Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα everybody.

Μη σας κουράζω........μια τα ίδια κι εμείς...... γρίπες κλπ. Εγώ κόντεψα ν'αφήσω τα κοκαλάκια μου αλλά με λυπήθηκε ο Θεούλης τελικά.

Δεν σας έχω διαβάσει, δεν προκάμω η γυναίκα.

Φιλούρες

PS: Προς την διαχείρηση

Γιατί αλλάξατε τα ονόματα εδώ μέσα και δεν με ενημερώσατε?.......και ψάχνω η δόλια η γυναίκα να βρω που είναι οι Αναλ...............θα σας καταγγείλω:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περαστικα σας Hellcat! :)

Εμεις εμφανως καλυτερα.. Η μικρη καλως εχοντων (εχει φοβηθει το ματι μου), θα παει αυριο κανονικα σχολειο ενεκα του παρτυ της στο σταθμο και την υπολοιπη εβδομαδα θα μεινει μαζι μου στο σπιτι.. Βασικα ΔΕΝ θα την εστελνα ουτε αυριο μετα την ανταρα που περασαμε αλλα ειχα ενημερωσει το σταθμο και ειχε στειλει σημειωμα σε ΟΛΟΥΣ τους γονεις πως αυριο θα γινει παρτυ μασκε σε συνδυασμο με το παρτυ για τα γενεθλια μας. Οποτε.... Θα παει αναγκαστικα.. και ελπιζω να μην αρπαξει τιποτα.. Την υπολοιπη εβδομαδα θα την κρατησω εδω.. Θα περασει ευκολα, εδω περασε η προηγουμενη που δεν μπορουσαμε να βγουμε καν απο το σπιτι..

Αυτα απο εμας!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ρε συ hellcat αν σου πω ότι σε έβλεπα στον ύπνο μου χθες; Το μεσημέρι βλέπαμε φωτός με την κωτίτα στο φατσοβιβλίο και βλέπαμε από το στόλισμα του δέντρου της Μαρκοπουλίνας και μας ζάλισε με την κόρη σου η κόρη μου και έτσι το βράδυ σε έβλεπα στον ύπνο μου :lol: Καλά σε έβλεπα... δεν ανησυχώ :D

Μάρσι welcome back κοριτσάρα και καλά κουράγια στον γολγοθά!

Κι εμείς άρρωστες με γαστρεντερίτιδα από χθες το βράδυ.. σηκώσαμε ένα 39,3 οπότε πήραμε το ντεπονάκι μας, μείναμε απύρετες το βράδυ αλλά είμαστε εντελώς ζαβλακωμένες σήμερα και έτσι αύριο θα μείνει σπίτι να αναρρώσει.

Εγω παλι εβλεπα κατι ονειρα.... Εντελως ασυναρτητα ρε παιδι μου... Το υποσυνειδητο μου μου παιζει ασχημα παιχνιδια....

gM4vp2.png

Εγω παλι εβλεπα κατι ονειρα.... Εντελως ασυναρτητα ρε παιδι μου... Το υποσυνειδητο μου μου παιζει ασχημα παιχνιδια....

Ειδα κατι εφιαλτικο χθες μικρο, μου καρφωθηκε στο μυαλο, δεν θα φυγει.....εχει μελλον αυτο (με μολυβι και στυλο-αν καταλαβες τι εννοω).....

Καλησπερα,

Συγχαρητηρια στις εγκυους και με 1 πονο. Εμεις εδω καλα ειμαστε. Μεγαλωνουμε......ΚΑΙ οι 2....και ειμαστε μονες μας συνεχεια.....ΚΑΙ οι 2.....τι να κανεις....κουραγιο μεχρι να βγει η ψυχη μας......

Καλη συνεχεια......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Πλεον θα τα λεμε συχνοτερα και ελπιζω να με θετε ξανα στην παρεα σας:P

Φιλια πολλα!!

Που είσαι Μάρσυ μου εσύ? Χάρηκα πολύ που σε ξαναδιάβασα!! Τι κάνει η κορούλα σου?

Ζουπυ με τις ταξιδιαρικες εικονες και μελωδιες που εισαι;

Παρούσα!:cool:

Γλυκοφλεβαρίτσα, σιδερένιο το παιδί!! Να σου πω : Έχει γενέθλια σήμερα?:confused:

Κι εμείς άρρωστες με γαστρεντερίτιδα από χθες το βράδυ.. σηκώσαμε ένα 39,3 οπότε πήραμε το ντεπονάκι μας, μείναμε απύρετες το βράδυ αλλά είμαστε εντελώς ζαβλακωμένες σήμερα και έτσι αύριο θα μείνει σπίτι να αναρρώσει.

