Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ναι στίνα μου... είναι πολύ μικρός ο δικός σου για νυχτερινό τρόμο... εκτός αν έγινε κάτι που τον τάραξε... τον αφήσατε μόνο ή για πρώτη φορά με παππού και γιαγιά;

όχι Αερικούλι μου, πάει σταθμό εδώ και ένα μήνα και μένει και μερικές φορές με τη μητέρα μου και δείχνει και πολύ κοινωνικός, γελάει με τα άλλα πιτσιρίκια... παίζει με τους γονείς μου.... δεν ξέρω τι να σκεφτώ.... κι εγώ σκέφτηκα ότι είναι μικρός ακόμα αλλά τέτοιο πράγμα εχθές... δεν ξέρω τι να σκεφτώ... κλάμα γοερό με λιγμούς και αναφιλητά ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να μαι κι εγώ!

Πήγαμε στον κουνιάδο μου φάγαμε,πήγαμε από τη μαμά μου, γυρίσαμε, ο Λευτέρης πήγε στον ΠΑΟΚ, εγώ ζύμωσα κιμά, έβαλα παιδιά για ύπνο και τώρα πάω για τσιγάρο~Τι μου κάνετε?

Καλημέρα-καλησπέρα!

Η μικρή κοιμάται, ο άντρας έφυγε για το σχολείο του, με το κολατσιό στην τσάντα :D και μέχρι τις 5-6 το απόγευμα που θα γυρίσει έχω άπλετο χρόνο χιχιχιχ

βέβαια έχω 3 πλυντήρια σίδερο, καμιά καθαριότητα πριν έρθει το υγειονομικό, ένα γιουβέτσι να πετάξω στην κατσαρόλα, να πάω και τη μικρή καμιά βόλτα γιατί έχει ήλιο κι ωραία μέρα παρά το στρωμένο χιόνι... μετά απορεί ο σύζυγος γιατί όταν έρχεται στις 12-1 τη νύχτα με βρίσκει τάβλα στον καναπέ σαν το Δράκουλα!

Εσείς βρε κορίτσια όλες παιδεύστε με ιώσεις; Τι κακό κι αυτό! Περαστικά εύχομαι σε όλες και ειδικά στα μικρά σας να μην παιδεύονται!

Κική Έλληνες μεγαλωμένους εδώ δεν έχω γνωρίσει, αλλά από ό,τι μου λένε φίλοι και γνωστοί όντως ισχύει αυτό, έχουν κρατήσει τη νοοτροπία του Έλληνα του 50-60, μπολιασμένη με την αμερικάνικη, και μπορείς να φανταστείς το μείγμα που βγαίνει ;) ε εντάξει, μιλάμε και για κόσμο που έφυγε φτωχός και συνήθως αμόρφωτος από Ελλάδα, οπότε... είναι λίγο όπως τους έδειχνε το My big fat Greek wedding (φίλος μου Αυστραλός παντρεμένος με Ελληνίδα: αυτό δεν είναι ταινία, είναι ντοκιμαντέρ! :D ).

Οι Αμερικάνοι είναι λογιών-λογιών. Βρίσκεις τους κολλημένους, βρίσκεις τους πολύυυυ αργόστροφους, που λες "μα τι έχει πάρει;;;", αλλά τυχαίνει να γνωρίζω και μια κυρία εδώ που η πεθερά της έφτιαξε ένα πολύ μεγάλο γνωστό μουσείο της ΝΥ. Είχα πάει στα γενέθλιά της, και είχε τους κλασικούς λευκούς, παλιά λεφτά, καλλιεργημένους Αμερικάνους, κι αυτοί ήταν όντως πολύ εκλεπτυσμένοι άνθρωποι και πολύ χαλαροί επίσης, καμία σχέση με την επίδειξη λούσων των πιο νεόπλουτων. Αλλά ο μέσος Αμερικάνος όντως πιστεύω δεν φημίζεται για την πολλή ευστροφία του ;). Παράδειγμα: αγοράσαμε έναν τρίφτη για το τυρί, αυτούς τους κλασικούς με τις 4 πλευρές, τους όρθιους, you know. Γράφει επάνω "κατάλληλο και για αριστερόχειρες και για δεξιόχειρες"... το σκέφτηκα, το σκέφτηκα, λέω του άντρα μου "μα καλά, τι διαφορά κάνει, αφού κάθε πλευρά είναι διαφορετική". Μου λέει κι αυτός "καλά χαζή είσαι, σε Αμερικάνους το πουλάνε, ό,τι θέλουν πλασάρουν για ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του προϊόντος τους!"

