Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Φυσικό τροποποιημένο έχεις κανένα ποτέ?Είναι πιο ήπια διέγερση,δίνει μεν λιγότερα ωάρια,αλλά συνήθως είναι πιο ώριμα.Σε μένα τουλάχιστον,που έχω χαμηλή ΑΜΗ και δεν ανταποκρίνομαι καλά στη φουλ διέγερση,μόνο αυτός ο τρόπος με βοήθησε στην ωοληψια.Καλη επιτυχία σου εύχομαι και σούπερ γονιμοποιήσεις❤️

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Σ' ευχαριστώ, κορίτσι μου. Να 'σαι καλά πάντα. Κι εγώ σε σκέφτομαι.

Αγγελινάκι τους ζεστούς μου χαιρετισμούς!

Και μη χάνεις το κουράγιο και την πίστη σου!

Ρηνιώ περιμένουμε νέα!!!!!!!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα στην παρέα!

Μέσα σε όλα άνοιξε και το Τριώδιο και την Κυριακή έχουμε να πάμε σε δύο πάρτυ. Ο Ευριπίδης φέτος θα ντυθεί Νίντζα.

Φιλάκια σε όλες :D

Αχ τι ωραία!!! Μ αρέσουν τα πάρτυ μασκέ. Αφού δεν κάνουμε εμείς, τουλάχιστον το απολαμβάνουν τα παιδιά!

Εγώ του έχω την περσινή στολή Χελωνονιτζάκι και λέω να μην του πάρω άλλη φέτος.. Να δω τι θα μου πει ο κος..:rolleyes:

Ρηνιω με το καλο ευχομαι μακαρι να εισαι!!!!!!

Αγγελινα κανε φοκους στα χαμογελακια σου για να αντεξεις την απωλεια, οποτε θελησεις ειμαστε εδω για σενα.

Διαφημίσεις

..........

Αγγελινα κανε φοκους στα χαμογελακια σου για να αντεξεις την απωλεια, οποτε θελησεις ειμαστε εδω για σενα.

Το ξέρω Ειρήνη μου, να είσαστε καλά όλες. Προσπαθώ. Νομίζω πως η πρόσφατη ενεργοποίησή μου στα κοινωνικά, λέει πολλά, για όσες με ξέρουν. :wink:

Αγγελίνα μου :(:(:(

Δεν είχα ιδέα καρδιά μου !

Τα συλλυπητήριά μου... κουράγιο ...

kalimera koritsia distixws o ypologistis pou eimai twra den metafrazei exei xalasei to koumpi de mporw na to gyrisw ellinika extes ekana xoriaki edeikse 3386 monades me tin epeikimeni episkepsi sto giatro pisteuw 8a to doume to fasoli!!!epeidi de 8elw na sas kourasw sto diabasma epifylassomai gia ta ypoloipa sta ellinika pia!!!!

ta filia mou!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

kalimera koritsia distixws o ypologistis pou eimai twra den metafrazei exei xalasei to koumpi de mporw na to gyrisw ellinika extes ekana xoriaki edeikse 3386 monades me tin epeikimeni episkepsi sto giatro pisteuw 8a to doume to fasoli!!!epeidi de 8elw na sas kourasw sto diabasma epifylassomai gia ta ypoloipa sta ellinika pia!!!!

ta filia mou!

riniw συγχαρητήρια!σου εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!χάρηκα πολύ!

Διαφημίσεις

ta filia mou!

Ρηνιώ μου, τι υπέροχα νέα είναι αυτά!!!! Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου, νάχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!!

Μπες οπωσδήποτε να μας πεις νέα!!

Kάντυ μου συγγνώμη που άργησα να απαντήσω, σε ευχαριστώ πολύ.

Ρηνιώ, συγχαρητήρια σε σένα και τον άντρα σου, με το καλό να το δείτε και να το ακούσετε.

Ευτυχώς για όλους μας, η ζωή συνεχίζεται. :)

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλησπερα Αλλοπροσαλλες κοπελες μου!

Τι κανετε?

Θα πω οτι ελπιζω να ειστε ολες καλα παρα την ασχημη πραγματικοτητα αν και στην πολυ γρηγορη αναγνωση της τελευταιας σελιδας κατι πηρε το ματι μου για μια απωλεια αλλα δεν ανασκαλευω τωρα..ελπιζω να το καταλαβω στην πορεια καλυτερα!

Εχω παρα πολυν καιρο να μπω στο νημα και στο φατσοβιβλιο επισης οχι επειδη δεν ηθελα σαφως αλλα διοτι ολο αυτο το διαστημα δεν ειχα ιντερνετ και μολις προχτες απεκτησα επιτελους συνδεση στο σπιτι οποτε και θα μπορω να μαθαινω τα νεα σας!Ομολογω οτι αν και η "απεξαρτηση" δεν ηταν οδυνηρη αλλα ανεκτη μου ελειψε πολυ ο κοσμος του Ιντερνετ εν γενει!!

Πλεον θα τα λεμε συχνοτερα και ελπιζω να με θετε ξανα στην παρεα σας:P

Φιλια πολλα!!

Ρε 'σεις γραφετε τοσο καιρο εδω; :confused: Δεν μου ειχε ερθει καμμια ειδοποιηση... :?

Αγγελινα λυπαμαι ειλικρινα πολυ.... :( Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια και ενα ακομα μεγαλυτερο φιλι κι ευχομαι ο πονος να λιγοστευει καθημερινα.. Αν και πολλες φορες δεν ειναι και ο καλυτερος γιατρος -οπως λενε- ευχομαι στην περιπτωση σου να δουλεψει! Να χαμογελας και να μας γραφεις! :)

Ρηνιω με το καλο κοριτσακι μου! Ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχεις μια καλοστεριωτη και τελειομηνη εγκυμοσυνη! :)

Μαρσυ welcome back!!

Ζουπυ με τις ταξιδιαρικες εικονες και μελωδιες που εισαι;

Οι υπολοιπες καλα;

Εμεις φαγαμε ενα "αγγουρακι" αυτες τις μερες ωραιοτατο! Η Μαρια κολλησε την ιωση με υψηλο πυρετο που κυκλοφορει και ελιωσε απο την Κυριακη το πρωι μεχρι προχθες στα 40αρια.. Φυσικα δεν πηγε καθολου σταθμο αυτη την εβδομαδα αφου την Τεταρτη καταληξαμε στο Παιδων να τσεκαρουμε μην τυχον και ειχε λοιμωδη μονοπυρηνωση. Για καλη μας τυχη ειχε απλα την ιωση και τιποτα παραπανω!

Ταυτοχρονα κοψαμε ημερησια/μεσημεριανη πανα και φοραμε μονο το βραδυ στον υπνο. Κανουμε ακομα και τα κακα αισιως στο γιογιο ή στη λεκανη και φοραμε αποκλειστικα βρακακι! Το μωρο μου πλεον ειναι παιδακι γιατι φοραει κανονικο εσωρουχο, πινει απο κανονικο ποτηρι, κοιμαται σε κανονικο κρεβατι και εχουμε κοψει εδω και μερικους μηνες την πιπιλα! ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑ!!! :D:D:D

Αλλα νεα δεν εχουμε.. Αυτα σε γενικες γραμμες! Τη Δευτερα γινομαστε 3!!! Μεγαλωσε η κοπελαρα μου!

Φιλακια πολλα σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...