Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Τι κάνετε; με θυμάστε; :tongue:

Σας παρακολουθώ αλλά μέσα στην ημέρα δεν έχω χρόνο και όταν έχω χρόνο το βράδυ δεν έχω πια κουράγιο.

Ονομαζεται πρωκτικο σταδιο Μαρκο και ειναι ενα αρκετα μεγαλο milestone που το παιδι θα περασει μονο του. Καμια πιεση ΠΟΤΕ σε αυτο το κομματι και θα το ξεπερασει μονος του. Στο πρωκτικο σταδιο τα παιδια ή θα τα κρατανε και θα γινονται κατσικισια μπαλακια, ή θα τα κανουν πανω τους, ή αν οι σχεσεις με τους γονεις ειναι διαταραγμενες θα σας τα κανουν ΟΠΟΥ βρουν για να σας ζητησουν προσοχη. Ενω σε πολλα γυρω τους ΔΕΝ εχουν ελεγχο και τον εχετε εσεις, σε αυτο εχουν εκεινα και ΜΟΝΟ τον ελεγχο και θα τον χρησιμοποιησουν οπως θελουν ήτε για να σας ευχαριστησουν ή για να σας δουν να στεναχωριεστε. Επισης αν ειναι δυσκοιλια παιζει και ο φοβος του πονου.......αλλα ξεπερνιετε μην ανησυχεις......

ΥΓ: Ο καλυτερος τροπος αντιμετωπισης της τουαλετας ειναι η ΠΛΗΡΗΣ αδιαφορια. Θες να κανεις παιδι μου? Κανε......δεν θες.....μην κανεις.....δικα σου ειναι τα πιπι/κακα και εσυ τα κανονιζεις. Εγω ετσι της ελεγα παντα. Παντα χαμογελαγε μου ελεγε 'ναι μαμα δικα μου' και δεν ειχαμε ποτε προβληματα........ποτε δεν εδωσα βαρυτητα αν εκανε πιπι ή κακα και ποτε δεν την τιμωρησα ή επιβραβευσα......απλα της εδωσα να καταλαβει οτι ειναι φυσικη αναγκη και ειναι πιο ωραια και καθαρα να εισαι με βρακι. Τπτ περισσοτερο ή πιο περιπλοκο.........

Προσυπογράφω!!!

(εσένα θέλω να σε δω :D )

Oxi Ell πιεση δεν εχει δεχτει καθολου μονος του το αποφασισε και εγω απλα στηριζω τι θελει. Ευτυχως δεν τα κανει παντου απλα ζητα παμπερς να τα κανει η τα κραταει. Θα περιμενω οπως και με τα τσισα οποτε νιωσει ετοιμος. Απλα βλεπω οτι απολαμβανει να τα κανει ορθιος τα κακα ενω με τα τσισα δεν ειχε θεμα τα εκοψε σε χρονο ρεκορ.

Το ίδιο έκανε και ο Ευριπίδης. Επειδή δεν ήθελε με τίποτα το γιογιό του είχα πάρει στεφανάκι για τη λεκάνη και σκαλάκι για να ανεβαίνει. Του έδειξα πως να το χρησιμοποιεί και τον άφησα να πειραματιστεί. Κάθε φορά που ήθελε κακά ρώταγα "στην πάνα ή στη λεκάνη;". Ένα μήνα μετά τα τσίσα έκανε και τα κακά στη λεκάνη.

τι κάνετε ρε παιδιά ;;;;

όλα καλά ;;;;

κρύο σήμερα ... (μ αρέσει )

Αχ πως μου αρέσει αυτός ο καιρός!!! Τα παλιά καλά χρόνια έπαιρνα τη μαμά μου (δεν έβρισκα άλλον να με συμμερίζεται :tongue: ) και κατεβαίναμε στην παραλία για περπάτημα. Κρύο, θαλασσινός αέρας και μετά ζεστό ρόφημα (καφές, τσάι, σοκολάτα...αναλόγως την όρεξη) στην Όστρια (τότε).

καλημερα στις φιλεναδιστσες μου και απο εδω!!!!

καμμια ιδεα τι θα την κανω μια εβδομαδα ακομη κλεισμενη στο σπιτι??? εχει αρχισει το γκρεμισμα...:(

Βόλτα σε μεγάλο αλλά κλειστό χώρο; π.χ. Mall, Ikea...ακόμα και το αεροδρόμιο μας κάνει :wink:

Εμείς εδώ καλά (φτου φτου μη μας ματιάσω) :)

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παιδια καλυτερα εξω και καλα ντυμενη παρα κλειστους χωρους. Ρωτα την παιδιατρο. Τουλαχιστον εμενα ετσι μου λεει και ετσι κανουμε ντυμενος εξω παντος καιρου παρα ικεα και mall. Λογω της πνευμονιας ομως ρωτα αν κανει να βγει εξω ντυμενη καλα γιατι εχει και κρυο. Σε εμας λειτουργει με το κρυο δεν παθαινει τιποτα με χωρους κλειστους αρρωσταινει. Αν φτιαξει λιγο ο καιρος καλυτερα εξω.