Περαστικά στη μικρούλα!! Αερικό, πως τα πας με τα χέρια σου - φυσιοθεραπείες?

Ειδα κατι εφιαλτικο χθες μικρο, μου καρφωθηκε στο μυαλο, δεν θα φυγει.....εχει μελλον αυτο (με μολυβι και στυλο-αν καταλαβες τι εννοω).....

Αααα... Το είχε η βραδυά εχθές... Είδα κι εγώ - πολύωρο εφιάλτη - με μένα, τον άντρα μου και το παιδί μου...

Στινάκι, που είσαι?

Καλησπερα,

Συγχαρητηρια στις εγκυους και με 1 πονο. Εμεις εδω καλα ειμαστε. Μεγαλωνουμε......ΚΑΙ οι 2....και ειμαστε μονες μας συνεχεια.....ΚΑΙ οι 2.....τι να κανεις....κουραγιο μεχρι να βγει η ψυχη μας......

Καλη συνεχεια......

Τουλαχιστον βγαινει και σε κατι καλο ο δικος σου ο εφιαλτης.. Εμενα που με πιανει αμοκ και στριφογυρναω και δεν μπορω να κοιμηθω και στο τελος καταληγω να κλαιω; :lol:

Οσο εχεις εμενα δεν θα εισαι ποτε μονη σου.. Ακους;; Ουτε εσυ, ουτε το μικρο! Αντε μερα που ειναι, μην με στεναχωρεις!! Τσακω κι ενα φιλι! :D

Γλυκοφλεβαρίτσα, σιδερένιο το παιδί!! Να σου πω : Έχει γενέθλια σήμερα?:confused:

Ναι Ζουπυ μου!! Γινομαστε 3 σημερα!! :D:D

Αααα... Το είχε η βραδυά εχθές... Είδα κι εγώ - πολύωρο εφιάλτη - με μένα, τον άντρα μου και το παιδί μου...

Που να δεις τι ειδα εγω σημερα.... Αστο, μιλαμε μαυρα χαλια! :-(

Κοπιαστε να κεραστειτε ε;

c-0-05-01.jpg

Φιλακια σε ολες! :D

gM4vp2.png

sweet february να χαιρεσαι την μικρούλα σου.Πάντα γερή κι ευτυχισμένη.

Μαρκό πως τα πάει ο μικρός με την πάνα?

Αερικό τι έγινε τελικά με τη δουλειά?

Hellcat περαστικά!

Νίτσα τι κάνεις?Πως τα πάει ο μικρός στο άλλο σχολείο?

Φιλιά σε όλες!

Ναι Ζουπυ μου!! Γινομαστε 3 σημερα!! :D:D

Κοπιαστε να κεραστειτε ε;

c-0-05-01.jpg

Γινόσαστε 3, ε? Του χρόνου θα μιλάτε για προνήπιο... Πω πω...:cool:

Γλυκοφλεβαρίτσα μου,

να την χαίρεστε - γερή, καλότυχη, ευτυχισμένη!!!:D

Όσο για το κέρασμα... που είπαμε ότι μένεις...?:rolleyes:

Ωωωω...να ζήσει η Μάρω και χρόνια πολλά! :D

Σας έχω πει πολλάκις: ΜΗΝ δίνετε σημασία στα όνειρα! τα όνειρα έχουν τη δύναμη που τους δίνετε εσείς!

Μαρσολάαααννν...πού είσαι, παιδί μου???

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Που είσαι Μάρσυ μου εσύ? Χάρηκα πολύ που σε ξαναδιάβασα!! Τι κάνει η κορούλα σου?

Γεια σου Ζουπυ!Κι εγω χαρηκα πολυ που καταφερνω και τα μπαινω πλεον πιο ανετα στο καφε...τουλαχιστον να μαθαινω νεα σας κι ας γραφω περιστασιακα.Τοσον καιρο χωρις Ιντερνετ και με τα χιλια δυο στο κεφαλι απορω πως αντεξα..χαχα:tongue: Η Πηνελοπη ειναι πολυ καλα,καλυτερα απο ολους μας ευτυχως,μεγαλωνει και ειναι ενα καλο παιδακι εν εν γενει χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν εχει και τις στραβες της..αλλα ενταξει...αντεχω η μανα!!!:rolleyes:

Μάρσι welcome back κοριτσάρα και καλά κουράγια στον γολγοθά!

