Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Βρε Νιτσάκι :lol: πόσες φορές θα ρωτήσεις για τον σταθμό; Αυτό με τη μνήμη σου να το κοιτάξεις ναι; :lol:

Για τελευταία φορά: Ναι βρήκαμε :P (και να πω ότι ήταν μόνο γραπτά!!! 53 λεπτά μας παίδευες στο τηλέφωνο με την Φαίη!!!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια χαρά πάει... φαίνεται να της αρέσει αν και πέρασε δύσκολα στην αρχή γιατί μπέρδευε τα παιδάκια του προηγουμενου σταθμού με αυτά.... Σταμάτησα να της δείχνω και βίντεο του άλλου σταθμού απο εκδηλώσεις τους και άρχισα να της δειχνω φωτογραφίες από αυτόν για να τα θυμάται και εκτός σχολείου.... Μπαίνει κάθε μέρα χαρούμενη στο σχολικό. Σήμερα δε, που λόγω απεργίας Μετρο την κατεβάσαμε μαζί με τον πατέρα της έκανε τρελές χαρές :lol: Έχει μπει και στη διαδικασία 'τσίσα στη λεκάνη' αφού στον νέο παιδικό έχουν μικρές λεκανίτσες και τα πηγαίνουν ομαδικά. Πήραμε και καθισματάκι για το σπίτι ε και μέχρι το Μάρτιο ευελπιστώ να έχουμε φτάσει σε σημείο να κόψουμε την πάνα.

Με τον ύπνο μας τα έχει χαλάσει...Έρχεται κάθε βράδυ κατά τα ξημερώματα με κλάμματα στο κρεβάτι μας αλλα προς το παρόν την αφήνουμε... να τελειώσει ο μήνας προσαρμογής και μετά να δώσουμε μάχη γι' αυτό.

Όσο για μένα κοιτάω για δουλειά... αν και είχα πει ότι θέλω να κάτσω και όλο το Φεβρουάριο να τακτοποιήσω διάφορα πράγματα... φαίνεται ότι τελικά δεν μας παίρνει.

Μετακόμισε και η θεία Τζο στο σπίτι μας τα πράγματά της κι εκεί που είχα πει.... μπήκαμε σε σειρά... τώρα γίνεται πάλι ο κακός χαμός!

Μια χαρά πάει... φαίνεται να της αρέσει αν και πέρασε δύσκολα στην αρχή γιατί μπέρδευε τα παιδάκια του προηγουμενου σταθμού με αυτά.... Σταμάτησα να της δείχνω και βίντεο του άλλου σταθμού απο εκδηλώσεις τους και άρχισα να της δειχνω φωτογραφίες από αυτόν για να τα θυμάται και εκτός σχολείου.... Μπαίνει κάθε μέρα χαρούμενη στο σχολικό. Σήμερα δε, που λόγω απεργίας Μετρο την κατεβάσαμε μαζί με τον πατέρα της έκανε τρελές χαρές :lol: Έχει μπει και στη διαδικασία 'τσίσα στη λεκάνη' αφού στον νέο παιδικό έχουν μικρές λεκανίτσες και τα πηγαίνουν ομαδικά. Πήραμε και καθισματάκι για το σπίτι ε και μέχρι το Μάρτιο ευελπιστώ να έχουμε φτάσει σε σημείο να κόψουμε την πάνα.

ναι έχουν πλάκα αυτές οι λεκανίτσες.είναι κίνητρο για όλα τα πιτσιρίκια:D

Με τον ύπνο μας τα έχει χαλάσει...Έρχεται κάθε βράδυ κατά τα ξημερώματα με κλάμματα στο κρεβάτι μας αλλα προς το παρόν την αφήνουμε... να τελειώσει ο μήνας προσαρμογής και μετά να δώσουμε μάχη γι' αυτό.

πολύ καλά κάνετε! μην της έρθουν και όλα μαζεμένα!

Όσο για μένα κοιτάω για δουλειά... αν και είχα πει ότι θέλω να κάτσω και όλο το Φεβρουάριο να τακτοποιήσω διάφορα πράγματα... φαίνεται ότι τελικά δεν μας παίρνει.

Μετακόμισε και η θεία Τζο στο σπίτι μας τα πράγματά της κι εκεί που είχα πει.... μπήκαμε σε σειρά... τώρα γίνεται πάλι ο κακός χαμός!

