Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ταμα ειναι σεβουλα μου,ειχα αρκετα δυσκολη εγκυμοσυνη

και αρκετα πιο δυσκολη συλληψη:(

καλε βρε θηριο,το εκοψες στο θηλασμο και το άρχισες ξανα μετα που τον σταματησες????????

πως τα καταφερες ετσι????:mrgreen:

το έκοψα μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος. μέχρι να διακόψω δεν το ξαναήθελα.

ας όψετε η όρκα, που με μπάφιασε!:cool:

Εγώ δεν το είχα κόψει... είχα τα 5 τσιγάρα σταθερά (έτοιμη η περμανάντ της Σέβης! :lol: )

:o:o:o:o:o

:roll:

ντοράκι μου όσο πιο δύσκολα, τόσο πιο γλυκό το νινί!

να σου ζήσει! να είναι γερό και πάντα να το καμαρώνετε ευτυχισμένο!:D

Δεν την έδωσα όλα κι όλα! Θα παραταχθείτε είπα και θα διαλέξουμε τον καλύτερο :D

Είπα να σου απαντήσω ότι αρνούμαστε να παραταχτούμε αλλά όχι... Ούτως ή άλλως τον γιο μου θα διαλέξετε - είναι λεβέντης ! :-D

Πες αλεύρι!

Ωχ...

...Μπαίνει καθόλου το Φυστικάκι εδώ? Δεν θέλω να τα πω δίπλα γιατί θα φάω κάρτα σίγουρα...

ΦΥΣΤΙΚΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!!

ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΛΕΜΕ! ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ????

Θα πάω να πάρω εγώ πτυχίο και θα 'ρχομαι να στην αλλάω και να στην ταϊζω!...

Όχι φυστίκι, εμένα να προτιμήσεις - σου πέφτω και πιο κοντά. Έρχομαι σου λέω! ;)

Εσάς το μυαλό σας στο κεχρί, τσούπρες! :wink::lol::lol::lol:

χα χα χα χα χα χα χα χα! :lol::lol::lol::lol::lol:

Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του;);););)

Α! Τι έγινε εσύ κούκλα? Είσαι έγκυος τελικά?

γειά σου μπέμπα μου! Ράννια, τι έγινε?:rolleyes:

Και 2 κιόλας:mad: Καλά δε φοβάται?

Εγώ, να σου πω την αλήθεια, μετά από κπ σοβαρά προβλήματα υγείας που προέκυψαν ΘΕΛΩ να το κόψω γιατί φοβάμαι!!! Σκέφτομαι να απευθυνθώ σε αυτές τις εταιρείες που σε βοηθούν...

Dwraki μπράβο κοπέλα μου που δεν καπνίζετε...

Αερικό δεν είσαι η μόνη... εγώ δυστυχώς κάπνιζα στην εγκυμοσύνη (μέχρι τον 6ο) μετά το κοψα και ξανάρχισα μετά το θηλασμό. Σε τραβάει το άτιμο το τσιγάρο!:(

κι εσύ τέκνον Βρούτε;:o

Διαφημίσεις

Εμείς πάντως διαλέξαμε τη νύφη γι' αυτήν βέβαια δε ξέρουμε.

Αλλά εγώ και η συμπεθέρα μ' η Σέβ τα χουμι κανουνίσ τα πιδιά... θα τα παντρέψουμε. Και θα μείνουμι όλ' μαζί στο σπίτ στην Αθήνα... είναι μεγάλο... Θα την κλέψουμε τη νύφ':lol::lol::lol::lol::lol::lol:

συμπεθέρα μη τα χαλάς. σούγαμπρου τουν ηθέλου, εδώ, Λάρισα!

την μπουμπούκα μου δεν την στέλνω ούτε χιλιόμετρο μακριά.:roll::tongue:

Όχι Αγγελίνα μου να απαντήσεις εκεί! Να δω πως θα τα καταφέρεις εσύ χωρίς να την ειρωνευτείς! Που μου 'λεγες χθες :lol: Ε μα φαινόταν το θέμα από τις πρώτες κουβέντες!

εχω εναν τρομερο πονοκεφαλο....:confused::(

Φαντάσου να συμμετείχες και στο θέμα δίπλα :lol:

Κι εγώ έχω και ήμουν μόνη μου μέχρι τώρα με ένα παιδί που φώναζε συνέχεια "μπαμπά". Πριν 3 λεπτά ήρθε!!!! Ο έρμος!

Διαφημίσεις

Είπα να σου απαντήσω ότι αρνούμαστε να παραταχτούμε αλλά όχι... Ούτως ή άλλως τον γιο μου θα διαλέξετε - είναι λεβέντης ! :-D

Μπορεί... αλλά για να το διαπιστώσουμε πρέπει να υπάρχει και μία σύγκρισις με ομοειδή αντικείμενα :lol:

Φαντάσου να συμμετείχες και στο θέμα δίπλα :lol:

Κι εγώ έχω και ήμουν μόνη μου μέχρι τώρα με ένα παιδί που φώναζε συνέχεια "μπαμπά". Πριν 3 λεπτά ήρθε!!!! Ο έρμος!

Μια απο τα ιδια αερικο.

ευτυχως ηρθαν να αναλαβουν και αυτοι!:mrgreen:

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...