Μαρια και μενα στεφανακι εχει και ισως γιαυτο δεν θελει ξενες τουαλετες και τα κραταει οταν ειμαστε εξω επειδη δεν εχουν στεφανακι.

Καλησπέραααααα.

Ευχαριστώ όλες για τις ευχες.

Αναρρωσαμε πλήρως από χθες.

Εννοείτε πως κόλλησε και η Κάλλια. Αλλά εντάξει, δεν ήταν τίποτα. Μία δυό μ'ερες πυρετός. Τώρα είναι πανέτοιμες για ....εξόρμηση...

Marco, εμένα η Κάλλια, ακόμα σε πάνα τα κάνει. Για τουαλέτα ούτε λόγος. Αλλά εμείς έχουμε άλλα θέματα... Τα κρατάει όσο μπορεί περισσότερο...:-(

Και δεν την πίεσα ποτέ για αυτό το θέμα..

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Καλησπέρα κορίτσια.

ζώπυρον, περαστικά για το παιδί. Ελπίζω κι εγώ να είναι μια "απλή και εύκολη" ιωσούλα. Με την εχινάκεια βλέπω κι εγώ μεγάλη διαφορά, σα να φρενάρει την αρρώστια, όταν είναι στις αρχές της.

Κιουλτάκι, μήπως να αγοράζατε κανένα καινούριο παιχνίδι, που να το παίζατε μαζί? Αυτοκόλλητα, καινούρια καρτούν?

Για την πάνα δεν έχω να συμβουλέψω, γιατί ο δικός μου έκοψε μαζί τσίσα και κακά και νυχτερινή πάνα.

Όταν έχω χρόνο θα τσεκάρω και τα λινκ για τα ισοθερμικά. Μάλλινα δεν έχω δοκιμάσει, αλλά ξέρω γενικά πως τα φοράνε όσοι έχουν βρογχικά. Ευτυχώς, μας φύλαξε ο Θεός και δεν έχουμε δοκιμάσει ποτέ απ' αυτό το φρούτο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις στο θέμα!

Σήμερα ήμουν στο χωριό, στη μαμά μου. Η κατάσταση χειροτερεύει. :( Αν εξαφανιστώ για μέρες, θα ξέρετε.

Υγεία στα παιδιά μας, σε εμάς και σε όλον τον κόσμο. Σας φιλώ.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

ζώπυρον, περαστικά για το παιδί. Ελπίζω κι εγώ να είναι μια "απλή και εύκολη" ιωσούλα.

Σήμερα ήμουν στο χωριό, στη μαμά μου. Η κατάσταση χειροτερεύει. :( Αν εξαφανιστώ για μέρες, θα ξέρετε.

Υγεία στα παιδιά μας, σε εμάς και σε όλον τον κόσμο. Σας φιλώ.

Aααχ βρε φιλενάδα μου... Δεν έχει κι ένα εμοτικον εδώ να στέλνει αγκαλιές...

(Σ' ευχαριστώ για τα περαστικά.)

Καλησπερες!

Ψιλοχαθηκα απο 'δω.. :?

Τα νεα μας σε γενικες γραμμες καλα.. Πριν λιγες μερες μας τρακαρανε (επεσε ενας πανω μας), ευτυχως δεν χτυπησαμε απλα το αυτοκινητο επαθε μεγαλη ζημια (φεστηκαμε κιολας, σιδερα ειναι, φτιαχνονται).

Μετακομισαμε την Παρασκευη σε καινουριο σπιτι και τα εχουμε δει λιγακι ολα με τις μεταφορες κλπ αλλα εν τελει ολα καλα.

Το Μαρακι επεσε την Παρασκευη στο σχολειο και επαθε μια ελαφρια διασειση. Πηγαμε με τη δασκαλα της στο Παιδων, την εξετασαν, βγαλαμε και ακτινογραφια κρανιου και τελος. Εκλεισε 2 24ωρα οπου πηγαμε πολυ καλα. Εμεινε απλα ενα αιματωμα στο κουτελο και ελαφρως κατω απο το ματακι της οπου μας ειπανε θα απορροφηθει μονο του.