σου εύχομαι να βρεις κάτι πολύ γρήγορα!κι αν σου αρέσει κιόλας ακόμα καλύτερα!

Βρε Νιτσάκι :lol: πόσες φορές θα ρωτήσεις για τον σταθμό; Αυτό με τη μνήμη σου να το κοιτάξεις ναι; :lol:

Για τελευταία φορά: Ναι βρήκαμε :P (και να πω ότι ήταν μόνο γραπτά!!! 53 λεπτά μας παίδευες στο τηλέφωνο με την Φαίη!!!)

Γειά σας!

Έχεις δίκιο ρε Κρις (αλλά που να το βρεις ε?:tongue:)

Είχα μείνει στο ότι το κοιτούσατε.....

Χαίρομαι που προσαρμόστηκε και κυρίως είναι πολύ καλό το ότι βγάζετε την πάνα!!! Η σειρά μας τώρα...

Έχουν μαζευτεί τόσες πληροφορίες στον εγκέφαλο μου και προβλήματα μαζί που το 'χω χάσει!!! δεν προλαβαίνω να κ@τουρήσw με το καθημερινό μας τρέξιμο και εκεί που λέω Όλα θα πάνε καλά μου εμφανίζονται νέα προβλήματα κι έχω σαλτάρει!!!!!!!!!!!!

Ξεχνάω... επαναλαμβάνω... έχω κουραστεί... και κάνω διάφορα που φανερώνουν το σαλεμένο μου μυαλό, γενικά!

Διαφημίσεις

pou_pas_karavaki.jpg

Αντί για λόγια, θάλασσα και ουρανός...

Α ρε Ζωπ ..... Α ΡΕ Ζωπ.... Αυτο μονο!

Ειστε καλα ολες;

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

pou_pas_karavaki.jpg

Βάλε και λίγο ήλιο!!!!!! Μπας και δούμε άσπρη μέρα!:D

Κι εγώ σ' αγαπάω ρε Κρις!!!!!!!! Αχ πόσο με νιώθεις!!!!!!!!

Λοιπόν κορίτσια...

2 μέρες τώρα μου λένε ότι φέτος είναι η χρονιά του Ταύρου (το ζώδιο). Αν και δεν πολυασχολούμαι με δαύτα, μου δίνει ελπίδα!!!

Ελπίζω να μην είναι φρούδα μόνο διότι την τελευταία φορά που είπαν στο ζώδιο μου ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ μου είχε βουτήξει το αυτοκίνητο ο γερανός και το 'ψαχνα η δόλια με την κοιλιά στο στόμα (καθότι 7μηνών έγκυος στον Π.)...:cool:

Άιντε να δούμε.........:rolleyes:

pou_pas_karavaki.jpg

Ονειρο...........

Βάλε και λίγο ήλιο!!!!!! Μπας και δούμε άσπρη μέρα!:D

Λοιπόν κορίτσια...

2 μέρες τώρα μου λένε ότι φέτος είναι η χρονιά του Ταύρου (το ζώδιο). Αν και δεν πολυασχολούμαι με δαύτα, μου δίνει ελπίδα!!!

Ελπίζω να μην είναι φρούδα μόνο διότι την τελευταία φορά που είπαν στο ζώδιο μου ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ μου είχε βουτήξει το αυτοκίνητο ο γερανός και το 'ψαχνα η δόλια με την κοιλιά στο στόμα (καθότι 7μηνών έγκυος στον Π.)...

:cool: o Χριστός κι η Παναγία! Δεν τους έκραξες μετά????

Άιντε να δούμε.........:rolleyes:

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου, δεν έκανα όνειρα για διακοπές.

Ήταν ο μοναδικός τρόπος που βρήκα εκείνη την στιγμή για να στείλω την συμπαράσταση και την αγάπη μου στην Αγγελίνα...

Οι διακοπές φέτος θα μοιάζουν όνειρο απατηλό!!!

Όχι δεν τους έκραξα Ζωπ...Βλέπεις, ήταν η Τροχαία!

Σου λέει Μανδάμ, έγκυος ξεέγκυος δεν μπορείς να παρκάρεις όπου γουστάρεις!

Λοιπόν...

