Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ευχαριστω βρε Μεταξακι δεν ηθελα να τον πιεσω να κατουρησει του ειπα αλλα στραβωσε στον υπνο του ειχε φαει και πολυ και εγινε στο τσακ μπαμ. Τεσπα ελπιζω οντως να το ξεχασει γρηγορα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Περαστικά στα αρρωστούλικα (ελπίζω να έχουν συνέλθει)

Αγγελινά εύχομαι να έχεις το κουράγιο και τη δύναμη που χρειάζεσαι.

Dems......εμεις θα τα πουμε καλοκαιρι μου φαινεται στο DeLago........

I 'll take that as a promise ;)

...

Ελλ και DEMS κρατατε δυναμεις για DeLago γιατι θα γινει ΧΑΜΟΣ φετος! :D:D:D

...

κι αυτό σαν promise θα το πάρω :lol:

...

Χθες αθελα μου εκανα μαλακια κορες.

....

λαλακία εξομολουγουμένη ουκ έστι λαλακία !!!!

Θα συμφωνήσω με Μεταξάκι :)

Εμείς δεν έχουμε τίποτα σπουδαίο να σας πω, απλά ότι έμαθα από σπόντα ο Ευριπίδης θα παντρευτεί τη συμμαθήτρια του τη Μελίνα και ο γάμος θα γίνει στο σπίτι του κολλητού του...εγώ βέβαια πρόσκληση δεν έχω λάβει ακόμα :rolleyes:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημέρα κορίτσια.

Σήμερα ο μεγάλος μου γιος έχει τα γενέθλιά του, κλείνει τα έξι. Τα έξι! Μεγάλωσε το μωρό μου...πόσο τον αγαπάω και πόσο περήφανη είμαι για αυτόν...είναι και η μεγάλη αδυναμία της γιαγιάς του. Θα κόψουμε μια τούρτα μεταξύ μας το απόγευμα στο σπίτι.

Εδώ χιονίζει ακόμα και μας δυσκολεύει στις μετακινήσεις, γιατί το νοσοκομείο είναι αρκετά έξω από την πόλη. Βάλαμε αλυσίδες, για σιγουριά. Έχω να δω τόσο χιόνι και κρύο ακριβώς έξι χρόνια, θυμάμαι που κοιτούσα από τη μπαλκονόπορτα του μαιευτηρίου το αλπικό τοπίο απ' έξω.

Κατά τα άλλα, τα ίδια. Ακόμα μέσα είμαστε, δεν ξέρω αν και πότε θα βγούμε.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Σήμερα ο μεγάλος μου γιος έχει τα γενέθλιά του, κλείνει τα έξι. Τα έξι! Μεγάλωσε το μωρό μου...πόσο τον αγαπάω και πόσο περήφανη είμαι για αυτόν...είναι και η μεγάλη αδυναμία της γιαγιάς του. Θα κόψουμε μια τούρτα μεταξύ μας το απόγευμα στο σπίτι.

.............

Αχ περήφανη μανούλα !!! Να σας ζήσει το παιδί πάντα γερό και φωτισμένο να είναι !

Με συγκίνησες με αυτά που έγραψες....

για τα λοιπά... κουράγια ! και δυο μεγάλες αγκαλιές (μία για εσένα και μια για τον πιτσιρίκο σου που γίνεται αντράκι ):lol:

ΚΕΕΕΕΛΛ ετοιμασου λεμε, πανε πες και στον "φιλο" μας ;) να μας ζεσταινει την ξαπλωστρα :lol:

Εχμ........αυτος δεν θα θελει ξαπλωστρα να 'σου' ζεστανει, κατι αλλο θα θελει........γκουχ........:cool:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλημέρα κορίτσια.

Εδώ χιονίζει ακόμα και μας δυσκολεύει στις μετακινήσεις, γιατί το νοσοκομείο είναι αρκετά έξω από την πόλη. Βάλαμε αλυσίδες, για σιγουριά. Έχω να δω τόσο χιόνι και κρύο ακριβώς έξι χρόνια, θυμάμαι που κοιτούσα από τη μπαλκονόπορτα του μαιευτηρίου το αλπικό τοπίο απ' έξω.