Αυριο δεν εχουμε σχολειο, οποτε θα παμε μεχρι τον Ταυρο (μας εχει δανεισει το αυτοκινητο του ενας συναδελφος του Β μεχρι να φτιαχτει το δικο μας). Εκει δουλευει αυτος που μας τρακαρε (στα mothercare) και μας ειπε να παμε να μας κανει δωρο ενα καθισματακι αυτοκινητου γιατι το αλλο απο την πιεση των ιμαντων εσπασε σε ενα σημειο. Μετα, εφοσον θα ειμαστε και παλι ασφαλεις μες στο αμαξι ισως παμε καμμια τσαρκα.

Σημερα πηγαμε για φαγητο οι τρεις μας. Ηταν αψογη απο ολες τις πλευρες (παρολο που τις τελευταιες δυο μερες μας ειχε βγαλει εκτος εαυτου).

Ησυχιες κατα τα αλλα...

Αγγελινακι μια μεγαλη αγκαλια απο εμενα!

Ζουπυ περαστικα στο γιοκα σου..

Ελλ και DEMS κρατατε δυναμεις για DeLago γιατι θα γινει ΧΑΜΟΣ φετος! :D:D:D

Φιλακια πολλα - πολλα σε ΟΛΕΣ! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ζουπυ περαστικα στο γιοκα σου..

Σ' ευχαριστώ πολύ γλυκοφλεβαρίτσα. Και σε σένα εύχομαι να είναι ως εδώ οι αναποδιές και μόνο χαρές στο νέο σπίτι!

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα !

Φαίη μου,

Καλορίζικο το νέο σας σπίτι ! -και χαράς το κουράγιο σου πουλί μου με αυτές τις μετακομίσεις κάθε λίγο και λίγάκι... μόνο που το διαβάζω μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο !!!! -

Ζωπ,

Ελπίζω το παιδί να χαίρει άκρας υγείας και να περάσατε ένα ήρεμο και ξεκούραστο Σ/Κ !

Καλτ,

Τί κάνετε με την μικρή ? Ποιός την κρατάει τώρα ? Σου έδωσαν άδεια ? Βλακείες ρωτάω, το ξέρω :lol:... δύσκολο να την απασχολήσεις non-stop ιδίως όταν έχει μάθει να κάνει κάτι όοολη μέρα !

Αγγελίνα,

Σου στέλνω κι εγώ εμότικον που κάνει αγκαλιές ... για την μανούλα σου ! :-( κουράγιο καμάρι μου !

Εμείς, ας πω καλά, σε γενικές γραμμές... :rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλτ,

Τί κάνετε με την μικρή ? Ποιός την κρατάει τώρα ? Σου έδωσαν άδεια ? Βλακείες ρωτάω, το ξέρω :lol:... δύσκολο να την απασχολήσεις non-stop ιδίως όταν έχει μάθει να κάνει κάτι όοολη μέρα !

την απασχολει ο μπαμπας σπιτι μεταξακι...εγω ελειπα ολην την προηγουμενη εβδομαδα δεν μπορούαα να κατσω παραπανω...

Καλησπέρα!! Τι κάνετε κούκλες? Εγώ εξαφανηστικα αυτές τις μέρες γιατί το λαπτοπάκι μου τα χε φτύσει και το είχα στείλει στο γιατρό.. τωρα ειναι καλά!

Λοιπον , τα νέα μας, ειμαστε καλά Δόξα τω Θεώ.... Ο Παναγιωτης μου κλασσικά με μυξούλες και την περασμένη εβδομάδα μου έκανε και πυρετό( ιογενής αμυγδαλητιδα ). Σήμερα ειναι πολύ καλύτερα αλλά εξακολουθεί να έχει μύξες.

Ο Παύλος μου είναι κι αυτός καλά , αλλά μας ξενυχτάει βρε παιδί μου.... Ρολόι ειναι , κάθε τρείς ώρες νταν αρχίζει την κλάψα... καλά να ναι το παιδί μου αλλά αμα ξέρετε κανένα κόλπο για να κοιμάται καμία ωρίτσα παραπάνω τη νύχτα πλήρωνω για να μου το πειτε!

Η ζωή μαζι του στο σπίτι είναι περίεργη και συνάμα συναρπαστική.... Ο Παναγιώτης μας κάνει κάτι αψυχολόγιτα ωρες ώρες, του στυλ περπατάω και κρατάω πχ ενα κουτάλι και το πετάω στο κεφάλι του αδερφού μου! Αλλά τις περισσότερες φορές του κάνει αγαπούλες , τον αγκαλιάζει, τον κάνει μα και θέλει να μπαινει μαζί του στο κάρι κοτ. Σημερα χάρηκα πολύ , όταν ήρθε σπιτι απο το σχολείο, είχα τον Πάυλο πάνω, οπότε με το που μπήκε μέσα κοιτάει δεξία , κοιτάει αριστερά και μου λέει με ύφος όλο απορία " που νν νινί??" (που ειναι το νινί??) Ηταν μια γλύκα! Γενικα τελευταίως με ξαφνιάζει θετικά με την εξέλιξη του τόσο στο λόγο όσο και στη συμπεριφορά!