Αερικο....thanks κι απο εδω....οπως το λες,Γολγοθας...αλλα μπορουμε να κανουμε κι αλλιως!!

Αγγελινακι,ουουου....ειδα φως και ξαναμπηκα!Ειχα χαθει αλλα ευτυχως εδεησε και βρηκαμε γραμμη για τηλεφωνο και Ιντερνετ.Ελπιζω να εισαι καλα και να το παλευεις...αν καταλαβα καλα εσυ εισαι με την προσφατη απωλεια.Να φανταστω στενο οικογενειακο προσωπο με χρονιο προβλημα υγειας???Τα παιδακια σου ειναι καλα??

Χρονια πολλα και στο Μαρακι μας που εγινε 3.Να την χαιρεσαι την ομορφη σου Γλυκοφλεβαριτσα!!

sweet february να χαιρεσαι την μικρούλα σου.Πάντα γερή κι ευτυχισμένη.
Γινόσαστε 3, ε? Του χρόνου θα μιλάτε για προνήπιο... Πω πω...:cool:

Γλυκοφλεβαρίτσα μου,

να την χαίρεστε - γερή, καλότυχη, ευτυχισμένη!!!:D

Όσο για το κέρασμα... που είπαμε ότι μένεις...?:rolleyes:

Ωωωω...να ζήσει η Μάρω και χρόνια πολλά! :D
Χρονια πολλα και στο Μαρακι μας που εγινε 3.Να την χαιρεσαι την ομορφη σου Γλυκοφλεβαριτσα!!

Σας ευχαριστουμε πολυ ΟΛΕΣ για τις ευχες σας.. Το μικρο ταλιμπανακι μεγαλωσε αλλα μυαλο δεν εβαλε......... αυτο μονο...........

Τα φιλια μου σε ολες! :)

gM4vp2.png

Καλημέρα!!!

Φαιάκο ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ (κι από δω, αν και καθυστερημένα!)

Αγγελίνα πάρε δύναμη από τα μάτια των παιδιών σου! δεν έχω κάτι άλλο για να σε παρηγορήσω! Να ζείτε να τη θυμόσαστε...

Ρηνιώ πολύ πολύ ευχάριστα τα νέα σου! Καλή Εγκυμοσύνη!!!

Ζούπυ, πάει τέλεια στο νέο νήπιο.. δεν έχω παράπονο. Μας δίνει και διηγήματα η δασκάλα του από τη δανειστική βιβλιοθήκη και διαβάζουμε συζητάμε... Διδακτικά! Χθες βράδυ του διάβασα το Γενναίος είναι αυτός που λέει την αλήθεια! Πολύ ωραίο.

Με την Ο. έχω θέμα που σταμάτησε από το βρεφονηπιακό! Είναι σπίτι με μπαμπά/γιαγιά κι έχει βγει εκτός προγράμματος... Το χειρότερο βέβαια είναι ότι δεν τη βγάζουμε έξω..

Εγώ επιστρέφω μεσημέρι, να κάνω καμιά δουλειά, κι απογευμα παίρνω τον Π. και πάμε στο taek-wo-do-γυμναστήριο οπότε η καϋμενούλα είναι όλη μέρα κλεισμένη!

Ελλ, ΥΠΟΜΟΝΗ! Μου το έλεγε κάποτε η μάνα μου και έλεγα Μας έπρηξες με την υπομονή σου...Όλο υπομονή και υπομονή! Αλλά τελικά είχε δίκιο....

Χθες το μεσημέρι πήγα έβαψα μαλλί (είχε φτάσει η ρίζα μην πω που) και κουρεύτηκα! Έκανα μαλλί αλά Ηλιάκη!

Κατά τ' άλλα, καλά..Στη δουλειά τρέχουμε λόγω έκθεσης. Στο σπίτι, ησυχία προς το παρόν. Αν και, μιας και λέγατε για όνειρα, χθες βράδυ είδα στον ύπνο μου ηφαίστειο όχι εν ενεργεία.. αλλά ήταν ηφαίστειο! Άντε να δούμε τι μας περιμένει πάλι!

Καλημέρα everybody

Ρε συ Μάρκο σου έχω πει ότι από το κτίριο της δουλειάς μου βλέπω τα πίσω μπαλκόνια σας????:D:D

Ελά βρε ??? αλήθεια ???? για λέγε, για λέγε : έχει απλωμένα τα ρούχα σε ευθεία παράταξη, όμορφα τακτοποιημένα η κα Μαρκοπούλου ????:lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...