Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια εν τάχει να σας ενημερώσω.....

δυστυχώς έχασα τον μπαμπά μου χτες..προσπαθώ και σφίγγω τα δόντια να παραμείνω ήρεμη για τον μπέμπη ή την μπέμπα..

την καλημέρα μου.

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συλληπητηρια Ειρηνη μου......... :(

Αμα σας λέω εγω κwλοχρονια το 2012 να με ακουτε..........

Μην εκπλαγειτε ο,τι κι αν ακουσετε (τουλαχιστον για εμας - μας παει πιπ@ - κwλο)... Το μονο που με κανει να τη συμπαθω ειναι η συντελεια που ΘΑ γινει στις 12/12/2012.. Εχουμε κι επετειο εκεινη την ημερα με τον Β... Κλεινουμε 7 χρονια μαζι (αν τα κλεισουμε εν τελει)......... Τυχαιο; Δεν νομιζω! :rolleyes:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ζωή σε εσάς Ειρήνη- Να είσαι καλά και να θυμάσαι ότι έχεις ένα σποράκι μέσα σου τώρα που σε χρέιάζεται περισσότερο από ποτέ... και, καλού-καΚού- μίλα με τον γυναικολόγο σου μήπως μπορέσει να σου δώσει κάτι μην κάνει συσπάσεις η μήτρα λόγω στεναχώριας κλπ... εμένα μου είχε δώσει κάτι στην κηδεία του μπαμπά μου (δεν είχα κλείσει τον 3ο μήνα)......... ΚΟΥΡΑΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟ !

Διαφημίσεις

Συλληπητηρια Ειρηνη μου......... :(

Αμα σας λέω εγω κwλοχρονια το 2012 να με ακουτε..........

Μην εκπλαγειτε ο,τι κι αν ακουσετε (τουλαχιστον για εμας - μας παει πιπ@ - κwλο)... Το μονο που με κανει να τη συμπαθω ειναι η συντελεια που ΘΑ γινει στις 12/12/2012.. Εχουμε κι επετειο εκεινη την ημερα με τον Β... Κλεινουμε 7 χρονια μαζι (αν τα κλεισουμε εν τελει)......... Τυχαιο; Δεν νομιζω! :rolleyes:

εσύ να κάτσεις στ' αβγά σου... μια μας λες ¨κ@λοχρονιά την άλλη ότι η κόρη σου δεν θα σου μιλάει άμα μεγαλώσει / δεν θα σε θέλει ...ύστερα ότι μπορεί και να μην κλείσετε 7 χρόνια γάμου με τον Β στις 12/12/12:confused::confused::confused:

πήγαινε κάνε ένα κρύο ντους να συνέλθεις και μετά... μας ξαναγράφεις !!! Άει μαρή σε καλό σου !!!

Να σε πάρουμε στον γάμο μας να μας πεις και του χρόνου είσαι σήμερα, Έ Λ Ε Ο Σ !!!

Ρηνιώ μου να ζήσετε να τον θυμόσαστε τον πατερούλη σου.

Και καλό θα ήταν να πάρεις ένα τηλέφωνο άμεσα τον γυναικολόγο σου να τους πεις τι συνέβη γιατί μπορεί να σου δώσει κάποια ιατρική συμβουλή για κάτι που δεν σου πάει το μυαλό.

Συμφωνώ με το μεταξάκι που τα χώνει στο Φαιάκι..........αμάν μαρή Φαίη δες το ποτήρι μισογεμάτο.

Να σε είχα από μια μεριά χτες το βράδυ που είχα και τον άντρα μου και τη μάνα μου και του ξέχεζα και τους 2 γιατί πάνε να μου τρελλάνουν το παιδί με τις λαλακίες τους.

Μιλάμε ότι είχε φουσκώσει ο λαιμός μου και χτύπαγα τα πόδια μου στο πάτωμα.

Αφού το γλίτωσα το εγκεφαλικό ή το έμφραγμα χτες βράδυ με αγαπάει ο Θεούλης.

Τες πα Υγεία να'χουμε.... πάνω απ όλα.

Ρηνιώ μου... τα θερμά μου συλληπητήρια για τον μπαμπάκα σου. Να ζήσετε να τον θυμόσαστε κοριτσάκι μου. Τον νου σου τώρα στο μωράκι σου. Γράφε μας, όταν μπορείς.

Παλιομέρα η σημερινή, γενικώς...

Γλυκοφλεβαρίτσα, τι έπαθες??

Τα θερμά μου συλληπητήρια σε Ειρήνη και Ρηνιώ...

Α, και κορίτσια...........ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!!!!!!!!!!

Εγώ το πήρα το μάθημα μου που κόντεψα να μουρλαθώ το τελευταίο 2μηνο με τα πάντα όλα.... Καιρός σας...-Ειδικά σ' εσένα Φαιάκο!

Καλημέρα στο έρημο καφέ.

Ωραία μέρα σήμερα..............μετά τον απίστευτο καυγά που είχα χτες στο γραφείο.

Ά! ρε γαμημενη κρίση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Don't mind me.............. παραληρώ.

Διαφημίσεις

Και να 'σουνα η μονη ρε Hellcat.........

Τα φιλια μου σε ολες! Ελπιζω να εχετε ξαμοληθει εξω να απολαυσετε ηλιο και ομορφο καιρο!

:D

gM4vp2.png

Καλη σαρακοστη σε ολες!

Ευχομαι να περνατε ομορφα ο,τι κι αν κανετε!

Εμεις τα γνωστα.. Σαββατοκυριακο λιωσαμε στις βολτες και σημερα εν οψει καιρου το γλενταμε εντος.. ;) Ησυχιες σε γενικες γραμμες!

Φιλακια σε ολες! :D

gM4vp2.png

Καλη Σαρακοστη σε ολες, εμεις δεν σαρακοστιαζουμε ποτε, αλλα καλο ειναι ΠΟΥ και που να εισαι τυπικος με τους αλλους.

Και αυτη η σποντα παει σε μενα γιατι απο αλλου ειδα οτι εφυγε ο πεθερος της Ειρηνης, αλλα και ερχομενη εδω ειδα και για τον πατερα της Ρηνιως. Κοριτσια τα θερμα μου συλληπητηρια. Να ζησετε να τους θυμαστε......

Ο χρονος θα σας βοηθησει σας δινω τον λογο μου....κουραγιο

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...