Ο Παυλος ειναι σχετικά ησυχο μωράκι, μονο που είναι δυσκοιλιος και έχουμε πονάκια με ότι αυτό συνεπάγεται.... Αγχωθηκαμε λίγο όταν πηγαμε για το τεστ ακοής και το ένα αυτάκι δεν πέρασε το τεστ, μας ειπαν ότι μάλλον ωφείλεται το ότι ήταν μουκωμένος και μέχρι το επόμενο ραντεβού πηγαίναμε στον παιδίατρο και μας κατέβαζε λαστιχάκι στη μύτη για να μας ξεμπουκώσει... το καλό ήταν ότι περάσαμε το τεστ τη δευτερη φορά που πηγαμε...

Εγώ ξεκίνησα δίαιτα, έχασα στην αρχή 7 κιλά απο τη γέννα και έχασα ακόμα 3μιση με το διαιτολόγο.. τώρα είμαι στην τρίτη εβδομάδα και προς το παρόν δειχνω χαραχτήρα!!!!

Πηγα στο νευροχειρούργο σημερα για το πόδι μου και συνεχίζουμε τα αντιφλεγμονώδη και γενικά νυστάζω... το ίδιο φυσικά και ο άντρας μου, που αυτή τη στιγμή ροχαλίζει διπλα μου και ξέχασε να βγάλει και τα γυαλιά του.... έξω ρίχνει καρέκλες ( το ίδιο βιολί εδώ και 15 μέρες, ουτε στην Αγγλία να ήμασταν) και λέω να την πέσω για ύπνο κι εγώ μπας και προλάβω να κοιμηθώ κανένα μισάωρο πριν ξυπνήσει ο μάμου μάμου και θέλει φαί!!!

Σας φιλώ γλυκά και συγνώμη για το μέγεθος του μηνύματος αλλά ειχα πολλάααααααα να σας πω!!!!!

Καλημερα σε ολες!!!

Αγγελινα περιμενουμε νεα για την μαμα σου.

Φαιακι τι να πω να ειναι τα τελευταια ολα αυτα που περασατε.

Εμεις αποψε κοιμηθηκαμε χωρις παμπερς που το κραταγαμε για ασφαλεια τις τελευταιες ημερες και κατα τις 6 φωναξε μαμα τσισα αλλα δεν τα προλαβαμε και φυγαν καποια αλλα λογικο φανταζομαι πρωτο βραδυ αποψε ελπιζω να τα παμε καλυτερα. Κατα τις 7 φωναξε παλι τσισα και τα προλαβαμε.

Θα δουμε πως θα παει αλλα αφου τα ελεγχει πληρως την ημερα ηρθε η ωρα και για την νυχτα παλι.

Καλημέρα!

Πρρρρρρρρ τι κρύο είναι αυτό σήμερα?

Και πάνω που χάρηκα ότι θα χιονίσει για τα καλά και θα το στρώσει...Τελικά ήταν ψεύτικο!

Τα δικά μου είναι άρρωστα -both! Με αντιβίωση 2 μέρες τώρα και στο σπίτι με το μπαμπά τους... Εγώ όπως πάντα σε κατάσταση τρέλας... Κατά τ' άλλα όμως όχι κάτι αξιοσημείωτο!

Φαίη, περαστικά στο Μαράκι! Χαρά στο κουράγιο σου όντως! Όλα μαζί σου έρχονται πάντα... Ενός κακού μύρια έπονται, τελικά!!!

Στίνα περαστικά στον Πανούλη σου!

Καλτ Πως είναι τώρα το παιδί?

Μάρκο, τελικά μπράβο σας! Τα καταφέρατε και μπήκατε σε σειρά!!!!!!!!!!

Κρις τι έκανες με το σταθμό?

Ζωπ, πως πάτε με το σχολείο? Τα βγάζετε πέρα με τα διαβάσματα?

Αγγελίνα κουράγιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Τι είναι το DeLago?

Στινάκι, χάρηκα πάρα πολύ που διάβασα τα ωραία νέα σου!

Νίτσα μου, καλά με το σχολείο, απλά τώρα τον έχω άρρωστο.

Μάρκο, μια χαρά (θα) τα πάτε.

Αγγελίνα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...