Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

μάρκο μου τσέκαρες μήπως φοβάται να κάτσει στη λεκάνη?

ο δικός μου δεν ήθελε το γιογιό και πήγε αμέσως στη λεκάνη, καποια στιγμή είχε ατυχηματάκια...τη μία είπα έτυχε, τη δεύτερη δεν πρόλαβε, την τρίτη προβληματίστηκα...μετά από συζήτηση ανακαλύψαμε πως φοβόταν ότι το μπάνιο είχε κροκόδειλο:rolleyes:

δεν ξέρεις τι μπορεί να βάλει το μυαλό τους

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρίξτε μια ματιά εδώ για τιμές

http://store.kapetanis.com εγώ από εκεί βρήκα μικρό νούμερο για τον Νικόλα -του πήρα και μάλλινα και ισοθερμικά και είναι εξίσου καλά και τα Palco+ τα Ήλιος-

Καλέ γιατί τα φανελάκια είναι μέχρι 6 χρονών?:confused:

Πάντως, οι τιμές σαφώς είναι πιο οικονομικές!

Τα τσισα ειναι τα δυσκολα???? Ορθιος τα κανει αλλα πανω του η σε παμπερς δεν θελει τουαλετα για κακα ουτε γιογιο. Ευτυχως κανει μια φορα την ημερα. Τα τσισα τα ελεγχει πληρως τα κακα δεν γουσταρει να τα αφησει στην τουαλετα και μια χαρα βολευετια ορθιος στο βρακι η στο παμπερς. Δεν πιεζω εννοειται.

Υπομονή, ηρεμία, σταθερή επεξήγηση (ότι τεχνικά είναι πιο εύκολο, κ.λ.π.). Μήπως αν του μίλαγε κι ο μπαμπάς του? Κάτι, "μεταξύ αντρών"?

Στην λεκανη καθεται ολη μερα για τσισα δεν δειχνει να την φοβαται πια για κακα δεν θελει. Με τον μπαμπα δεν ακολουθει πολυ σε αυτο το θεμα.Και οταν τα κανει λειπει παντα ο μπαμπας, τα κακα εννοω.

μάρκο μου δεν ξέρω αν πιάνει στον μαριούλη αλλά ίσως μια επιβράβευση με αυτοκολλητάκια -ας πούμε- για την προσπάθεια? εμάς αυτά μας είχαν σώσει.και ένα βιβλιαράκι που διαβάζαμε και έδειχνε για τα "μεγάλα αγόρια".

Διαφημίσεις

Μάρκο, έχεις διαβάσει από κει τα θέματα περί τουαλέτας? Έχει πολλά.

Εμείς, είχαμε σχέδια πολλά για το 3ημερο (την Δευτέρα είναι των Τριών Ιεραρχών) αλλά το ζωπυρόπαιδο μόλις πριν καμιά ώρα έκανε 37,6 - κρυάδες - λίγο βήχα - ατονία... κι έτσι θα παραμείνουμε μέσα και θα χουχουλιάζουμε. Να σας πω την αλήθεια, όσο αφορά τις βόλτες βέβαια μόνο, καλύτερα γιατί βαριόμουνα:roll: όσα είχαμε κανονίσει, υποφέρω κι από μια ψιλοψύξη, κάνει και ψοφόκρυο!

Εύχομαι μόνο να μην χτυπήσουμε τίποτα ξεγυρισμένα 40αρια:shock: και να... κινηθούμε συντηρητικά... (έχω ακούσει απίστευτα περιστατικά με νοσηλείες παιδιών αυτές τις μέρες):-(

Η πλάκα είναι πως στο σχόλασμα, η δασκάλα του σε μια μίνι ενημέρωση, μου είπε (εκτός των άλλων) πως σήμερα έλειπαν 11 παιδιά (ασθενείς) και πως ο μικρός κρατάει καλά! Την προηγούμενη φορά που μας είχε πει κάτι ανάλογο, ΠΑΛΙ είχε αρρωστήσει μετά. Λέτε να μας ματιάζει?:mrgreen:

Και το περίεργο είναι πως αφού τον θερμομέτρησα, του έδωσα μετά να πιεί εχινάτσια και σε μισή ώρα του είχε κατέβει ο πυρετός. Τι να πω, τυχαίο?:confused:

Αυτο δουλεψε μια χαρα με τα τσισα Φουμπι το εχουμε αλλα με τα κακα δεν δουλευει. Ισως θελει χρονο ακομα δεν πειραζει θα δουμε.