χρόνια πολλά Αγγελίνα μου! Να είναι πάντα γερό κι ευτυχισμένο!

Κουράγιο για τη μανούλα σου!

Χρονια πολλα Αγγελινα να τον χαιρεσαι σαν τα ψηλα βουνα γερος να ειναι!!!! Μεσα στην ταλαιπωρια σου και στην στενοχωρια σου εχεις δυο διαμαντια να σε κανουν να αντεχεις.

Μεταξακι να χαιρεσαι το Σεμινακι!!!! Να ειναι παντα κουκλα γερη και χαρουμενη!!!!

Διαφημίσεις

Πρόλαβα, δεν πέρασε η μέρα, έτσι δεν είναι?

Αγγελίνα, να χαίρεστε τον πρωτότοκο λεβέντη σας και να έχει υγεία και χαρές στη ζωή του!!

(Σ' έχω στο νου μου...)

Καλησπερες!

Χρονια πολλα στο γιοκα της Αγγελινας! Να τον δειτε οπως επιθυμει και να τον καμαρωσετε σαν τα ψηλα βουνα Αγγελινακι! Ευχομαι να πανε ολα καλα και για τη μαμα σου!

Χρονια πολλα και στο Σεμινακι μας! Παντα γερο να ειναι το ζορικο το γυναικακι!!

Οι υπολοιπες καλα;

Εμεις ειμαστε στο ποδι απο τις 4 σημερα.. Απλα δεν γουσταριζαμε να ξανακοιμηθουμε :cool: Οποτε εκατσα εγω μαζι της μεχρι τις 8 που σηκωθηκε ο πατερας της και μετα εριξα ενα 2ωρακι υπνο ως τις 10 που με ξυπνησανε γιατι ο μπαμπας μας επρεπε να παει για δουλεια.

Ε, μετα τα γνωστα.. Για να μην το σκοτωσω :mrgreen: τη βγαλαμε στις κουνιες.. Γυρισαμε, εφαγε και φυσικα ΞΕΡΑΘΗΚΕ! :lol: Το απογευμα περιμενει με μεγαλη χαρα το θειο της (ειναι ενα απο τα Σ/Κ που ο κουνιαδος θα μεινει μαζι μας).

Εχμ........αυτος δεν θα θελει ξαπλωστρα να 'σου' ζεστανει, κατι αλλο θα θελει........γκουχ........:cool:

Δεν φτανει που μας περιποιειται με τις ξαπλωστρες μας, τα σεα μας και τα μεα μας μιλας κι απο πανω!!!! :tongue:

Μ@λακιστηρι μου ειχες λειψει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολυ... Κι επειδη ειναι σιγουρο πως ολο το καλοκαιρι θα τη βγαλουμε μαζι σαν στρειδια, μην χανεσαι ως τοτε! Μακια! :D

Κατα τα αλλα ησυχιες ρε κορες!

Σας φιλω ολες και σας ευχομαι ενα υπεροχο Σ/Κ! (Εμεις ως γνωστον ειμαστε υπερ-πληρεις απο βολτες/δραστηριοτητες κλπ κλπ :lol:)

Φιλουρες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα!!!

Αγγελίνα να τον χαίρεσαι!!!!! Να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς!!!!!

Όσο για το χιόνι... Θυμάμαι πόσο απογοητεύτηκα την προηγούμενη εβδομάδα που δεν το έστρωσε και σ' εμάς...

Μεταξία και εσύ να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!! Να έχει πάντα την υγεία της και να είναι χαρούμενο το κορίτσι!!!!!!!!!

Περαστικά για άλλη μια φορά στα αρρωστούλια της παρέας, μαζί και τα δικά μου...

Εμείς καλά, στο γνωστό καθημερινό πρόγραμμα. Τρέξιμο δηλαδή...

Εξήγγειλαν τα νέα μέτρα, ακούσατε τίποτα?

Κρις βρήκατε σταθμό?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...