Η μικρή μου χθες, εντελώς ξαφνικά, ανέβασε πυρετό. Χωρίς συμπτώματα χωρίς τίποτα.. 38,6! Της έδωσα αντιπυρετικό και σήμερα την άφησα σπίτι με το μπαμπά της. Προς το παρών έπεσε και είναι ζωηρή...

Δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλεται!

Εγώ σε ΟΛΟ τον ελεύθερο χρόνο μου διαβάζω βιβλία για να μην κλατάρω και πηδηχτώ από το παράθυρο! Πλέον άρχισα να δανείζομαι μιας και τα δικά μου τα διάβασα όλα! Και είναι δύσκολοι καιροί για αγορές...

Αν σκεφτείτε ότι από αρχές Δεκ. μέχρι τέλη Γενάρη διάβασα 11βιβλία!

Οπότε αν κάποιες απορείτε που εξαφανίστηκα σας λύνετε η απορία αμέσως..

Τουλάχιστον με αυτά και το γυμναστήριο ξεχνιέμαι!

Ο Γ. δεν μπορεί να βρει τίποτα από δουλειά και σκέφτομαι (όταν έχω χρόνο...) τι θα κάνουμε όταν ξεμείνω κι εγώ..

Καλημέρα στην παρέα!

Μέσα σε όλα άνοιξε και το Τριώδιο και την Κυριακή έχουμε να πάμε σε δύο πάρτυ. Ο Ευριπίδης φέτος θα ντυθεί Νίντζα.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημέρα κορίτσια,επιτέλους ολιγόωρη επαφή με τον πολιτισμό!

δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα νέα σας και μιας κι έχω το λαπτοπ ακόμα ασθενές που να προλάβω;;

εν τάχει τα δικά μας έχουν ως εξης:

ο πεθερός μου διατηρείται σε μια σταθερή κατάσταση ούτε τα πάνω του αλλά ούτε και τα κάτω του..περιμένουμε μια αξιολόγηση απο τη διευθύντρια του τμήματος που παρακολουθείται να δούμε πως θα συνεχίσουμε απο δω και πέρα..το θέμα είναι οτι η πεθερά μου βάρεσε μπιέλα-κοινώς κατάθλιψη..ευτυχώς δεν είναι σε πολύ βαριά μορφή διότι το πρόλαβε νωρίς.

ο πατέρας μου χειροτερεύει όσο περνάει ο καιρός τώρα πια με δυσκολία σηκώνεται ενω μέχρι πριν 12-15 μέρες κουτσά-στραβά πήγαινε..έχει ξεκινήσει πρώιμη κατάκλιση (χωρίς βαθειές πληγές) κι ο γιατρός συνέστησε καλό ταμπονάρισμα με BETADINE και γαζούλα απο πάνω...το ευτύχημα είναι οτι επιτέλους τον πείσαμε να κάνει μπάνιο (μη σας φανεί περίεργο,πρέπει να έχει να κάνει μπάνιο ολόκληρος σχεδόν 1 μήνα και...διότι ώντας υπερήφανος δεν ήθελε κανένας να τον κάνει μπάνιο)..

και μέσα σε όλα αυτά τα άσχημα μάλλον έχουμε κι ευχάριστο!!θα ξέρω απο εβδομάδα σίγουρα αλλά μάλλον θα μας επισκεφτεί ο πελαργός με το Νικολάκη!!!περίοδο περίμενα την Κυριακή αλλά Δευτέρα-Τρίτη είχα κάτι καφέ,περίοδο πουθενά..σκέφτομαι απο Δευτέρα να κάνω μια β-χοριακή απευθείας να είμαι σίγουρη οτι δεν είναι κάτι άλλο -είμαι γαιδούρι υπομονής- και να επισκεφτώ γιατρό για να μας πει οτι όλα είναι καλά και στη θέση τους για να ξέρω πριν ξεκινήσω τις ανακοινώσεις στα σόγια (διότι θέλει η που..να να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει)..πάντως το στήθος μου πρησμένο είναι,ποναλάκια περιόδου έχω χαμηλά αν δεν είμαι κατα φαντασίαν έγκυος πάει να πει πιάσαν οι προσευχές μου κι ευχές σας!!

σας φιλώ και σας καλημερίζω

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...