Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα ! Καλό Μήνα με υγεία αν και διαβάζω ότι πολλά παιδάκια είναι με αντιβίωση... περαστικά !

Στίνα,

Μια χαρά τα πας .... όσο για την αϋπνία... keep going.... κουράγιο !

Φιλιά σε όλες .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Την Κυριακή με πήρανε τηλέφωνο ότι η μαμά μου ήτανε πολύ άσχημα και τρέξαμε στο χωριό. Τελικά την κάναμε εισαγωγή τη Δευτέρα το βράδυ στο νοσοκομείο εδώ. Δεν θέλω ούτε να θυμάμαι ούτε να σκέφτομαι όσα έγιναν αυτές τις μέρες. Ανεκδιήγητες καταστάσεις. Προσπαθώ τώρα να βρω μία λύση για όταν θα μας δώσουν εξιτήριο.

Δεν μπορώ να πω πιο πολλά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας, μέσα από την καρδιά μου. Η Παναγία κοντά σε όλους μας.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Την Κυριακή με πήρανε τηλέφωνο ότι η μαμά μου ήτανε πολύ άσχημα και τρέξαμε στο χωριό. Τελικά την κάναμε εισαγωγή τη Δευτέρα το βράδυ στο νοσοκομείο εδώ. Δεν θέλω ούτε να θυμάμαι ούτε να σκέφτομαι όσα έγιναν αυτές τις μέρες. Ανεκδιήγητες καταστάσεις. Προσπαθώ τώρα να βρω μία λύση για όταν θα μας δώσουν εξιτήριο.

Δεν μπορώ να πω πιο πολλά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας, μέσα από την καρδιά μου. Η Παναγία κοντά σε όλους μας.

:-(:-(:-( τί κρίμα... φιλιά !

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Καλό Κουράγιο Αγγελίνα μου και Καλή Δύναμη στη μανούλα σου:(

Στινάκι, χάρηκα πάρα πολύ που διάβασα τα ωραία νέα σου!

Αγγελίνα...

Καλημέρα ! Καλό Μήνα με υγεία αν και διαβάζω ότι πολλά παιδάκια είναι με αντιβίωση... περαστικά !

Στίνα,

Μια χαρά τα πας .... όσο για την αϋπνία... keep going.... κουράγιο !

Φιλιά σε όλες .

ευχαριστώ αγάπες!!! Κάνω υπομονή με τον υπνο, εχθές κομηθηκε απο τις 11 ως τις 4μιση και ημουν μες την τρελή χαρα!!!

Καλημέρα κορίτσια.

Αγγελίνα μου ευχομαι δυναμη.....

Η Παναγιά κοντά σας φιλενάδα μου... Σου στέλνω την αγάπη μου...

Καλή δύναμη Αγγελινάκι... δεν σε φοβάμαι... θα την βρεις την άκρη εσύ :D

Περιμένουμε νέα σου! Φιλιά

Καλημερα μας!

Αγγελινακι οποτε βρεις χρονο μπες να γραψεις.. Εχω την εννοια σου και ευχομαι να ειναι ολα καλα..

Νιτσακι το DeLago ειναι η παραλια που φετος το καλοκαιρι καναμε στεκι εγω, η Κελλυ, η Μαρια (DEMS) και διαφορα αλλα κοριτσακια απο εδω -απλα εμεις οι τρεις ημασταν στανταρακι καθε μερα εκει-. Το πως περιμενω να ερθει καλοκαιρι να ξαναξεκινησουμε παλι δεν φανταζεσαι! ΚΕΕΕΕΛΛ ετοιμασου λεμε, πανε πες και στον "φιλο" μας ;) να μας ζεσταινει την ξαπλωστρα :lol:

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Πρέπει να είναι η μοναδική ελληνίς ανά την ελληνική επικράτεια που με τέτοιο κρύο αντί να ονειρεύεται τζακια... ονειρεύεται παραλίες!!! :eek::lol:

Καλημέρα! Πρέπει να είναι η μοναδική ελληνίς ανά την ελληνική επικράτεια που με τέτοιο κρύο αντί να ονειρεύεται τζακια... ονειρεύεται παραλίες!!! :eek::lol:

οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και εγω μαζι της παραλιες και ουζακια ονειρευομαι!!!!!!!

Και εγω τα ιδια εχω αρχισει και φρικαρω με την κλεισουρα και λενε απο εβδομαδα και νεο κυμα κακοκαιριας, τα νευρα μου.

Χθες αθελα μου εκανα μαλακια κορες.

Ειχε πιει 2 μπουκαλια γαλα το βραδυ και δεν ειχε κατουρησει και ηταν χωρις παμπερς και την δευτερη φορα που ξυπνησε για γαλα του ειπα να κατουρησει και του εφερα το γιογιο. Δεν ηθελε και εγω επεμενα με αποτελεσμα να κλαψει αρχισε να βηχει και επειδη ειχε φαει τον αμπακο και απο φαι και απο γαλα εκανε εμετο με τον πρωτο βηχα. Σκατα τα εκανα και νιωθω ασχημα μετα του φορεσα παμπερς για το υπολοιπο βραδυ.

.....

Χθες αθελα μου εκανα μαλακια κορες.

Ειχε πιει 2 μπουκαλια γαλα το βραδυ και δεν ειχε κατουρησει και ηταν χωρις παμπερς και την δευτερη φορα που ξυπνησε για γαλα του ειπα να κατουρησει και του εφερα το γιογιο. Δεν ηθελε και εγω επεμενα με αποτελεσμα να κλαψει αρχισε να βηχει και επειδη ειχε φαει τον αμπακο και απο φαι και απο γαλα εκανε εμετο με τον πρωτο βηχα. Σκατα τα εκανα και νιωθω ασχημα μετα του φορεσα παμπερς για το υπολοιπο βραδυ.

λαλακία εξομολουγουμένη ουκ έστι λαλακία !!!!

Ναι τέκνο μου, εμ ήπιε τον άμπακο από γάλα, εμ τον πίεσε σόνυ και ντε να ουρήσει στο γιογιο... δίκιο είχε ο καλός μου... σάμπως πολύ θέλουν να ξεράσουν ?????? :lol: το σκέφτονται και το κάνουν στο επιτόπιο -ζωή να έχουν- !!!!!!

Επί της ουσίας τώρα, να μην αισθάνεσαι άσχημα άλλο πια... το μάθημα έγινε πάθημα και δεν θα επαναληφθεί. Όσο για τον Μαριούλη, είμαι σίγουρη ότι το έχει ήδη διαγράψει από την μνήμη του !!!

Μια αγκαλιά και για εσένα !!!!

Καλημέραααααα !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...