Σου δίνω κάθε δικαίωμα να βρίσεις αν σε πρήζω:tongue:

Απλά γενικώς μου αρέσει πάρα πολύ να γνωρίζω διαφορετικούς ανθρώπους,διαφορετικούς πολιτισμούς,άλλες κουλτούρες...και ένα παραπάνω για Αμερική που ήθελα κάποτε να μεταναστεύσω.

Πάντως όσους ξέρω που έχουν πάει μιλάνε για πολύ διαφορετική κουλτούρα από τους Ευρωπαίους.

Αν θυμηθώ κι άλλα θα σε ρωτήσω!!!

Γεια σας κι από μένα :) Γυρίσαμε σπίτι απο τις 16.30 αλλά μέχρι να φάμε να έρθει η γιαγιά μας η εξαφανισμένη να την δει γιατί της έλειψε πήγε 6.30 για να σας γράψω :lol: τώρα του έχω αφήσει μέσα πεθερά με γαμπρό και εγγονή και παίζουν... είναι αστείο να βλέπω την μάνα μου να καμώνεται πως νοιάζεται για την κόρη μου αλλά καμώνομαι κι εγώ πως την πιστεύω :lol:

Άντε καλέ κι εσύ!Όλες οι γιαγιάδες νοιάζονται για τα παιδιά!

Κι εγώ καμμιά φορά εκνευρίζομαι με τη μάνα μου, όλοι πιστεύω!Ειδικά όταν έχει το μεγάλο και τον βάζει να φάει και μου λέει:δεν τον τάισες?μου νεβαίνει η πίεση στο 200!Και ποιον, το γιο μου που τρώει και εσένα άμα λάχει!

έψαξα δίπλα και βρήκα κάτι για το νυχτερινό τρόμο.... έχετε καμία, εμπειρία να μου πείτε?? Αερικό ντεπονάκι θεωρείς σε περίπτωση που είναι τα δόντια?

Στίνα βάλε λινκ πλιζ αν σου είναι εύκολο.Έχω κι εγώ θέμα με τον ύπνο τελευταία, το οποίο σαςς εξέθεσα πριν λίγα ποστ και απάντηση δεν πήρα:P

Wktmp2.png

qIogp3.png

Στίνα νομίζω ότι άδικα ανησυχείς τόσο.. Κάτι παθολογικό θα είναι... μήπως έχεις προσθέσει κάτι στη διατροφή του και τον πονάει η κοιλίτσα του? Γιατί τα παιδάκια κάνουν κάτι τέτοια όταν πονάνε, το χω ζήσει και με τους 2...

Χριστίνα γιατί πουλάκι μου κακολογείς τη μανούλα σου?

Κική, τι κάνεις? τι θέμα έχεις με τον ύπνο?