Ονομαζεται πρωκτικο σταδιο Μαρκο και ειναι ενα αρκετα μεγαλο milestone που το παιδι θα περασει μονο του. Καμια πιεση ΠΟΤΕ σε αυτο το κομματι και θα το ξεπερασει μονος του. Στο πρωκτικο σταδιο τα παιδια ή θα τα κρατανε και θα γινονται κατσικισια μπαλακια, ή θα τα κανουν πανω τους, ή αν οι σχεσεις με τους γονεις ειναι διαταραγμενες θα σας τα κανουν ΟΠΟΥ βρουν για να σας ζητησουν προσοχη. Ενω σε πολλα γυρω τους ΔΕΝ εχουν ελεγχο και τον εχετε εσεις, σε αυτο εχουν εκεινα και ΜΟΝΟ τον ελεγχο και θα τον χρησιμοποιησουν οπως θελουν ήτε για να σας ευχαριστησουν ή για να σας δουν να στεναχωριεστε. Επισης αν ειναι δυσκοιλια παιζει και ο φοβος του πονου.......αλλα ξεπερνιετε μην ανησυχεις......

ΥΓ: Ο καλυτερος τροπος αντιμετωπισης της τουαλετας ειναι η ΠΛΗΡΗΣ αδιαφορια. Θες να κανεις παιδι μου? Κανε......δεν θες.....μην κανεις.....δικα σου ειναι τα πιπι/κακα και εσυ τα κανονιζεις. Εγω ετσι της ελεγα παντα. Παντα χαμογελαγε μου ελεγε 'ναι μαμα δικα μου' και δεν ειχαμε ποτε προβληματα........ποτε δεν εδωσα βαρυτητα αν εκανε πιπι ή κακα και ποτε δεν την τιμωρησα ή επιβραβευσα......απλα της εδωσα να καταλαβει οτι ειναι φυσικη αναγκη και ειναι πιο ωραια και καθαρα να εισαι με βρακι. Τπτ περισσοτερο ή πιο περιπλοκο.........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Oxi Ell πιεση δεν εχει δεχτει καθολου μονος του το αποφασισε και εγω απλα στηριζω τι θελει. Ευτυχως δεν τα κανει παντου απλα ζητα παμπερς να τα κανει η τα κραταει. Θα περιμενω οπως και με τα τσισα οποτε νιωσει ετοιμος. Απλα βλεπω οτι απολαμβανει να τα κανει ορθιος τα κακα ενω με τα τσισα δεν ειχε θεμα τα εκοψε σε χρονο ρεκορ.

Εμενα δεν μου αρεσει γιατι εχω 5 μερες με φρικτους πονους αυχενα νευρα δεν ξερω τι ελεγα ψυξη μηπως ειναι αλλα δεν περναει ισως ειναι απο τον καιρο. Τι κανεις αριαννη μου????

Διαφημίσεις

Ωχ καταλαβα θελει υπομονη. Μια εβδομαδα ειπε ο γιατρος μεσα?

βασικα ειπε να μην παει σταθμο για μια εβδομαδα

Βιβλια dvd εξω καθολου ουτε βολτα στο παρκο?

να την βγαλω στο παρκο με τετοιο κρυο ειρηνη μου? :(

Καλημέρα :) Αυτό σημαίνει ότι θέλει να την προφυλάξει από άλλα παιδάκια :( Οπότε και η λύση να καλέσεις κόσμο σπίτι ή να πάτε σε άλλα σπίτια επίφοβη είναι εκτος αν πάτε σε παιδάκι που δεν πάει παιδικό σταθμό ;) και την παλέψετε έτσι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...