εστάς?

Καλημέρα...

Καλά είμαι Ζούπυ. Απογοητευμένη γενικά, αλλά καλά!

Αυτή η βδομάδα είναι φορτωμένη λόγω έκθεσης. Μετά μάλλον

απολυμένη.... Εσύ?

Τι έγινε με την Κατ, ξέρουμε?

Διαφημίσεις

Με το καλο το Κατινακι μας!! Ολα να πανε καλα!! Ολες μας οι ευχες στο πλαϊ της! :D

Εμεις καλα σε γενικες γραμμες... Σπιτι - ησυχια κι Αγιος ο Θεος!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γέννησε το κορίτσι μας :D 3700 η μικρή μελαχροινή σαν τη μανούλα της :D Δεν την ταλαιπώρησε πολύ στο τέλος! Ήταν σύντομη και ουσιαστική :lol: Ούτε καν η επισκληρίδιος δεν πρόλαβε να την πιάσει!

Γέννησε το κορίτσι μας :D 3700 η μικρή μελαχροινή σαν τη μανούλα της :DΔεν την ταλαιπώρησε πολύ στο τέλος! Ήταν σύντομη και ουσιαστική :lol: Ούτε καν η επισκληρίδιος δεν πρόλαβε να την πιάσει!

Αυτά είναι !!!!!

Κατινάκι

Να σας ζήσει η κόρη !!!! Πω πω χαρές !!! Κορίτσαρος !:-P

Να σας ζησει Κατ! Να την καμαρωνετε να μεγαλωνει σαν τα ψηλα βουνα!

Να ειναι παντα γερο και καλοτυχο το κοριτσι σας!

Καλο σαραντισμο να εχεις μικρη μας λεχωνιτσα!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Δεν ξέρω τι καιρό έχετε εσείς, αλλά εδώ έχει από το μεσημέρι έναν παγωμένο αέρα, που ξεριζώνει δέντρα. :mad:

Απίστευτο που η μικρή της Κατ διάλεξε να γεννηθεί στις 29/2, θα έχει γενέθλια κάθε 4 χρόνια! :lol: Να σου ζήσει, κορίτσι μου, να χαίρεσαι την οικογένειά σου. :D Ώστε τσάμπα η επισκληρίδιος...τι κρίμα να μην το ξέρεις από πριν και να μην την κάνεις καθόλου, για να 'χεις να παινεύεσαι για τον απόλυτα φυσικό τοκετό σου! :wink::P

Ρηνιώ, με το καλό και στα δικά σου!

Εμείς, πλην μιας ανεξήγητης αλλά ήπιας ωτίτιδας του μεγάλου, είμαστε καλά. Εγώ έχω πολύ δουλειά και το 'χω ρίξει και στην κουλτούρα, όπως λέει η πεθερά μου - το τελευταίο 10ήμερο είδα 3 ταινίες στο σινεμά. :D:D

Σας φιλώ όλες ΧΧΧ

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλημέρα!!!!!!! Καλό μήνα!!! Εδω εχει ψωφόκρυο, σπανιο για τα δεδομένα της Κύπρου!

Ζωπυράκι μου καλά ειμαι δόξα Τω Θεώ, απλά τελευταίως εχω πολλά νευρα.

Ο Παναγιωτακης μου είναι καλά, αν εξεραισεις ενα καρουμπαλο γίγας στο κεφάλι του και ο μικρός μου ειναι βραχνιασμένος :( , κατα τ αλλα καλά. Την Κυριακή γενεθλιάζει ο χάσμπι και προετοιμάζω σουρπριζ συναξη!!!!!

Εσεις πως ειστε?????

Τα φιλιά μου!!!

Να ζήσει το κοριτσάκι της Κατ, σαν τα ψηλά βουνά! Και καλό σαραντισμό να έχουν και οι δύο!!

Ρηνιώ, υπέροχα νέα!! Μπράβο κοριτσάκι μου, καλή συνέχεια!!

Στιν, κουράζεσαι πολύ, ίσως γι' αυτό τα νεύρα. Μωρομανούλα 2 παιδιών είσαι!!

Καλημερες στις τσουπρες! :D

Αγγελινακι περαστικα στο γιοκα σου! Για το σινεμα δεν ξερεις ποσο ζηλευω!! Εχω να παω ΠΟΛΥ καιρο!

Στινακι θα συμφωνησω με την απο πανω μου... Λιγη ξεκουραση δεν παιζει; Εγω οποτε βρισκω ευκαιρια, αφηνω τη Μαρω στον πατερα της, φοραω τα ακουστικα μου και το ριχνω στο περπατημα... Αυτο ειναι που με ξελαμπικαρει! Περαστικα στα παιδακια σου (και για το καρουμπαλο και για τη βραχναδα)!

Ρηνιω μου με το καλο κοριτσι μου! Πολυ χαρηκα με τα νεα σου! Μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις!!

Ζωπυρουλα σε βρισκω λιγακι λιτη και περιεκτικη; (Οχι πως ειναι κακο, ισα - ισα :)) Απλα δεν σε ειχα συνηθισει ετσι!! Ελπιζω να εισαι καλα!

Οι υπολοιπες που βοσκετε;

Εμεις καλα σε γενικες γραμμες! :D

Καλο μηνα να εχουμε!

Τα φιλια μου σε ολες!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...