Κική κανένα πρόβλημα, όπως βλέπεις άμα με πιάνει η γραφοδιάρροια δεν σταματάω, ό,τι θες ρώτα! :D πόσο είναι ο δικός σου είπαμε κι άρχισε να μην κοιμάται;

χαλαρώνετε Κυριακή βράδυ τσούπρες; εγώ μαγειρεύω, έχω και τη μικρή εδώ δίπλα στο ριλάξ και της έχω δώσει ένα πλαστικό μπουκαλάκι με κάψουλες μέσα να το κουνάει να χαίρεται, αλλά το σκατό με κοιτάει, το πετάει κάτω, μετά ουρλιάζει μέχρι να πάω να της το δώσω, και μόλις το δώσω το ξαναπετάει. Έτσι την περνάμε στο Βιλαμπάχο :P

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Κική κανένα πρόβλημα, όπως βλέπεις άμα με πιάνει η γραφοδιάρροια δεν σταματάω, ό,τι θες ρώτα! :D πόσο είναι ο δικός σου είπαμε κι άρχισε να μην κοιμάται;

χαλαρώνετε Κυριακή βράδυ τσούπρες; εγώ μαγειρεύω, έχω και τη μικρή εδώ δίπλα στο ριλάξ και της έχω δώσει ένα πλαστικό μπουκαλάκι με κάψουλες μέσα να το κουνάει να χαίρεται, αλλά το σκατό με κοιτάει, το πετάει κάτω, μετά ουρλιάζει μέχρι να πάω να της το δώσω, και μόλις το δώσω το ξαναπετάει. Έτσι την περνάμε στο Βιλαμπάχο :P

χαχαχαχαχα

και της δικιάς μου της αρέσει να το κάνει αυτό!!!

Τι φτιάχνεις?

χα! Μολις ηρθα! ειχε ΜΠΑΟΚ βλεπετε οποτε...την εκανα με ελαφρα!

Χαου αρ γιου?

Εσείς εκεί κάτω πως και ΠΑΟΚ?

http://parents.org.gr/forum/search.php?searchid=3316260

κικιλευτερης για σενα

Ευχαριστώ πολύ:D

Κούκλες όσες ρωτήσατε, ο γιος μου είναι 1 1/2 χρονών και τελευταία έχουμε θέματα με τον ύπνο.

Πχ, δεν πίνει όλο του το γάλα πρι πάει για ύπνο, και ξυπνάει διακεκομένα μέσα στη νύχτα και ζητάει γάλα.Πίνει 2 γουλιές και κοιμάται.Και πάλι τα ίδια.Τι να πω...

Wktmp2.png

qIogp3.png

φτιάχνω μοσχάρι γιουβέτσι και θα κρατήσω και λίγο κρέας σκέτο να δώσω της μικρής για πρώτη φορά. Για να δούμε πώς θα της φανεί...

όποτε ακούω ΜΠΑΟΚ, θυμάμαι τον Καλυβάτση με το ανάποδο φλάι χαχαχαχαχαχα ο μπάμπης ο σουγιάς, ο γιαννάκης ο μεντεσές, ο τάκης ο γκοτζίλας

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Η δικιά μας σήμερα δεν ξέρω τι έπαθε η ρουφιάνα!!! Συνήθως κοιμάται γύρω στις 19.30. Σήμερα την έβαλα στην κούνια της στις 20.00, μετά από λίγο ήρθαν επισκέπτες και το πήρε χαμπάρι. Ε, μιλούσε ασταμάτητα. Πηγαίναμε κάθε 3και λίγο και τη μαλώναμε. Τελικά τη σήκωσε ο μπούλης της την ώρα που έφευγαν. Τους χαιρέτησε και τώρα κοιμήθηκε. Το πρωί δε θα ξυπνάει με τίποτα...

Ειρήνη περαστικά στη μικρή. Τι εννοείς προσπαθεί να την κοιμίσει? την κουνάει?

Φωτεινή μου τρέξανε τα σάλια... που να κάνετε και φίλους εκεί και να τους μαγειρεύεις ελληνική κουζίνα!!!

Κική είσαι σούπερμαμά παιδάκι μου!!! έχει δίκιο η culte... πολύ μωρά και τα 2. Έχεις ξενυχτήσει πολύ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...